60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sabah çok bekledim gelen giden olmayınca çıktım...ya sizlerde gitmeyin..

canım valla saatlerce bekledim gelen giden yok sende izinlisin sandımm
üff hiçkimse yokk
nugi işin ucunu kaçırdı yine heralde sabah giriyo bi kere bidaha yokk yazdığıda yokk
valla kimse kalmadıı

bende temizlik yapıyorum ama dinleniyorum şimdi. salon halımı filan kaldırdım sildim güzelce kuruyuncada halıyı yazıp süpürcem süpürgeylee
ahh ahh eskiden her hafta halıları balkona asar güzelce silkerdimm şimdiyse süpürüyorum sadecee

canım valla saatlerce bekledim gelen giden yok sende izinlisin sandımm
üff hiçkimse yokk
nugi işin ucunu kaçırdı yine heralde sabah giriyo bi kere bidaha yokk yazdığıda yokk
valla kimse kalmadıı

canımbenim kendini çok yorma malum havalarda soğuyor sende hasta olma.ben dün sadece izinliydim.ama bugün çalışıyorum.doktora gittim asistan muane etti ama ben tatmin olmadım.biraz sonra dekan yardımcımız göğüs doktoru doç.dr.gelsin ona muane olacağım ondan sonra ilacımı alacağım.kasılmalarım çok fazla ya canım yürürken doğuracak gibiyim...

canım evimi temizledimm tertemiz olduu valla içim ferahladı. burda havalar düzeldi güneş açtı
ev temiz olmayınca rahat edemiyorum benn ruhum daralıyooo şimdi makinayı çalıştıracağımmm çamaşırlarda yıkansın sereyimm yarında misafir odamı temizlerimm bide el dokuma minik halı var o silinecek
bugün bebişimin odasını güzelce temizledimm halısınıda serdimm havalanıyo şimdi
artık yeni eşyalarını almak kalıyoo bizedee

saoll tatllımmmm...

saol cnmm benimm bu cikoyla ilk doom günümüsssfamiri karatay a kaptırdık o dönmez artıkın ama kalanchoe yok,yolanda yok neruda yok, nugya yok

doğum günün kutlu olsunn minik
bu ara herkesle kapışıyımusun nee

evett tatlımm bu cocukk psikopat yaptı beni herkese bi tavım bi sinirliyimm.. otobüste meroda herkese cıgırasım var.. içimde bi canavar vr resmen saol cnm benim hiçte minik degilim artıkın ben. bu ay da 2 kg aldım oldu sana 69.. 70 le bitmeyecekk bu gebelik
tebrikler nice sağlıklı yaslara ecrincimmm

tesekkürler cnm benimmm

canım benim maşallah sana.bende ev taşıyacağım diye hiçbir temizlik yapmadım taşınırsam bahar temizliğide olmuş olacak herşey toparlanırken atılacaklar herşey ortaya çıkacak bayağı bir arındırma işi yapacağım.ev işini bu hafta halledebilirsek kayınvalidemde bizdeyken yardım ederler daha iyi olur.dün akşam gene eltimler bizdeydi yenge ne yemek yapacaksın dedi.bende yapacakmıyım yapacakmısın dedim.canım mutfak orda git canın ne istiyorsa yap dedim.ama sen beni çok çalıştırıyorsun hep işleri bana yaptırıyorsun biran önce doğsada senin nazında bitse dedi.pardon ne yaptırmışım bir iki defa çay demledin o mu zor geldi dedim.yapma ozaman dedim.güldü şaka şaka dedi.valla soktum mutfağa yemeği yaptı birde yemedi eşi gelip alınca gitti bende yarında gelde yap gene gidersin dedim gülüyordu...
birde dün bizim gögüsten dekan yrd.doç.dr. vardı beni dün saat 4 te muane etti ne derse beğenirsiniz zature olmuşsun dedi.yarın gel ciğerin su toplamış birde dedi film çekeceğim dedi.dr.uma eşim gidip sormuş film olmaz diyince doğumdan sonra ozaman dedi.birazdan gelip bana rapor yazacak bu halde çalışma dedi.2 gün yazacak gerçi daha sonra gerekirse yatışını yaparız hastaneye dedi.fakülte sek.aaaaaaaa sen hangiara böyle üşüttün dedi bende raporumu kabul etmediğiniz hafta olabilirmi dedim tuaf odu.aman dikkat et gerekirse yatıralım seni dedi. etekleri tutuştu.bakalım hocayı bekliyorum gelsin yazsında çıkarım evde bir güzel dinlenirim.urfada bugün feci bir soğuk ayaz var rüzgar uçuracak gibi...

