canım çayı kayfeyi çok kaçırmamak lazımm
canım normalde günde sadece 2 bardak içiyordum ama bu gün nedense sürekli içmek istedim 4 bardak felan içtim..şimdide ilaçlarımı içiyorum.bugün urfa çok sıcak ya içerde terliyorum resmen..dünde çok sıcaktı kaç derece hiç bilmiyorum ama bayağı sıcak..
günaydın cankuşlar......
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
2 ince dilim peynir
domates ceviz
2 bardak şekersiz çay.
ara
activa.
gün aşırı yımırtanı yiyorsun değilmi bebişim
yiyorum bebişim dün yedim yımırta bugün yemedim...çocuklara da yapıyorum ya onlarla bende yiyorum...bıldırcın yumurtası da haşlatıyorum onlara çok faydalı bebişlere.....
canım vişne reçeli acıktırır seni diyet süresince tatlı şekerli şeyler tavsiye edilmez tatlı ihtiyacımızı meyveden karşılıyoruzzdün öğlen
1 kepçe kadar domates çorbası
ufak bir parça mantar soslu tavuk
dün akşam dışarıda yimek yedik kardeşimle söylemeye utanıyorumbi porsiyon tavuk fajitanın yarısından çoğunu yidim çok fenayım.
bu sabah kahvaltı, uyanıp da pilates yapamadım akşama artık
4 tane zeytin
bir tatlı kaşığı kadar tulum peyniri
domates
çok az vişne reçeli
1 dilim kepek ekmeği
budur :)
bu sabah da 66,5 gördüm tartıda, bu kadar asmama rağmen iyi gidiyi güzel güzel.
kız yapmadığında yok masallahevet bıldırcın yımırtası çok faydalı hemde çookk saç maskesi yaparken bıldırcın yımırtasıda koyuyorummm :76:
yemeğimi yedimde geldim.dışarda oturmak istedim ama oturma alanlarını tıp öğrencileri kapmıştı o yüzden yukarı çıktım ama odada çok sıcak ya...
menümü yazayım,
3 adet içli köfte (minnak)
1 kepçe mis gibi yayla çorbası,
4-5 kaşık turşulu salata,
yarım dilimde ekmek,
2 kaşık aşure..
4 bardak su içtim yemek boyunca..
canım benim dikkat et fazla yorma kendini.bu 2 gündür burası çok sıcak inanki yürümekta zorlanıyorum ter sırtımdan boşalıyor resmen.zaten kan basıncımızda artıyor sürekli...şimcikkkkk ben bi sağlık ocağına gideyiimmm ne zaman çağırcaklarmış aile hekimliğim buraya alınmışmı soramm ordan pazara gidemmm mandalina alayıııımmm
canım benim dikkat et fazla yorma kendini.bu 2 gündür burası çok sıcak inanki yürümekta zorlanıyorum ter sırtımdan boşalıyor resmen.zaten kan basıncımızda artıyor sürekli...
hügom sen yiyonmu bıldırcın yımırtası....normal yımırtalardan ve diğer yiyecekler kaç daha fazla demir varmış.saça maske derken ....ne işe yarıyor saçta?bebişine yedirirsin artık bıldırcın yımırtası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?