selam ...
bugün nedense iştahım hep açık karnım tok ama cnm sürekli bişiler istiyor.özelliklede tatlı.annem kepekli ekmek üzerine peyniri maydonozu vs.karışıtırıp ekmeğin üstüne koydu fırına verdi.çıtır çıtır...misafir vardı çayla 1 dilim yedim.misafir gelirken tiremusi getirmiş ondan yedim...ama hala cnm bişiler istiyo....hiç böle olmamıştı niyekine.....oysa hurma yedim kaç tane ama nafile....kesin bugün 1kg almışımdır...napcam kızlar?
çok basit..
ekmek ve tatlı yediğin içinn yeme isteğin bitmiyor...
dikkat ettiğin vakit eski düzenine dönersin..
bende akşma regl oldum 2 kuru kayısı yedim sabah ..
ttalı isteğim yok artık onu farkettim ,regl zamnalarında canım çok isterdi oysaki...
sadece canım sıkkınsa ttatlı yemek istiyorumm..
moralimi düzeltsin diye saınırm..
işe de yaramıyor değil hani
slm bayanlar forumda ne kadar kiloyla alakalı başlık varsa hepsine bir yazı mutlaka yazdım artık kilomu halimi muzdaripliğimi herkes duysun suçluluk duygusundan eriyip bitim istiyorumboyum 1,69 kilom da 65 66 hatta bazen 67 hiçte anormal duran bir yerim yok sanki biraz göbek varmışta iki kilo versem fit olcakmışım gibi bir görüntüm var kimse benim o kiloda olduğuma inanmıyo ama ben biliyorum çünkü baskül asla yalan söylemiyor valla diyet falan biraz zor benim durumumdaki birisi için öğrenciyim ve düzenli hayatım yok malesef çok yemek arayan bi tip değilim ama bazen öyle bir vururki oburluk aklıma düştüğü an hiç şansı yok ağzım açıldığında mümkün değil kapanmaz böle zamanlarım haftada 2 3 kez olur işte onlara bir dur desem zaten zayıflicam vücudum olması gereken kiloya gelicek ama yok haftanın iki günü 1.5 saatten 3 saat dans ediyorum hiç durmadan dünyanın kalorisini yakıyorum mümkün olduğuncada yürüyorum ama bakınız hala iriyim ben artık çöp olmak istiyorum rica ediyorum aranızdan birisi bunu görev edinsin msjla beni rahatsız etsin zayıfla zayıfla desin çünkü ben çok istiyorum bugün saat öğlen 2 buçuktan beri yediğim şey 2 mandalina iki bardak şekersiz çay ve aç değilim ama zayıflamıyorumda öyle işte çok üzgünüm sevgilimde zayıf bayanlardan hoşlanır ama ben balık etliyim iriyim eski halime 55 olduğum zamanlara dönmek istiyorum ((( bana yardım edermisiniz.. lütfeeeeennnnnnnnnnnn
annem geldi bugün memleketten canlarım. taze fasülye pişirdi bana. enerjimi yükseltti biraz. ama nerdeyse 48 saattir uyumadım. baş ve göz ağrısından gebericem... bu uyku sorununu bi danışmam lazım doktoruma yoksa cidden kafamı duvara vurup patlatıcam. boğazım düğüm düğüm böle.. sanki ağlamak istemişim de ağlayamamışım gibi çok tuhaf.
geçen hafta kilom 66.5ti
bu hafta 65.7
annemi seviyorum.
Yarisalim cicimhaftada en az 1 kiloyla vedalasicaz tamammi ?
Oncelikle hosgeldin boyun kac cm?
merhaba arkadaslar
yaklasık olarak 7 ay önce falan kilo almaya basladım. 167 boyum var ve 64.7 kiloyum.hayatımda hiç diyet yapmadım. 1 yıldır falan ebdeyim çalışmıyorum bi de sınava hazırlanırken snaırım stresten kilo aldım. şimdiye kadar hep 58-59 kilolardaydım. giydiğim kıyafetlerden nefes alamamaya baslayınca en acilinden kilo vermem gerektiğini düşündüm. umarım burada birilerinden yardım alabilirim. şuan düşmek istediim kilo 55-56
yardımlarınızı bekliyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?