ben geldimm. annem ameliyat oldu çok şükür ama ben başında çok kalamadım malesef çünkü sancım oldu rahatsız oldum oturamadım ayakta duramadım öğleden sonra gelmek zorunda kaldım
ne kadar güçlü olmaya üzüldüüm sancım oldu
babam yanında kalacak ben yarın sabah erkenden gideceğim ziyarete
ayyy yookkk sen değil ölü gelin için yazdım yanlışlıkla sana yazmışımm
ya arkadaşlar birşey soracağım.eşimin doğum günüya akşama evde ben eşim vede kızım yanlızmı kutlasam yoksa kayınlarım görümcem vede eltimide çağırsam da birliktemi kutlasak.
cnm benim bence evde kendiniz kutlsyın eşin sen ve kızınla..napcan birsürü sıkıntı hem bu eşinin doğum günü kızının deilki hepbirlikte kutluycak...
canım aslında bende öyle düşünüyordum ama birden akşam çıkıp gelirlerse diyede bilemedim ozamanda nasıl olurki inşallah gelmezler çünkü bizimkilerin önceden haber verme huyu yoktur son 5 dakika kala biz yoldayız size geliyoruz yada aşağıdayız kapıyı açın derler haber verme nezaketleri yok çat kapıyı seviyorlar..
canım aslında bende öyle düşünüyordum ama birden akşam çıkıp gelirlerse diyede bilemedim ozamanda nasıl olurki inşallah gelmezler çünkü bizimkilerin önceden haber verme huyu yoktur son 5 dakika kala biz yoldayız size geliyoruz yada aşağıdayız kapıyı açın derler haber verme nezaketleri yok çat kapıyı seviyorlar..
olsun gelirselerde sonuçta eşinle kendi aranda kutlaman çok normal.onlar eşinin doğum gününde çağırıyolarmı?bence kendi aranızda yapmanız en dorusunu nacizane fikrim.genede karar senin cnm
babam geçtiğimiz mayıs ayında ameliyat oldu bugün annem ameliyat oldu canım
ben geldimm. annem ameliyat oldu çok şükür ama ben başında çok kalamadım malesef çünkü sancım oldu rahatsız oldum oturamadım ayakta duramadım öğleden sonra gelmek zorunda kaldım
geçmiş olsun anneciğineee
ecük ayakta kaldın sansın mı oldu kızz...
amma nazlı gelin çıktın he sende
huşgeldin yafriim özledik valla
internetin düzelsede artık düzenli girebilsen yaff :97:
evet ama sen hamilesin öyle çat kapı yapmamaları lazım belki yemeğin kendinize kadar belki yorgunsun uzanacaksın insanın hamilelikte günü gününe uymuyo annemin yanında bile oturamadım ağrım oldu dinlendim biraz uyudum geçti ancak
bu arada bugün pazarada gittim oğluşuma bembeyaz kapşonlu kalın bir örgü hırka aldımmm
aslında hiç alasım yoktu ama göörünce dayanamadım2 tanede çıtçıtlı kısa kollu body aldım
bunlardan bolca almak lazım arkadaşım dedi yazın bunlarla duruyo dedii
kolsuz ve kısa kolllu oldu epey uzun kolluda alıcamm
pazar parasından her hafta ufak bi bütçe onun iiçin ayırır oldum valla
huşbulduk canııımm. haklısın yaa ben iyice koptum netten. dürüst olayım biraz tv ye de sardım ben. geçen 2 yıl çocuktan hiç izleyemeyince bu yıl sabah dizisi - doktorlar - saba tümer derken baya tv izler oldum ben.. ama sizi de merak ediyorum. eski düzene dönebilsem iyi olur aslında.. yani topiğe dönsem menülerimi paylaşsam çok iyi olur.
ya arkadaşlar birşey soracağım.eşimin doğum günüya akşama evde ben eşim vede kızım yanlızmı kutlasam yoksa kayınlarım görümcem vede eltimide çağırsam da birliktemi kutlasak.
günaydın topişlerrrrrrrrrrrrr
işte kaffaltım
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1/2 çay baradğı fındık-fıstık-ceviz
3 gün kurusu kayısı
200 grm vermişim bu hafta..
tam karataycı olamadığım halde iyi gidiyor şükür
hügocum bebişim geçmiş olsun çok. hamile olanların göbüşünden öpüyorum gençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?