acemi gelin olduğundandır. sesini çıkaramıyo ya. biniyolar tepesine işte. annem de böyleydi gençken. az çekmedi. ama yaşı 45 oldu. bazen hala daha öyle davranmaya çalışıyolar da annem artık lafını esirgemiyo o yüzden yapamıyolar pek.
günaydın ecrinim
günaydın minişşlerrr
ifadeler yokk
sabah 1 yumurta kaşarpeyniri maydonoz ve az un sütle omlet tarzı bişey yaptım yanındada şekersiz kızılcık suyu içtimm içim yanmışşş
ateşede kurufasulyeyi koydum eşim çok istedi tekrar tekrar tembihledi kurufasulyeyi unutma sakın diye
akşama karnıbaharda haşlıyorum sarımsaklı yoğurtlu yerizz
eşiminkileri kızartırım
bugünn inanmayacaksınız ama yine işim çokk
oturma odam silinecek süpürülecek
diğer odaların tozu alınacak
diğer yerlerin silme süpürme işini yarını bırakıyorumm
bugün poğaça ve revani yapacağıım şçamaşırlar var toplanacak yeni bi posta çamaşır asılacakkk
arkideşim kayfaltıya çağırdı ama ben işlerimi bitriripte gidemiyorumki bi türlüü
uyuntumuyum neyim hiç bitmiyo benim işler yada evim hergün toz oluyo filan
dün oturma odamı sildim süpürdüm bugün yine toz olmuşş
günaydın canım
afiyet olsun ecrinn
afiyet olsun iş yerinde bende hevesleniyorum eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye eve gidince hiç hevesim kalmıyo yapasım gelmiyo hiç
canım ya bir defadan bu kadar yorma kendini bak sonra çok zorlanırsın belin bir ağrımaya başladımı geçmek bilmez dikkat et lütfen..
yok valla bende şaırdım öyle diyince geliriz yaparız ne olacak der sandım ama yanıldım.acaba söylesem ayıpmı olur diye düşünüyordum ama sonra asıl ayıbı onlar yapıyor baktım resmen gelmeyiz dedi.birde kayınvaliden uzun bir süre bizde olacakmış o yüzden banyo yapması normal.kaynımda arada bizde kalıyordu ama anası bizde ya artık her akşam bizdedir şüphem yok.yani kirli kirli yatağa girmelerindense duş almaları daha mantıklı.ne yapayım buda benim kaderim çekeceğim böyle ne yapsamda engel olamıyorum..
günaydınn cicimm.. ayy bende dün prematüre bebikleri okurkenn seni görüyorum diyorum ben bu nicki nerden tanıyorumm dimek burdanmıssss:
iviiittt ifadesizimm cok bosluktayımmmkızzz gitt kahvaltını yapp acıl accık.. bosver dönünce yaparsın bi kısmını da
saol balımmmm.. ifadem yokk farzet kii seni üptümmm ve cicekk uzattıımmm
cimcimecimm birininn evinde banyo yapıldıgını da senden duyuyorumm bu ne rahatlık yahu.. ayy yap desen yapmamaları lazım.. akrabalıgın da bi haddi sınırı var yani.. görümcemm geldi gecen aksam kızcesi görsün diye bebik arabasını.. kayıbnvalidemi de cagırdık dısarda balık yaptırdıkk bi salata yaptım yani yemek yedik.. sonra da cigdem cay. görümcem baktı beni oturtamıyo ayy ecrin cok vicdanım sızladı sana doguma kadar misafirlige gelmicem sözz bakk hakkını helal et dedi. ay hepi topu ccay doldurdum yorulmadım ben dedim.. ama düsünce düsünce yani olsun dedi diye mutlu oldum ben.. amaa benimm esim de kızar yanii. kimse kalkmasaa hemen atıyo fırcayıı yayılmayınn kızımm kalkın yardım edin hizmetci mi var diyebence esin accık kızsaa yapamazlar
canım aslında acemi değilim ama kırmayı istemiyorum bazen birşey dediğim gibi alınıyorlar eşimlede onlar yüzünden armız açılıyor.benim eşim bile normal zamanda çayını kendi alır ama dün 5 bardak felan içti her seferindede kadırdı kalkarken zorlanıyordum ama yüzüme bile bakmıyordu. ne yapayım bilemedim ki.acemi gelin olduğundandır. sesini çıkaramıyo ya. biniyolar tepesine işte. annem de böyleydi gençken. az çekmedi. ama yaşı 45 oldu. bazen hala daha öyle davranmaya çalışıyolar da annem artık lafını esirgemiyo o yüzden yapamıyolar pek.
heee hem kredi çektir ödücem de yık üzerine hemde haber bile vermeden çatkapı çık gell bide banyo yapp
yüzsüzlük işte
kızlar ben 64 kilodan 60,5 kiloya indim nasıl indiğimi yazayım..
