kesin cnmm yada ben ona istem dısı soguk yapıp inatlastıgım içinn o da bana inat gidiyo artık:26::26: ne olcak benim bu halleriim hugom yaa.istesem de dogumdan sonra onun kadar olamam boyu 150 cünkü.. poposu arkaya göbegi öne dogru byüyo onun.. ben ise yana dogru bişi degil esim kıza iki isim koyalım biri annemin adı olsun diye baskı yapıyoo kırmak istemiyorum ama yoluvericem yani bidee daha evlenmedenn hatta annesini tanımadann söyledim en nefret ettigim isimlerden biri diye. o da o benim annemin ismi dediydi rezil olduydum
neyse annene ne oldu balımm gecmiş okumayı bıraktım begen tusu kaybolalıgecmiş olsun diyimmmm simdiden
sabahh alısveriş yaptım eve bişi yiyemedim acelem vardıı 1 kase sütle nesguik yedim
öglen daha gec olucak bu nedenle ne yerim hiç bilmiyorum.. az sonra plates acılısımı yapıcimm
kesin cnmm yada ben ona istem dısı soguk yapıp inatlastıgım içinn o da bana inat gidiyo artık:26::26: ne olcak benim bu halleriim hugom yaa.istesem de dogumdan sonra onun kadar olamam boyu 150 cünkü.. poposu arkaya göbegi öne dogru byüyo onun.. ben ise yana dogru bişi degil esim kıza iki isim koyalım biri annemin adı olsun diye baskı yapıyoo kırmak istemiyorum ama yoluvericem yani bidee daha evlenmedenn hatta annesini tanımadann söyledim en nefret ettigim isimlerden biri diye. o da o benim annemin ismi dediydi rezil olduydum
neyse annene ne oldu balımm gecmiş okumayı bıraktım begen tusu kaybolalıgecmiş olsun diyimmmm simdiden
sabahh alısveriş yaptım eve bişi yiyemedim acelem vardıı 1 kase sütle nesguik yedim
öglen daha gec olucak bu nedenle ne yerim hiç bilmiyorum.. az sonra plates acılısımı yapıcimm
slm canım benim iyiyim sabah iş yerine geldim ama yarım saat sonra çıktım şeker yüklemesi için gittim saat başı 4 defa kan verdim.daha sonra tansiyonum 5 e 3 oldu 1 saat kadarda müşade altında tutular tansiyonu birzda olsa düzelince çıktım eşimin dükkanında yemek yedim şimdi geldim işte.birde kızım hastaydı eşimde onu hastaneye götürdü idrar yolları ileri derece iltihaplanmış idrarını büyük küçük yaparken kanıyordu resmen ağlıyordu.çok kötüydü yavrum benim..cimcime hoşgeldinnnirelerde kaldın çok merak ettim seni
nasılsın iyisin inşallah atlattınmı hastalığııı
bende erkek olsa dedesinin adını koyacaktım.. bigün kardes yaparsak erkek olursa yine koyarımm. huyu suyu da benzesin diye..dr erkek dediginde babamın adının yanına bi isim daha koyalım zaten senin adın da aynı iki adın var dedim. esim de kayınvalidem de zor olur cocuga iki isim dediler bana.. simdi kız olunca 2 isim olsun diyo esim. kayınvalidem ben istemem kendi adımı koymayın diyo ama esim de istemez mi hiç diyo. dün gece dedim ki ayrılsak sebnle seni sevmedigime göre anneni de sevmicem.. ama hayatım boyunca annenin adını tasıyan bi cocuk tasıcam yanımda bi düsün dedim. güldü ama diretiyo yinede.. kayınvalidemin de öyle gzecek tozcak arkadası yok.. kızlarıyla geziyo e bende görümcemlerle oldugumdan genelde hep bi arada oluyoruz.. bi de en cok anlastıgım görümcem onunla aynı evde kalıyo. erkek olmadıgından evleri cok eglenceli 2 gürrümcem kücük yegen falan.. e benimde gitcek arkadasım yokk canım sıkıldı deyince esim anneme bırakayım diyo görümcenle oturursun gidiyorum bende.. hele kayınpederimin vefatından sonra kayınvalidem hiç evde duramaz oldu zaten gezmeyi seviyodu korkuyomus.. allah tan artık aksamları gitmeyi bıraktı esim cnm.. kavga ettikten sonra anladı hata yaptıgını.. bende o kavgadan sonra tamamen sogudum heralde:97::97::97: uzak olmak en iyisi cnm.. melek olsa her dk gecinilmiyo cünkü..