canım çok geçmiş olsunn zaturreyi bilirim iki kere geçirdiimm çok zor oluyooo kutularca iğne yemiştimm
canımm kesinlikle evde dinlenirim geçer diye düşünme çünkğ zaturre tedavisiz asla geçmezz dahada ilerlerr üstelik erken doğuma sebep olabilirmişş
canımm hastaneye yat bian öncee gereken yapılırr yoksa daha kötü olur sonraa
ahh canım yaa ne desem bilmemki hastasınn ne evde rahatın oldu ne işte ilerledi zaturreye çevirdii
gündüz kendini daha iyi hissetsende gece çok rahatsız eder bu hastalıkk maleseff
o yüzden sen bu hafta zor ev taşırsınn 1 hafta yatar dinlenir doktorun verdiği ilaçlarıda alırsan düzelirsin çabucakk
ama hastaneye yatman daha mantıklı evde olursann hem raporunu sorun ederler 2 günde çağırırlar hemdeee zaten evde seni yatırmıyorlar biliyosunn
hamilelikte zaturre için ne tür ilaçlar veriliyoo filan bilmiyorum ama hamile kalmadan önce 2 kez geçirdimm çok zorr en son aşı oldummm öylelikle kurtuldumm onun mikrobunu aldınmı zaten gitmiyo ciğerlerde bekliyo pusuda sankii en zayıf anında üşütünce filan hemen yakalayıveriyorrr
canım doğumdan sonrada hemen aşısını oll 5 yıl koruyooo ben oldum rahat ettim

canım benim bakalım dr ne diyecek şimdi toplantıdalar.çıksınlar yazacak raporu.gerçekten evde olsam iyleşmem mümkün değil.ama bu 2 günü versin hafta sonuda evde dinlenemezsem ki dinlenemem rahat olmazsan yatış yaptıracağım.şuan beynim resmen çatlıyor.gerçekten geceleri daha ağır oluyor resmen nefes alamıyorum ateş titreme dün 38,5 ateşteydim ama genede işe geliyorum bakalım bebk için de anne içinde bu dönem çok tehlikeliymiş normalde bile insanlar çok ağır geçiriyorlarmış hamilelikte daha ağırlaşıyormuş.hatta ölümle bile sonuçlanıyormuş.çok korktum ya kendimden çok bebişimi düşünüyorum benim yüzümden oda hasta vede huzursuz günlerdir gece gündüz karnımda uyumuyor kendisini öyle sıkıyorki sanki kaya var.allahım inşallah ilaçlar etki ederde en azından bebbişim rahatlar.o öyle olunca ben kendimi daha kötü hissediyorum.ben çok kötü bir anneyim.bu duruma geleceğini düşünmeliydim.onlara resti çekmeliydim..üffffff yaaa..

günaydın .....

cimcimem çok çok geçmiş olsun cnm yaaa....ee bukadar çalışmaya olacağı buydu ne işte rahat var sana da nede evde....eşinler inanmazken hastalığına bak gör ne hale geldin....allah şifasını versin ama sen hastaneye yat orda dinlen cnm hem orda daha iiyi bakarlar sana...bebğin içinde senin içinde en iyisi cnm....

ecrinn cnmcım daha çok doğum günleri geçirin minik çikonla inşallah......

sabah kahvaltım
2 tane kuru kayısı
1 bardak su
1 dilim osmanlı ekmeği
2 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık 1 dene ceviz...

canım doktora evde rahat olamadığını dinlenemeyeceğini anlat yatmak istiyorum geceleri çok şiddetli oluyo de
hastanede daha iyi bakılırsıınnn evde yine gelirlerr onlarrr zaturre filan anlamazlarrr rahat uyuyup dinlenemezsiinn h

teşekkür ederim canlarım ben dile getiririm bakalım artık.evdede söylerim ister yapsınlar kalsınlar ister gitsinler hiç umrumda değil artık bebişim şuan önemli eşimede şimdei çıkarken söyleyeceğim durumun ciddiyetini çokta iyi biliyor ma ben genede üstünde duracağım gerisi onlara kalmış.

yaaaaa öyle sinirliyim ki karnımda bebişimin kendini sıktığını görünce ağlama tuttu kendime engel olamıyorum.

