60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kayınpederimi severim onun ismini koyucaz ben kendim söyledim zaten adı mehmet olsun dedesi gibi asker olsun diye
kayınvalide kız olursa şunu koyun dedi sabanur deyip duruyoduda yüz vermediim kız olursada senin annenin ismini koyarız dedi eşim
iki isim zor olur yaa
valla yüz verme eşine zaten kayınvaliden yaşıyo maşallah turp gibi onun adını koymaya gerek yokki sapasağlam maşallah heryere gezmeye geliyo sizle hiçbişeyden kusur kaldığı yok
hep yanınızda yani
o yüzden onun ismi onunla yaşasın siz kendiniz isim verinn
allah allah 9 ay karnında taşıyan sensin isim konusunda senin karar hakkın daha çok olmalı yivruum
yaa senin eşin çok anneci devamlı yanından ayırmıyo annesini o da maşallah gelmeyeyimde bunlar başbaşa kalsın hiç demiyo tabee devamlı içiçe olunca sıkıyo melek bile olsa sonuçta yaşıtın değill başka arkadaşın filanda pek yokk devamlı evdesin filan tek gördüğün onlar oluca sıkar tabiki bebişimm
yaaa bana gelince ne oldu biliyomusun şimdi biz kayınvalideyle artık aynı ildeyiz eskiden ben yakın ilçedeydim şimdi artık aynı ildeyizz eskiden eşim izin olunca veya erken çıknca hemen çanakkaleye gelirdik hemenciik valla yani bıkmıştım artık devamlı annesindeydikk o da yakamızdan düşmez her türlü nazı kaprisi yapardı şimdi ise artık eşim annesine gitmez oldu hemen eve geliyoo tatillerde balık tutmaya gidiyo arkadaşıyla bizde arkadaşının hanımıyla bişeyler yapıyoruz beraber kayınvalidemi 2 haftadır görmediim
arıyo ama eskisi gibi naz kapriz yapamıyo arıza çıkaramıyo baktı oğluda çok gitmiyoo hırçınlık yapamıyo şimdiii ohhh öyle rahatladımki keşke önceden taşınsaymışız neydi öyle valla devamlı naz kapriz yok gelmedin yok evde durmuyosun geziyosun filan
burda arkadaşımda var şimdi müsait oldukça ev işim yosa ona giidiyorum veya o bana gelliyooo

ben kayınpederimi severim onun ismini koyucaz ben kendim söyledim zaten adı mehmet olsun dedesi gibi asker olsun diye
kayınvalide kız olursa şunu koyun dedi sabanur deyip duruyoduda yüz vermediim kız olursada senin annenin ismini koyarız dedi eşim
iki isim zor olur yaa
valla yüz verme eşine zaten kayınvaliden yaşıyo maşallah turp gibi onun adını koymaya gerek yokki sapasağlam maşallah heryere gezmeye geliyo sizle hiçbişeyden kusur kaldığı yok
hep yanınızda yani
o yüzden onun ismi onunla yaşasın siz kendiniz isim verinn
allah allah 9 ay karnında taşıyan sensin isim konusunda senin karar hakkın daha çok olmalı yivruum
yaa senin eşin çok anneci devamlı yanından ayırmıyo annesini o da maşallah gelmeyeyimde bunlar başbaşa kalsın hiç demiyo tabee devamlı içiçe olunca sıkıyo melek bile olsa sonuçta yaşıtın değill başka arkadaşın filanda pek yokk devamlı evdesin filan tek gördüğün onlar oluca sıkar tabiki bebişimm
yaaa bana gelince ne oldu biliyomusun şimdi biz kayınvalideyle artık aynı ildeyiz eskiden ben yakın ilçedeydim şimdi artık aynı ildeyizz eskiden eşim izin olunca veya erken çıknca hemen çanakkaleye gelirdik hemenciik valla yani bıkmıştım artık devamlı annesindeydikk o da yakamızdan düşmez her türlü nazı kaprisi yapardı şimdi ise artık eşim annesine gitmez oldu hemen eve geliyoo tatillerde balık tutmaya gidiyo arkadaşıyla bizde arkadaşının hanımıyla bişeyler yapıyoruz beraber kayınvalidemi 2 haftadır görmediim
arıyo ama eskisi gibi naz kapriz yapamıyo arıza çıkaramıyo baktı oğluda çok gitmiyoo hırçınlık yapamıyo şimdiii ohhh öyle rahatladımki keşke önceden taşınsaymışız neydi öyle valla devamlı naz kapriz yok gelmedin yok evde durmuyosun geziyosun filan
burda arkadaşımda var şimdi müsait oldukça ev işim yosa ona giidiyorum veya o bana gelliyooo

