60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsınız kızlar.. ben idare ederim. yaw bu kullandığım hap yüzünden galiba sürekli aktifim oturmak istemiyorum. sürekli ev işi yapmak istiyorum koşturmak istiyorum. önceden kullandığım hapta tam tersiydi oturduğum yerden kalkasım gelmiyordu. ne olcak bu haplarla sonum bilemiyorum. biraz geçmişi okudum biraz güldüm. bu arada malesef ben biraz cozuttum yemek konusunda sınırım yok. ekmek hamur işi pek yemiyorum yesem de hemen tıkanıyorum. lakin tatlıya dayanamıyorum. neden böyle oldum ki

senin bu kaynananı ne yapsak ki biz... azcuk dengesiz patavatsız galiba.. takma dicem ama boş laf olcak.

bu erkeklerin annemin adını yok babamın adını koyucam derdi nedir anlamam..

dün tam 3 tabak dolu dolu mercimek çorbası içtim. üstüne de yoğurtlu makarna yedim. ne kadar garip değil mi..

Son düzenleme:
eşimm öyle hiç bebiişle iletişim kurmaya çalışmıyooo zati tüm gün işte bu yüzden bende yanlızımm pek konuşmuyorum yanlız olunca tabii bebişimin sürekli duyduğu şey limongillerin sesi oluyooo ve sanırımm onları babası sanıyooo
limongiller demin uyuyodu sesleri yoktuu şimdi uyandılar saldımm onlarr bıcırdadıkça tekmeliyooo bebiştee

çok çok mutluyum emeklerin karşılıgını arıyorum 64,4 çıktım sabah süper mutluyum darısı başınıza 60 az kaldı

nilmısracım huşgeldin bebişimmm şimdi anlamazsın ama sonradan hızlı hızlı geliverir kilocuklarr dikkat et sen yinede özellikle şu tatlıya dur demelisinnnn

[FONT=Arial Black]merhaba. öğünleriniz çok az ve düzensiz olmuş. su tüketimi güzel ama menüleri onaylamıyorum.[/FONT]

canım benim oğlanda 2 gecedir pek tat vermiyor. zırt - pırt kalkıyor. sabah da 6 da ayakta zaten. düzelir İnşallah. ohh be ha şöyle gelenlere pat pat söyle yapsınlar kendi hizmetlerini. ayıp yani.. iyi yapmışsın canımcım.

evet nugi ya bende 2,5 ay oldu koşu bandına hiç çıkmadım. aslında ev için yeni bir spor ayakkabısına ihtiyacım var. evde olanın nemden derisi döküldü

berilcim merhaba.. bayadır görüşemiyoruz. sabah kahvaltın az olmamış mı.. 1 dilim ekmek ve içi alınmış.

benimm tombull kelabbaamm da minik kusumla hiç iletişmeye calısmıyodu.. bi kere o göbegimi severken tekmeledi kızcem ama kociş hissetmedi.. gecen de egilipp konustuu yine tepikledi emee o göremedi.. dün dedi kii yegeniyle ablası görüdgü için, bana hiç tekme atmadı dimi dedi.. askım sen ancak bu ayın sonunda hissedermissin dedim.. niye onlar hissediyoda ben hissedemiyorum dedi. onlarda hissetmedi gördü karnımın harketini dedim.. allah allah falan.. sonra internette bi video vardı ama sanırım kadın 9 aylıkk karnı da pek ince resmen yaratık gibi dısarı cıkcak bebekk... actımm bak didimm karnı nasıl görünüyo.. bu neeeeeeee igreeeennnncccc sakın bana böle bişi gösterme dediii:26::26::26: ayy koptummm resmenn

Dailymotion - anne karnındaki bebeğin hareketleri - Haber Kanalı bakınız malum video.. gerci bundan bende korkarım

valla tüm gün limongilleri duyuyo çocukk onları babası sanabilirrr şaşırmadımm hiççç
napsın bi baba arıyoo limonları seçmişş

nilmısracım huşgeldin bebişimmm şimdi anlamazsın ama sonradan hızlı hızlı geliverir kilocuklarr dikkat et sen yinede özellikle şu tatlıya dur demelisinnnn

canım hoşbulduk.. aslında abarttığım gibi fazla yemiyorum ama dün mercimek çorbasını fena uçurdum ekmeksiz.. ya sanırım bu mevsimsel tatlı isteği.. zaten reklamlardan da belli sürekli çikolata reklamı koyuyorlar. en kısa zamanda keçi boynuzu almam gerek.. ve de hurma.

