60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dokumalar çok kıymetliya topluyorum böylecee nede olsa arkeoloğum eski şeyleri severiim

dimii dimii al cnm all bebekten sonra da evin herhangi bi yerine atıp kullanabilirsin ayy platesimi yaptım.. ama hepsini yapmadım. zormalıımm ddim ilk günden kızım da cok tepiklendi cünküm.. ama bu hareketler beni sıkılastırcak mı yoksa sadece beni doguma mı hazırlıcak??:44::44:

doğuma hazırlayacak sanırımm ama tam emin değilim :44:

yılbaşını hoşlandığın kişilemi geçiricenn seni yaramaz senii

yani işalla öyle olur diyorum. tabi başbaşa değil de arkadaş ortamında yani yoksa ben utanırım eskiden daha sosyal daha rahattım da.. şimdilerde büyüdüğümden midir nedir bu konularda daha temkinliyim.

famir ölügelinin kim olduğunu biliyosun dimi

katziymiş di mi..
niye ölü gelin olmuşş acaba...
alakasız mesajları yok artık,düzelmiş biraz

eh famirim ah bebişim aslında alakasız yazmıyordum da sen anlamıyordun be balım senden başka herkes anlıyordu ama neyse.
ölügelin benim taaaa 4-5 sene önceki nikimti tatlım. sonra ben kullanıcı adımı mı ne unuttum katzi oldum. geçenlerde defterimin arasına yazmışım buldum bilgilerimi girdim yeniden işte. ölügelin benim ilk göz ağrımdır :) zamanında bu nikle bu sitede yaklaşık 15 kilo mu ne vermiştim. o zaman da işitme sorunum için kortizon tedavisi görmüştüm filan.
öperim seni gözlerinden

evet katzi
çokk eğlenceli biri seviyorum onu
tüm zayıflama topiklerini geziyo çoğuna yazıyoo
bu sefer çok azimli bakalım inşallah yarıda kalmaz yinee

kalmıycak balım kalmıycak artık hayatım normale döndü allahıma çok şükür. her şey daha iyi olucak inşallah sporumu filan yapıyorum her gün 30 dk evde eliptik- bisiklet çeviriyorum. okula yürüyerek gidip geliyorum. otura otura hımbıllaşmışım yemin ederim. bacaklarım tutulmuş resmen tembellikten. nefes nefese kalıyorum yokuş çıkarken.
kendi yemeğimi kendim yapıyorum dışardan söylemiyorum artık. az yağlı sağlıklı yemekler bolca salata filan

oruç mu kız bu
kaldığım yerden devammmmmm

ilahi famir

benim annem de böyle. daha sağlıklıdır diye el dokuması şeyleri filan toplayıp toplayıp duruyor hala benim için ah güzel annem ya anneler hep böyle

doğuma hazırlayacak sanırımm ama tam emin değilim :44:

ayy vallahi sizin de işiniz zor =/ benim bi hocam vardı. sırf doğum acısından korktuğu için doğurmadı evlatlık aldı :26: lisede o acıyı anlata anlata bizi de korkutmuştu. hala korkarım çocuk doğurmaktan. ama artık o nası bi mutluluksa insanlar o acıyı unutup 2-3 çocuk yapıyorlar.

apartmanda birileri tavuk pişiriyor sanırım kokusu geldi buraya kadar. osman da kabız olmuş bebeğim yazık kakasını yaparken bağırıyodu kalın kalın ses çıkara çıkara oysa normalde inceciktir osmanın sesi :78::78::78::78::78:

Son düzenleme:
yazık osmancığa yaaaa ilgilen birazcıkk tosuncuğunlaaa
seni çok pozitif gördümm sevindiim hep böyle ol bebişimmm

merhaba canlarr. özledim sizleri ve dayanışmamızı. dukan diyeti diye bir diyete başladım. hersey guzel olacak sanki:)

yazık osmancığa yaaaa ilgilen birazcıkk tosuncuğunlaaa
seni çok pozitif gördümm sevindiim hep böyle ol bebişimmm

vallahi tam tosun oldu 4 kilo bazen gardolabın üstünden karnıma atlıyo resmen s.çırtıcak insanı altına
bundan sonra hep böyle pozitif meleğim

merhaba canlarr. özledim sizleri ve dayanışmamızı. dukan diyeti diye bir diyete başladım. hersey guzel olacak sanki:)

onun kitabını görmüştüm ben d&r da.. hiç bakmadım ama.. iyi bişey mi bari nasıl?

bu arada.. doktorum bi tarif vermişti bana.. sizinle paylaşayım belki biliyosunuzdur ama. doktor ekmek yemek istemediğimde değişiklik istediğimde bunu yapabiliceğimi söyledi.

