60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi dekanın yanına girdi dr.bakalım sonuç neye karar verecekler..inşalah çabuk atlatırım..

şimdi dekanın yanına girdi dr.bakalım sonuç neye karar verecekler..inşalah çabuk atlatırım..

atlatırsın yeterkii dinlenn
o görümcene filanda bakmaa onlarr hazır arıyo herşeyii utanmadannn yemek yap diyo bideee
şakaymışş neresi şakaa alakası yokk
bana kalırsa kendi evlerii derli toplu kalsın diye sana gelip duruyorlar bunlarr
batıyosa senin evin batıyo dağılıyoo sen uğraşıyosun onlarrın umrumuu

geçmiş olsun cimicim...
bebeğin stresten etkilenir...
senin rahatsızlığından etkilenmez merak etme sen,bir de onun için üüzlme olur mu..
öptüm senii

Merhaba kızlar.. aslında hangi kızlar bu kızlar ... malesef eskisi gibi takılamıyorum nete. arada açıyorum kim var kim yok diye ve şu an olduğu gibi çoğunlukla kimseleri göremiyorum.. galiba topiğimize nazar değdi. işin şakası muhtemelen herkes yoğun. ben hala aynı kilomdayım. dün kendime yeni spor ayakkabısı aldım koşu bandım için çakma adidas orjinal bişey de alabilirdim ama tabanı rahat geldi keseme de uygun geldi aldım. bugün çok yoruldum salon halılarımı sildim cam sildim. daha yemek yapıcam. şimdi yorgunluk çayımı içiyorum.

cimcimecim çok geçmiş olsun canım. benim de sol tarafım kaburgam sürekli ağrıyor. ciğer filmi çekildim herşey normal çıktı. ama çok sinir bozucu nefes alıp verdikçe ağrıyor acaba astım dan kaynaklanıyor olabilir mi :44: böyle işte canlarım.. öpüyorum hepinizi.

Famiiiiiiiir nasılsın ? bana küs değilsin değil mi ? gelcem dedim bir türlü gelemedim yanına.

selam ben geldim....geldim ama gene kimsecikler yokkk.bende öğle yemeğimi yazıp çıkayım barik...
3 kaşık taze fasulye
1 kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 kçük adet sade fırınlanmış karnı yarık
yoğurt
3 tane köy biberi

slm ben geldim evdeyim eve geldim kayınvalidem hazır şekilde bekliyor hemen çıkacak bende simit almıştım hemen çay demledim içtk çıktı sıkıldım gezmeye gideceğim dedi.bende hastayım anne dedim.iyi işte kıza çizgifilm aç sende uzan dinlen dedi.aman giderse gitsin.dekanım bugün yarın için idariizin verdiler git dinlen pazartesi birdaha kontrol edeceklermiş.vicdanlarını temizlemeye çalışıyorlar.nazlanağım valla hiçbirşey benim vede bebişimden kıymetli değil isterlerse kırılsınlar hiç gelmesinler kimseye hizmet yok malesef...

hoş geldin canım afiyet olsun..
canım benim sende dikkat et bazen temiz çıksada ama soğuk algınlığı astımdan da kaynaklanıyor olabilir astımda önemsiz değil.dikkat etmelisin..
geçmiş olsun cimicim...
bebeğin stresten etkilenir...
senin rahatsızlığından etkilenmez merak etme sen,bir de onun için üüzlme olur mu..
öptüm senii

teşekkürler canım.benim durumumda etkiliyormuş aşırı öksürük bebğin emzikten düşme diye birşeyi varmış.öksürük çok zararlı ben kasıldıkça oda kasılıyor.bunu hissettiğim için çok üzülüyorum.

teşekkür ederim cnm benim...
bencede yat dinlen vede hiç kalma.onlar sana baksınlar bakmazlarsada gelmesinler...dediğin gibi hiç kimse senden ve bebeğinden kıymetli deil.eşinde anlasan bi şunu çok daha güzüel olacakta.aslında eşin anlasa kimseyi ezdirmez de işte sorun eşinde....kırılma ama herşey birazda onda bitiyor...

yok canım nede kırılayım haklısın.eşim şimdi anladı ama inşallah gösterir anlayışını..

öksürük etkiliyormuymuş bilmiyordum...
bu kadar kötüysen en az 10-15 günlük rapor vermeleri lazım sana...
dinlenmeden nasıl geçer ki bu...
hiç mi acımıyorlar yazık valla....
moralini bozma yinede üzme kendini...

Famiiiiiiiir nasılsın ? bana küs değilsin değil mi ? gelcem dedim bir türlü gelemedim yanına.

hayır canım neden küs olayımmmm....
önemli değil....
belki birgün görüşürüz,hayırlısı

canım benim kabul etmedikleri için rapor almıyordum ama artık umrumda değil pazartesi alacağım raporumu.dinleneceğim zaten dün geceden beri yürüyemiyorum yürüken ağlıyorum öksürmekten belimede ağrı girdi kalçalarım dizlerme kadar ağrı indi bu sabah benim halimi görseniz eminim çok acırsınız ama işte amirlerimde vicdan yok...

bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım:
2 tane yeşil zeytim 1 kibrit k.peynir,
2 kaşık kaymak üzeri 2 tatlı kaşığı bal,
1 tane yağda yumurta,
2-3 kaşık yoğurt,
3 dilim ekmek,3 bardak çay,

vicdanları da korkuları da yok heralde...
Allah korusun bebeğine bişey olsa o kabul etmedikleri rapor yüzünden başlarına ne işler açılır..
raporu al masalarına koy gitsinn..
en fazla bulunduğun birimi değiştirirler ceza olarak...
orda çalışmaktansa başka birime gitmek daha iyidir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…