60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

halden anlayan birilerinin olması ne güzel...
çok sevindim canımmm,sonucuda güzel olur inşallahh..

canım benim inşallah bende zaten böyle bir yer istediğimden 1 yıldan fazladır taşınamadım.ama elbet bulacağım.en son çare olarak kaloferli düşünüyorum çünkü.nasip bulacağıma eminim..

afiyet olsun berilim...
karatayı bıraktın mı..
memnundun oysaki kilo da vermiştinn

halden anlayan birilerinin olması ne güzel...
çok sevindim canımmm,sonucuda güzel olur inşallahh..

evet canım daire başkanı çok iyi bir insandır bunu bildiğim için geldim bugün.ama inşallah rektörlük sorun çıkarmaz gerçi daire başkanı birşeyi uygun görürse birşey diyemezler..rektörle dekanın arası çok iyi it iti ısırmaz demiştimya aynı cinstenler işte.ama daire başkanı öyle değil.ben dilekçe verecektim dedi verme önüne geçerler ben hallederim haberleri biele olmaz dedi.bakalım allah yardımcım olur inşallah...

canım benim inşallah bende zaten böyle bir yer istediğimden 1 yıldan fazladır taşınamadım.ama elbet bulacağım.en son çare olarak kaloferli düşünüyorum çünkü.nasip bulacağıma eminim..

bulursun canım
internetede bakıyomusun kiralık ilanlarına filan

afiyet olsun berilim...
karatayı bıraktın mı..
memnundun oysaki kilo da vermiştinn

saol famirim....

evet bıraktım yaa aslında memnundum hiç acıktırmıyor ama az mı yiyorum bilmiyorum bende halsizlik yaptı ayakta duramaz oldum cnm hiç bişiy yapmak istemedi malum benim 2 tane oğluş var onlarla uğraşcak hal derman kalmadı...o yüzden vazgeçtim hem burası tekrar eskisi gibi oldu yanlızlıktan şikayet ediyodum herkes yavaş yavaş gelmeye başladı.burda 12kg verdim inşallah geri kalan 2,3 kg da veririm burda nasip olursa....gerk yok elden ayaktan düşmeye dimi ama...beceremedim ben onu

bulursun canım
internetede bakıyomusun kiralık ilanlarına filan

selam hugocuğum...
canım benim kilo vermem durdu bi ara 51 e düşmüştüm sonra yine 55 oldum şimdi veremiyorum kendimce diyetler uyguluyorum işte karadukan falan...
yolandayı sormuşsun bu arada canım dukan sayfasına takılan herkesi banlamışlar...
kimisi geçici kimisi tamamen...
malesef yolandada tamamen üyeliği silinenler arasında...

Kızlar iyi akşamlar.. ya ben nete hiç giremiyorum. geçen yıl oğlum tv yi ele geçirmişti o kreşe gidince tv bana kaldı. internette de problemim var. önceden vınn dı şimdi sınırsız fakat ortak kullanıyoruz komşumla kablasuz modem sürekli kopuyor.. böyle devam ederse kendimiz alırız artık. yarın da eşim görevden geliyor.. benim aynı düzenim devam yani..

canım arada durmalar olur değişiklik yaparsın beslenmede yine başlarsın kilo vermeye
yolandanın tamamen silinmişmi üyeliği üzüldüm yaa

huşgeldin yafriim özledik valla
internetin düzelsede artık düzenli girebilsen yaff :97:

hoşgeldin canım nerelerdeydin bunca zamandır
yolandanın üyeliği iptal edilmiş canım
sen nerelerdeydin

vallahi ben bildiğin giibydim. kendime biraz zaman ayırmam gerektiğini hissetmiştim inzivaya çekilmiştim. ama bu bana çok iyi geldi çünkü iyileştiiim biliyosun anlatmıştım sana o durumları filan.:92: hatta ilaçları yarıya indirdik bile. kasım ayı gibi de tamamen kesicez artık. çok mutluyum allahım nazarlardan saklasın işallaa amin malesef gördüğün gibi diyet miyet yalan oldu tabi bu süre içinde.. olsun sorun değil. başladım işte yeniden. 4 kilo verdim bile. hayırlısıyla hepsi gideceek çok özlemişim sizi yaa:78:

toparlanmana çok sevindim canım şimdi daha iyi verirsin
osman nasıl

selam kızçeler
ara
1 bardak tarçınlı yeşil çay
1 tane mandalina
2 tane yaş ceviz

akşam yemeğim

5 kaşık etli barbunya
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt

ardından,

şekersiz türk kahvesi limonlu sade soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…