mercimekk çorbası pişirmiştimm canım istedi şimdi içtim sıcak sıcak iyi geldii
havada nasıl soğuk burda valla kış geldii
akşama hindi sote karışık salata tereyağlı pirinç pilavı ve mercimek çorbası olacakk

cimcime hoşgeldinn nirelerde kaldın çok merak ettim seni
nasılsın iyisin inşallah atlattınmı hastalığııı

bende erkek olsa dedesinin adını koyacaktım.. bigün kardes yaparsak erkek olursa yine koyarımm. huyu suyu da benzesin diye.. dr erkek dediginde babamın adının yanına bi isim daha koyalım zaten senin adın da aynı iki adın var dedim. esim de kayınvalidem de zor olur cocuga iki isim dediler bana.. simdi kız olunca 2 isim olsun diyo esim. kayınvalidem ben istemem kendi adımı koymayın diyo ama esim de istemez mi hiç diyo. dün gece dedim ki ayrılsak sebnle seni sevmedigime göre anneni de sevmicem.. ama hayatım boyunca annenin adını tasıyan bi cocuk tasıcam yanımda bi düsün dedim. güldü ama diretiyo yinede.. kayınvalidemin de öyle gzecek tozcak arkadası yok.. kızlarıyla geziyo e bende görümcemlerle oldugumdan genelde hep bi arada oluyoruz.. bi de en cok anlastıgım görümcem onunla aynı evde kalıyo. erkek olmadıgından evleri cok eglenceli 2 gürrümcem kücük yegen falan.. e benimde gitcek arkadasım yokk canım sıkıldı deyince esim anneme bırakayım diyo görümcenle oturursun gidiyorum bende.. hele kayınpederimin vefatından sonra kayınvalidem hiç evde duramaz oldu zaten gezmeyi seviyodu korkuyomus.. allah tan artık aksamları gitmeyi bıraktı esim cnm.. kavga ettikten sonra anladı hata yaptıgını.. bende o kavgadan sonra tamamen sogudum heralde:97::97::97: uzak olmak en iyisi cnm.. melek olsa her dk gecinilmiyo cünkü..

cimcime hoşgeldinn nirelerde kaldın çok merak ettim seni
nasılsın iyisin inşallah atlattınmı hastalığııı
slm canım benim iyiyim sabah iş yerine geldim ama yarım saat sonra çıktım şeker yüklemesi için gittim saat başı 4 defa kan verdim.daha sonra tansiyonum 5 e 3 oldu 1 saat kadarda müşade altında tutular tansiyonu birzda olsa düzelince çıktım eşimin dükkanında yemek yedim şimdi geldim işte.birde kızım hastaydı eşimde onu hastaneye götürdü idrar yolları ileri derece iltihaplanmış idrarını büyük küçük yaparken kanıyordu resmen ağlıyordu.çok kötüydü yavrum benim..

canım görümcenle anlaşmanınz iyide sen yinede bi arkadaş edin kendine çünkü görümcen sen ne kadar haklı olursan ol ne kadar kayınvaliden kasız olursa olsun muhakkak annesini tutar
bi tartışma bişey olsa karşına dikilir sen iyi anlaşabileceğn bi arkadaş edin o sana gelir sen ona gidersin zaten ev işi hiç bitmiyo gezmeye çokta fırsatt yok ev işin olmadığında arkadaşınla gezersin filan onlarıda daha az görmüş olursuun

geçmiş olsun canımm ikinizedee inşallah kızın hemencik düzelir

inşallah canım benim..teşekkür ederim.seninde anneceiğin taburcu olmuş gözün aydın çok geçmişler olsun..

