60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım 2 aylık şu an...Birz yoruyo ve yıpratıyo minik şey ama razıyım yani...

evet tatlım inşallah tamamamına erdirir allah

hayırlı olsun bende 19. haftaya girdim mart başı nasipse alacapım kucağıma
ilk 3 ay zor geçer sonraki 3 ay en rahat dönendir sonraki 3 ayda zor diyorlarr
ben ilk 3 ay çok zorlandım çok uykum geliyodu halsizliğimde çoktuuu

canım hayırlı olsun inşallah rahat atlatırsın allah yormasın.sağlıkla kucağına alrsın inşallah.bende 6,5 aylık hamileyim canım..

evet canım bir kızım vardı 3 yaşında ikinci kızım geliyor...

Aaaaburası hamileler topiği olmuş ozaman çok güzel yaaa maşşallah kızlar allah hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasib eder inşşalallha....

Aaaaburası hamileler topiği olmuş ozaman çok güzel yaaa maşşallah kızlar allah hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasib eder inşşalallha....

sağol canım allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
senin ilk bebeğinmii
gerçi erken daha ama cinsiyeti bellimi

oturma odamızda minik bi baca yapmışlarr kapattık gerçi ama yumak yaramazı açmaya çalışıyoo tüm gün son gayretiyle açmaya içine girmeye çalışıyoo içine girip oturuyo ama izin vermiyoruz bizdee
çok yaramaz çokk

bugünn çok geç kalktıkk üstelik eşimin sefer emri çıkmış kızlar sanırım askere gidecek artık ne kadar sürer bilmem
eşim yedek subaydı askerliğinde şimdide çağırıyorlarr
gerçi seviniyo tatil olacak ders çalışırım diyo
bu arada eşim kpss için dersaneye gidecekk
bende evde ygs için hazırlanıyorummm
kayfaltımızı geç yaptık eşim şimdidee askerl,k şubesine gitti bakalım daha gelmedii
akşam bezelye salata yoğurtlu pancar yiyeceğimm

canım benim eşin askere giderse senin için zor olmaz mı ya...
birde canım benim dekanım baktı çok kötüyüm diye yarın için idari izin verdi dinlen güzelce ertesi gün sapasağlam bekliyorum dedi.vicdanlarını rahatlatacaklar herhalde...

evet çok haklısın zaten bu yüzden çok aşırı uzun süreli olamıyor hemen eşime uyup bozuyorum diyeti. benim bi kilo sorunu artık psikolojimi etkilemeye başladı hayatım boyunca hep bişeylerden kısmak zorunda hissettim kendimi hatta bi dönem zayıflama ilacı bile kullandım ki kimselere önermiyorum hastaneye kaldırdılar boğazımdan başlayıp mideme kadar olan yemek borusunun tamamı iltihaplanmıştı hatta akıllanmayıp başka bir ilaç daha kullandım sonrada o da beni aptal gibi yaptı. kalıcı bi çözüm bulmak istiyorum artık

tatlımm eşim gidersede uzun süreli olmaz zaten bikaç hafta filan olur ayrıca zor olsada yapacak bişey yok mecbur gidecek
canımm dekanında napsın bilmiyoki sen evde iştekinden daha çok çalışıyosun adam ne bilsin akşamları yatıyodur dinleniyodur sanıyodur bilmezki seni evde bekleyen süprizleriii
yarın yatacakmısın hiöç sanmıyorum yine gelirler cümbür cemaat

bende sanmıyorum ama gelselerde ben dinlenmek istiyorum mümkünse gidin yanlız kalmak istiyorum diyeceğim.kızmda uyanınca kahvaltısını yaptırırım onuda kreşe yollarım uyurum olsalarda beni ilgilendirmez bana hizmet edeceklerse kalsınlar aksi halde hepsini sepetlerim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…