günaydın herkese nasılsınız güzeller...
ben iyiyim ama çok yorgun vede uykusuzum kızım geceleri hiç uyumuyor çok geç uyuyor saat 1 oluyor halen bizimki cin gibi.birde kayınvalidem süpriz yaptı dün geldi.kayınlarım eltim bizdeydi eşimin teyze oğluda bizdeydi.çok yoruldum zaten aslında pek birşey yapmadım yemek dükkandan gelmişti.2 defa çamaşır astım renkli vede beyaz bir de çay yaptım servis ettim kalk otur çok yoruldum.eltim de teyze oğlu var diye içeri girmedi diğer odada oturdu kendisi medresede hoca kıyafeti biraz dar diye içeri girmedi.iş bana kaldı.bir ara hatta az kalsın yere yapışacaktım uzun etek giymiştim birden kalkınca eteğe baştım son anda kayınvalidem tuttu yoksa karın üstü yerdeydim.etekte yırtıldı.önemli olan düşmemem tabi.birde kaynım eşim kayınvalidem banyo yaptılar ufaklığıda yıkadım gece 1 de banyoyu yıkadım.saat 1,5 gibide ütü yapıyordum.bir defadan bitirip yatmak istedim.ama bu defada karnıma vede belime ağrı attı kıvrandım durdum.
şeker yüklemesi yapmıştım gene yüksek çıkmış doktor cumartesi tekrar yükleyeceğiz demiş.ya ben bıktım bu işkence bitsin artık birdaha çıkarsa yüksek yaptırmayacağım.
günaydın herkese nasılsınız güzeller...
ben iyiyim ama çok yorgun vede uykusuzum kızım geceleri hiç uyumuyor çok geç uyuyor saat 1 oluyor halen bizimki cin gibi.birde kayınvalidem süpriz yaptı dün geldi.kayınlarım eltim bizdeydi eşimin teyze oğluda bizdeydi.çok yoruldum zaten aslında pek birşey yapmadım yemek dükkandan gelmişti.2 defa çamaşır astım renkli vede beyaz bir de çay yaptım servis ettim kalk otur çok yoruldum.eltim de teyze oğlu var diye içeri girmedi diğer odada oturdu kendisi medresede hoca kıyafeti biraz dar diye içeri girmedi.iş bana kaldı.bir ara hatta az kalsın yere yapışacaktım uzun etek giymiştim birden kalkınca eteğe baştım son anda kayınvalidem tuttu yoksa karın üstü yerdeydim.etekte yırtıldı.önemli olan düşmemem tabi.birde kaynım eşim kayınvalidem banyo yaptılar ufaklığıda yıkadım gece 1 de banyoyu yıkadım.saat 1,5 gibide ütü yapıyordum.bir defadan bitirip yatmak istedim.ama bu defada karnıma vede belime ağrı attı kıvrandım durdum.
şeker yüklemesi yapmıştım gene yüksek çıkmış doktor cumartesi tekrar yükleyeceğiz demiş.ya ben bıktım bu işkence bitsin artık birdaha çıkarsa yüksek yaptırmayacağım.
evet balım haklısın. yerim seni hugooonevresimleri ütüliyim ben
canım ben dün eltime dedim 7. aydan sonra gelecek olanlar temizliği yemeğimi işimi yaparsa gelsin 2 hafta sonra artık kimseye hizmet edemem hizmet beklerim dedi.oda bana dediki ozaman gelmeyiz sende bizde yorulmayız.siz bilirsiniz dedim.evden işten misafirden kurtulmak için mi bana geliyorlar anlamadım.haydi hayırlısı.bende az önce bir emlekçı ile görüştüm bir ev buldum 700 dedi ama 650 olabilir dedi.eşimide aradım bakarız dedi.inşallah kandırabilirim...cimcime senin bu sorunların ne zaman bitecek canım ya.birileri gidip geliyo sürekli.görümcen elinde tlf nu yardım etmez eltin hoca girmez eee herşey bu halinle sana bakıyo.ütü bendede var ama yapcak adam yok bi heves gelsede yapsam artık.o şekerli suyu içmekte çok zor bilirim geçmiş olsun canım
günaydın herkezeeeee kahvaltım
domates
2 kk peynir
3 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
bir bardak şekersiz çay
günaydın canımgünaydın nugya. mucuk
afiyet olsun ecrinngünaydınn kızlarrrrrrrr...
sabah kahvaltımm 1 kase yarım yaglı sütle nesguikkk:):)
sabah cnm bişi istemiyo diye kahvaltıyı böyle yapıyorumm..1 porsiyon 177 calori yazıyo.. e bide yarım yaglı sütt daha da azalıyodur heralde.. 6 vitaminn kalsiyum demir vs diyo ama iyi bişi yapıyorumdurr insallah
günaydın herkese..neler yapıyonuz?
