60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annem geldi bugün memleketten canlarım. taze fasülye pişirdi bana. enerjimi yükseltti biraz. ama nerdeyse 48 saattir uyumadım. baş ve göz ağrısından gebericem... bu uyku sorununu bi danışmam lazım doktoruma yoksa cidden kafamı duvara vurup patlatıcam. boğazım düğüm düğüm böle.. sanki ağlamak istemişim de ağlayamamışım gibi çok tuhaf.

geçen hafta kilom 66.5ti
bu hafta 65.7

annemi seviyorum.

Bugün bacağım sakat olduğu için okula gidemedim evdeyim yani bugün çok hareketsiz kalıcam o yüzden yediklerime daha çok dikkat etmem lazım

gunaydın canlar bende varım 69 kıloyum 160 boyundayım nerden nasıl baslayacagımı bılmıorum aslında bu kadar cok kılolu degıldım genelde hep 53 55 arasında gelıp gıderdım ne zaman tupbebek tedavısıne basladım ondan sonra kılolar aldı basını gıttı sımdı cok acıl toparlamam lazım hıc bır kıyafetım olmuo hatta ayakkabım bıle dar gelmeye basladı bana burda onculuk yol gosterıcı olursunuz sabah bır sımıt
bır adet ucgen peynır yedım

çok basit..
ekmek ve tatlı yediğin içinn yeme isteğin bitmiyor...
dikkat ettiğin vakit eski düzenine dönersin..
bende akşma regl oldum 2 kuru kayısı yedim sabah ..
ttalı isteğim yok artık onu farkettim ,regl zamnalarında canım çok isterdi oysaki...
sadece canım sıkkınsa ttatlı yemek istiyorumm..
moralimi düzeltsin diye saınırm..
işe de yaramıyor değil hani

olabilir cnm.ama daha önceleri hiç böle olmamıştım.neysem tatlı istedikçe cnm hurma yerim artık napim....

sabah kahvaltımı da yazayım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim içi alınmış kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
domates salatalık

ara
1 activa
öğle yemeğim
5 kaşık melemen
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği.
ardından

şekersiz türk kahvesi sade soda ve hurma.....
bugün evleri sildim süpürdüm çamaşır attım onları serdi.öğleden sonrada lesieyle yürücem nasipse....

Merhabalaar :)
Bugünkü menüm

sabah
1 simit
6 adet zeytin
biraz bal
biraz peynir
1 bardak bitki çayı

ara
20 adet üzüm

öğlen
2 adet tost
1 bardak bitki çayı

ara
20 adet üzüm

akşam
1.5 kase etli çorba

sonrasında
2 kaşık sütlaç yedim

1 armut ve 1 bardak bitki çayı içmeyi düşünüyorum :)

slm bayanlar forumda ne kadar kiloyla alakalı başlık varsa hepsine bir yazı mutlaka yazdım artık kilomu halimi muzdaripliğimi herkes duysun suçluluk duygusundan eriyip bitim istiyorum boyum 1,69 kilom da 65 66 hatta bazen 67 hiçte anormal duran bir yerim yok sanki biraz göbek varmışta iki kilo versem fit olcakmışım gibi bir görüntüm var kimse benim o kiloda olduğuma inanmıyo ama ben biliyorum çünkü baskül asla yalan söylemiyor valla diyet falan biraz zor benim durumumdaki birisi için öğrenciyim ve düzenli hayatım yok malesef çok yemek arayan bi tip değilim ama bazen öyle bir vururki oburluk aklıma düştüğü an hiç şansı yok ağzım açıldığında mümkün değil kapanmaz böle zamanlarım haftada 2 3 kez olur işte onlara bir dur desem zaten zayıflicam vücudum olması gereken kiloya gelicek ama yok haftanın iki günü 1.5 saatten 3 saat dans ediyorum hiç durmadan dünyanın kalorisini yakıyorum mümkün olduğuncada yürüyorum ama bakınız hala iriyim ben artık çöp olmak istiyorum rica ediyorum aranızdan birisi bunu görev edinsin msjla beni rahatsız etsin zayıfla zayıfla desin çünkü ben çok istiyorum bugün saat öğlen 2 buçuktan beri yediğim şey 2 mandalina iki bardak şekersiz çay ve aç değilim ama zayıflamıyorumda öyle işte çok üzgünüm sevgilimde zayıf bayanlardan hoşlanır ama ben balık etliyim iriyim eski halime 55 olduğum zamanlara dönmek istiyorum ((( bana yardım edermisiniz.. lütfeeeeennnnnnnnnnnn

Yarisalim cicim haftada en az 1 kiloyla vedalasicaz tamammi ?

git bebişim gittt olmaz böyle yoksa derslerinide etkilerr

günaydın minişlerr
kayfaltıda yımırta 5 zeytin 2 dilim ekmek peynirr domates salatalık biber yedimm

napıyosunuz bakiyimm mini mini minişlerr öpeyim yanacıklarınızdaann
akşam için kıymalı bezelye salata ve yoğurtlu pancar yiyeceğimm
bugün kendime 1 muzu dilimledim üzerine az bitter çikolata döktüm birazda ceviz serpiştirdim güzel bir tatlı oldu

kızlar beni de alın aranıza!!! 64 kiloyum hedef 55 benm için biraz büyük bir hedef ama basarabilmem için desteginiz lazım... yarın için ne önerirsiniz?

merhaba arkadaslar
yaklasık olarak 7 ay önce falan kilo almaya basladım. 167 boyum var ve 64.7 kiloyum.hayatımda hiç diyet yapmadım. 1 yıldır falan ebdeyim çalışmıyorum bi de sınava hazırlanırken snaırım stresten kilo aldım. şimdiye kadar hep 58-59 kilolardaydım. giydiğim kıyafetlerden nefes alamamaya baslayınca en acilinden kilo vermem gerektiğini düşündüm. umarım burada birilerinden yardım alabilirim. şuan düşmek istediim kilo 55-56
yardımlarınızı bekliyorummm.

canım sanırım aynı durumdayız.ben de 170 boyundayım.64 kiloyum .ben de hiç diyet yapmadım.çok zor geliyor.ama yapacak birsey yok biryerlerden başlamalıyız.benim de hedef 55.yarın sabah ben müsli yiyecegim.öğleyin de 2 tane küçük ıspanaklı gözleme.sonra yürüyüse gidecegim yarım saat falan ilk gün için.aksam 1 kase çorba bir tabakta yemek ekmeksiz.işte asıl mesele bundan sonrası.aksam meyve,dondurma ıvır zıvır istiyor insanın canı.onu da dizginlersem günü iyi kapatırız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…