slm canım benim iyiyim sabah iş yerine geldim ama yarım saat sonra çıktım şeker yüklemesi için gittim saat başı 4 defa kan verdim.daha sonra tansiyonum 5 e 3 oldu 1 saat kadarda müşade altında tutular tansiyonu birzda olsa düzelince çıktım eşimin dükkanında yemek yedim şimdi geldim işte.birde kızım hastaydı eşimde onu hastaneye götürdü idrar yolları ileri derece iltihaplanmış idrarını büyük küçük yaparken kanıyordu resmen ağlıyordu.çok kötüydü yavrum benim..
geçmiş olsun canımm ikinizedeeinşallah kızın hemencik düzelir
inşallah canım benim..teşekkür ederim.seninde anneceiğin taburcu olmuş gözün aydın çok geçmişler olsun..
canım görümcenle anlaşmanınz iyide sen yinede bi arkadaş edin kendine çünkü görümcen sen ne kadar haklı olursan ol ne kadar kayınvaliden kasız olursa olsun muhakkak annesini tutar
bi tartışma bişey olsa karşına dikilir sen iyi anlaşabileceğn bi arkadaş edin o sana gelir sen ona gidersin zaten ev işi hiç bitmiyo gezmeye çokta fırsatt yok ev işin olmadığında arkadaşınla gezersin filan onlarıda daha az görmüş olursuun
dogru söylüyosunn su bebikleri olan arkadasımm kursunu bitirsin de ona gidipp gelirim artıkın.. en azından cok kafa bi kız.. bebiklerde oynar ilerdekızcelerimiz arasında 8 ay olcak evet bakk aksam kayınvalideme gidiciktimm kociş yok diye gitmiyim.. dergi aldım kendime dergi okuyayım ütü yapayım belki benim tutumum da dzelir bölelikle
canım benim annen nerde rahat ediyorsa artık.onun için önemli olan o.evet canım taburcu oldu aslında kal burda ben bakarım sana dedim ama kalmadıı evimde rahat ederim babanda evde yanlız kalmasın dedi dün götürdük bizdee evlerineee
hava nasıl ordaa burda buz gibi felakette yağmur varr
eşinin işleri nasıl gidiyo canım toparlanabildimi gerçi ilk aylar zordur ama ilerde nasılsa toparlanır
müşteriler nasılmışş inşallah müşteriyle dolar taşar dükkanınız
slm arkideşler....
cimcimem çok geçmiş olsun sanada kuzucuna da...
bende evlrimi sildim süpürdüm toz aldım.oğluşları uyttum.40dk pilatesimi yaptım.şincik yeşil çayımı içicem.sonram öğle yemeğimi yiycem.
5 kaşık taze fasülye
2 kaşık pilav
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi limonlu sade soda ve 1 dene de hurma..
tabikide devamlı onları görmekten böyle oluyo birazda çünkü başka arkadaşın yokk aynı durum bendede vardı şimdi geçti arkadaşım varr geziyoruz beraber vakit geçiriyoruz
apartmandada eşimin arkadaşı var onun hanımıda var ama doğumuna bikaç hafta kaldı annesi yanında filan sık gidip gelemiyorum şimdilik ama ilerde doğumdan sonra giderimm severim kızı olucak onundaaa benimde oğlan
ayy ne güzelllilerde cpcukluk askitosu olurlar belkimm
canım benim annen nerde rahat ediyorsa artık.onun için önemli olan o.
eşimin işleri iyi allaha şükür ama eksikleri tamamlamakla uğraştıkları için çok fazla karları olmuyor ama en azından zararlarıda yok şimdilik..inşallah müşteriyle dolar taşar iş yeri.heşeyin hayırlısı..teşekkür ederim şeker...
teşekkür ederim canım benim..afiyet olsun sanada.ohhhhhhhhh pilateslerde yapılmış..
ecriinnn bebek odan dikdörtgen şeklinde
halı düşünüyoduk antibakteriyel bebek için uygun olanından sonradan aklıma geldi eski zaman el dokuma halılar var kayınvalidede kendi dokumuş kızken hala sapasağlam ve güzeller
diyorumki onu isteyeyim onu yazayım diyorumm hem naylon iplik kullanılmamış sağlıklı diyee ni dersinn :44:
eşimin aradaşlarının eşlerinin çoğu hamile ve hepiciğide kız bekliyoo
bi oğlan bizimki varrrşanslı kerata
hhehhee sansslı hakettennolabilir cnmm tabe egerr odanın renklerine uyacaksa.. dediigin gibi hem saglıklı hem de el emegi yanii dokumalar pek kıymetli simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?