60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin miki faremm anasının kuzusu senii öpüyorum yanacıklarından

muah hugom benim

maşşallah maşşallah herkesde bi çene yerim sizi ben yerim bi taneciklerim benim

vallahi cimcimeye yaptıklarını okuyunca deliriyorum ben burda! hayret bişey elimi kana bulıycam onlar yüzünden ne insanlar var yarabbim biz böyle yumuşak başlı olduğumuzdan oluyo işte. ilk sene yurtta kaldığımda benim de tepeme binerlerdi. oda arkadaşımdan tut görevlilere kadar. ama diğerleri cazgır olduğu için onlara tık demezlerdi vallahi. cadaloz olmak lazım

yerim seni tombul kedimmm

Günaydın cicişler..
kimler buralarda bilmiyorum ama dağılan grubumuz geri toparlanamadı sanırım..
ben 2 haftadır saldım kendimi.. yoğunluktan ne girebildim nete ne de diyetimi yapabildim..
Yarın yeniden başlayacağım..
Öpüyorum ..

ben burdayımmmm

canım benim ya yerim seni sen elini kana bulama az kaldı ben bularım kana az kaldı zaten.dün gece okadar ateşlendimki anlatamam.allahtan bugün işe gitmedim.dün kayınvalidem annesi gildeydi ama kaynım gece geldi ben uyudum eşim onun yatağını felan serdi sabahta erkenden gitti zaten.benle kızımda saat 10 da uyandık kahvaltımızı yaptık kızımı hazırladım amcasını aradım gelip yegenini kreşe bırakırmısın dedim ben dinleneceğim.oda tamam dedi 12 de götürdü.azıcık sağı solu toparladım ilaçlarımı içtim şimdide uzandım ense yapıyorum..dinlenebilirsem inşallah dinleneceğim kayınvalidem süpriz yapıp gelmezse tabi.seyse canlarım ben biraz uyumaya çalışacağım kendinize iyi bakın öptüm..

çok geçmiş olsun bebişimm
canım kayınvaliden gelse bile kıpırdama yerinden hastasın senn
ne derse desin ne yaparsa yapsınn kalkma yatağından
sonra toparlanamıyosunn
yapsın yemek hazırlasın getirsin sende yersin o zaman
koysun hazırlasın çayıı
maşallah başka zaman evinden çıkmaz şimdi sen hasta yatıyosun o annesine gitmişş

berilcimmm kimse uğramıyor artık valla herkes dağıldı
bakıyorum arada ama yok yanii kimseler yokk

slm kızlar dün bozdum diyeti ilk günü oldugundandı herhalde.bugün devam ediyorum çok katı baslamadım ama bayagı azalttım her günkü yedigim miktarı.insallah devam edip 55 kg yu görürüm:)siz neler yapıyorsunuz? bir de birsey sorcam kızlar çok fazla gazım var kuru meyveler de yiyorum ama bu gaz çok rahatsız edici bir hal aldı.gün içinde karnım davul gibi oluyor...napsam ki?

canım benim teşekkür ederim dün öğleden sonra paso yattım terledim duş aldım sonra ama aksine öksürüğümün şiddeti dahada arttı azalmadı.eşim doktoruma öksürük şurubu yazdırmak için gitmiş demişki doktor mutlaka bir gögüs doktoruna görünsün yoksa bebek için çok zararlı kasılmaları arttırır demiş.bu sabah ta kızım ben öksürünce ağzımı kapatmaya çalışıyordu anne kardeşime zarar vereceksin neden öksürüuorsun diyiyordu.allahım babası söylerken dinlemiş sanırsam canım benim ya..kardeşime birşey olursa seni affetmem beni kardeşsiz bırakırsan sana küserim dedi..canım benim kayınvalideme evde olduğumu söylemedim söylesem zaten çıkmazlardı evden.gelen gidende olurdu ozaman hiç dinlenemezdim akşam geldiler zaten aaaaaaaaa evde olduğunu bilseydik gelirdik bize bir mercimekli köfte yapardın sen güzel yapıyorsun dedi.bende dedimki evde keyf yapayım diye izin vermediler dinlen daha iyi ol dediler.sonra güldü zaten bende şaka yapmıştım dedi...

Son düzenleme:
Benim diyete falan zamanım kalmadığı için %100 güvendiğim bitkisel bi set var onu kullanıyorum. Yediklerimede gün aralarında dikkat ediyorum 3 hafta da 5-6 kilo kadar verdim. Şuanda 1.60 boyum ve 59 kiloyum.. Kullanmaya devam ediyorum. Bitmek üzere tekrar yenisini alıcağımdan da eminim :)

günaydın kızlaarrr

bugün benim dooomm günüm
hemm sarhosumm hem yasstayımmm
yesil bii koltukk üstündee
annemin beni dogurdugu yastayım

az sonra
2 dilim kızarmıs kepekli ekmek,2 kk peynir
5_6 zeytin, 2 tk cilek receli ile kahvaltımı yapıciimmm.. babamla cok pis küstüm sabah sabah.. bunalımdayım demek isterdim ama son 1 aydır hep bunalımdayım ben bazen para ne kadar kıymetli oluyor. neyse

tebrikler nice sağlıklı yaslara ecrincimmm

canım muhakkak göğüs doktoruna görünn öksürüğüm arttı diyosun muhakkak görünn
doktorun eşini uyardığı iyi olmuş anlamıştır durumun ciddiyetini

iyiyiz napalım yuvarlanıp gidiyoruzz
yediklerinide yazsana miktarıyla

doğum günün kutlu olsunn minik
bu ara herkesle kapışıyımusun nee

selam herkesee...gene kimse yohhh
ecrinnnnn doğum günün kutlu olsun bebemmmm.daha nice yaşlara küçük çikon ve eşinle...cimcimem çok geçmiş olsun cnmmmm.öksürüğü ihmal etme.bende hamileliğim son ayında grip olmuştum ardından şiddetli ökrürk 1 ay geçmedi nerdeyse.doktorun verdiği ilçlarda öle..hastaneeye gittim astım olmuşum.astım spreyi verdilerde öle geçti.sabahlara kadar öksürmekten uyuyamıyodum.koca göbeğimle karınlarımın içleri acıyodu.doktor zorlama bebeğe zarar veriri dedi ama elinde deilki, öksürmemek.neysen astım spreyiyle en son geçti.bazen hormanlardan hamilelik astımı olabiliyomuşun.seninde öle olabilir ihmale getirme cnm...

hugom gerçekten kimse girmiyor famirde arada yazardı oda girmiyor.kış geldi eskisi gibi toparlanamadık bi....

sbah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
1 dilim osmanlı ekmeği
domates salatalık
1 tane ceviz.

canım benim doğum günün kutlu olsun nice senelere..kocaman öpücük..
canım muhakkak göğüs doktoruna görünn öksürüğüm arttı diyosun muhakkak görünn
doktorun eşini uyardığı iyi olmuş anlamıştır durumun ciddiyetini

evet anlamıştıki sabaha kadar her öksürdüğümde yarın doktora git diyip durdu. az önce gittim doktor baktı antibiyotiğin değerini yükselti.birde boğazımda birşey gördüğünü söyledi kbb de bir doktor var ona gösterelim dedi oda yerinde yoktu ilaçları kullan haftaya gene gel film çekmek zorunda kalabiliriz dedi.bakalım artık..ama poliklinikten çıkarken öksürmekten sancı girdi yürüyemedim ağlaya ağlaya geldim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…