evet canım benim çok ağırdı ilkii öksürükte olmayıncaa tabikii hiç şüpelenilmedii üstelikk ciğer muayenesindede hiç anlaşılmıyodu sadece rontgende belli olduu
ben senin bronşit filan olduğunu düşünmüştüm ama zaturreymişş
tedaviyle kısa sürede atlatırsınn ama dediğim gibi beslenme dinlenme çok önemlii
şimdi dekanın yanına girdi dr.bakalım sonuç neye karar verecekler..inşalah çabuk atlatırım..
yoğunsun ama karataya yazacak vakit buluyosunn hergün yazıyosun orayaa :105:
menümü yazıp çıkıyorum desek....
hoş geldin canım afiyet olsun..selam ben geldim....geldim ama gene kimsecikler yokkk.bende öğle yemeğimi yazıp çıkayım barik...
3 kaşık taze fasulye
1 kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 kçük adet sade fırınlanmış karnı yarık
yoğurt
3 tane köy biberi
canım benim sende dikkat et bazen temiz çıksada ama soğuk algınlığı astımdan da kaynaklanıyor olabilir astımda önemsiz değil.dikkat etmelisin..Merhaba kızlar.. aslında hangi kızlar bu kızlar ... malesef eskisi gibi takılamıyorum nete. arada açıyorum kim var kim yok diye ve şu an olduğu gibi çoğunlukla kimseleri göremiyorum.. galiba topiğimize nazar değdi. işin şakası muhtemelen herkes yoğun. ben hala aynı kilomdayım. dün kendime yeni spor ayakkabısı aldım koşu bandım için çakma adidasorjinal bişey de alabilirdim ama tabanı rahat geldi keseme de uygun geldi aldım. bugün çok yoruldum salon halılarımı sildim cam sildim. daha yemek yapıcam. şimdi yorgunluk çayımı içiyorum.
cimcimecim çok geçmiş olsun canım. benim de sol tarafım kaburgam sürekli ağrıyor. ciğer filmi çekildim herşey normal çıktı. ama çok sinir bozucu nefes alıp verdikçe ağrıyor acaba astım dan kaynaklanıyor olabilir mi :44: böyle işte canlarım.. öpüyorum hepinizi.
geçmiş olsun cimicim...
bebeğin stresten etkilenir...
senin rahatsızlığından etkilenmez merak etme sen,bir de onun için üüzlme olur mu..
öptüm senii
hoş geldin canım afiyet olsun..
canım benim sende dikkat et bazen temiz çıksada ama soğuk algınlığı astımdan da kaynaklanıyor olabilir astımda önemsiz değil.dikkat etmelisin..
teşekkürler canım.benim durumumda etkiliyormuş aşırı öksürük bebğin emzikten düşme diye birşeyi varmış.öksürük çok zararlı ben kasıldıkça oda kasılıyor.bunu hissettiğim için çok üzülüyorum.
teşekkür ederim cnm benim...
bencede yat dinlen vede hiç kalma.onlar sana baksınlar bakmazlarsada gelmesinler...dediğin gibi hiç kimse senden ve bebeğinden kıymetli deil.eşinde anlasan bi şunu çok daha güzüel olacakta.aslında eşin anlasa kimseyi ezdirmez de işte sorun eşinde....kırılma ama herşey birazda onda bitiyor...
cimcimeee ilaçlarını verdilermi
öksürük etkiliyormuymuş bilmiyordum...hoş geldin canım afiyet olsun..
canım benim sende dikkat et bazen temiz çıksada ama soğuk algınlığı astımdan da kaynaklanıyor olabilir astımda önemsiz değil.dikkat etmelisin..
teşekkürler canım.benim durumumda etkiliyormuş aşırı öksürük bebğin emzikten düşme diye birşeyi varmış.öksürük çok zararlı ben kasıldıkça oda kasılıyor.bunu hissettiğim için çok üzülüyorum.
Famiiiiiiiir nasılsın ? bana küs değilsin değil mi ? gelcem dedim bir türlü gelemedim yanına.
öksürük etkiliyormuymuş bilmiyordum...
bu kadar kötüysen en az 10-15 günlük rapor vermeleri lazım sana...
dinlenmeden nasıl geçer ki bu...
hiç mi acımıyorlar yazık valla....
moralini bozma yinede üzme kendini...
hayır canım neden küs olayımmmm....
önemli değil....
belki birgün görüşürüz,hayırlısı
canım benim kabul etmedikleri için rapor almıyordum ama artık umrumda değil pazartesi alacağım raporumu.dinleneceğim zaten dün geceden beri yürüyemiyorum yürüken ağlıyorum öksürmekten belimede ağrı girdi kalçalarım dizlerme kadar ağrı indi bu sabah benim halimi görseniz eminim çok acırsınız ama işte amirlerimde vicdan yok...
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım:
2 tane yeşil zeytim 1 kibrit k.peynir,
2 kaşık kaymak üzeri 2 tatlı kaşığı bal,
1 tane yağda yumurta,
2-3 kaşık yoğurt,
3 dilim ekmek,3 bardak çay,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?