60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben de sabahtan güze bir yürüyüş yapmayı ve bitki çayları ile desteklemeyi düşünüyorum. aksam 6dan sonra da kesnlikle bişey yememeyi düşünüyorum meyve bile. hadi bakalım yarın ki duruma göre gene yazarız ne yedik ne içtik :)

günaydınnn hatuncuklar.....nasılsınız bakalım?burası yağmurlu ve soğukkkkk....kış geldi valla.dün kaçamaklı bigün oldu ama bugün tam gaz devammmneysem sabah kahvaltımla başlayalım bakalım....
1 bardak şekersiz çay
1 dilim denge light ekmek
1 dilim peynir
domates salatalık
1 denede ceviz...
ara
activa

günaydın canlarım..nasılsınız.ben gene soğuk aklmış durumdayım.hafta sonu c.tesi doktora gittim hem şeker yüklemesi yaptı hemde çok kötüydüm serum taktı 1 litre öğlene kadar müşade odasında kaldım ama bundan eşime bahsetmedim.çünkü cuma günü kayınvalidemle konuşuyorlardı sürekli hasta birgün iyiyim desin diyip duruyordu.bende onlara kızdım hasta olmasam demem herhalde dedim.o yüzden serumu söylemedim antibiyotik vede nefes açıcı yazdı bademciklerim şişmiş.birde görümcemde cuma akşamı süt içmiş bozumuş herhalde zehirlenmiş eve c.tesi bir gittim onada serum takmış am bitmişti.oda yatıyordu kayınvalidem taziyeye gitmişti hem benim kızımla hemde görümcemle ilgilendim birde görümceme geçmiş olsuna akrabalar geldi çaydı yemekti mahvoldum.ben 20 gün evde serumda yatım kimsecikler gelmemişti.çok kırıldım.bana bakıyorlar sen çok kötü görünüyorsun dediler bende olurmu ben turp gibiyim dedim.
çok moralim bozulmuştu.ben hasta olunca okadar önemsizdiki ama kendileri hasta olunca ev dolup taşıyor onlar hasta ben numaracıyım zaten.şimdi sesim çıkmıyor hiç öksürmekten yanlarıma karnıma sancı girdi.
rapor izin alasamda faydası yok evdede nasılsa dinlenemiyorum ki..
kayınvalidem evimi urfaya getirisem çocuklarına bakarım dedi sende çalışırsın dedi.geçenlerde ise asla diyiyordu.birşey demedim ama 1 yıl çalışmayacağım hiç kusura bakmasınlar.
cuma günü bir ev vardı gittik baktık çok güzeldi ama yatak odası vede çocuk odası çok küçüktü.diğer 2 odada gayet büyük vede güzeldi 1 ev daha var bügün onada bakarız beğenmezsem küçükte olsa tutacağım çünkü ev yok...

nasılsınız canlarrrrr..
ben de bu hafta iyiyim şükür...
kış moduna yavaş yavaş alışmaya başladım ,kendimi biraz daa iyi hissediyorumm.
4-5 haftadırrr bunlaım takılıyordum pek bir

kaffaltımı yazayımm ...
2 yumurta
1 kk peynir(tulum ve kaşar karışık)
1 çay kaşığı terağdan omlet
4 yeşil zeytin
1/2 çay bardağı fıstık (kavrulmamış)

canım benim afiyet olsun.canım benim bu activa ları sürekli yemek bağırsakları tembelleştiriyormuş sen sürekli tüketiyorsun bence arada sırada yesen daha iyi olur..

canım benim afiyet olsun.canım benim bu activa ları sürekli yemek bağırsakları tembelleştiriyormuş sen sürekli tüketiyorsun bence arada sırada yesen daha iyi olur..

saol cnm benim...yaaaben sevdiğimden yiyorum yoksa yememde ama öle yapayım bilmiyodum cnm teşekkürler....
cnm çoooook geçmiş olsun..sen dinlenmene baksana millet ne derse desin sen kendini bilmiyomusun...o eşinde kusura bakma ama çok ayıp etmiş....insan eşi hasta deilse bile hasta vede hamile o diyip bişiy yaptırmaz.arkasdından konuşcana daha....

famirtom tatlım afiyet bal şeker olsun....

sağol canımm...
sana da afiyet olsunn

Selamlar biricik geniş ailem,

aranıza geri döndüm.... Şu aralar elma diyetiyle hiç te örnek bir beslenme hayatı teşkil etmesemde kilo vermek için resmen yardırıyorum. Spor mporda hak getire varsa yoksa mekik çekiyorum gereçi o da faydalı bir şey. Önümde uzuun uzuuun yollar var....Siz neler yaptınız bakalım görmeyeli. Ben yokkene herkesler hamiş olmuş ne güzel ne güzell.....

