canlarım ben per.daire başkanıyla görüştüm raporumuda gösterdim geçmiş dönemde yaptıklarınıda anlattım çok sinirlendi ne demek seni nasıl çalıştırırlar bunların hepsi doktor onlar anlamazsa kim anlayacak dedi.benim adımı defterine yazdı bu konuyla ilgileneceğini söyledi.en kısa zamanda biraz rahatladım.
hadi inşallah canım
aslında doğalgazlı olursa daha iyi olur yazın bi dünya aidat ödemiyosun birde kaloriferli evde onlar istediği zaman yakıyo filan zor oluyo biz güyasa kaloriferli evde durduk ama çok çektik valla
tabee heryerde böyle olmaz ama böyle yerlerde çoktur
doğalgaz olunca istediğin zaman yak istediğinde södür iyi oluyo
şöyle kışı sıcak geçirebileceğin bi ev bulursunuz inşallah canım bebişin geliyo çünküü
öğle yemeğimi yiycem birazdan zor zahmet pilates yaptım biraz yani yarım yamalak...
öğle yemeği
5 kaşık taze börülce
1 dilim tam buğday ekmeği
yoğurt
1 tane köy biberi
hugom geçmiş olsun annene cnm benim..emzirmek zenginlik derler cnm ..hadi inşallah
halden anlayan birilerinin olması ne güzel...
çok sevindim canımmm,sonucuda güzel olur inşallahh..
canım benim inşallah bende zaten böyle bir yer istediğimden 1 yıldan fazladır taşınamadım.ama elbet bulacağım.en son çare olarak kaloferli düşünüyorum çünkü.nasip bulacağıma eminim..
bulursun canım
internetede bakıyomusun kiralık ilanlarına filan
afiyet olsun berilim...
karatayı bıraktın mı..
memnundun oysaki kilo da vermiştinn
bulursun canım
internetede bakıyomusun kiralık ilanlarına filan
selam hugocuğum...
canım benim kilo vermem durdu bi ara 51 e düşmüştüm sonra yine 55 oldum şimdi veremiyorum kendimce diyetler uyguluyorum işte karadukan falan...
yolandayı sormuşsun bu arada canım dukan sayfasına takılan herkesi banlamışlar...
kimisi geçici kimisi tamamen...
malesef yolandada tamamen üyeliği silinenler arasında...
Kızlar iyi akşamlar.. ya ben nete hiç giremiyorum. geçen yıl oğlum tv yi ele geçirmişti o kreşe gidince tv bana kaldı. internette de problemim var. önceden vınn dı şimdi sınırsız fakat ortak kullanıyoruz komşumla kablasuz modem sürekli kopuyor.. böyle devam ederse kendimiz alırız artık. yarın da eşim görevden geliyor.. benim aynı düzenim devam yani..
hügocuk bebişim naber nasılsın geri döndüm ben. katzi. yolandaya noldu nereye gitti
hoşgeldin canımnerelerdeydin bunca zamandır
yolandanın üyeliği iptal edilmiş canım
sen nerelerdeydin
vallahi ben bildiğin giibydim. kendime biraz zaman ayırmam gerektiğini hissetmiştim inzivaya çekilmiştim. ama bu bana çok iyi geldi çünkü iyileştiiimbiliyosun anlatmıştım sana o durumları filan.:92: hatta ilaçları yarıya indirdik bile. kasım ayı gibi de tamamen kesicez artık. çok mutluyum allahım nazarlardan saklasın işallaa amin malesef gördüğün gibi diyet miyet yalan oldu tabi bu süre içinde.. olsun sorun değil. başladım işte yeniden. 4 kilo verdim bile. hayırlısıyla hepsi gideceek çok özlemişim sizi yaa:78:
toparlanmana çok sevindim canım şimdi daha iyi verirsin
osman nasıl
osman eşşek kadar olduuuuuu çok tatlı çoook.. seni de tebrik ediyorum mis gibi gitmiş kilolar oh oh
büyüdü deseene
bw-en diyet yappamıyorum şimdilik çünkü hamileyimmm 4 aylık doğumdan sonra başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?