bugün henüz kimsecikler gelmemiş yaaa...nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa..
canım ben zaten persnel daire başanına gidip knuşmuştum yerimi değiştirecek bu defada raporu alacağım önlerine koyacağım ister kabul etsinler ister etmesinler.bu defa ederler ama korktular yeterince idari izin verdiler düşün artık..vicdanları da korkuları da yok heralde...
Allah korusun bebeğine bişey olsa o kabul etmedikleri rapor yüzünden başlarına ne işler açılır..
raporu al masalarına koy gitsinn..
en fazla bulunduğun birimi değiştirirler ceza olarak...
orda çalışmaktansa başka birime gitmek daha iyidir zaten...
bugün erkencikten kalktımm postanedee işim vardı gittiim sonra arkadaşıma kayfaltıya gittim ordanda pazara gittik gezdikte gezdikk yoruldum valla
öksürük etkiliyormuymuş bilmiyordum...
bu kadar kötüysen en az 10-15 günlük rapor vermeleri lazım sana...
dinlenmeden nasıl geçer ki bu...
hiç mi acımıyorlar yazık valla....
moralini bozma yinede üzme kendini...
hayır canım neden küs olayımmmm....
önemli değil....
belki birgün görüşürüz,hayırlısı
canım benim kabul etmedikleri için rapor almıyordum ama artık umrumda değil pazartesi alacağım raporumu.dinleneceğim zaten dün geceden beri yürüyemiyorum yürüken ağlıyorum öksürmekten belimede ağrı girdi kalçalarım dizlerme kadar ağrı indi bu sabah benim halimi görseniz eminim çok acırsınız ama işte amirlerimde vicdan yok...
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım:
2 tane yeşil zeytim 1 kibrit k.peynir,
2 kaşık kaymak üzeri 2 tatlı kaşığı bal,
1 tane yağda yumurta,
2-3 kaşık yoğurt,
3 dilim ekmek,3 bardak çay,
merhaba arkadaşlar inşalla isteğimi kabul edersiniz:26: spor ve diyeti birlkte yapıcam
canım çok sevindim. olur ya öyle bişey olsa çok üzülürüm.. birgün gerçekten karşılaşacağız..
cimcimem hamileliğin nasıl zor geçti böyle.. İnşallah doğumun kolay olur sağa sağlim bebeiğinle kurtulursun ve bebeğin İnşallah uslu bir çocuk olur seni üzmez..
selam hoşgeldiniz.. sağlıklı beslenip sporda yaptıktan sonra tabii ki zayıflarsınız.
merhabaaa ben direk bodoslama daldım bu sayfadannende 5leri görmek istiorum bnm neden yoookkkkkkk biliorum makarnalar çikoalatalr cipsler püskevitleeerrrrr ama artık yoklaarrrr hayde bakalım kızlarrrr
hoşbuduk cnmabur cubur kısmı işin esprisi tabi normalde pek yemem ama dayanamadıım 2 şey var biri biraaa diğeriyse makarnaaaaaaaaaa özellikle salçalı ve kremalı olanlar daha önce bunlarıda yiyip içerek kilo vermiştim bnm sorunum şuki ben acıkmayı beklemeden gidip gelip tıkınmaya başlayınca gerekli gereksiz artık açmıyım tokmuyum bilemeden işte o zman kilo alıorum ama ne zaman takmıorum hafif sporda yaptımmı sadece acıkınca yiyip doyunca bıraktımmı yani bi tabak yeterken 2. tabak makarnayı yerdim doyduum halde sırf seviom diye işte onu yapmadımmı bide mümkün mertebe sağlıklı yiyecekleri tercih etmeye çalışarak kilo verebiliorum yoksa insan ömür boyu diyet nasıl yapsın yahu
slm kızlarr, nabersiniz görüşmeyelii...
geçen hafta sonu eşim geldii cumartesi sabah geldi pazar öğleden sonra gtti
neyse çok şükür görüştükyaa. bir dahaki göüşmemiz bayrama inşallah...
bende iyiyim yemeklerim yine aynı ölçüde yağları vs.
esmer ekmek yiorum. abur cubur yok denecek kadar az. arada bazen filtre kahve ile çok az bi kaç kere çikolata yiorum. yağlı cips vs yok.kızartma vs yok.
pilatese başladım özlemişimmmmmm...
çok iyi geldiiii...
bu arada karşı komşumun yürüyüş bandı var istedğin zman bullanabilrsn dedi :)
çok yorulduğumu ve eskisinden daha çok yediğimi sölemiştim ama kilo almadım çünkü sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirince alınmıo derler ya doğruluğunu kanıtladım valla.
evde yoğurt yapıoruz sabahları ve akşam ve öğlen yemeklerin yanında yiorum hep.
okulda aralarda yeşil çay tarçın karanfil karabierli içiorum bazende kuşburnu tarçınlı bazende kiraz sapı mısır püskülü karışımndan içiyorum.
yanında bazen bi kaç yulaflı büsküvi bazen kepekli büsk. bazende elma yiorum.
sabahları çay yerine süt içiyorum kahvaltıda.
su zaten oldum olası çok içerim ben biliosunu işte böööle.
sizler nasılsınız hamişler nasıl?
bebekler nasıl?
kaçar kilo alındı? sağlık durumları nedir?son haber ve havadisler nedir? hemen bi özet istiyorum..
buarada depreme çok üzüldüm Allah daha büyük felaketlerden korusun bizleri inşallah...
Merhaba kızlar...
1 haftadır moral olarak çöktük resmen..
Ne diyet yapabildim ne de girip yazabildim..
Özledim sizi çok ama...
Kukuleta seni merak ediyordum akşam yazmışsın.. iyi olmana çok sevindim canım..
Geçmişe de bakamadım.. umarım herşey yolundadır, herkes iyidir..
fambık aşağıda gördüm seni sobe ..
hoşgeldin canımözlemişim senii
neden moralin bozuktu umarım kötü bişey yokturr
canım fambık artık yazmıyo doğru dürüst
bazen yediklerini yazıp gidiyo o kadar bizi görmesine rağmen nasılsın napıyosun bile demiyoo artıkk
çok üzücü
Canım şehitler, kazalar, şimdi de deprem..
Bunlara moralim çok bozuk..
böyle dağılmış olmamıza ben de çok üzülüyorum..
Yolu yarılamışsın Hugocuk..
sağlıklıca kucağına da alırsın inşallah bebişini..
ben uğrarım bundan sonra..
gecen sene ne güzeldi bu topic
ama olsun bende arrad yazıyorum karatay beslenme düzeniyle 3 kilo verdim tam bir ayda sanırım bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?