benn geldimmmsağlık ocağına gittim ordan pazara gittimm bebişim için ciciler aldımmm ayaklı tulum 2 tane aldım sadece doktorlar ayaklı altlıkları pek tavsiye etmiyorr çocuğun uzamasını olumsuz etkiliyormuşşş
işin garibi burda hep ayaklı tulumlar tercih ediliyormuş o yüzden ayaksız pek bulunmuyooo
neyse bi takımda polar aldım içi pamuklu kalınn
bizimkide tam mart sıpası olacakk martta soğuk olur havalarr kalın bişeylerde almak lazımmm
fermuarlı kapşonlu kalın tulum almıştım dışarda giymesi için zaten
eşofman aldımm penyee alt üst takımm
1 tane kalın eşofman altı bi tanede çıtçıtlı uzun kollu penye aldım am çok tatlıydı ondan aldııımmm
upuzun penye şapkalar aldım rengarenkk
oyuncak bebek gibi yapıcam onu rengarenkk ayıcıklı filann çokkk renkli cıvıl cıvıl şeyler alıyorummm
Ben ogluma aylarca ayakli tulum giydirdim boyu hep standartin ustunde cikti olcumlerde daha cok genetik ve kalsiyum alimiyla ilgili sanirim endiselenme yani oyle dapdar kisacikta olmadiktan sonra tulumlar sakincali oldugunu dusunmuyorum ben nacizane fikrimgerci ne desem bos annelik boyle bise en ufak ayrintiyi bile en az 3 defa dusunuyo insan soz konusu evladi olunca
Bu arada bu topik neden bukadar hareketsiz 70-79 kilo araligindakiler basligi yikiliyor valla azcik bizim burasida hareketlensin hadi bayanlar nerdesinizzz motivasyonu artiralim , yarisalim, kapisalim basaralim mutlu olalim)
canlarım okuldan şimdi geldim. malum ikinci öğretimim. çok uyuyorum bi de ben ya... bunu napcam hiç bilmiyorum. yani direkt uykum geliyo sürekli. tembellikten sanırım.
Akapunktur kupesi goldslim kullanan varmi istah kesiyormus kullanan varsa deneyimlerinizi bekliyorum almayi dusunuyorum ise yaramiyorsa bosuna umutbaglamayim:26:
valla okuldaki zayıf kızların saçını başını yoluveresim geldi bugün :26:
Akapunktur kupesi goldslim kullanan varmi istah kesiyormus kullanan varsa deneyimlerinizi bekliyorum almayi dusunuyorum ise yaramiyorsa bosuna umutbaglamayim:26:
valla çoğunluğu öyle. bi de zengin kesim oldukları belli. tikky çoğunluğu zaten. daracık kotlar topuklular vs
aman boşver hiç takma okul bittikten sonra o tipleri pek görmüyosun zatenn
sadece şimdi devamlı etrafında oldukları için böyle ama okul bitince onlarda gidecekk
Cevaplayan arkadaslarada cok tesekkur ediyorum zaten alasim yokmus lehimliymisim koptum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?