60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çayı kayfeyi çok kaçırmamak lazımm

canım normalde günde sadece 2 bardak içiyordum ama bu gün nedense sürekli içmek istedim 4 bardak felan içtim..şimdide ilaçlarımı içiyorum.bugün urfa çok sıcak ya içerde terliyorum resmen..dünde çok sıcaktı kaç derece hiç bilmiyorum ama bayağı sıcak..

biz donuyoruz burdaa kış geldi valla ama cuma günü 22 derece olacakmış yine

günaydın cankuşlar......

sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmeği
2 ince dilim peynir
domates ceviz
2 bardak şekersiz çay.

ara

activa.

yiyorum bebişim dün yedim yımırta bugün yemedim...çocuklara da yapıyorum ya onlarla bende yiyorum...bıldırcın yumurtası da haşlatıyorum onlara çok faydalı bebişlere.....

evet bıldırcın yımırtası çok faydalı hemde çookk saç maskesi yaparken bıldırcın yımırtasıda koyuyorummm :76:

dün öğlen

1 kepçe kadar domates çorbası
ufak bir parça mantar soslu tavuk

dün akşam dışarıda yimek yedik kardeşimle söylemeye utanıyorum bi porsiyon tavuk fajitanın yarısından çoğunu yidim çok fenayım.

bu sabah kahvaltı, uyanıp da pilates yapamadım akşama artık
4 tane zeytin
bir tatlı kaşığı kadar tulum peyniri
domates
çok az vişne reçeli
1 dilim kepek ekmeği

budur :)

bu sabah da 66,5 gördüm tartıda, bu kadar asmama rağmen iyi gidiyi güzel güzel.

canım vişne reçeli acıktırır seni diyet süresince tatlı şekerli şeyler tavsiye edilmez tatlı ihtiyacımızı meyveden karşılıyoruzz

yemeğimi yedimde geldim.dışarda oturmak istedim ama oturma alanlarını tıp öğrencileri kapmıştı o yüzden yukarı çıktım ama odada çok sıcak ya...
menümü yazayım,

3 adet içli köfte (minnak)
1 kepçe mis gibi yayla çorbası,
4-5 kaşık turşulu salata,
yarım dilimde ekmek,
2 kaşık aşure..
4 bardak su içtim yemek boyunca..

biz burda ısıtıcıyı çalıştırıyoruz kıssss

şimcikkkkk ben bi sağlık ocağına gideyiimmm ne zaman çağırcaklarmış aile hekimliğim buraya alınmışmı soramm ordan pazara gidemmm mandalina alayıııımmm

hügom sen yiyonmu bıldırcın yımırtası....normal yımırtalardan ve diğer yiyecekler kaç daha fazla demir varmış.saça maske derken ....ne işe yarıyor saçta?bebişine yedirirsin artık bıldırcın yımırtası....

şimcikkkkk ben bi sağlık ocağına gideyiimmm ne zaman çağırcaklarmış aile hekimliğim buraya alınmışmı soramm ordan pazara gidemmm mandalina alayıııımmm
canım benim dikkat et fazla yorma kendini.bu 2 gündür burası çok sıcak inanki yürümekta zorlanıyorum ter sırtımdan boşalıyor resmen.zaten kan basıncımızda artıyor sürekli...

canım benim dikkat et fazla yorma kendini.bu 2 gündür burası çok sıcak inanki yürümekta zorlanıyorum ter sırtımdan boşalıyor resmen.zaten kan basıncımızda artıyor sürekli...

nazar deymesin canım ben hiç yorulmuyoruumm doktorum bilee yorulmadığın ve sancı ağrı olmadığı sürece yatıp durma hareket ettt doğumda iyi olur dedi
sanırım geçmişte çok spor yapıyodumya ondan böyle oluyoo şimdi hiç yorulmuyoruum
ilk ay yoruluyodum sadece
mesela bu sabah 8 de kalktım önce oturma odamı sildim süpürdüm havalandırdımm sonra limongilleri saldım mutfağa girdim topladımm filan dünden yarım kalan mutfak dolaplarımı sildiimmm şimdi pazara gitcem ordan sağlık ocağına ordan eve gelir üzerimi değiştirim ordan üst kata arkadaşa gideriim çaya
ordan eve gelirim salatamı yaparım dünden yemeğim varr sofrayı kurarım eşim gelir yeriz ordan eşimin meyvesini hazırlarım çayı kahvesi filan derkenn 1 saat yatar tv izlerimm sonra uyurummm :86: yarında erkenden kalkarım balkon silinecek çok yağmur yağdı battı
fırın kapağım çıkarılacak civataları sökülüp kapak ikiye ayrılıcak olursa makinada yıkanacak olmazsaaa elde yıkanacakkk
cumaya annemler gelecek yarın revanide yaprımm poğaçada yapıcamm eşimde yarın kurufasulye istedii anlayacağın benim işim hiç bitmiyo hiç :97:

canım ben hiç yemediim bıldırcın yumurtası ama çok kuvvetli o yüzden yemedim ben kuvvetli şeyler yediğimde kaşıntım çok oluyoo gece uyuyamıyorum sıkıntı yapıyo ondan yemediim
şimcik ben saf zeytinyağına 1 baş sarımsak dövüp kavanozda 1 gün bekletiyorum ağzı kapalı
sonrada ertesi gün içine 2 bıldırcın yımırtası kırıp güzelcee karıştırıp saç diplerime masaj yaparak yediriyorum bağlıyorum saçımı tülbentle veya bonede olur en az 2 en fazla 4 saat bekletip güzelce yıkıyorum
saçı besliyoo saç çıkarıyooo çok memnunum ben [
hem yumuşacık yapıyo saçları /FONT]

anam bana hamileykenn tarlada orak biçmişş hey gidi heyyy
eskiden tarlada doğururmuş kadınlarrr iş yaparken sapasağlan topaç gibi olurmş çocuklarıı
eğer saplık elveriyosaa sancı ağrı yorgunluk olmuyosaa çokta yatmamak lazım tembelliğe alışmasın vücutt
ama tabikidee yorulma sancı ağrı olmuyosaa olmalııı
zaten son 3 ayyy zor geçiyo diyorlarrrrr
ilk 3 ay ve son 3 ayyy zor diyorlarrrrr
şimdi ne kadar hareket o kadar sağlıkkkk

maşşlah hugocum hiç işim bitmiyo valla kolay gelsin sana bende 1saat 10 dakka süren paltesimi yaptım iyi geldi

selam hatunlar...
öğle yemeğimi yedim şekersiz türk kahvemi ve sodamı da içtim.çocukları uyttuktan sonra nasipse pilatesimi yapıcam..

karpuz peynir ve 1 dilim kepek ekmeği öğle yemeğim.

hugocum deniycem saç maskeni...dökülmelere iyi geliyorsa annemde yapsın barik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…