1. gün sadece süt yoğurt istediğiniz kadar yiyebilirsiniz(şekersiz tuzsuz yağsız) + su içebilirsiniz
2. gün patates haşlama istediğiniz kadar yiyebilirsiniz(şekersiz tuzsuz yağsız) + su içebilirsiniz
3. gün et ızgara veya haşlama istediğiniz kadar yiyebilirsiniz(şekersiz tuzsuz yağsız) + su içebilirsiniz
4. gün elma istediğiniz kadar yiyebilirsiniz(şekersiz tuzsuz yağsız) + su içebilirsiniz
5. gün su istediğiniz kadar içebilirsiniz :))
ben bunu hayatımda 3 kere uyguladım hepsinde başarılı oldum.. üstelik son günü yapmadan ve arada küçücük bazı şeyler yememe rağmen 3,5 kilo veriliyor..
sonrasında yemeklerime dikkat ediyorum 2 öğüne düşürdüm mesela.. bi de ekmek hiç yemiyorum zaten sevmem ezelden beri..onun yerine akşamları makarna ya da pilav yiyorum azıcık şimdi 1 ay geçti üstünden yine yapıp bi 3,5 daha vermek istiyorum zaten 2. yapılan rejim en erken 1 ay sonra yapılabiliyor
canım aslında acemi değilim ama kırmayı istemiyorum bazen birşey dediğim gibi alınıyorlar eşimlede onlar yüzünden armız açılıyor.benim eşim bile normal zamanda çayını kendi alır ama dün 5 bardak felan içti her seferindede kadırdı kalkarken zorlanıyordum ama yüzüme bile bakmıyordu. ne yapayım bilemedim ki.
bizimkiler böyle eski kafadn insanlar acaba müsaitmi rahatsız mı hiç sormazlar.birde kızı uyutacaktım defalarca biraz ses tonunuzu düşürün dedim.kapıyı kapat dediler kapalı ama fark etmiyor lütfen dedim özellikle eşime söyledim.sudeyi biliyon halen selki konuşuyon yatmazsa bırakır yatarım dedim kendin uyutursun dedim ama nerde oralı bile olmadı.benim eşim ailesinin yanındayken tüm artisliklerini yapıyor malesef.
canım ne olursan oll iş karşındakinde biterr eşinde biterr
eşin bunlara göz yumuyo ailesini tutuyosaaa aileside nasılsa oğlum kızmıyo diye istediğini yapar istediği zaman geliirrr
tamam gelirler bi çay içer giderlerrr o tamam ama yemeğe gell yok arkasındann duş all üstelik bu kadın çalışıyo hakikaten ayıp
günaydınn cicimm.. ayy bende dün prematüre bebikleri okurkenn seni görüyorum diyorum ben bu nicki nerden tanıyorumm dimek burdanmıssss
cimcimee işin zor inşallah uzak biyerden ev tutarsınızda böyle zart zurt gelemezlerr
devamlı misafir gelirse evde batar tabikide
zaten kızın küçük bide zor geçiyo hamileliğin çok düşüncesizlik yapıyorlarr
işin kötüsüde eşin bu durumları normal görüyo
bilmiyomu kaç aydır neler çekiyosunn kolaymıı
acaba smylesen eşine güzelce anlatsann senimi haksız görür
mesela şu gelmeyiz lafını filan söyle deki kaç aydır geliyorlar zar zor hizmet etmeye çalışıyorumm kusur etmemeye çalışıyorum
7. ayda zor geçicek diye yardım edersin dedim gelemem dedi de bakalım eşinee
cimcimecimm birininn evinde banyo yapıldıgını da senden duyuyorumm bu ne rahatlık yahu.. ayy yap desen yapmamaları lazım.. akrabalıgın da bi haddi sınırı var yani.. görümcemm geldi gecen aksam kızcesi görsün diye bebik arabasını.. kayıbnvalidemi de cagırdık dısarda balık yaptırdıkk bi salata yaptım yani yemek yedik.. sonra da cigdem cay. görümcem baktı beni oturtamıyo ayy ecrin cok vicdanım sızladı sana doguma kadar misafirlige gelmicem sözz bakk hakkını helal et dedi. ay hepi topu ccay doldurdum yorulmadım ben dedim.. ama düsünce düsünce yani olsun dedi diye mutlu oldum ben.. amaa benimm esim de kızar yanii. kimse kalkmasaa hemen atıyo fırcayıı yayılmayınn kızımm kalkın yardım edin hizmetci mi var diyebence esin accık kızsaa yapamazlar
aaaa bebiş arabasımı aldınızzz
resmini koysana bakalımm
canım aslında acemi değilim ama kırmayı istemiyorum bazen birşey dediğim gibi alınıyorlar eşimlede onlar yüzünden armız açılıyor.benim eşim bile normal zamanda çayını kendi alır ama dün 5 bardak felan içti her seferindede kadırdı kalkarken zorlanıyordum ama yüzüme bile bakmıyordu. ne yapayım bilemedim ki.
