yok bebigimm.. henüz basaramadımm.. o gece gitmiycektim yaa esim mac 90 dk oldu ordan bilmem kimi eve bırakcam falann deyince tırıss tırıss kayınvalideme gittim.. amaa cok iyi bi gceydi pişman olmadım allah tandünn gece dee sularımız kesik oldugu için yemegi yapıp oraya gittik.. kiiii sularımız hala yokk sözde 11 e kadar gelcek dedi aadam 24 saati gecti yaf kokuscaz evde:)
aldık arabasını.. babaannesi alcak diye acele etti erkenden almıs olduk.. bak ekliyorumm aaa resim ekleyemiyorum.. dur linki ekliyim bari
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri-6.html burda ekli cnmm.. sayfa 6 ymıs
canım ilk bulduğum fırsatta konuşacağım zaten.bakalım ben artık kalkıp oturamıyorum çok zorlanıyorm yürüyemediğim için araba tuttum ama evde maratona koyulmuş gibi oturmak bilmiyorlar.bende hasta numarasına yatacağım iyi olsamda yatak odasına girip kapımı kapatacağım iyi değilim diyeceğim işlerini yaparlarsa ne ala yoksa benden birşey beklemesinler.
canım benim banyo tek değil dükkan önlüklerini yıka ütüle kıyafetlerini ütüle herşeyi ile sorunda işte gelde anlat.gerçi bekar olan kaynım her bir iş yaptığımda yenge hakkını helal et bu halinle yorduk seni der.bende helal olsun birdaha olmasın derim ama şaka olarakmı anlıyorlarki oysa çok ciddi söylüyorum.benim bu ailevi sorunlar hep var canınızıda sıktım gene sabah sabah.ama elbet birgün devaran dönecek benden yana..
kızz ben seninn prematüreleree yazdıgını görünce prematüre bebegin var sandımdı
ay yok be güzelim ben evli bile değilim. onu geçtim sevgilim bile yokkedim var işte 1 tane anca onu da bebekken sahiplendim. hala parmaklarımı emiyo ama annesi sanıyo beni
günaydın herkese nasılsınız güzeller...
ben iyiyim ama çok yorgun vede uykusuzum kızım geceleri hiç uyumuyor çok geç uyuyor saat 1 oluyor halen bizimki cin gibi.birde kayınvalidem süpriz yaptı dün geldi.kayınlarım eltim bizdeydi eşimin teyze oğluda bizdeydi.çok yoruldum zaten aslında pek birşey yapmadım yemek dükkandan gelmişti.2 defa çamaşır astım renkli vede beyaz bir de çay yaptım servis ettim kalk otur çok yoruldum.eltim de teyze oğlu var diye içeri girmedi diğer odada oturdu kendisi medresede hoca kıyafeti biraz dar diye içeri girmedi.iş bana kaldı.bir ara hatta az kalsın yere yapışacaktım uzun etek giymiştim birden kalkınca eteğe baştım son anda kayınvalidem tuttu yoksa karın üstü yerdeydim.etekte yırtıldı.önemli olan düşmemem tabi.birde kaynım eşim kayınvalidem banyo yaptılar ufaklığıda yıkadım gece 1 de banyoyu yıkadım.saat 1,5 gibide ütü yapıyordum.bir defadan bitirip yatmak istedim.ama bu defada karnıma vede belime ağrı attı kıvrandım durdum.
şeker yüklemesi yapmıştım gene yüksek çıkmış doktor cumartesi tekrar yükleyeceğiz demiş.ya ben bıktım bu işkence bitsin artık birdaha çıkarsa yüksek yaptırmayacağım.
ay yok be güzelim ben evli bile değilim. onu geçtim sevgilim bile yokkedim var işte 1 tane anca onu da bebekken sahiplendim. hala parmaklarımı emiyo ama annesi sanıyo beni
canım benim çok güzel ama onun içi çok küçük değilmi alta birtane şekli vardı baston şelkinde sonradan puset çıkınca o şeklemi geliyor.ama çok şıkmış.
hugom bebişine kıyafetler almış ecrin arabasını ben bir çorap dahi alamadım.döner sermaye yi bekledim ama oda kredi gecikmelerinden dolayı faizleri kesilmişti eksikleri kesilmişti bana kala kala 180 tl kaldı onunlada eşime hediye aldım pasta aldım bitti.boşu boşuna o parayı beklemiş oldum yani...artık pilan yapmayacağım bana göre değil çünkü..
