60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın cicişlerr sabah domatiz salatalık 2 dilim beyaz ekmek 1 yımırta 5 zeytin yidim
bugün annemle babam geldi hastanedeler
yarın annem safra kesesinden taş aldıracak ameliyat olacak babamda burda kalacak bizde kalır hastanede yatırmam babamı
annemi yatırırlar sabahtan olursa sabah ameliyattan önce son kontrolleri yaparlar o yüzden annem bizde yatamaz hastanede yatar bu gece

günaydın hanımlar nasılsınız?benim belim hala ağrıyor bugün gene spor yapamıcam..

sabah kahvaltım

1,5 dilim içi alınmış light ekmek
2 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
1 yumurta
domates salatalık ve ceviz

ara

activa

Günaydın Canım... Afiyet olsun..
Anneciğine de geçmiş olsun şimdiden..

Günaydın Beril, afiyet olsun..
Ben de fenayım bugün.. uykusuzluktan gebermek üzereyim..

canım benim çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider.afiyet olsun...
bugün de iyi değilim ama iyi olmak için mücadle ediyorum.zarzor tost yedim dün hiçbirşey yememiştim şimdi yediğim tostuda çıkardım miğdemi fena üşütmüşüm.sağ böbreğimde ağrıyor.ya saymakla bitmez her yanım ağrıyor kısaca.

canım benim çok geçmiş olsun...afiyet olsun ayrıca..

saol cnm benim....sanada çok geçmiş olsun naptın dekan işini halledebildinmi?aç karnına pekmez iç cnm mide üşütmesine iyi geliyor...

canım benim henüz birşey yapmadım öğleden sonra görüşmeye gideceğim personel daire başkanlığıyla.bakalım ne olacak.pek umudum yok ama ne yapalım denemekte payda var..benim hiç biryerde şansım yok zaten burda mı olacak.şimdi nane limon içeceğim bakalım evdede akşam pekmez içerim sabah kalkıncada içerim.

slm kızlar..

işte kaffaltım
2 yumurta
1/2 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1/2 çay bardağı fındık-fıstık-ceviz
1 kupa türk kahveli süt

öğle menümde
1 tabak zeytinyağlı taze fasülyem var..
evde yoğurdum bitmiş,hazır ayran da yasakk..
üzerine bir meyve yerim doymazsam artık:97:

canım çorba tarzı şeyler iyi gelir canım öğlen yemeğinde varsa çorba içersin
bende dün banyomu tuvaletimi komple yıkadım hortumla
duvarlarını filan yıkadım ayaklarım ıslandı üşüttüm tabiki ama akşam elektrikli sobayı yaktım sıcak mercimek çorbası içtim
arkasından ıhlamurrda içtimm
yatak odasını ısıttık ısıtıcıyla kapıyı kapattık sabaha kadar ılık kaldı
deliksiz uyumuşum sabah iyi kalktım kayfaltımı yaptım oturma odamı yatak odamı misafir odasını mutfağı koridoru sildim şimdi ama halıları kaldırmadımmm birazdanda süpürürüm halıları tamamdırr
akşamada fırında patatesli tavuk yapiciiimm

cimicikkk iş yerinde iken nası yapicik bunları acabüüüüüüü:97:

afiyet olsun bebişim ama yumurta çok olmuyomu :44: kolestrol açısından fiilan zararlı değilmi :44: tam bilmiyorum sadece duymuştum babamda kolestrol var yumurtayı azalttırmıştı doktor ondan dedim

öss,kpss çalışmaları nasıl gidiyor hügocukkkk...
matematiği nettin bakemm

daha başlayamadım :97: eşim kitaplarımı almadı
uzak bide kitapçı ama alıcaz başlıcam
matematiğe kpssden bakıyorum problemlere filan acuk anlamaya başladım

sagol burcucum
evet bişeyler değişince kilo gidiyor fazla kasmaya gerek yok inş bende 1 saat bisiklet sürüyom akşamları inş cnm 72 kerden indim ama 1 ayda 5 de zor galiba öp

Son düzenleme:
afiyet olsun bebişim ama yumurta çok olmuyomu :44: kolestrol açısından fiilan zararlı değilmi :44: tam bilmiyorum sadece duymuştum babamda kolestrol var yumurtayı azalttırmıştı doktor ondan dedim

kolestrol bir hastalık değildir diyor hoca,kardiolog zaten kadınn..
eğer yemezseniz hasta olursunuz diyor...

canım beni olursa içmeye çalışırım çünkü miğdem almıyor hiç birşeyi.dün eşimde evde halıfleksleri serdi betona basmayalım die eşimde dün hastaydı acilden iğne felan yapmıştı.sende dikkat et canım aman hasta olma çok iğreç bir durum birde hamileyken daha zor.çeken biri olarak biliyorum.bende yemeğe gideyim inşallah düzgün birşeyler vardırda yerim yoksa gene aç kalırım.:2:

çorba yapar eve gidince elektrikli ısıtıcıyla ısıtır odayı güzelcede örtünür bişeyi kalmaz
o yapamıyosada eşi yapar belkimm

hali kalırsa yapar artıkk:97:
eşi de yardımcı olmuyorsa vay haline...
bu halde çalışıyor olmakk..
çok zor çokkk..
benimde gribim 1 ay sürmüştü ilaş kullannamadığım için..
o halde gidip gelmiştim kara kışta..
ne kötü günlerdi..
hamile iken çalışmak çok zor gerçekten,Allah yardım etsin ccimicime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…