dün gece bebeğimi gördüm rüyamda ama kızdıhemde nasıl güzel bi kız
rüyamda çemkiriyorum bana erkek dediniz kız geldi herşeyi oğlan için aldım diye bağırıp duruyodum
annem dedi bak bakalım ne güzel bi kız dedi bi baktım allahım yok böyle bi güzellik nasıl tatlı aldım kucağıma emzirdim güzelce
allah hayıretsin güzel bi rüyadı kıcağıma alınca çok garip oldum gerçekten öylede güzel gülüyodukii
hügom belki 7-8 aydır evden getiriyorum yawwww,hala aşçı diyon heee
1 tabak yedim işte.yaklaşık 8-9 yk kadar ediyor..
sabah kahvaltım kuvvetli idi onun için doydumm..
birde ayranım olsa süper olurdu emme..
meyve de doyurdu şükür..
saat 3,5 da bir kupa süt içerimm..
sonra doğru okula..
eve gelince bişey yemiyorum..
acıkmıyorum da..
hugom diyen dillerini yisinler
bu aralar bıktın benden galibaeskiden daha çok seviyodun beni
hayırrrrrrrrrrrrrrr çok seviyom ben seni...
çok özledim hemmm seni,sen yokkennnn...
yoğunum hügom yaaa..
bu yıl bide stajım başladı sorma gitsinn,haşadım çıkıyo valla...
aklımda bintürlüşey var..
adapte olamıyorum pek çok şeye..
ilgisiz mi davrandım sana yoğsammmm:26:
yok ilgisiz değilde neşesiz görüyorum seni acaba didim ben bıktırdımmı didim ondan sorayımm didim
tatlım yanlış anlama ben karatay diyeti kötüdür demiyorum sadece şöyleki şimdi benim babam bu şekilde yerdi hep sabah kuvvetli yer akşama kadar acıkmaz akşam yine yerdi yani günde iki öğün yerdi aralarda hiçbişey yemez öylede bi huyu vardı asralarda meyve bile yemezdi
sadece tek fark ekmek yerdi ama çok değil hemde köy ekmeği yerdi annem yapardı ekmeği
pilav makarnaya düşkün değildir hele yazın evde yeşilfasulye patlıcan barbunya filan pişer çok tatlı yemez ama yemekleri sınırsız yerdi doyana kadar
şeker hastası oldu doktor 6 öğün verdi ama uyguluyomu desen yok yine aynı yiyo
bugün gelsin yemekte bi doyurcak karnını sonra sabaha kadar yemez acıkmıyo çünkü çok yiyo
kızıyoruz dinlemiyoda ben sizin gibi uğraşıp durmam diyo
seni severim ve zarar görmeni istemem
sadece endişelerimi dile getirdim
belkide kadın doğru diyordur belkide bilmiyorum sadece içimden geleni söyledimm :99:
afiyet olsun canımöğle yemeğimi yiycem birazdan zor zahmet pilates yaptım biraz yani yarım yamalak...
öğle yemeği
5 kaşık taze börülce
1 dilim tam buğday ekmeği
yoğurt
1 tane köy biberi
hugom geçmiş olsun annene cnm benim..emzirmek zenginlik derler cnm ..hadi inşallah
canlarım ben per.daire başkanıyla görüştüm raporumuda gösterdim geçmiş dönemde yaptıklarınıda anlattım çok sinirlendi ne demek seni nasıl çalıştırırlar bunların hepsi doktor onlar anlamazsa kim anlayacak dedi.benim adımı defterine yazdı bu konuyla ilgileneceğini söyledi.en kısa zamanda biraz rahatladım.
11:00 - bi armut
13:30 öğle yemeği
yarım kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kadar bezelye
azıcık da yoğurt
ve 17:00 gibi de bi elma yerim herhalde.
cimcime bravo! :)
babam geldi şimdi uyuyo diğer odada annem bu akşam hastanede yatacak babam bşzde yatacak yarın sabah erkenden babamla gideceğiz hastaneye beraber
cnm benim çok sevindim.iyi yaptın yoksam bunlar dahada ipin ucunu kaçıracaklar.inşallah istediğin gibi sonuçlanacak
bu arada
şekersiz türk kahvesi,limonlu sade soda ve 2 tane hurma yedim.
yemekten öncede 1 tane mandalina yedim..
şimdi yeşil çayımı içtim.1,5lt suyum da bitii ohhh şükür......
evet canım hayırlı olur inşallah ama dediki yenişehir kampüsünde yer yok osmanbey kampüsünde bir yer olur ancak orasıda yarım saat uzaklıkta bende dedim tıpta zaten haziranda taşınacaktı doğum iznimden sonra orda başlayacaktım o yüzden problem yok dedim.tek amirli bir yer olursa sevinirim dedim.burda 4 kişiden izin alıyorum lavaboya giderken dahi...güldü.ben halledeceğim üzme kendini dedi..afiyet olsun canım benim ayrıca...
hadi gözünydın canım sevindim
ev işini ne yaptınız gerçi hastalıktan eminim bakamıyosun ama eşinle konuştunmu tekrar ne düşünüyosunuz
eşimle konuşmadım tekrardan ama ben bakıyorum arkadaşlarımda seferber olmuş durumda gidip gelirken bana sürekli numara getiriyorlar benim istediğim fiyat vede istikamette olduğunda kabul eder taşınırım eşim bulursak taşınırız demişti bulursam eli mahkum mecburen taşınacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?