ben küçükken annemler beni ana kucağına koyarlarmış. sakin sakin yavaş yavaş sallayınca dırdır edermişim hoşuma gitmezmiş. ille böyle şiddetli şiddetli yukarı aşağı paldır küldür sallayınca hoşuma gidermişte allam o zamandan beri bi acaipmişim ben. bi de kocaman dev gibi emzik emermişim. en büyük boyunu
ecriinn sayfa altıda bebek arabası filan yokk
ayyy yazıkkk kıyamamm ona bennbende hamile kalmasaydımm napıpp edipp bi chiwawa yavrusuna anne olucektimm
yok tatlım o puset 13 kg a kadar. araba da da kullanıcaz ya ilk adımdigerleri hep 9 kg a kadar dı aslında daha geniş yani.. evet puseti cıkartınca baston oluyo onuda bi 4_5 yasa kadar kullanırızz.. hemm kücücük oluyo katlanınca evde cok yer işgal etmicek sadece acaba pembe almasa mıydım dedim.. belki ilerde bi kardisi olursaa erkek olursa falan hani unisex bi renk mi olsaydı? sonra da ammaaannn bosver didim. sonra pembelrde aklım kalmasın
Cimcşmecim hamile hamile ne zo işin ama sen alıstırmıssın artık hayta boyu baska yere tasınmadıkca bı sorun bıtmez kayın valıde de ne kaynanaymıs süprizler falan cok guldumm . yok sen bıde calısan bayansın ya ev hanımı olsan belkı ıslere yetısebılırsın ama sımdı ben kendı banyomu temızlemeye yetısemıyorum ya bıde o gırcek o gırcek oooo. Allh kolaylık versın bı önerim var sen gıt onlara eltın le aynı yerdeysenız ara iş cıkısı sana gelcez kocamda yemek getırcek zahmet etme canım sen falan de beraber yıyelımde benım yengem ev hanımı ama aynı yapardı bı corba yapar alır gelırdı babannem dedmıde cagırır gelınde ablamlarda yani annem eltısı ya onlarda yıyleım derdı millet nasıl yüzsüz biraz da biz olalım dımı
ifadeler yok ifadesizim
çok güldürdün beni
canım ne kadar uzakta olursak olalım heryere dolmuş gidiyor biner gelirler.eltiminde evi uzaktı ama genede gidiyorlardı ama bu defa bizdeler çünkü eltim sabah medreseye ders vermeye gidiyor kayınvalidem onlarda sıkılır bizde kalır çünkü bizim ev onun tüm akrabalarına yürüme mesafesinde.bu akşamda yarında hepsi bende olur bundan eminim.birde keşke teşekkür etseler ama bu güne kadar allah razı olsun dediğini görmedim.hatta geçen yıl 3 ekimde eşimle çok fena onlar yüzünden kavga etmiştik.evimizde olmalarına rağmen 15 gün eşimle küstüm.kayın validemde bana küstü neymiş oğluna küsmüşüm onları evde istemiyormuşum gibi davrandı bende size karşı saygısızlığım mı oldu hizmet desen herşeyin en iyisini elimden geldiğince yapıyorum dedim.bana ne dese beğenirsin ev içine gelin gelenler var bütün gün bir dünya insana hizmet ediyorlar akaşam 2 tabak yemek vermekle 2 bardak çay vermekle sen bize hizmet ettiğinimi sanıyorsun dedi.bende helal olsun diyecek sözüm yok dedim 5 kişeden fazla kişi hergün bende yemek yi,yiyorlar kalabalıktan evin hali berbat birde bütün gün evde olamalrına rağmen birşey yapmazlardı.iş çıkışı yemek iş ölüyordum gece 3 ten önce uyumazdım 3 ssat uyur işe giderdim ama ben yaranamadım ne aşlesine nede eşime ben evi dahi terk edip gittim ama yok hiç birşey cahile anlatılmıyor.ne kadar iyi hizmette etsem yaranamıyorum ne yapalım oluruna bıraktım.ama artık bu durumdayken çokta fazla göz yummam ister küssünler isterse gitsinler kendileri bilir...
ben bebek arabası sanmıştım sende puset gibi almışsın
bende almıştım hatta ilk aldığım şeydi bebiş için
oto anakucağı kırmızı renkli almıştım kutusunda duruyo
çok hafif oluyorlar hereyere götürebiliyosum mesela koy ona al mutfağına işini yapp
ayy simdi baktımm sayfa 6 da durupp duruyo cnm yaffbebek arabasıı ama ilk bir yıl puseti takıyosun arabanın üstüne.. altıda baston tipi araba tatlım.. evett pek hafif hatta arabada cok hafif. en güzel yanı o. ayyyy mutfakta hayall ettim kuzumu bakk.. ama bizim mutfagımızz soguk yaza kadar duramıcak orda
ayyy yazıkkk kıyamamm ona bennbende hamile kalmasaydımm napıpp edipp bi chiwawa yavrusuna anne olucektimm
yok tatlım o puset 13 kg a kadar. araba da da kullanıcaz ya ilk adımdigerleri hep 9 kg a kadar dı aslında daha geniş yani.. evet puseti cıkartınca baston oluyo onuda bi 4_5 yasa kadar kullanırızz.. hemm kücücük oluyo katlanınca evde cok yer işgal etmicek sadece acaba pembe almasa mıydım dedim.. belki ilerde bi kardisi olursaa erkek olursa falan hani unisex bi renk mi olsaydı? sonra da ammaaannn bosver didim. sonra pembelrde aklım kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?