haftasonunu geçeyim bi çırpıda; ara kaçamaklar oldu regl falan malum :)
ama sporumu yaptım, her gün 25 dakika pilates ve 4 mile leslile super challenge yaptım.
ve bu sabah 66,7'yi gördüm olley olley
bu sabah pilatesle başladım
kahvaltı
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
çok az vişne reçeli
çok az tulum peyniri
şimdi de yeşil çayımı içiyorum mis! :)
günaydınnnn şekerler nasılsınız bakem....?hafta sonu baya yağışlıydı.pazar günü marmarise teyzemlare gittik burdan normalde 40dk falan sürüyor ama yollalr kaygan olduğundan 1 satte anca gittik.neysem yağmur orda hiç dinmedi.yediklerime pek dikkat edemdeim dün kaçamaklı bigün oldu yani.ama bugün özümüze döndük çok şükür...evler leş gibi oldu silinip süpürülcek toz alıncak hiçte yapasım yok.havalı kapalı.böle havalarda kasvet basar ama sonuçta yapcaz artık...neysem kahvaltımı yazem bi bakalm
1 bardak aç karnına su
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
1,5 haşlama yumurta
1 dilim kepek ekmeği
domates saltalık
2 tane yeşil zeytin
2 tane köy biberi..
ara
activa
hugoşum annen çıkmış çok geçmiş olsun....
yılbaşını hoşlandığın kişilemi geçiricennsu tutmuşsundur canım benim. dert etme arada olabiliyor böyle şeyler biliyosun.
günaydın ballarım benim..
ben cumartesi tartıldığımda 66.5idim. bugün tartıldım 66.3 çıktım. 200 gr gitmiş. cumartesi günü eliptik ve kondüsyon bisikletiyle çalıştım toplam yarım saatcik. hafif şeyler yedim.
dün spor yapamadım ama 2 saat temizlik yaptım. yorucuydu baya. sandalyenin üstüne çıkıp rafları sildim camları sildim, çamaşırları astım filan. o da spor sayılır işte hiç yoktan iyidir. sonra da sızmış kalmışım zaten. e tabi alakasız bi saatte uyuyup uyanınca gece uyumakta zorlandım çok. hele ki insanın karnı aç olunca çok daha fena. aç karna uyumaktan nefret ediyorum.
bugün de sabah 8buçuğa doğru uyandım. 1 kase nesfit+süt+ elma yedim. aslında canım şöyle kızarmış ekmekli tereyağlı ballı sosisli omletli bi kahvaltı istiyor da.. tutuyorum kendimi işte. zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. 1 ay içinde ne kadar verebilirsem kârdır. zaten biriyle görüşücem bu 1 ay içinde... muhtemelen yılbaşımı da istanbulda arkadaşlarımla ve hoşlandığım kişiyle geçiricem. biraz şaşırsın istiyorum insanlar artık :97::97::97::97::97:
saat 13:00da dersim var. 16:00da bitiyor. derse gitmeden önce spor yapayım diyecektim de yetişmeyecek. duş alıcam bilmem ne zor... en azından yoga yapayım bari derse gitmeden. bi de derste sızıp kalabilitem var. sabah spor yapınca bütün gün çok uykulu geziyorum. çok fena. yoga dinç tutuyor ama nedense. sporumu da okuldan gelince akşam yaparım. bu spor aleti benim elimin altında nasıl olsa. hala istediğim her saatte spor yapabiliceğim fikrine alışamadım2yıl oldu bu aleti alalı.
pazara gidip meyve alıyım bir de bugün.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaffaltım
1 yumurta
1 kk beyaz peynirden omlet
3 siyah zeytin
fırından yeni çıkmışşşşş sımsıcacık çeyrek simittttt:26:her zaman yemiyorum diyeee yidim gitti neysem bakalımmmm:97:
miriba kıslarrhavacıklar soğudu
sabah 1 yumurta süt beyaz penirden omlet yaptım yiidiim başka bişey canım istemedi
bugün mutfak dolaplarımı silicimm :97: hiç sevmiyorum mutfak dolaplarını silmeyii öfff
annem gitti bu hafta sonu belki gelebilri belli değil ilginiz için ok teşekkürlerrr hepinizin yanaklarından mıncırırım
kolay gelsin hugocum kendini fazla yorma vede zorlama dikkat et canım
famir ölügelinin kim olduğunu biliyosun dimi
katziymiş di mi..
niye ölü gelin olmuşş acaba...
alakasız mesajları yok artık,düzelmiş biraz
famirrr sen şimdi sabah simit yedinya karatay diyeti bozulmuşmu oluyo şimdii :44:
hugocum nasılsın bebeğin annen iyimi nasıl gidiyo geçmis olsun annene bi dileyimedim kaç gündür
allah büyük dediğine göre anlıyo gıcık olduğunu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?