slmlar bende yeni geldim aslında eski yeniyim oğluma hamileyken takılıyordum bu kulube oğlum şimdi 4 buçuk yaşında :)) baya ara mı vermişim ne? :) neyse geç olsunda güç olmasın bakalım, bende 24 yaş 1 65 boy 60 kilo hedefim 55 olmak o zamna süper oluyorum zaten fiziğimde harikadır hadi bakalım bir ayda beş kilo vericem paylaşırım sizlerle iyi günler görüşürüz oğlumu kreşten almalıyım ama öncesinde çorba bby

canım benim ben ne yapsam boş onların gözleri kör değilya.benim söylememe gerek yok artık söylemeyeceğimde artık ne desem boş..

öğlen menüm.
3 kaşık kıymalı patlıcan söğürme,
yarım kase ayran çorbası,
3-4 kaşık bostana salata,
1 çatal revani,
1 küçük sandiviç ekmek.

canım çok geçmiş olsunn
onların ne dediği önemli değil senin ne durumda olduğun önemli eğer hastalık soğuk algınlığı bile olsa eğer ilerlerse zaturreye çevirebilir özellikle hamilelikte vücut direncide düşük olduğu için karşılaşılan bi durummuş geçen okumuştum hamileler soğuk algınlığını bile çok önemsemeliler doktora gitmeliler diyordu
zaturre daha önce benim başıma gelmişti çok kötü oluyoo
o yüzden bu ara beslenmene çok dikkat etmeli meyveleri arttırmalısın doktorada git devamlı
o lafları eden eşine çok kızdımm gebelikte vücut direnci çok düşük oluyo zaten iştesin tüm gün akşamda onlara hizmet ett elbette vücudun yorulacak kolaymıı
maşallah hasta olanda evinde değiilde sende kalıyo heralde ev batmasın gelen gidenden diye falan heraldee
ne bencillik ya

huşgeldin tombul kedimm canımm diyetine bişy demiyorum zaten sende biliyosun ama şunu diiyeyim tek başına mekik hiçbir işe yaramaz karın eritmez üstelik karın kasların gelişeceğinden yağ tabakasını ittirip daha yağlı kalın gözükmesine sebep olabilirrr maleseff
üstelikk karın kasların belli seviyeye ulaşıncaa onları tekrardan harekete geçirmek için farklı antremanlarla çalışmalısın
amacın ne bilmiyorum eğer göbekse şikayetin kesinlikle tatlı şeker hamurişi kızartma yok artıı düzenli ve alıştığında yeni tekniklerle uygulayacağın kardiyooo artıı karın kaslarını çalıştıracak bölgesel egzersizlerr ve zaman
anlayacağın 1 yılı bulur göbek eritmekk

canım benim haklısın elimden geleni yapıyorum meyvemi yiyiyorum ama vücudum çokmu hassas olmuş ne hemen kapıyor.kayın validem zaten bizde misafir görümcemde medresede kalıyor 15 günde bir bize geliyor izinlerinde bu haftada hasta olunca bizdelerdi.bende hastanede serumdaydım ama diyemedim serumum bitmeden çıktım ki hanım efendiye hizmet edeyim gelen giden de bana bakıyor kötüsün diyiyorlar ama bir yerlerini kaldırıp yardım eden yok.ben ne desem boş cahillikleri halt safhada ben hergün iyi değilim kötüyüm dedim kimse oralı olmadı ne yapayım artık umurlarında değil ayaklarına kapanayım.

günaydın minişlerr eşim evde bugünn izinli ders çalışıyooo
kayfaltımızı yaptıkk zeytin peynir cevizli salça tereyağıı ball yımırta valla ne varsa hepsinin tadına baktımm çeşit çeşit az az yedim
elimde 50 yıllık el dokuması halı varr kayınvalidemden aldımm bebek odasına koymayı düşünüyorumm sağlıklı doğall içinde naylon iplik yokk el dokuması üstelikte çok güzell

canım benim hayırlı olsun bebişin sağlıkla yürüsün üzerinde afiyet bal şeker olsun...

Aslında haklısın ilk bir kaç gün göbek düzelir gibi oldu ama şimdi daha az kiloda olmama rağmen ortaya doğru toplandı ve taş gibi ama zayıf değil :))) Yağlar kas oldu galiba .... Sende hamiş olmuşsun hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

işte eşin böyle onlara fırsat veriyoo
hasta olan insanın yüzünden belli olur çok öksürüyorum diyosun sıkma koyver öksür yanlarında hastamısın derlersede yok iyiyim de o zaman anlarlar belkii
eşine kızdımm şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…