60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yağlar kasa dönüşmez sadece yediklerine dikkat ettiğinden birde yediklerin bağırsaklarını çalıştıran şeyler olduğundan miden çok dolu değil o yüzden dğzleşme oluyoo karnının toplanması filanda yaptığın mekikten olmuştuur sanıorım alt karın abdominal orta karın filanda çalıştırıyosunn
karın yağları çok geç erir ama erir yeterki azimlii oll kardiyoda yapp tatlıdan şekerden beyazunlu gıdalardan fastfoddan kızartmadan yani kana hızlı karışıp insülin direncini çıkartan gıdalardan uzak durrr 1 yıla erir göbeğinn
tabikii karnındaki yağ miktarıylada alakalı çok yağ yoksa daha kısa süredede erirr

canım benim bende kızgınım dün gece kendisine dedim her seferinde sürekli rahatsızsızsın diyip duruyorsun herkesin içinde dalga geçiyon ben yalanmı söylüyorum dedim.yok ben sen yalan söylüyorsun mu dedim sadece sürekli hasta olduğun için alıştık artık dedim diyiyor mazereti özründen beter.şimdide müdürün yanına girdim neden herkesin raporu kabul ediyor da benimki kabul edilmiyor dedim ben numaramı yapıyorum halimi görüyorsunuz ama sırf burası boş kalmasın diye raporlarımı kabul etmiyorsunuz ama bu soğuk algınlığı ilerlerde zatureye çevirirse ben bunun hesabını size sorarım dedim.şimdide hakkımı helal etmiyorum dedim.bana sıra gelince limonlu suyunu iç gel oluyor diğer herkesi kabul ediyorsunuz bundan sonra kusura bakmayın ister edin ister etmeyin doktorum uygun görürse ben gelmem dedim çıktım.benim ne suçum var dekan kabul etmiyor dedi.ben beni ilgilendirmez benim muhattabım sizsiniz dedim.bayağı bozuldu.

eşimin iş arkadaşının eşide 8 aylık hamilee kıminin gebeliği zor geçiyoo onunda böyle çok sık hastalanıyoo yatmak zorunda kalıyoo eşi izin alıyo bakmak için ve iş yerinde laf oluyomuş müdür bile eşin doğum yapsada kurtulsak demişşş
şimdide haftalık iznini cumaya almış ev işlerini yapmak için ve eşini doktor kontrolune götürüp getirmek için
işin garibi eşinin rahatsızlığı şuu karnı büyüdükçe bebek mideye baksı yapıyoo o yüzden sık az yemek gerekiyo nu çok yiyo sonra midesinden rahatsızlık çekiyo sürekli yatmak zorunda kalıyoo
tüm işleri eşi yapıyo sanırımm
üstelik çocuk kpssye çalışacaktı ama vakit bulup çalışamıyomuş
ya sen aslında yorgunluktan dirençsiz kalıyosun hiç eksik olmuyo misafirin evini devamlı temiz tutmalısın yemek filan kalabalık bulaşık çamaşır çok çıkıyoo evinde ısıtıcılı bi oda sıccak diğeri soğuk çarpılıyosunnnn
sürekli gelen giden olunca ev temizlenmezkii
bidee çalışıyosun üstüste geliyo herşeyy
valla böyle olmaz görümcen kayınvaliden madem sizden çıkmıyo işleri yapacak mecburrr

slm kızlar benide alırmısınız aranıza bende 64 kıloyum ve bir pkoluyum kılo vermem cok zor oluyor ama verecem inş.daha once 59 kıloya düştüm ama ramazanda sahurda yeyip yattıgım için verilen kılolar geri aldım malesef suan yediklerime dikkat ediyorum pilavı ve ekmeği çıkardım hayatımdan sebze agırlıklı beslenmeye çalısıyorum bide arada meyva çocuck tedavısene başlıyacam başlamadan once şu 5-6kılo fazlalıgı vereyim istiyorumm sizler nasıl bi yol izliyorsun arkadaşlar

hoşgeldinn canımm
biz sağlıklı beslenerek kilo verdikk sende verirsinnn
kilo verrmen zor olsada istedikten sonra başarırsın canımm

canım benim haklısın gelene gidene hizmet temizlik dükkan formalarını yıka normal kıyafetleri yıka kızınkileri yıka renkli beyaz ayrı ayrı yıkanıyor bılaşık at çıkar eğril doğrul gerçekten mahvoluyorum.bende geceleri nefes alamıyordum doktorum akşam 7 den sonra birşey yeme dedi birde az ye dedi.bebek büyüdükçe baskı yapar nefes alamazsın dedi.dün kayınvalidem görümceme dediki kızım bılaşıkları makinaya diz git yat dinlen yengen evi temizler sen kendini yorma dedi.böyle olunca yapacak birşey yok.sonra akşam üztü ikindi vakti eltimlere çiğköfte yemeye gittiler çıkarken sende hastasın biz gidiyoruz işini bitirde dinlen dedi.ayyyyyy nasıl makbule geçti hastaymışım ya.şimdide dekanın odasına girdim çok fena öksürüyordum sen antibiyortik kullan yoksa bebek için iyi değil çok kötü öksürüyon ıhlamur iç dedi.bana gelince ıhlamur ve limonlu su iç diğerlerine gelince git dinlen.allaha havale ediyorum.herkesiiiiiiiii...

