60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır olsun hugocum

şimcik babam aradı geliyomuş annem hastanede kalmış
babam bu gece bizde kalır yarın erkenden beraber gideriz babamla hastaneye

hugom diyen dillerini yisinler
bu aralar bıktın benden galiba eskiden daha çok seviyodun beni

hugom diyen dillerini yisinler
bu aralar bıktın benden galiba eskiden daha çok seviyodun beni

hayırrrrrrrrrrrrrrr çok seviyom ben seni...
çok özledim hemmm seni,sen yokkennnn...
yoğunum hügom yaaa..
bu yıl bide stajım başladı sorma gitsinn,haşadım çıkıyo valla...
aklımda bintürlüşey var..
adapte olamıyorum pek çok şeye..
ilgisiz mi davrandım sana yoğsammmm:26:

yok ilgisiz değilde neşesiz görüyorum seni acaba didim ben bıktırdımmı didim ondan sorayımm didim

hugom çok farklı seyler değil yaptığımız aslında ama peygamber efendimizinde vardı hatırlayamadımda ibni sina der ki 2 öğün yiyin 3 . öğün hastalıktır der

öğle yemeğimi yiycem birazdan zor zahmet pilates yaptım biraz yani yarım yamalak...

öğle yemeği

5 kaşık taze börülce
1 dilim tam buğday ekmeği
yoğurt
1 tane köy biberi

hugom geçmiş olsun annene cnm benim..emzirmek zenginlik derler cnm ..hadi inşallah

afiyet olsun canım

kızlar ben çıkıyorum kızımın okulunda veli toplantısı var ona yetişicem şimdiden herkeze iyi akşamlar diliyorum

canlarım ben per.daire başkanıyla görüştüm raporumuda gösterdim geçmiş dönemde yaptıklarınıda anlattım çok sinirlendi ne demek seni nasıl çalıştırırlar bunların hepsi doktor onlar anlamazsa kim anlayacak dedi.benim adımı defterine yazdı bu konuyla ilgileneceğini söyledi.en kısa zamanda biraz rahatladım.

11:00 - bi armut

13:30 öğle yemeği
yarım kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kadar bezelye
azıcık da yoğurt

ve 17:00 gibi de bi elma yerim herhalde.

cimcime bravo! :)

babam geldi şimdi uyuyo diğer odada annem bu akşam hastanede yatacak babam bşzde yatacak yarın sabah erkenden babamla gideceğiz hastaneye beraber

cnm benim çok sevindim.iyi yaptın yoksam bunlar dahada ipin ucunu kaçıracaklar.inşallah istediğin gibi sonuçlanacak

bu arada

şekersiz türk kahvesi,limonlu sade soda ve 2 tane hurma yedim.

yemekten öncede 1 tane mandalina yedim..

şimdi yeşil çayımı içtim.1,5lt suyum da bitii ohhh şükür......

11:00 - bi armut

13:30 öğle yemeği
yarım kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı kadar bezelye
azıcık da yoğurt

ve 17:00 gibi de bi elma yerim herhalde.

cimcime bravo! :)

babam geldi şimdi uyuyo diğer odada annem bu akşam hastanede yatacak babam bşzde yatacak yarın sabah erkenden babamla gideceğiz hastaneye beraber

canım benim hadi gözün aydın.anneciğinede acil şifalar inşallah..

evet canım hayırlı olur inşallah ama dediki yenişehir kampüsünde yer yok osmanbey kampüsünde bir yer olur ancak orasıda yarım saat uzaklıkta bende dedim tıpta zaten haziranda taşınacaktı doğum iznimden sonra orda başlayacaktım o yüzden problem yok dedim.tek amirli bir yer olursa sevinirim dedim.burda 4 kişiden izin alıyorum lavaboya giderken dahi...güldü.ben halledeceğim üzme kendini dedi..afiyet olsun canım benim ayrıca...

Son düzenleme:

hadi gözünydın canım sevindim
ev işini ne yaptınız gerçi hastalıktan eminim bakamıyosun ama eşinle konuştunmu tekrar ne düşünüyosunuz

hadi gözünydın canım sevindim
ev işini ne yaptınız gerçi hastalıktan eminim bakamıyosun ama eşinle konuştunmu tekrar ne düşünüyosunuz

eşimle konuşmadım tekrardan ama ben bakıyorum arkadaşlarımda seferber olmuş durumda gidip gelirken bana sürekli numara getiriyorlar benim istediğim fiyat vede istikamette olduğunda kabul eder taşınırım eşim bulursak taşınırız demişti bulursam eli mahkum mecburen taşınacağız...

hadi inşallah canım
aslında doğalgazlı olursa daha iyi olur yazın bi dünya aidat ödemiyosun birde kaloriferli evde onlar istediği zaman yakıyo filan zor oluyo biz güyasa kaloriferli evde durduk ama çok çektik valla
tabee heryerde böyle olmaz ama böyle yerlerde çoktur
doğalgaz olunca istediğin zaman yak istediğinde södür iyi oluyo
şöyle kışı sıcak geçirebileceğin bi ev bulursunuz inşallah canım bebişin geliyo çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…