ecriiinya ben seni yerim ama yaa =) üzülme asma yüzünü canım benim bee :) öperim seni göbüşünden canım benim canıııııııım
canım benim ben çok beğendim.baston gerçekten ileryen dönemde çok kullanışlı oluyor hem çocukta büyüyünce en azından arabasının hafif olur.bence rengide çok güzeldi..
ayy cnmm sanaa sevgi gösterisi yapcektimm emeee ayyy ifadelerr nerdee yaaaaffffffffayy benimm göbüşüü hatırlattın bana bak yine.. artıkınn tshirtlerim kück geliyo.. esofmanı giyiyorumm gecenn bakkala indimm.. tshirtt esofman ve göbekk kadir cöpdemir modu almıssss:S işinn kötüsüü farkettim ki hep öyle oluyomuss da acıklık altta oldugundan ben farketmiyomusumduD:
ben eco cöpdemir oldum artıkınnn:d
dimi cnmm bencede kız rengi iste degiştirmicem evettya kardes yapmassak kızcem pembesiz mi büyüsünn dimi ama
ayy cnmm sanaa sevgi gösterisi yapcektimm emeee ayyy ifadelerr nerdee yaaaaffffffffayy benimm göbüşüü hatırlattın bana bak yine.. artıkınn tshirtlerim kück geliyo.. esofmanı giyiyorumm gecenn bakkala indimm.. tshirtt esofman ve göbekk kadir cöpdemir modu almıssss:S işinn kötüsüü farkettim ki hep öyle oluyomuss da acıklık altta oldugundan ben farketmiyomusumduD:
ben eco cöpdemir oldum artıkınn
günaydın herkese nasılsınız güzeller...
ben iyiyim ama çok yorgun vede uykusuzum kızım geceleri hiç uyumuyor çok geç uyuyor saat 1 oluyor halen bizimki cin gibi.birde kayınvalidem süpriz yaptı dün geldi.kayınlarım eltim bizdeydi eşimin teyze oğluda bizdeydi.çok yoruldum zaten aslında pek birşey yapmadım yemek dükkandan gelmişti.2 defa çamaşır astım renkli vede beyaz bir de çay yaptım servis ettim kalk otur çok yoruldum.eltim de teyze oğlu var diye içeri girmedi diğer odada oturdu kendisi medresede hoca kıyafeti biraz dar diye içeri girmedi.iş bana kaldı.bir ara hatta az kalsın yere yapışacaktım uzun etek giymiştim birden kalkınca eteğe baştım son anda kayınvalidem tuttu yoksa karın üstü yerdeydim.etekte yırtıldı.önemli olan düşmemem tabi.birde kaynım eşim kayınvalidem banyo yaptılar ufaklığıda yıkadım gece 1 de banyoyu yıkadım.saat 1,5 gibide ütü yapıyordum.bir defadan bitirip yatmak istedim.ama bu defada karnıma vede belime ağrı attı kıvrandım durdum.
şeker yüklemesi yapmıştım gene yüksek çıkmış doktor cumartesi tekrar yükleyeceğiz demiş.ya ben bıktım bu işkence bitsin artık birdaha çıkarsa yüksek yaptırmayacağım.
ayy simdi baktımm sayfa 6 da durupp duruyo cnm yaffbebek arabasıı ama ilk bir yıl puseti takıyosun arabanın üstüne.. altıda baston tipi araba tatlım.. evett pek hafif hatta arabada cok hafif. en güzel yanı o. ayyyy mutfakta hayall ettim kuzumu bakk.. ama bizim mutfagımızz soguk yaza kadar duramıcak orda
ayy çok datluu arabanızz bayıldımm değiştirme hiççç çok şeker prenses gibi olcek kızın içindee
kuzum daha ölmedikmaşşallah bize çok güzeliz hepimiz her durumda
ecrın yaza da bebikin buyur donmeye baslar öle bindiremezsın anca arabada biner baglarsın yada uyurken
işlerim var
zatende hiç bitmiyoo
kurufasulte salata yiyeceğim öğleye akşama salata kurufasulye az pilavv yoğurtlu karnıbahar olacakk
oturma odamı topladımm sildimm
şimdi yemeklerimi yapayım sonrada tatlımı yapayımm poğaçamı yapayımmm
yarında tüm evi güzelce siler süpürürüm tertemiz olurrr öbürgünn annemler gelecek izmirköfte salata bulgur pilavıı yapacağımm yanında ttatlım olacakk
öğlen yemeğimi yedim
1,5 kepçe tavuk çorbası
5-6 yk taze fasülye(evden getirdim)
yoğurt
salata
2 dilim kepek ekmeği
canım benim afiyet olsun...
bende yemeğimi yedim...
5-6 kaşık etli kurufasulye,
2 kaşık pirinç pilavı,
2-3 küçük havuç lahana turşusu,
200 ml ayran,
2 dilimde ekmek aslında yemeyecektim ama kurunun suyuna banasım geldi ohhhhhhhhh mis gibi doydum..
bu aralar bebişim pek tekmelemiyo hele dün hiç sesi çıkmadı
uyuyup uyuyp büyüyo kerataa
nugiyi muhabbet fazla sarmadı heralde gitmiş yinee
famir sabah siteye girmişş karataya bişeyler yazmış gitmişş
kalançooww hastaydı en sonn bidaha görmedim umarım iyidirr
nerudayı uzun zaman oldu görmeyeli siteye girmiyoo
yolandanın üyeliği iptal edilmişş
herkes dağıldıı
ahhhhhhh benimkide nefesime nefesime tekmeleri savuruyor çok tekmeliyor fıtbolcumudur ne...
kızlar sular hala yok.. simdi aradım aksamı bulmaz ama saat veremiyoruz dediler.. dünde yarın sabah 9 dimişlerdi.. bu sabah 9.30 dada 11 de demişlerdiiyemek yapıcak temiz tencerem kalmadıgı gibi yakında wc ye dökücek suyumda kalmıcak.. makine de kokuscak ( accık uyuyayımm barii allahh ımmm su sesiyle uyandır
yaa yolandanın üyeliği neden iptal edilmiş:S
bebekler neden tekme atıyolar acaba anne karnında
aaaminbütün gün dua ettim senin için.
bugün okula gitmedim. üzerimde bi buhran vardı neden bilmiyorum. gitmedim ben de. darlanıyorum çok. bu arada.. sizde de oluyo mu inanılmaz bi yemek yeme ya da tatlı yeme isteğiyle uyandığınız filan? bende çok oluyo neden acaba:S düzgün beslenmiyo muyum ki:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?