günaydın minişlerr
akşam babam geldi hastanede kalmadı babam bizde kaldı annemin yanında başka kadın refakatçi varmış o kaldı
akşam yemeğinde 2 tane fırın tavuk karışık salata 1 kepçe mercimek çorbası ve 2 kaşık bulggur pilavı 1 dilimde ekmek yidim
sabah babamla beraber yaptık kayfaltımızı
sabah 1 bardak şekersiz çay 1 dilim beyazpeynir 1 yımırtadan az yağlı menemen 2 dilim kızarmış ekmek ve az tereyağı yidim
oturma odamı topladım sildimmm akşama yımırtalı ıspanak yemeği yapacağım zeytinyağlı
canım geçmiş olsun annen rahatsız sanırım, pek takip edemiyorum forumu .
sağol canımmkilo vermişsin tebriklerrr
allah büyük dediğine göre anlıyo gıcık olduğunu seninselammmm kızlarrrrrr... artıkk kk nüü oyun amaclı kullanmaya basladımmneysee sonundaaaa hamile plates cd mi aldım bugünnnn ama ebru sallı yoktu allan menezes die birininkini aldım.. avustralya plates enstitülerinin kurucusuymuss:44::44::44: neyse sonucta aldım yani
sabah: 1 haslanmıs yumurta, 1 simit, 3 kk peynir, 5_6 zeytin yedim kahvaltıda.. acayip tok tuttu beni
öglen : ıkea da oldugumuz içinn en hafif sey isvec köfte gibi geldi ondan yedim ayranla birlikte..
aksam : kuru börülce salatası(bununn için cok heyecanlıyım), köfte ve makarna var.. amöa benn daha cok kuru börülce yiycemmm
arabada bi fotografımı buldum.. 1 yıl kadar öncesine ait.. allah ımm kendi kendime asık oldumm..bu halime geri dönmeliyimm yahu köprücük kemiklerim yok suan didimm yüz hatlarım degişmiş didim.. kayınvalidem de dogurduktan sonra benim kadar olcan masallah dedi gülerek cevap vermeme fırsat kalmadann e göbegin kalcakk, sezeryan olursann gitmicek de göbegin dedi.. ayy o kadar da degil en fazla 3_4 ayy öyle gezerim heralde dedim.. allah büyük dedi sessizce sinir küpüne döndümm resmen arabada.. sonra ama cocugu kucagına alınca bosver varsın alayım diceksin dedi. bende onu da 3_5 ay söylerimm dedim.. sonra hayatt rutine döncekk bende özüme dönmeye calısırım yani dedim.. sinirr ya.. ya benim ona gıcık oldugumu hissettiginden böyle davranıyo o da.. yada benn herseyi yanlıs anlıyorumm
selam çikilopçuklarrrbugün annem taburcu oldu çıkarttık hastaneden bize geldilerr oturduk epey sonra onlar buraya 1 buçuk saat uzaklıkta ilçede oturuyorlarr gitmek istediler garaja bırakın dedilerrr ama eve kadar bıraktık git gel yol birde çok yağmur vardı ancak gelebildikkk
bugün
Uzun bi ara verdim kızlar farkındayım ama geçen hafta çok yoğundum..
Diyetimi bozmadım tabi hatta dün 54,8 i bile gördüm ama bu sabah 55,5 çıktım. bu ne ya.. anlamadım gitti...
gıcık oldum sabah sabah...
kahvaltım da herzamanki gibi;
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir..
Öğlen de aynısı sadece peynir 2 kk...
günaydın herkese... 63.9 kilo olmuşum 1haftada 1.6 kilo verdim
Uzun bi ara verdim kızlar farkındayım ama geçen hafta çok yoğundum..
Diyetimi bozmadım tabi hatta dün 54,8 i bile gördüm ama bu sabah 55,5 çıktım. bu ne ya.. anlamadım gitti...
gıcık oldum sabah sabah...
kahvaltım da herzamanki gibi;
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir..
Öğlen de aynısı sadece peynir 2 kk...
kızlar günaydın nasılsınız hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım ben dün regli oldum patlayacak gibiyimsabah kahvaltım 1.5 dilim çavdar ekmeği ve 2 kk peynir 3 tane zeytin yidimm.suyumu içiyorum bol bol
haftasonunu geçeyim bi çırpıda; ara kaçamaklar oldu regl falan malum :)
ama sporumu yaptım, her gün 25 dakika pilates ve 4 mile leslile super challenge yaptım.
ve bu sabah 66,7'yi gördüm olley olley
bu sabah pilatesle başladım
kahvaltı
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
çok az vişne reçeli
çok az tulum peyniri
şimdi de yeşil çayımı içiyorum mis! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?