zaturreyken bende devamlı ağlıyodummm sanırımm sinirleride etkiliyoo
sizin eviniz elektrikli ısıtıcılı belki sıcak olmuyodurr ayruca evde yenek yapamazsın bu haldee inşallah yatırır doktor
ayrıcaa toparlansan bile kuvvetli yemen lazım artıkk beslenme çok çok önemlii yetersiz yediğin anda hemen halsiz yaparr
kuvvetli yiyeceksinn kiloyu takmayacaksın
eşine boş yere deme hiç zaten biliyodurr ciddi hastalık olduğunu sen üstelersen hastalığını kullanıyo derlerrr

haklısın ya canım aslında.ben gider yatağa girerim artık gerisi onların vicdanına kalmış inşallah hoca yatırırda biraz gerçekten dinlenirim..gerçekten sinileri etkiliyor galiba çok gerginim ağlamak istiyorum sürekli...zaten dün doktor dedi et kaynat suyunu sıcak sıcak iç etinide ye iyi beslenmen gerekiyor dedi.aksine iştahımda kesilmiş çok zorlamnıyorum yemek için miğdemde bulanıyor...

nasılsınzı kızlar...
ben bugünlerde pek yoğunum artık stajımda başladı...
akşam eve kendimi zor atıyorum..
diyetim son 4 gündür çok ii gidiyor
hiç kaçamaksız gidiyor bakalım...
spor yapmaya vaktim yok,ancak yediklerime dikkat ederek halletmem lazım bu işi...
kendime takım,bir kaç kumaş pantolan almam lazımm...
şu kiloları bir vereyim gardrobu baştan düzmek istiyorum..
bıktım idareten kıyafetlerden...

canımm zaten yediğini çıkarttırıyo iştahını kesiyo bu sefer yiyemiyosun vücut iflasın eşine geliyoo
sen şanslısınki öksürüğün varr anlaşıldı hastalığın ben ilk hastalandığımda bikere öksürmedim hiçç öksürük olmayınca grip deyip ilaç iğne verip yolluyorlardıı eve tam 1 hafta anlaşılmadı günde yarım muz yiyebiliyodum sonra onuda yiyemedimm su içiyodum onuda almamaya başlamıştı içim içtiğim suyuda çıkarmaya başlamıştımmm artık son aşamalarına yaklamış meğersee sonra allahtan rüya gördümm ciğerlerim haastaymış diye gördüm ertesi sabah göğüs uzmanına gittim özel muayenehanesine gittim adam tüberkiloz uzmanı düşün çok iyi doktor tam yarım saat muayene etti öksür filan hiçbişey bulamadıı yok dedi ciğerlerin temiz dedi ben ısrar ettim hastaneye git adımı ver rontgen çektir ama ciğerler temiz eminim dedi gittim çektirdimm kapısında bekliyodum doktor koşa koşa geldii elinde rontgenn dedi ağır zaturre iltihap ciğerleri geçmiş vücuda yayılmış ilerliyooo dedi yatırayım dedi istemedim o zaman öğrenciydimm okul var filan diye
ilaç verdi bu gece uyursan rahat işimiz kolay eğer uyuyamazsan yarın yatırcam dedii çok şükür o gece uyudum ilaçlarla 2 haftada atlattım
ve o doktor hala daha beni görür görmez tanırr nasılsın derr adamında gözü korkmuşş çokk
benim yanımda çok sigara içiyodu arkadaşlarım senelece yurtta kaldımm aynı odada kaç kişi paket paket sigara içiliyoo havalandırma yok odayıı zaten yurt ortamı soğuk oluyoo diye cam kapı açılmazdıı öyle odalar leş gibi sigara filan ondan olmuşş dedi doktor birde üzerine soğuk algınlığı al sana zaturreee
seninki soğuk yorgunluk yeterli beslenememe filan oldu ama elbette en önemlisi yeterince dinlenememenden olduu
birde bulaşıcıymışş doktor dedi o yüzden kızına çok dikkat ett zaturre olmaz ama bronşit filan olabilirr çok dikkat ett odana yaklaştırmaa birde odanın camını aç devamlı havalandırrr gündüzleri iyi olduğunda kalın giyin çık balkona temiz hava al canımmm /FONT]

yoğunsun ama karataya yazacak vakit buluyosunn hergün yazıyosun orayaa :105:

aaaaaaa seninkide bayağı ağırmış ya..dikkat edeceğim artık yapacak birşey yok.eee bende dün polikliniğe gittim ama kadın muane ederken hep çelişkiliydi bende doç.dr.görsün istedim allahtan baktı hemen teşhisi koydu sağ ciğerin hiç hava üflemiyor dedi.birde kesinlikle su toplamış dedi..durumum ağırmış ama ben masa başındayım görüyorsunuz.allaha havale ettim onları..

evet canım benim çok ağırdı ilkii öksürükte olmayıncaa tabikii hiç şüpelenilmedii üstelikk ciğer muayenesindede hiç anlaşılmıyodu sadece rontgende belli olduu
ben senin bronşit filan olduğunu düşünmüştüm ama zaturreymişş
tedaviyle kısa sürede atlatırsınn ama dediğim gibi beslenme dinlenme çok önemlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…