60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn şekerler nasılsınız bakem....?hafta sonu baya yağışlıydı.pazar günü marmarise teyzemlare gittik burdan normalde 40dk falan sürüyor ama yollalr kaygan olduğundan 1 satte anca gittik.neysem yağmur orda hiç dinmedi.yediklerime pek dikkat edemdeim dün kaçamaklı bigün oldu yani.ama bugün özümüze döndük çok şükür...evler leş gibi oldu silinip süpürülcek toz alıncak hiçte yapasım yok.havalı kapalı.böle havalarda kasvet basar ama sonuçta yapcaz artık...neysem kahvaltımı yazem bi bakalm

1 bardak aç karnına su
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
1,5 haşlama yumurta
1 dilim kepek ekmeği
domates saltalık
2 tane yeşil zeytin
2 tane köy biberi..

ara

activa
hugoşum annen çıkmış çok geçmiş olsun....

kızlar afiyet olsunnn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaffaltım
1 yumurta
1 kk beyaz peynirden omlet
3 siyah zeytin
fırından yeni çıkmışşşşş sımsıcacık çeyrek simittttt:26:her zaman yemiyorum diyeee yidim gitti neysem bakalımmmm:97:

miriba kıslarr havacıklar soğudu
sabah 1 yumurta süt beyaz penirden omlet yaptım yiidiim başka bişey canım istemedi
bugün mutfak dolaplarımı silicimm :97: hiç sevmiyorum mutfak dolaplarını silmeyii öfff
annem gitti bu hafta sonu belki gelebilri belli değil ilginiz için ok teşekkürlerrr hepinizin yanaklarından mıncırırım

yılbaşını hoşlandığın kişilemi geçiricenn seni yaramaz senii

afiyet olsun fambık

kolay gelsin hugocum kendini fazla yorma vede zorlama dikkat et canım

kolay gelsin hugocum kendini fazla yorma vede zorlama dikkat et canım

sorma tatloşum mütait bizim mutfak mermerini kestirmemiş fırını kullanamıyoduk hafta sonu babam kestirdi mermeri ve heryer toz oldu hemde ne tozz yok böyle bişey iğne deliğinden bile geçmiş mübarekk
dolap içleri hep mermer tozo olmuşşş biraz yaptımdı annem geldi dün filan yapamadım bugüne kaldı bugünde yaparım

bu hafta 18. haftaya girdik artıkın
hareketlerini artık hergün hiissediyorum
geriniyomu napıyo taş gibi toplanıyo bazen

katziymiş di mi..
niye ölü gelin olmuşş acaba...
alakasız mesajları yok artık,düzelmiş biraz

evet katzi
çokk eğlenceli biri seviyorum onu
tüm zayıflama topiklerini geziyo çoğuna yazıyoo
bu sefer çok azimli bakalım inşallah yarıda kalmaz yinee

hugocum nasılsın bebeğin annen iyimi nasıl gidiyo geçmis olsun annene bi dileyimedim kaç gündür

hugocum nasılsın bebeğin annen iyimi nasıl gidiyo geçmis olsun annene bi dileyimedim kaç gündür

annem taburcu oldu canım çok şükür iyi
18 hafta olduk bu hafta iyi tepikleyip duruyo gün içinde hareketlerini hissedince iyi oluyoo
en son geçen hafta gitmiştim kontrole doktor gelişimi boyu filan herşeyi iyi demiştii acuk büyük bi bebek doktor küçük annenin bebeği küçük büyük annenin bebeği büyük olur dedii

allah büyük dediğine göre anlıyo gıcık olduğunu senin

kesin cnmm yada ben ona istem dısı soguk yapıp inatlastıgım içinn o da bana inat gidiyo artık:26::26: ne olcak benim bu halleriim hugom yaa. istesem de dogumdan sonra onun kadar olamam boyu 150 cünkü.. poposu arkaya göbegi öne dogru byüyo onun.. ben ise yana dogru bişi degil esim kıza iki isim koyalım biri annemin adı olsun diye baskı yapıyoo kırmak istemiyorum ama yoluvericem yani bidee daha evlenmedenn hatta annesini tanımadann söyledim en nefret ettigim isimlerden biri diye. o da o benim annemin ismi dediydi rezil olduydum

neyse annene ne oldu balımm gecmiş okumayı bıraktım begen tusu kaybolalı gecmiş olsun diyimmmm simdiden

sabahh alısveriş yaptım eve bişi yiyemedim acelem vardıı 1 kase sütle nesguik yedim

öglen daha gec olucak bu nedenle ne yerim hiç bilmiyorum.. az sonra plates acılısımı yapıcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…