evet canım taburcu oldu aslında kal burda ben bakarım sana dedim ama kalmadıı evimde rahat ederim babanda evde yanlız kalmasın dedi dün götürdük bizdee evlerineee

hava nasıl ordaa burda buz gibi felakette yağmur varr
eşinin işleri nasıl gidiyo canım toparlanabildimi gerçi ilk aylar zordur ama ilerde nasılsa toparlanır
müşteriler nasılmışş inşallah müşteriyle dolar taşar dükkanınız

dogru söylüyosunn su bebikleri olan arkadasımm kursunu bitirsin de ona gidipp gelirim artıkın.. en azından cok kafa bi kız.. bebiklerde oynar ilerde kızcelerimiz arasında 8 ay olcak evet bakk aksam kayınvalideme gidiciktimm kociş yok diye gitmiyim.. dergi aldım kendime dergi okuyayım ütü yapayım belki benim tutumum da dzelir bölelikle

slm arkideşler....

cimcimem çok geçmiş olsun sanada kuzucuna da...

bende evlrimi sildim süpürdüm toz aldım.oğluşları uyttum.40dk pilatesimi yaptım.şincik yeşil çayımı içicem.sonram öğle yemeğimi yiycem.

5 kaşık taze fasülye
2 kaşık pilav
yoğurt

ardından

şekersiz türk kahvesi limonlu sade soda ve 1 dene de hurma..

tabikide devamlı onları görmekten böyle oluyo birazda çünkü başka arkadaşın yokk aynı durum bendede vardı şimdi geçti arkadaşım varr geziyoruz beraber vakit geçiriyoruz
apartmandada eşimin arkadaşı var onun hanımıda var ama doğumuna bikaç hafta kaldı annesi yanında filan sık gidip gelemiyorum şimdilik ama ilerde doğumdan sonra giderimm severim kızı olucak onundaaa benimde oğlan

canım benim annen nerde rahat ediyorsa artık.onun için önemli olan o.
eşimin işleri iyi allaha şükür ama eksikleri tamamlamakla uğraştıkları için çok fazla karları olmuyor ama en azından zararlarıda yok şimdilik..inşallah müşteriyle dolar taşar iş yeri.heşeyin hayırlısı..teşekkür ederim şeker...

teşekkür ederim canım benim..afiyet olsun sanada.ohhhhhhhhh pilateslerde yapılmış..

ayy ne güzelll ilerde cpcukluk askitosu olurlar belkimm

ecriinnn bebek odan dikdörtgen şeklinde
halı düşünüyoduk antibakteriyel bebek için uygun olanından sonradan aklıma geldi eski zaman el dokuma halılar var kayınvalidede kendi dokumuş kızken hala sapasağlam ve güzeller
diyorumki onu isteyeyim onu yazayım diyorumm hem naylon iplik kullanılmamış sağlıklı diyee ni dersinn :44:

teşekkür ederim bende cnmmmm....evet kendi çapımda yaptım artık şükür.ne zamandır belim ağrıyor diye doğru dürüst yapamıyodum.bugün neyseki yapabildim...sporsuz olmuyor yaww.

eşimin aradaşlarının eşlerinin çoğu hamile ve hepiciğide kız bekliyoo
bi oğlan bizimki varrr şanslı kerata

hhehhee sansslı hakettenn olabilir cnmm tabe egerr odanın renklerine uyacaksa.. dediigin gibi hem saglıklı hem de el emegi yanii dokumalar pek kıymetli simdi

hhehhee sansslı hakettenn olabilir cnmm tabe egerr odanın renklerine uyacaksa.. dediigin gibi hem saglıklı hem de el emegi yanii dokumalar pek kıymetli simdi

dokumalar çok kıymetliya topluyorum böylecee nede olsa arkeoloğum eski şeyleri severiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…