senin kayınvaliden neden bi iş yapmıyo pekii
yengen yapar diyeceğinee kendi yapsayaa
ben şimdilik her işimi yapıyorum ama ilerde ne olur bilemem
dün pazara gittim bi makinaa çamaşır astım oturma odamı mutfağı hergün siliyorum zatenn
koridoru sildimm yemek yaptımm eşim istedi poğaça kek yaptım makinaya bulaşık diz topla sofra kur kaldır çayı koyyy yok meyvesi filan ancak akşam oturuyorum bendee ama benim ağrım filan olmuyo olsada hafif oluyoo geçiyo zatenn
ama ilerleyen zamanda ne olur bilemem
bugün el dokuması halıları sirkeli suylaa silmem lazımm yıkanmıyo ççünküü
dünden yemeğim varr allahtan
yarında bebek odaası silinip düzenlenecekk

olurmu yaparmı kimse olmazsa ancak ben srumda takılı olsam mecbur kalsa kalkar yapar başka asla..birde sürekli bebeğine bakmam diyiyordu dün urfaya ev getirirsem çocuklarına ben bakarım oğlumda kiramı öder dedi.yani karşılıksız yok yani.ben ona para vereceksem neden çalışayım kendim çocuğuma bakarım.ohhhhhhh ne ala ne güzel sen bebiş için hazırlıklarını yapmaya başlamışsın ama ben halen hiçççççççççç bir şey yapmadım..

hoşgeldinn canımm
biz sağlıklı beslenerek kilo verdikk sende verirsinnn
kilo verrmen zor olsada istedikten sonra başarırsın canımm

hoşbulduk canım sagolll siz nasıl bir yol izliyorsunuz biraz ayrdımcı olurmusun fırsat buldukca geçmişi okumaya çalısıcam

canım ona naktıracağına bakıcı tut daha iyi valla
karşılıksız yapmıyo ne ayıp senin torunun o
bak siz zatn sıkıntıdasınızz orda evlerde pahalı zatenn birde onunmu evini düşüneceksinizz yaa
canımm benim vaktim var yapabiliyorumm senin yokki gündüz iş akşam onlara hizmett vaktin olsa zaten yatar uyur dinlenirsinnn
sizin onlardan onların işindenn bebeği düşünmeye vaktiniz kalmıyokii
bende yavaş yavaş acele etmeden yapıyorumm sonra sıkışırım diyee
işler eşime kalırsa onun ne alacağı ne getireceği belli olmaz çünküü hiçbişey bilmiyoo
bebeği tutmayı bile bilmiyoo bikere kuzeninin bebeğini almıştımm o da seviyo kucağımda alsana dedim yok ya ben tutmayı bilmiyoum diyoo
napıcaz bilmem

hoşbulduk canım sagolll siz nasıl bir yol izliyorsunuz biraz ayrdımcı olurmusun fırsat buldukca geçmişi okumaya çalısıcam

hergünn sebze yemeği yiyoruzz bi öğün sebze ise diğer öğün et oluyooo yemekler az yağlı oluyoo
tatlı şeker kullanmıyoruzz hamurişi kızartma fastfood yemiyoruzz uzun sürede sağlıklı şekilde veriyoruz kilolarımızıı sporda yapıyoruzz gidiyo böylecee

canım benim bebişin doğsun sende eşinde 40 yıllık anne baba gibi tutarsınız emin ol.benim eşimin ailesini az çok tanıdınız daha fazla anlatmaya gerek yok allattan alttan merhametli sürekli bize dua eden anne rolündeler.ama ben gerçek yüzlerini görüyorum eşimde bir görse...

az çok tahmin edebiliyorumm canımm

tamam canım sagol teşekkürlerr siz hamılesınız galıba bide cimcime hamıle herhalde doktormu dedı zayıflayın diye siz niye diyet yapıyorsunuz.cimcime allah sabır versın sana canım işin zormus valla

tamam canım sagol teşekkürlerr siz hamılesınız galıba bide cimcime hamıle herhalde doktormu dedı zayıflayın diye siz niye diyet yapıyorsunuz.cimcime allah sabır versın sana canım işin zormus valla

canım ben hamilelikten önce diyetisyene giderek kilo verdimm şimdi hamileyim ynede giriyorum buraya arkadaşlarım varr doğumdan sonrada yine devam edeceğimm

canım ben hamilelikten önce diyetisyene giderek kilo verdimm şimdi hamileyim ynede giriyorum buraya arkadaşlarım varr doğumdan sonrada yine devam edeceğimm

analdım canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı benim başıma inş.bende şu pkoyu yenmek istiyorum zayıflarsam umarım bu hastalıkdanda kurtulurum onumuzdekı ay tedavıye başlamak istiyorum başlamadan once biraz kılo vereyım dıyorum ama pek olmuyor malesef zaten ilaçlar aldırcak kesın benım hemen zayıflamam lazım

evet canım hamileyiz ama doktor demedi bizler nerdeyse 1 yıldır bu topikteyiz hamile oluncada devam ettik.yediklerimize dikkat etmek birde irtibatı koparmamak için arkadaşlarla halen burdan devam ediyoruz.sende burayı seveceksin kilona kavuşsanda gitmek istemeyeceksin emin ol.gerçi bir çok arkadaş henüz yok ama olanlarda gayet neşeli keyifli arkadaşlar...her konuda detlerimizi sıkıntılarımızı sevinçlerimizi burda birbirimizle paylaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…