allah ım ifadeli ifadelii geldimm sularım da akıyoo mutlulugumunn tarifi yokk

sabahh kocişe eslik amaclıı bende sıcak süt içtimm içine de accıkk nescafe attım.. bi tanede halleyi hüplettim cok keyifliydii

sonra kocaman bir tabakk anormal peynirlii tarhana corbası içtimm 2 dilim esmer ekmekle..

dün aksam ise: 1 sk pilav, 1 cordon blue, 2 sk kuru börülce salatası, 1 dilim esmer ekmek, 1 kase tarhana corbası içtim..

gece de şu puding ve bisküvi ile yapılan tatlı varya ondan bi dilim yedim.

bu arada bi selülitt olusumu gerceklesmişş vücudumda ve ben kacırmısımm bayaa selüliti,m yanii

kızlar dün misafirim vardı salonumu daha süpürmedim. gidip süpüreyim. sonraa saba tümere bakıyım. ondan sonra eşim gelcek markete gidicez evde hiç pasta malzemem , pirincim , bakliyatım yok. çünkü hepsi kelebeklenmiş nemden.. mısır gevreklerim makarnalarım mahvolmuş. giderken buzdolabına koymazsan böyle olur tabii. ayy eve bir girdim her yerden minik kurtçuklar ve kelebek cesetleri çıktı.

bizde köyden döndügümüzde her yerr minik siyah ucan böcekler ve kelebeklerle doluydu igrencccc bütün herseyi cöpe atıpp her tarafıı cifledimmmmm yemek yiyemedim evde kac günn.. galiba kimyondan olmus

buraya düzenli katılamanında etkisi vardır canımm
buraya gelnce insan ister istemez toparlanma isteği hissediyoo

şeker yüklemen yapıldımı seninn vallaha fazla çıkacak uğraşacaksınnn

bana müsade üst kata arkadaşıma gideeyiimmm
oturma odamı sildim kuruusunn gelince sererim halısınıı
dünden yemeğim varr bi yatak odası toplanığp silinecek toz alınacak o kadarrr onlarıda gelince hallederim yarında süpürge tutuveririm tamamdırr

şeker yüklemen yapıldımı seninn vallaha fazla çıkacak uğraşacaksınnn

yok tatlım yaaa bu ay yapılcak ac gel dedi dr duyunca bile bayılcak gibi oluyorummmm:26::26: görcez bakalım ne oluyo bende meraktayımm.. ama korkuncc bi karbonhidratt istegim varr bildigin gibi degil.. tüm gün bişi yemeden durabilirimm cünkü cnmm bişi istemio agzımda büyüyo sankii.. makarna yiyodum yaglamadann simdi ondan da bıktım adını duyasım yok. bilmiyorum ne olcak.. dr un listeye uyuyorum genelde amaa sabah kahvaltı edemiyorumm:18:

buraya düzenli katılamanında etkisi vardır canımm
buraya gelnce insan ister istemez toparlanma isteği hissediyoo

canım doğru söylüyorsun. buraya gelince sağlıklı beslenmeyi hatırlıyoruz.

bu arada dün kü 3 tabak mercimek çorbası olayından sonra bugün neler yedim ben ;

sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su + 1 bardak süt

kahvaltım.

1 susamlı simit
peynir
2 yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı bal
çay

aramda elma - bitki çayı

öğle yemeğim ;

5 - 6 kaşık kadar zeytinyağlı pırasa
2 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
2 bardak ayran.

yemeğimi yedimde geldim.
tepsi kebabı 1 porsiyon,
1 kepçe bostana salata,
2 adet közlenmiş biber,yanında kuru soğan,
200 ml ayran,
yarım kepçe çorba,
yarım lavaş ekmek mecburen dürüm yapıp yedimm..:26:

slm tatlim
nasilsin ne var ne yok ......zayifladinmi bebk fikri ne alemde.... ne yaptin yeni gelismeler varmi .....benimde korunma surem bitti cok sukur fakat korunmaya aynen devam ediyorum...... korkuyorum bir daha denemeye fakat korkunun ecele faydasi yok...... 1 aydan tasinicam kismetse tasindiktan sonra denemek istiyorum..... gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
kendine iyi bak guzelim.....
selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…