60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun yivvrummm

arkadaşlar ben 41 yaşında 162 boy ve 60 kiloyum
bir buçuk yıl önce 68 e çıkmıştım ama 5 ay içinde 10 kilo verdim fakat iki kilosunu geri aldım

kızz sen nerdeyse bütün diyet topiklerine yazmışsın nerdeyse
bütün zayıflama topiklerine katılacakmısın

kimmmm ben mi kızz?o da nerden çıktı ben hiç bi topiğe yazmadım sadece siz yokken karataya gittim orda da baktım yapamıyorum tekrar buraya geldim...o da nerden çıktı başkasıyla karıştırıyo olmayasınnn

ayyy yookkk sen değil ölü gelin için yazdım yanlışlıkla sana yazmışımm

selam kızlar...

faydasını gördüğüm bol limonlu ve şekersiz yeşil çay,rezene,biberiye,kekik çayını paylaşmak istiyorum sizinle.. her gün düzenli içiyorum ve kesinlikle işe yarıyor.. tavsiye ederim.. hem yararlı ,toksinleri ve zehirli maddeleri vücuttan atıyor , hem yağ yakıp zayıflamanıza yardımcı oluyor.. ohh yaza kadar süper oluciz :79:

saol cnm benim karşı komşum elektikli soba verdi onu yakırouz allah a şükür ısıttık evi biraz.
hayrlı olsun cnm bebeğinde sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Geçmiş olsun Kukuleta.. Hava değişimi de etkilemiştir seni kendine dikkat et canım benim..
saol cnm evet cnm bide herkesler hasta salgın var sanırım..
kukicim geçmiş olsun canım soğuklar başladı artık biraz daha dikkatli olmamız lazım
saol cnm haklısın.. sizde dikkat edin kendinize..
amanin kukime cevap yazmadıydımmmmmmmmm:26:
gözü yollarada kalmışş,hemencik bir aşk mektubu yazayımmm
ivet gözüm yollarda kaldıydı aldım mailini bende sana cvp yazdım tekrardan cvbını bekliorum aşkitom....

kalançom gelmişş
nasıl oldun minikkuzum iyileştinmi :94:

saol bebişim.
daha iiyimm şükür ama boğazım tam geçmedi antibiyotike devam ediyorum.
sen nasılsın?
kaloriferler yansa spora başlıcam.
şu an salonda büyük halı yok diğer o dalarda soouk olduuğu için yapamıorum. bide terleyinc hani duş fln almak lazım ev souuk dahada hasta olurum en iyisi kaloriferleri beklemek.:44:

kalançom kaloriferin yanmasını bekle canım sonra bol bol spor yaar açığı kapatırsın nasılsa

Merhabalar ben de keşfettim burayı :)
27 yaşındayım, 1.63 boyunda ve 64 kiloyum. Ben pazartesi diyetisyene gidip bir diyet listesi alarak devam etmek istiyorum.
Gidebilirsem eğer paylaşırım.

günaydın arkadaşlar bugün daha iyiyim allaha şükür ama şiddetli baş ağrısı var ilaç içtim inşallah geçer.akşam menüm:
yemekten önce 1 adet nar,

4 adet tavuk kanat mangal,
3 dilim lavaş ekmek,
2 bardak ayran,
bir küçük parça halka tatlının ucundan,

birşeyler yiyebildim en sonunda hem çıkarmadım sonra çok sevindim.bebişimde çok sevindi 2 gündür çok hareketsizdi oda halsizleşti benim yüzümden ama oda dün bayram etti.

bu sabah kahvaltı yapamadım evde eşimin benim birde kaynımın kıyafetlerini ütüledim kahvaltı yapmaya pek vaktim olmadı mecburen iş yerinde tost söyledim çeyrek ekmek,
1 bardakta çay,2 adet ceviz,

şimdilik bu kadar..birde bugün eşimin doğum günü ona öğlen arası hediye almaya gideceğim..

mrb bende 1.63 boyunda 65 kiloydum bir dur dedim yaklaşık 2 haftadır diyetteyim şuan 61 kiloyum hedef 54 umarım başarırız sevgiler

url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMvjZ7v/]

[/url]

günaydın topişlerrrrrrrrrrrrr

işte kaffaltım
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1/2 çay baradğı fındık-fıstık-ceviz
3 gün kurusu kayısı

200 grm vermişim bu hafta..
tam karataycı olamadığım halde iyi gidiyor şükür

cimcimecim günaydın biraz iyi olmana sevindim canım afiyet olsun eşinin doğum günüde kutlu olsun canım
mrb bende 1.63 boyunda 65 kiloydum bir dur dedim yaklaşık 2 haftadır diyetteyim şuan 61 kiloyum hedef 54 umarım başarırız sevgiler

url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMvjZ7v/]

[/url]
hoşgeldin canım

fambık sultan günaydın afiyet olsun vede tebrikler

günaydın canım..
cimim sanaa çok kzııyorum..
eşininki yetmezmiş gibi bi de kaynınınkini mi ütülüyorsun..
ben eşimin kini bile ütülemiyorum,kendi ütülerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…