- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
Nasılsınız kızlar.. ben idare ederim. yaw bu kullandığım hap yüzünden galiba sürekli aktifim oturmak istemiyorum. sürekli ev işi yapmak istiyorum koşturmak istiyorum. önceden kullandığım hapta tam tersiydi oturduğum yerden kalkasım gelmiyordu. ne olcak bu haplarla sonum bilemiyorum. biraz geçmişi okudum biraz güldüm. bu arada malesef ben biraz cozuttum yemek konusunda sınırım yok. ekmek hamur işi pek yemiyorum yesem de hemen tıkanıyorum. lakin tatlıya dayanamıyorum. neden böyle oldum ki
senin bu kaynananı ne yapsak ki biz... azcuk dengesiz patavatsız galiba.. takma dicem ama boş laf olcak.
bu erkeklerin annemin adını yok babamın adını koyucam derdi nedir anlamam..
dün tam 3 tabak dolu dolu mercimek çorbası içtim. üstüne de yoğurtlu makarna yedim. ne kadar garip değil mi..
selammmm kızlarrrrrr... artıkk kk nüü oyun amaclı kullanmaya basladımmneysee sonundaaaa hamile plates cd mi aldım bugünnnn ama ebru sallı yoktu allan menezes die birininkini aldım.. avustralya plates enstitülerinin kurucusuymuss:44::44::44: neyse sonucta aldım yani
sabah: 1 haslanmıs yumurta, 1 simit, 3 kk peynir, 5_6 zeytin yedim kahvaltıda.. acayip tok tuttu beni
öglen : ıkea da oldugumuz içinn en hafif sey isvec köfte gibi geldi ondan yedim ayranla birlikte..
aksam : kuru börülce salatası(bununn için cok heyecanlıyım), köfte ve makarna var.. amöa benn daha cok kuru börülce yiycemmm
arabada bi fotografımı buldum.. 1 yıl kadar öncesine ait.. allah ımm kendi kendime asık oldumm..bu halime geri dönmeliyimm yahu köprücük kemiklerim yok suan didimm yüz hatlarım degişmiş didim.. kayınvalidem de dogurduktan sonra benim kadar olcan masallah dedi gülerek cevap vermeme fırsat kalmadann e göbegin kalcakk, sezeryan olursann gitmicek de göbegin dedi.. ayy o kadar da degil en fazla 3_4 ayy öyle gezerim heralde dedim.. allah büyük dedi sessizce sinir küpüne döndümm resmen arabada.. sonra ama cocugu kucagına alınca bosver varsın alayım diceksin dedi. bende onu da 3_5 ay söylerimm dedim.. sonra hayatt rutine döncekk bende özüme dönmeye calısırım yani dedim.. sinirr ya.. ya benim ona gıcık oldugumu hissettiginden böyle davranıyo o da.. yada benn herseyi yanlıs anlıyorumm
senin bu kaynananı ne yapsak ki biz... azcuk dengesiz patavatsız galiba.. takma dicem ama boş laf olcak.
miriba kıslarrhavacıklar soğudu
sabah 1 yumurta süt beyaz penirden omlet yaptım yiidiim başka bişey canım istemedi
bugün mutfak dolaplarımı silicimm :97: hiç sevmiyorum mutfak dolaplarını silmeyii öfff
annem gitti bu hafta sonu belki gelebilri belli değil ilginiz için ok teşekkürlerrr hepinizin yanaklarından mıncırırım
annem taburcu oldu canım çok şükür iyi
18 hafta olduk bu hafta iyi tepikleyip duruyogün içinde hareketlerini hissedince iyi oluyoo
en son geçen hafta gitmiştim kontrole doktor gelişimi boyu filan herşeyi iyi demiştii acuk büyük bi bebek doktor küçük annenin bebeği küçük büyük annenin bebeği büyük olur dedii
canım aynen neffret ederim mutfak dolabı silmekten. hatta az önce sildim mecburen biraz tabakların yerini değiştirdim.
ben biliyosun ki 1.55 boyundayım oğlum 51 cm 3.710 gr doğdu. yani gayet büyük bir bebekti. doktoruna bunu da söyler misin..
kesin cnmm yada ben ona istem dısı soguk yapıp inatlastıgım içinn o da bana inat gidiyo artık:26::26: ne olcak benim bu halleriim hugom yaa.istesem de dogumdan sonra onun kadar olamam boyu 150 cünkü.. poposu arkaya göbegi öne dogru byüyo onun.. ben ise yana dogru bişi degil esim kıza iki isim koyalım biri annemin adı olsun diye baskı yapıyoo kırmak istemiyorum ama yoluvericem yani bidee daha evlenmedenn hatta annesini tanımadann söyledim en nefret ettigim isimlerden biri diye. o da o benim annemin ismi dediydi rezil olduydum
neyse annene ne oldu balımm gecmiş okumayı bıraktım begen tusu kaybolalıgecmiş olsun diyimmmm simdiden
sabahh alısveriş yaptım eve bişi yiyemedim acelem vardıı 1 kase sütle nesguik yedim
öglen daha gec olucak bu nedenle ne yerim hiç bilmiyorum.. az sonra plates acılısımı yapıcimm
bu erkeklerin annemin adını yok babamın adını koyucam derdi nedir anlamam..
mercimekk çorbası pişirmiştimm canım istedi şimdi içtim sıcak sıcak iyi geldii
havada nasıl soğuk burda valla kış geldii
akşama hindi sote karışık salata tereyağlı pirinç pilavı ve mercimek çorbası olacakk
dün tam 3 tabak dolu dolu mercimek çorbası içtim. üstüne de yoğurtlu makarna yedim. ne kadar garip değil mi..
Son düzenleme: