60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benn geldimmm sağlık ocağına gittim ordan pazara gittimm bebişim için ciciler aldımmm ayaklı tulum 2 tane aldım sadece doktorlar ayaklı altlıkları pek tavsiye etmiyorr çocuğun uzamasını olumsuz etkiliyormuşşş
işin garibi burda hep ayaklı tulumlar tercih ediliyormuş o yüzden ayaksız pek bulunmuyooo
neyse bi takımda polar aldım içi pamuklu kalınn
bizimkide tam mart sıpası olacakk martta soğuk olur havalarr kalın bişeylerde almak lazımmm
fermuarlı kapşonlu kalın tulum almıştım dışarda giymesi için zaten
eşofman aldımm penyee alt üst takımm
1 tane kalın eşofman altı bi tanede çıtçıtlı uzun kollu penye aldım am çok tatlıydı ondan aldııımmm
upuzun penye şapkalar aldım rengarenkk
oyuncak bebek gibi yapıcam onu rengarenkk ayıcıklı filann çokkk renkli cıvıl cıvıl şeyler alıyorummm

Ben ogluma aylarca ayakli tulum giydirdim boyu hep standartin ustunde cikti olcumlerde daha cok genetik ve kalsiyum alimiyla ilgili sanirim endiselenme yani oyle dapdar kisacikta olmadiktan sonra tulumlar sakincali oldugunu dusunmuyorum ben nacizane fikrim gerci ne desem bos annelik boyle bise en ufak ayrintiyi bile en az 3 defa dusunuyo insan soz konusu evladi olunca

Bu arada bu topik neden bukadar hareketsiz 70-79 kilo araligindakiler basligi yikiliyor valla azcik bizim burasida hareketlensin hadi bayanlar nerdesinizzz motivasyonu artiralim , yarisalim, kapisalim basaralim mutlu olalim )

anne olunca insan dediğin gibi her ayrıntıyı düşünüyo :97:

Bu arada bu topik neden bukadar hareketsiz 70-79 kilo araligindakiler basligi yikiliyor valla azcik bizim burasida hareketlensin hadi bayanlar nerdesinizzz motivasyonu artiralim , yarisalim, kapisalim basaralim mutlu olalim )

sorma tatlım çoğu arkadaş karatay diyeti yapıyo orda yazıyoo :97: herkesler dağıldı valla
haile kalanlarda olduu dağıldı gitti

ben geldimm öğlen yemeğinde ekmek arası ızgara köfte yemiştimm dışardaydım çünküü ama ekmeği azdıı
akşam yemeğindee mor lahanalı turp salatası hindi sote 1 kepçe mercimek çorbası 2 dilimde ekmek yedimmm

canlarım okuldan şimdi geldim. malum ikinci öğretimim. çok uyuyorum bi de ben ya... bunu napcam hiç bilmiyorum. yani direkt uykum geliyo sürekli. tembellikten sanırım.

Akapunktur kupesi goldslim kullanan varmi istah kesiyormus kullanan varsa deneyimlerinizi bekliyorum almayi dusunuyorum ise yaramiyorsa bosuna umutbaglamayim:26:

Akapunktur kupesi goldslim kullanan varmi istah kesiyormus kullanan varsa deneyimlerinizi bekliyorum almayi dusunuyorum ise yaramiyorsa bosuna umutbaglamayim:26:

tatlım iştah kendi kendine açılmaz kendi kendinede kapanmaaz iştah ancak doğru seçimler yaparak kontrol altında tutulabilir
bunun için tatlıdan şekerde işlenmiş gıdalardan beyaz un ve beyaz unlu gidalardan kızartmalardan özellikle fastfooddan şekerli içeceklerden uzak durmak şarttır
mevsim sebzeleri meyveleri tüketilmelii günlük bi düzen olmalı uzun süre aç kalınmamalıdır
sporda iştahın kontrolunde önemli rol oynarr
birde duygusal açlık iştah vardırr üzüntülü veya sıkıntılı neşeli anlarda aç olmadığımız haldee bişeyşer yenip içiliyosa dikkat edilmelidirr

valla çoğunluğu öyle. bi de zengin kesim oldukları belli. tikky çoğunluğu zaten. daracık kotlar topuklular vs

aman boşver hiç takma okul bittikten sonra o tipleri pek görmüyosun zatenn
sadece şimdi devamlı etrafında oldukları için böyle ama okul bitince onlarda gidecekk

Valla almicam herhalde bu gidisle goldslim falan benimkisi duygusal aclik beyinde bitirmedikten sonra kupe falan faydasiz evde aksama kadar ev isleri minik oglum, kpss calismalari derken abur cubura saldirasim geliyor buldugum aralarda birde kis geliyor hava soguk diye bahane edip bi bunalim takilmalar :) tam oldu bi turlu istikrarli yeme icme spor duzenimi oturtamadim su aralar

İsterseniz kilo hikayemi kisaca anlatayimda gurup beni tanisin ben 2 yil once 57 kilo evlendim evliligimin 2.ayinda hamilelik doguma kadar 82,5 hayatimda gordugum en yuksek kilo 63 tu oysaki dogumdan 1 hafta sonra 71e hatta 70 e dustum (normal dogum yaptim) sonra bebegim 8 aylik olana kadar zayiflamak soyle dursun 73 e ciktim 73u tartida gordugumde yani gectigimiz mart ayi saglikli beslenmeye ve spor yapmaya karar verdim spor dediysem evde kondisyon aleti ve plates 2,5 ayda 10 kilo verdim tatil hastaliklar falan derken isin ucunu biraktim bu zamana kadar, ama verdigim kilolari cokta geri almis sayilmam 1 kac kilosunu geri aldim diyet dogru beslenme spor adina cok fazla arastirma yaptim ve bilincliyim ama iste su duygusal istah denen olay ve tekrar motivasyonumu saglayamamak beni zorluyor biliyorumki bir baslasam yine geri almamak uzere zayiflayip incecik gunlerimegeri donucem

günaydın herkese nasılsınız güzeller...
ben iyiyim ama çok yorgun vede uykusuzum kızım geceleri hiç uyumuyor çok geç uyuyor saat 1 oluyor halen bizimki cin gibi.birde kayınvalidem süpriz yaptı dün geldi.kayınlarım eltim bizdeydi eşimin teyze oğluda bizdeydi.çok yoruldum zaten aslında pek birşey yapmadım yemek dükkandan gelmişti.2 defa çamaşır astım renkli vede beyaz bir de çay yaptım servis ettim kalk otur çok yoruldum.eltim de teyze oğlu var diye içeri girmedi diğer odada oturdu kendisi medresede hoca kıyafeti biraz dar diye içeri girmedi.iş bana kaldı.bir ara hatta az kalsın yere yapışacaktım uzun etek giymiştim birden kalkınca eteğe baştım son anda kayınvalidem tuttu yoksa karın üstü yerdeydim.etekte yırtıldı.önemli olan düşmemem tabi.birde kaynım eşim kayınvalidem banyo yaptılar ufaklığıda yıkadım gece 1 de banyoyu yıkadım.saat 1,5 gibide ütü yapıyordum.bir defadan bitirip yatmak istedim.ama bu defada karnıma vede belime ağrı attı kıvrandım durdum.
şeker yüklemesi yapmıştım gene yüksek çıkmış doktor cumartesi tekrar yükleyeceğiz demiş.ya ben bıktım bu işkence bitsin artık birdaha çıkarsa yüksek yaptırmayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…