60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızçeler neler kaynatıyonuz bakem....?
bende pilatesimi yaptım tarçınlı yeşil çayımı içtim öğle yemeğimi yedim veee geldim....

öğle yemeğim
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
yoğurt ve 3 tane köy biberi
ara
şekersiz türk kahvesi sade soda ve 1 dene hurma...
yeni geleen arkadaşlarda hoşgelmişler.....

çok güzel hatta süper valla evet insan derdini anlatacak birilerini arıyor bazen hele bide sorunlu olursaa.benden bundan sonra burdayım beraber zayıflarız inş.

Hügocuuk biişi sorcam bu elmalı sirkeli ve ballı ılık su hakkında ne düşünüyosun bir bilgin var mı yağların erimesine yardımcı oluyo diyolar doğru mudur... Ayy az önce yazcaktım birileri geldi yazdım mı hatırlamıyorum mesajlarda da göremedim ikici posta olduysa sorryy ...

yaww berill yemen yediğini içtiğni yazıp kaçıyosun başkada bişey yazmıyosun çok işin var senin çokkk

çok güzel hatta süper valla evet insan derdini anlatacak birilerini arıyor bazen hele bide sorunlu olursaa.benden bundan sonra burdayım beraber zayıflarız inş.

inşallah canım biz çok memnun oluruz.evet arkadaşlar sayesinde insan daha iyi hissediyor kendisini..bende daha önce diyetisyene gidiyordum 4 kilo kadar verdim arkasından hamile kaldım.bol bol sipor yapardım çok özledim o günleri doğumdan sonra toparlar toparlamaz gene başlayacağım...

sağol canımm darısı başına inşallah
eğer yediklerine dikkat edersen ilaçlar kilo aldırmazz sporda yaparak metabolizmanı hızlandırırsın
doğal olarak metabolizman yavaş çalışıyo ama merak etme başarırsın yaznlız pes etme yeterkii öyle bikaç ayda yağlardan kurtulunmuyo zaman zaman kilo vermeler duruyoo yavaşlıyo yeterki pes etme başarırsın bizde neler yaşadık kilo vermemiz durdu yaptığımız spora vücudumuz alıştı filan neelr yaşadık ama pes etmedik hep destek verdik birbirimizee böylece başardıkk

canım benim hoş geldin afiyet olsun...

afiyet olsun hoşbulduk :)

aslında benim görünüşde çok fazla kılom yok gibi ama sadece göbek bölgesi işte biraz şiş oda pkodan dolayı zaten ama onu yok etmem lazım mekik falan çekmeye başlıyacam yürüyüş bu soguda zor gibi ama evde plastes olabılır acıkcası spor yapmak istiyoum ama ya hamıleysem diyee pek fazla hareket yapamıyorum günde 2litreye yakın su içiyorum bakalım biraz daha sıkacam dişimi meyva falan yiyormsunz peki

elbette fikrimi söyleyeyim tombul kedim yirim seni
canımm bu tazr şeyler elbette faydalıdır ancak ne içersen iç birsüre sonra vücut alışır etkilemez o yüzden bu tarz şeylerr sürekli kullanılmamalıdır arada değişiklik yapılması için kilo durduysa filan hızlandırmak için kullanılabilir bu tazr içecekler bitki karışımları filann

sağol canım allah razı olsun tek dileğim anne olmak zaten 2senedir olmuyorr malesef ama ben biraz kılo veriryım inş.herşey yoluna girecek desteğin için çok sagol

tabiki yiyoruz meyve canımm daha çok ara öğünlerde yiyoruz
sende günlük yediğini içtiğini yaz buraya ölçüleriyle beraber kaç kaşık yedin filan yaz yardımcı oluruz z

kızlar devam ediyorsunuz son hızla ,maşallah...Ben de bi ara sizlerleydim geçe mart,nisan,mayıs ayların da...Ama şu an bebekten dolayı hem diyeti bıraktım heem yemeyiç....1 aydır ağzıma bişi süremiyorum bulantıdan ama 1 ay sonra önüme ne gelirse silip süpürcem sanırımöptüm hepinizi hugocuk senide

yaww berill yemen yediğini içtiğni yazıp kaçıyosun başkada bişey yazmıyosun çok işin var senin çokkk

sorma bebemm çok işim vasr çooooook.seninde ikizlerin olsunda ......evin işiydi buşaşık çamaşır çocukların bakımı uuuuuuuuama burdayım cnm benim takip ediyorum bak hem yazıyorumda vaktim oldukça....

hatırladım senii
hamilemisinnn

canım bende hatırladım hoş geldin.hamişmisin yoksa..

sorma bebemm çok işim vasr çooooook.seninde ikizlerin olsunda ......evin işiydi buşaşık çamaşır çocukların bakımı uuuuuuuuama burdayım cnm benim takip ediyorum bak hem yazıyorumda vaktim oldukça....

hee zordur valla durmaz onlar hiçç demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…