60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim istersen yeme alışkanlığından ufak değişiklikler yap daha iyi gelecektir.bende birçok şeyi sürekli yiyince ona karşı bir tiksinti olutu çünkü.değişik şeyler yiyince iştahım biraz daha açıldı.mesela ben tavuk döneri çok seviyordum eşim dükkan açalı arada sırada getirirdi artuk iğğğğğ oldum.dünde getirmişti ama yiyemedim çok zorladım ama ağzımda büyüdü.değişik tat ve lezzetler arıyorum sürekli..

slm kızlar nasılsınız bakalım bende evleri düzelt sil süpür işte sporadevam çokda dikkaetmesemde azaz yiyorum herşeyden plates ve kardiyo karışık yapıyorum 4gün filan işte böyle sizler nasılsınız bebkler nasıl şeker yüklemesi berbat bişeyya büytün gün aç duruyosun benim ilkki birazyüksek çıkınca 4saatlige bakılmuştı ama bişeyçıkmamştı ama 4,5saat aç kalıyosunya bide akşamdada yemiyosun o kötü oluyıo

temizlik hastası delüüüüüüüüüüüüüüü

hülya hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın

selam kızlar ben geldim....ama kimse yohhh....çamaşırları attım serdim şimdi bi makina daha attım.
pilatesimi yaptım yeşil çayımı da içtim.

öğle yemeğim
5 kaşık taze fasulye
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
domates salatası ve yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi sade limonlu soda ve 2 dene hurma.....bayılıyorum şu hurmaya yawww

canım hoş geldin afiyet olsun kolay gelsin.bende okadar yoruldumki çene olarak ama 30 doktoru aradım yarım sayfalık bir yazı vardı okudum resmen hepsine birde bilginiz varsa okumayayım oku oku bakalım neymiş dediler okuduktan sonrada aaaaaaa bunu biliyoruz tamam diyip kapadılar sinir oldum 15 kişi resmen öyle yaptı.çeneme vurdu..
afiyet olsun cimcimecim

teşekkür ederim canikom..bugün pekte doğru dürüst yemedim hep ekmek ağırlıklı oldu ama bakalım kepek ekmek alacağım akşam yarın sabahtan kahvaltımı yaparım süper bir şekilde inşallah...

Merhaba bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine katıldım yaşım 15 boyum 1.75 kilom 64.5 58 kiloya düşmek istiyorum. Bugün

sabah
yarım dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal
2 siyah zeytin
1 büyük su bardağı su

ara
üzüm
küçük coco star

öğlen
mercimek çorbası
nohut yemeği
2 yemek kaşığı pilav

ara
2 dilim mücver

canım tatlı iştah açar tavsiye edilmezz diyetlerdee

selam ...
bugün nedense iştahım hep açık karnım tok ama cnm sürekli bişiler istiyor.özelliklede tatlı.annem kepekli ekmek üzerine peyniri maydonozu vs.karışıtırıp ekmeğin üstüne koydu fırına verdi.çıtır çıtır...misafir vardı çayla 1 dilim yedim.misafir gelirken tiremusi getirmiş ondan yedim...ama hala cnm bişiler istiyo....hiç böle olmamıştı niyekine.....oysa hurma yedim kaç tane ama nafile....kesin bugün 1kg almışımdır...napcam kızlar?

Ev icinde bol kosturmacali bir gundu

Kahvalti
2 dilim kepek ekmegi arasi az yagli beyaz peynirle tost
Yarim dilim kepek ekmegi uzeri biraz labne ve domates salatalik

Oglen
Yarim elma
Yarim bardaktan biraz fazla sut icine bir tatli kasigi musli ve bir cay kasigi tarcin

Aksam
Ev yapimi makarna (ogluma yapmistim yumurtali falan ustelik yagsiz saglikli diye yarim tabak huplettim )
Bir tabak dolusu az yag bol sogan ile pisirilmis lahana kapuska cok lezzetli ve az kalorili bir yemek tavsiye ederim

Yemekten 1 saat sonra 1 top dondurma

Not: gun boyu 2,5 litre su 2 litre sodali form cayi tukettim

iyi yapmışsın cimcimem... ağzına sağlık. adam olsunlar biraz.. gelmiyim oraya

hügoooooooo seni çok özledim yaaa

ahahahahaah okurken ben bile koptum hatun ya gülmekten altıma yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…