60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimcimecim sanada çok geçmiş olsun canım raporunu kullan dinlenmeden zor geçerkabul etmiyorum diyosa siz kabul etmeyin ben evrağı bırakıyorum deseydin nasıl olsa bişey yapamaz dimi rapor var ortada

canım bende onu yapmayı düşündüm ama ben bu birimddende ayrılmak istiyorum onun için geldim.ben bakalım daire başkanınında randevu istedim sekreterden haber bekliyorum.gidip bir konuşayım bakalım ne olacak..

hugocuk balım annene geçmiş şimdiden acil şifalar diliyorum canım

nugicim temizlik hiç bitmiyoki hergün sil süpür valla evin işi hiç bitmiyor
sen şanslısın annen yapıyo sen rahat ediyosun demi

yok balım temizliğimi ben kendim yapıyorum annemin yapmaya vakti yok zaten kadın yemek yapıyo benim kızımla abimin kızını okula getirip götürüyo birde annannemin evi ayrı ama yemek yapıp gönderiyo duşunu aldırıyo annemin işi çok yani anlıyacağın.akşamları yemeğimizi annemde yiyorum allah bin kere razı olsun annemden işten eve gidince yemek pişirme derdim yok[/QUOTE]

sağol nugim siz akşamdan akşama yatmaya gidiyosunuz eve o yüzden senin eviin temiz duruyodur sonuçta
çok şükür koltuk takımlarımı güzelce silebildimm tertemiz oldu doğuma hazırlık oldu valla

daha öncede dedim ya ara öğün şeker hastaları için önerilen birşey,herkese uygun olan birşey değil bu,babana 6 öğün vermesinin nedeni bu,benim babamda şeker hastası o da 6 öğün besleniyor.çok iyide kilo verdi ve koruyor mesela..
normal insanlar içinse
en zararlı olanı sık sık yemek diyor kadın..
dr olduğu için güveniyorum..
herşeyin doğalını bulun yiyin diyor bir o konuda eksiğiz işte,herkesin elinde bu imkan yok ama bu dediklerini yapmamıza engel değil.

afiyet ossun kızlarrrrrr
bende taze fasülyemi yidim..
4 dlm elma yidim ekşi
1 adette mürdüm eriği...

öğün içinde günde 1 porsiyon meyve serbest..
kaçamak sayılmaz neysekii

herşeyin doğalı konusunda bende katılıyorum burda markete günlük süt geliyo onu alıcam bende yoğurdumu kendim mayalıcam annem çok mayalardı eskiden

herşeyin doğalı konusunda bende katılıyorum burda markete günlük süt geliyo onu alıcam bende yoğurdumu kendim mayalıcam annem çok mayalardı eskiden

doğalı savunuyonn,cimiye ekspresso çorba iç diyon
faydadan çok zararı var..
yoğutla meyve yesin ondan iyi

afiyet ossun kızlarrrrrr
bende taze fasülyemi yidim..
4 dlm elma yidim ekşi
1 adette mürdüm eriği...

öğün içinde günde 1 porsiyon meyve serbest..
kaçamak sayılmaz neysekii
afiyet olsun canım benim..

:2:

sen şimdi sınırsızmı yidin yeşilfasulyeyi :44: ne kadar yidin :44: sizin aşçı az koyuyodu yemekleri doyuyonmu onla :44:

ya çok hasta hamile üstelik çorba içerse kendine gelir belkim
içim almıyo bişey diyo ondan didim :86:

asıl hamile iken daha dikkatli olması lazımm..
o iyi etmez ki onu..
birsürü katkı maddesi olan toz işte..
ondan şifa beklenmez yaww..
ısıtabileceği yer varsa ılık süt süper olur..
terini atarr,içini ısıtırdı..
ama imkanı var mı ,kimbilir..

sana da afiyet olsun cimimmm
inşallah iş yerindeki sorunun hallolur canım,çok anlayışsız insanlar gerçekten..
Alalh merhamet versin de başkalırına öyle davranmasınlar barii

amin inşallah canım.ama böyle şeyler bir beni bulur adam gibi insanlara denk gelemedim bir türlü..

sen şimdi sınırsızmı yidin yeşilfasulyeyi :44: ne kadar yidin :44: sizin aşçı az koyuyodu yemekleri doyuyonmu onla :44:

hügom belki 7-8 aydır evden getiriyorum yawwww,hala aşçı diyon heee
1 tabak yedim işte.yaklaşık 8-9 yk kadar ediyor..
sabah kahvaltım kuvvetli idi onun için doydumm..
birde ayranım olsa süper olurdu emme..
meyve de doyurdu şükür..
saat 3,5 da bir kupa süt içerimm..
sonra doğru okula..
eve gelince bişey yemiyorum..
acıkmıyorum da..

dün gece bebeğimi gördüm rüyamda ama kızdı hemde nasıl güzel bi kız
rüyamda çemkiriyorum bana erkek dediniz kız geldi herşeyi oğlan için aldım diye bağırıp duruyodum
annem dedi bak bakalım ne güzel bi kız dedi bi baktım allahım yok böyle bi güzellik nasıl tatlı aldım kucağıma emzirdim güzelce
allah hayıretsin güzel bi rüyadı kıcağıma alınca çok garip oldum gerçekten öylede güzel gülüyodukii

canım çay ocağı var orda yaptım sütte nane limonda bayağı terledim ama bu defada ter üzerimde kalınca kötü oluyor.ancak evde yapayım duşumuda alır rahatlarım...

canım çay ocağı var orda yaptım sütte nane limonda bayağı terledim ama bu defada ter üzerimde kalınca kötü oluyor.ancak evde yapayım duşumuda alır rahatlarım...

evet bir de o var..
ter üstünde kalınca da kötü...
offf ne uyuz insanlar..
hiç mi acımıyorlar.
seni o halde görüpte...
normal insana yapılmazken birde hamile kadına böle davranıyorlar..

hayırdır inşallahhhhhhhh hayırlı olur inşallah..çok güzel bir rüyaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…