2 minik patatesi ya da 1 orta boy patatesi haşlıyoruz. (kişi sayısına göre de değişebilir tabi bu miktar. ben tek başıma olduğum için bu kadarı bana yetiyor d artıyor bile.)
iyice haşlandıktan sonra patates ezeceğiyle püre haline getiriyoruz bunu. isteğe ve patateslerin miktarına göre içine 1 çay kaşığı ya da 1 tatlı kaşığı tereyağı da koyabilirmişiz. tuz kullanıyorsanız tuz da ekliyip. iyice karıştırıyoruz eziyoruz. sonra içine minik minik doğradığımız maydonozları ve pul biberi de ekliyoruz yine güzelce karıştırıyoruz. isterseniz dereotu da koyabilirsiniz. sonra bu püre halindeki patatesi alıp ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp içini çukur bırakıyoruz. o çukur olan kısma yoğurt dolduruyoruz. sarımsaklı yoğurtla daha güzel oluyor söylemesi. üstüne de azcık yağda salça kavurup döküyoruz. mantı gibi oluyor yani.
ben patatesleri püre yaparken tereyağı koymuyorum. çünkü üstüne de azcık yağla salcayı kavurup koyduğumuz için.. yanına da yağsız salata yapıyorum bol miktarda. hem görünüş itibariyle hem de tad olarak muhteşem oluyor gerçekten. sadece diyet için değil misafir geldiğinde de aperatif olarak sunulabilir.

iyi bakmışın o zaman osmanaa
diyetisyenemi gidiyosunn canımmm

iyi bakmışın o zaman osmanaa
diyetisyenemi gidiyosunn canımmm

1 kere gittim tatlım. mantığını anladım bi daha gitmedim. çünkü çok pahalı. devlet hastanesinde bulamadım diyetisyen mecbur özele gittim. ve bu sayede ayda 4kilo verdim. zorluk çekmeden hiç. hatta bu haftaya kadar hiç egzersiz bişe yapmamıştım düşün. arada pizza kaçamaklarım bile olmuştu. vücudum neyi ne kadar istediyse o kadar verdim sadece. öyle karatay diyeti-dukan diyeti- falan diyeti vs vs hiç girmedim o işin içine. denemedim.
yıllardır söylendiği gibi az az ve bolca çiğneyerek yedim.
hatta normalde 1 kocaman orta boy pizza yiyebilirken diyete başladığımdan beri kaçamak yapmak istediğimde 1 dilim pizzanın yanında bolca salata yedim ki doyabileyim. malum salatayı çiğnemeden yutamıyoruz ama pizzayı löp löp yutabiliyorum yani gayet de lezzetli olduğu için
öyle canım şunu istedi bunu istedi diyetteyim vs diye de mızırdanmadım hiç. sadece ''doydum'' diye telkin ettim kendimi. diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum dedim hep kendi kendime balım

bende pizzayı çok severdim ama bıraktım diyebilirim arada yesemde eskisi gibi zevk almadığımı farkettim
ben şimdi artık ızgara yanında bolca salata seviyoruum

benimde hamilelikten kalma 7 kilo fazlam var ve göbeğimin yan taraflarındaki çıkıntılar beni deli ediyor yani basenimin üstlerii

ne yapmalıyım önerisii olan varmı ?

bayrama elbise aldım ve elbisem belden kemerlii iyice pörtletti belimin altındaki yağlarıı ((

emzirdiğim içinde fazlaa kısamıyorum yememden doğal olarak

katzicikk seni bitek be anlayamamıştım ivit....
aslında olay şöle olmuştu..
sen oratya laf atıp atıp gidiyodun..
sonra ben kızlara dedim kii..
yaww arkadaşlar u arkadaşın dediklerini anlayan var mı,ne ifade etmeye çalışıyor acaba falan dedimm..
sonra tüm dikkatler sana çekildi..
yavaş yavaşş analiz etmeye çalıştıkk senii..
anlayanlar olmuş dimekki seni bu arada..
valla ne mutlu sana
ama bu son mesajların normal anlayabiliyorum bende artık:13:

canım benim ben bunu daha önce birkaç kez yapmıştım.netten görmüştüm patates mantısı olarak geçiyor zaten..ben çok sevmiştim ama eşim beğenmemişti.o yemeyince 2 gün boyunca gidip gelip yemiştim.güzel olmuştu ben karabiber vede urfa isoduda koymuştum çok güzeldi..

günaydın canlarım çok şükür gayet iyiyim.kahvaltı olarak 1,5 simit yedim ama simitler çok büyük değildi akşam pek birşey canım istemediği için sabah çok acıktım.bugün sürekli çay içesim var anlamadım ki hiçbirgün bu kadar istemiyordu.3. bardağı içtim şimdi bir bardak daha alacağım.hoşuma gitti çay bugün...

canım çayı kayfeyi çok kaçırmamak lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…