canım benim istersen yeme alışkanlığından ufak değişiklikler yap daha iyi gelecektir.bende birçok şeyi sürekli yiyince ona karşı bir tiksinti olutu çünkü.değişik şeyler yiyince iştahım biraz daha açıldı.mesela ben tavuk döneri çok seviyordum eşim dükkan açalı arada sırada getirirdi artuk iğğğğğ oldum.dünde getirmişti ama yiyemedim çok zorladım ama ağzımda büyüdü.değişik tat ve lezzetler arıyorum sürekli..yok tatlım yaaa bu ay yapılcak ac gel dedi drduyunca bile bayılcak gibi oluyorummmm:26::26: görcez bakalım ne oluyo bende meraktayımm.. ama korkuncc bi karbonhidratt istegim varr bildigin gibi degil.. tüm gün bişi yemeden durabilirimm cünkü cnmm bişi istemio agzımda büyüyo sankii.. makarna yiyodum yaglamadann simdi ondan da bıktım adını duyasım yok. bilmiyorum ne olcak.. dr un listeye uyuyorum genelde amaa sabah kahvaltı edemiyorumm:18:
bana müsade üst kata arkadaşıma gideeyiimmm
oturma odamı sildim kuruusunn gelince sererim halısınıı
dünden yemeğim varr bi yatak odası toplanığp silinecek toz alınacak o kadarrr onlarıda gelince hallederim yarında süpürge tutuveririm tamamdırr
slm kızlar nasılsınız bakalım bende evleri düzelt sil süpür işte sporadevam çokda dikkaetmesemde azaz yiyorum herşeyden plates ve kardiyo karışık yapıyorum 4gün filan işte böyle sizler nasılsınız bebkler nasıl şeker yüklemesi berbat bişeyya büytün gün aç duruyosun benim ilkki birazyüksek çıkınca 4saatlige bakılmuştı ama bişeyçıkmamştı ama 4,5saat aç kalıyosunya bide akşamdada yemiyosun o kötü oluyıo
yemeğimi yedimde geldim.
tepsi kebabı 1 porsiyon,
1 kepçe bostana salata,
2 adet közlenmiş biber,yanında kuru soğan,
200 ml ayran,
yarım kepçe çorba,
yarım lavaş ekmek mecburen dürüm yapıp yedimm..:26:
canım hoş geldin afiyet olsun kolay gelsin.bende okadar yoruldumki çene olarak ama 30 doktoru aradım yarım sayfalık bir yazı vardı okudum resmen hepsine birde bilginiz varsa okumayayım oku oku bakalım neymiş dediler okuduktan sonrada aaaaaaa bunu biliyoruz tamam diyip kapadılar sinir oldum 15 kişi resmen öyle yaptı.çeneme vurdu..selam kızlar ben geldim....ama kimse yohhh....çamaşırları attım serdim şimdi bi makina daha attım.
pilatesimi yaptım yeşil çayımı da içtim.
öğle yemeğim
5 kaşık taze fasulye
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
domates salatası ve yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi sade limonlu soda ve 2 dene hurma.....bayılıyorum şu hurmaya yawww
afiyet olsun cimcimecim
temizlik hastası delüüüüüüüüüüüüüüü
Merhaba bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine katıldım yaşım 15 boyum 1.75 kilom 64.5 58 kiloya düşmek istiyorum. Bugün
sabah
yarım dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal
2 siyah zeytin
1 büyük su bardağı su
ara
üzüm
küçük coco star
öğlen
mercimek çorbası
nohut yemeği
2 yemek kaşığı pilav
ara
2 dilim mücver
canım tatlı iştah açar tavsiye edilmezz diyetlerdee
benim tam tersine kapattı sanırım akşam yemeği yiyecek yerim kalmadı ama tavsiyeniz için teşekkür ederim
Herkese Merhabalar
acaba benide araniza arabilirmisiniz, bende 10 kilo vermek istiyorum!
Yardiminiza ihtiyacim var!
alırız alırızz
zaten şu ara eleman sıkıntısı yaşıyoruz hepiciğinizi alırız gelinde topik canlansın
Ayy süper o zaman...sagolun :)
Kilom 62 kilo...hedefim 52 kilo!!
slm arkadaşlar nasılsınız bakayım.ben çok uykusuzum.kızım beni deli edecek uyumuyor geç saatlere kadar.12: 30 da uyudu ancak bende 1 de yatağa girdim 2 olmuştu ama uyku tutmuyordu bütün gece kızımın üzerini kapatmakla uğraştım birde geceleri nefes alamıyurm çok zorlanıyorum.
dün eşimde çok hastaydı serum takılmıştı eve geldi şok oldum.saat 11 den sonra evimiz okadar kalabalık olduki.kayınvalidem herkese söylemiş duyan geldi ama hiç birşey yapmadım eltime dedim kalkamıyorum çay yaparmısın herkesin içinde söyleyince kaktı yaptı serviste yaptı.yataklarıda kayınvalideme serdirdim bundan sonra böyle.sabahta uykuda kaldım zar zor işe yetiştim.şimdide kahvaltımı yapıyorum.yarım tırnaklı ekmek arası közlenmiş biber vede peynir koydum dürüm yaptım çayımla yiyiyorum..
eşimm öyle hiç bebiişle iletişim kurmaya çalışmıyooo zati tüm gün işte bu yüzden bende yanlızımm pek konuşmuyorum yanlız olunca tabii bebişimin sürekli duyduğu şey limongillerin sesi oluyooo ve sanırımm onları babası sanıyooo
limongiller demin uyuyodu sesleri yoktuu şimdi uyandılar saldımm onlarr bıcırdadıkça tekmeliyooo bebiştee
benimm tombull kelabbaamm da minik kusumla hiç iletişmeye calısmıyodu.. bi kere o göbegimi severken tekmeledi kızcem ama kociş hissetmedi.. gecen de egilipp konustuu yine tepikledi emee o göremedi.. dün dedi kii yegeniyle ablası görüdgü için, bana hiç tekme atmadı dimi dedi.. askım sen ancak bu ayın sonunda hissedermissin dedim.. niye onlar hissediyoda ben hissedemiyorum dedi. onlarda hissetmedi gördü karnımın harketini dedim.. allah allah falan.. sonra internette bi video vardı ama sanırım kadın 9 aylıkk karnı da pek ince resmen yaratık gibi dısarı cıkcak bebekk... actımm bak didimm karnı nasıl görünüyo.. bu neeeeeeee igreeeennnncccc sakın bana böle bişi gösterme dediii:26::26::26: ayy koptummm resmenn
Dailymotion - anne karnındaki bebeğin hareketleri - Haber Kanalı bakınız malum video.. gerci bundan bende korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?