bizimkiler böyle eski kafadn insanlar acaba müsaitmi rahatsız mı hiç sormazlar.birde kızı uyutacaktım defalarca biraz ses tonunuzu düşürün dedim.kapıyı kapat dediler kapalı ama fark etmiyor lütfen dedim özellikle eşime söyledim.sudeyi biliyon halen selki konuşuyon yatmazsa bırakır yatarım dedim kendin uyutursun dedim ama nerde oralı bile olmadı.benim eşim ailesinin yanındayken tüm artisliklerini yapıyor malesef.
napıyosunnn kısss
akşamları evdemisin artıkkk
resmini koysana bakalımm
napıyosunnn kısss
akşamları evdemisin artıkkk
resmini koysana bakalımm
canım ilk bulduğum fırsatta konuşacağım zaten.bakalım ben artık kalkıp oturamıyorum çok zorlanıyorm yürüyemediğim için araba tuttum ama evde maratona koyulmuş gibi oturmak bilmiyorlar.bende hasta numarasına yatacağım iyi olsamda yatak odasına girip kapımı kapatacağım iyi değilim diyeceğim işlerini yaparlarsa ne ala yoksa benden birşey beklemesinler.cimcimee işin zor inşallah uzak biyerden ev tutarsınızda böyle zart zurt gelemezlerr
devamlı misafir gelirse evde batar tabikide
zaten kızın küçük bide zor geçiyo hamileliğin çok düşüncesizlik yapıyorlarr
işin kötüsüde eşin bu durumları normal görüyo
bilmiyomu kaç aydır neler çekiyosunn kolaymıı
acaba smylesen eşine güzelce anlatsann senimi haksız görür
mesela şu gelmeyiz lafını filan söyle deki kaç aydır geliyorlar zar zor hizmet etmeye çalışıyorumm kusur etmemeye çalışıyorum
7. ayda zor geçicek diye yardım edersin dedim gelemem dedi de bakalım eşinee
doğru diyosun valla.. ama bizim geleneklerde kız evlenince sanki erkek tarafının malıymış gibi oluyo daha çok. ne kendi evlatları kadar benimsiyolar. ne de çöpe atabiliyolar öyle bişey. ilk zamanlarda benim babam biraz ana kuzusuydu. şimdi anneme toz kondurtmuyo vallahi. cidden erkeğin bu konudaki tavrı önemli. babamdan tırsıyolar cidden
prematüre bebekler başlığına bile yazdım siteye geri dönünce büyük bi iştahla hohohohobenim de hormonlarım mı azdı ne oldu yoksa kedimi bebekken sahiplendiğimden midir nedir. bebekleri artık seviyorum. çok masumlar
bence de eşiyle bu durumu paylaşmalıneler hissettiğini belirtmeli sakin sakin...
biz babannemlerle aynı mahallede oturuyoruz annemler evlendiğinden beri. annem hep ''sakın ailelere yakın oturmayın'' der. haklı da cidden. bu tip durumlara çok rastlanıyor malesef
demek böyle insanlar da var he =/ ben tek çocuğum. bakalım benim evleniceğim kişi nası olucak. allahım güzel kader nasip etsiiiin.
seni gidi heyecanlı hugo yerim seni
eşinle paylaş bence de evetçok üzüldüm ya canımsın canım
Kızlar merhaba,
Bende ne zamandır yazmıyorum, sebebine gelince oruç tutuyorum :) birikmiş borçlarım vardı, sahura kalkmıyorum iftarda da normal yiyorum, tavsiye ederim :)
kızz ben seninn prematüreleree yazdıgını görünce prematüre bebegin var sandımdı
yok bebigimm.. henüz basaramadımm.. o gece gitmiycektim yaa esim mac 90 dk oldu ordan bilmem kimi eve bırakcam falann deyince tırıss tırıss kayınvalideme gittim.. amaa cok iyi bi gceydi pişman olmadım allah tandünn gece dee sularımız kesik oldugu için yemegi yapıp oraya gittik.. kiiii sularımız hala yokk sözde 11 e kadar gelcek dedi aadam 24 saati gecti yaf kokuscaz evde:)
aldık arabasını.. babaannesi alcak diye acele etti erkenden almıs olduk.. bak ekliyorumm aaa resim ekleyemiyorum.. dur linki ekliyim bari
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri-6.html burda ekli cnmm.. sayfa 6 ymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?