sabah kahvaltım
1 tane haşlama yumurta
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
2 dilim peynir
domates salatalık ceviz
1 bardak şekersiz çay
ara
1 tane activa
evlrimi süpüreyim gene...tozlanmış gene .çocuk oluca kırıntı dağınıklıkta çok oluyor.çamaşır atacam daha çok işim var çooook.....
günaydın minişşlerrr
ifadeler yokk
sabah 1 yumurta kaşarpeyniri maydonoz ve az un sütle omlet tarzı bişey yaptım yanındada şekersiz kızılcık suyu içtimm içim yanmışşş
ateşede kurufasulyeyi koydum eşim çok istedi tekrar tekrar tembihledi kurufasulyeyi unutma sakın diye
akşama karnıbaharda haşlıyorum sarımsaklı yoğurtlu yerizz
eşiminkileri kızartırım
bugünn inanmayacaksınız ama yine işim çokk
oturma odam silinecek süpürülecek
diğer odaların tozu alınacak
diğer yerlerin silme süpürme işini yarını bırakıyorumm
bugün poğaça ve revani yapacağıım şçamaşırlar var toplanacak yeni bi posta çamaşır asılacakkk
arkideşim kayfaltıya çağırdı ama ben işlerimi bitriripte gidemiyorumki bi türlüü
uyuntumuyum neyim hiç bitmiyo benim işler yada evim hergün toz oluyo filan
dün oturma odamı sildim süpürdüm bugün yine toz olmuşş
günaydın minişşlerrr
ifadeler yokk
sabah 1 yumurta kaşarpeyniri maydonoz ve az un sütle omlet tarzı bişey yaptım yanındada şekersiz kızılcık suyu içtimm içim yanmışşş
ateşede kurufasulyeyi koydum eşim çok istedi tekrar tekrar tembihledi kurufasulyeyi unutma sakın diye
eşiminkileri kızartırım
bugün poğaça ve revani yapacağıım şçamaşırlar var toplanacak yeni bi posta çamaşır asılacakkk
arkideşim kayfaltıya çağırdı ama ben işlerimi bitriripte gidemiyorumki bi türlüü
geçmiş olsun cimcimem. ama medreseler kalkmadı mı ya:S vallahi senin cidden işin zor be güzelim=/ yani bilmiyorum nerelisin alışkın mısın bu durumlara. ama bizim oralarda hafta sonları- bayramlar dışında kolay kolay kimse gelmez. hele geldiklerinde banyoya hiç girmezler:S zaten insanlar yoruluyor çok çalışıyor kimse kimseye yük olmak istemiyor haliyle.
ben de sabah4buçuğa kadar uyuyamadım. uykum gelmedi bi türlü. salaklanmak yerine ingilizce çalışayım bari biraz dedim. iyi de oldu. uyuyamayacaktım zaten. sabah da kalktım güzel bi kahvaltı yaptım. benim bu uyku problemimin nedeni yanlış beslenmekten de kaynaklanıyor olabilir. zaten demir eksikliği var bende kansızım. ondan olabilir yani. epeydir kahvaltıları 1 bardak nesfit ve meyveyle geçiştiriyordum. bugün adamakıllı peynir yedim kepek ekmeği maydonoz biber vs yedim. baya da iyi oldu. 11buçuk gibi de spor yapmayı düşünüyorum. saat 16:00da okul var zaten akşam 22:00 a kadar. havalar da iyice bozdu.
siz napıcaksınız bugün bakalım?
cimcime sizinkiler fazla samimi baksana banyo yapmalar filan
evlerinde banyo yokmu bunlarınn
eltinde maşallah naaa mahrem vardır hesabı yıkmış üzerine
baksana gekmeyiz yedinci aydan sonra diyor bide
insan geliriz yaparız derrr ayıp yaww
günaydın balım kız delimisin yaff hergün biyerleri silip süpürüyon aaa hamilesin bide bence arkadaşına git kahvaltıya ilerde bebiş olunca zaten vakit bulamayacan gidemezsin ev temizliği acele değil heralde gelen yoksa bence yapma arkadişine gitt
bu konuda sana katılıyorum malesef hugom beüzüldüm vallahi.
heee hem kredi çektir ödücem de yık üzerine hemde haber bile vermeden çatkapı çık gell bide banyo yapp
yüzsüzlük işte
canım ya bir defadan bu kadar yorma kendini bak sonra çok zorlanırsın belin bir ağrımaya başladımı geçmek bilmez dikkat et lütfen..günaydın minişşlerrr
ifadeler yokk
eşiminkileri kızartırım
cimcime sizinkiler fazla samimi baksana banyo yapmalar filan
evlerinde banyo yokmu bunlarınn
eltinde maşallah naaa mahrem vardır hesabı yıkmış üzerine
baksana gekmeyiz yedinci aydan sonra diyor bide
insan geliriz yaparız derrr ayıp yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?