günaydın bi tanecik hatunlarım benim
günaydın yivvrumm yoksa hala uyumadınmııı
uyandım vallahi bebeğim. bu uyku sorunum beni öldürecek. başım çatlıyo resmen. ve bugun tam 10 saat dersim var.
annemi aradım çağırdım memleketten. annem gelicek bugün artık.
annen bakar sana canımmm
ay evet bence de. başımı dizine yaslayıp uyurum artık işallah
slm arkadaşlar nasılsınız bakayım.ben çok uykusuzum.kızım beni deli edecek uyumuyor geç saatlere kadar.12: 30 da uyudu ancak bende 1 de yatağa girdim 2 olmuştu ama uyku tutmuyordu bütün gece kızımın üzerini kapatmakla uğraştım birde geceleri nefes alamıyurm çok zorlanıyorum.
dün eşimde çok hastaydı serum takılmıştı eve geldi şok oldum.saat 11 den sonra evimiz okadar kalabalık olduki.kayınvalidem herkese söylemiş duyan geldi ama hiç birşey yapmadım eltime dedim kalkamıyorum çay yaparmısın herkesin içinde söyleyince kaktı yaptı serviste yaptı.yataklarıda kayınvalideme serdirdim bundan sonra böyle.sabahta uykuda kaldım zar zor işe yetiştim.şimdide kahvaltımı yapıyorum.yarım tırnaklı ekmek arası közlenmiş biber vede peynir koydum dürüm yaptım çayımla yiyiyorum..
nugya ve nazende slm nasılsınız canlarım
günaydınnn bebikler......
cimcimem cnm benim çok geçmiş olsun eşine ve sana...benim oğlanlarda öle 1e kadar otur oturacaklar valla.ne güzel normalde 10 uyurlardı bu aralar uyku düzeni diye bişiy kalmadı.napalım sağlıkları yerinde olsun da.....bende 2 de yattım..
kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
domates 2 tane ceviz.
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
ara
1 tane activa..
1 bardak taze inek sütü.
slm arkadaşlar nasılsınız bakayım.ben çok uykusuzum.kızım beni deli edecek uyumuyor geç saatlere kadar.12: 30 da uyudu ancak bende 1 de yatağa girdim 2 olmuştu ama uyku tutmuyordu bütün gece kızımın üzerini kapatmakla uğraştım birde geceleri nefes alamıyurm çok zorlanıyorum.
dün eşimde çok hastaydı serum takılmıştı eve geldi şok oldum.saat 11 den sonra evimiz okadar kalabalık olduki.kayınvalidem herkese söylemiş duyan geldi ama hiç birşey yapmadım eltime dedim kalkamıyorum çay yaparmısın herkesin içinde söyleyince kaktı yaptı serviste yaptı.yataklarıda kayınvalideme serdirdim bundan sonra böyle.sabahta uykuda kaldım zar zor işe yetiştim.şimdide kahvaltımı yapıyorum.yarım tırnaklı ekmek arası közlenmiş biber vede peynir koydum dürüm yaptım çayımla yiyiyorum..
afiyet olsun berilcim
günaydın kızlarrrrrr kahvaltım
domates-salatalık
1 kk peynir
1 yumurta
2 küçük dilim çavdar ekmeği
önümüzdeki hafta yürüyüş bandına başlıyayım diyorum evde kayınpederim var mahkeme işleri vardı bi arsanın onun için geldi yarında doktora görünüm alanyaya dönecek.sonra kına gecesi var komşumun ertesi günü düğün pazar günü bi iş olmazsa binebilirim sporsuz olmuyor çünkü bu iş
göslerim nasıll yaşardı nasıl duygulandım bir bilsenn
minik kuşum koşu bandına binecekmiş artıkk
kıss ne arsası zenginmi oluyonuzz
yaşaracak tabi kayınpederin arsası var emme mahkeme biterse 30 yıldır devam ediyomuş biraz önce kayınvalidem aradı mart ayına atmışlar mahkemeyi yine bi bitseev almayı düşünüyoruzda bu gidişle nerdeeeee benim kız görse yine iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?