ben seni görmemiştim hoşgeldin topiş..Merhaba kızlar...
1 haftadır moral olarak çöktük resmen..
Ne diyet yapabildim ne de girip yazabildim..
Özledim sizi çok ama...
Kukuleta seni merak ediyordum akşam yazmışsın.. iyi olmana çok sevindim canım..
Geçmişe de bakamadım.. umarım herşey yolundadır, herkes iyidir..
fambık aşağıda gördüm seni sobe ..
günah keçisi ben oldu yinehoşgeldin canımözlemişim senii
neden moralin bozuktu umarım kötü bişey yokturr
canım fambık artık yazmıyo doğru dürüst
bazen yediklerini yazıp gidiyo o kadar bizi görmesine rağmen nasılsın napıyosun bile demiyoo artıkk
çok üzücü
slm kızlarr, nabersiniz görüşmeyelii...
geçen hafta sonu eşim geldii cumartesi sabah geldi pazar öğleden sonra gtti
neyse çok şükür görüştükyaa. bir dahaki göüşmemiz bayrama inşallah...
bende iyiyim yemeklerim yine aynı ölçüde yağları vs.
esmer ekmek yiorum. abur cubur yok denecek kadar az. arada bazen filtre kahve ile çok az bi kaç kere çikolata yiorum. yağlı cips vs yok.kızartma vs yok.
pilatese başladım özlemişimmmmmm...
çok iyi geldiiii...
bu arada karşı komşumun yürüyüş bandı var istedğin zman bullanabilrsn dedi :)
çok yorulduğumu ve eskisinden daha çok yediğimi sölemiştim ama kilo almadım çünkü sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirince alınmıo derler ya doğruluğunu kanıtladım valla.
evde yoğurt yapıoruz sabahları ve akşam ve öğlen yemeklerin yanında yiorum hep.
okulda aralarda yeşil çay tarçın karanfil karabierli içiorum bazende kuşburnu tarçınlı bazende kiraz sapı mısır püskülü karışımndan içiyorum.
yanında bazen bi kaç yulaflı büsküvi bazen kepekli büsk. bazende elma yiorum.
sabahları çay yerine süt içiyorum kahvaltıda.
su zaten oldum olası çok içerim ben biliosunu işte böööle.
sizler nasılsınız hamişler nasıl?
bebekler nasıl?
kaçar kilo alındı? sağlık durumları nedir?son haber ve havadisler nedir? hemen bi özet istiyorum..
buarada depreme çok üzüldüm Allah daha büyük felaketlerden korusun bizleri inşallah...
mrb cnm bende sizi çok özledim valla ....Merhaba kızlar...
1 haftadır moral olarak çöktük resmen..
Ne diyet yapabildim ne de girip yazabildim..
Özledim sizi çok ama...
Kukuleta seni merak ediyordum akşam yazmışsın.. iyi olmana çok sevindim canım..
Geçmişe de bakamadım.. umarım herşey yolundadır, herkes iyidir..
fambık aşağıda gördüm seni sobe ..
yok cnm ben bırakmam yazarım arasırayine. maşalllah baya olmuş sennkide sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini.ayy cimcimeye üzüldüm yawww çok geçmiş olsun kız hamile kaldı kalalı bi türlü düzelemedi....sende gelmeyince dedim kalançomda bıraktı bizi dedim üzüldümmcanımm artık kimse girmez oldu topiğeee nugya siteye uğruyo bişey yazmadan gidiyoo famir karatayda artıkk görüşemiyoruz yolandanın üyeliğine son verilmiş neruda hiç girmiyo görmedimm anlayacağın eskilerden pek kimse kalmadıı
bebişler iyi
cimcime hasta oldu zaturre oldu evde yatıyoo en son cuma görüştük inşallah geçmiştir iiyidir şimdi daha görüşemedik
benimkide iyi 20 haftalık olduk 5 aylık olduk bu hafta
herşey iyi gidiyoo
burda kimse olmayınca bende pek yazmıyorumm
ben seni görmemiştim hoşgeldin topiş..
nasıl gidiyor diyet...
günah keçisi ben oldu yine
kukim biz iyiyiz snein iyi olamnada sevindik...
maiillerini bekliyorum dertşelim azcık
ben seni görmemiştim hoşgeldin topiş..
nasıl gidiyor diyet...
benn geldimm
kontrolumüzü oldukkk çok şükür herşey iyi
4 hafta sonra yine gidicem o zaman şeker yüklemesi yapılacakk2 yıl oluyo şeker yemedimm birde yükleme yapılacakmışş artık ne olur bilmem o zaman
günaydın hugocuğum, tatlı annişim, benim...
ne güzel bebişimiz çok iyiymiş... maşallah rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah...
bence şeker yüklemesine hiç gerek yok.. ama illa yaptırıcam dersen yanlız gitme aç karına gideceğin için şekerli suyuda içince baş dönmesi yapıyo...
canım benim herşeyin iyi olmasına çok sevindim.bende dün bebişimi gördüm bize el sallıyordu dr.parmaklarını saydı önce bir el sallıyordu sonra iki elini birden salladı dr.çok güldü bak nasılda bizi ördüğüne sevindi ben iyiyim diyiyor dedi..benn geldimm
4 hafta sonra yine gidicem o zaman şeker yüklemesi yapılacakk2 yıl oluyo şeker yemedimm birde yükleme yapılacakmışş artık ne olur bilmem o zaman
canlarım selam hugom slm.nasılsın ben raporluyum evdeyim.dün hem kendi doktoruma hemde sadece gögüs hastanesi vardı oraya gittim muane oldum.doktor hem zature var hemde astım var dedi.5 gün istirahat verdi şimdi daha iyiyim sadece öksürük ve baş ağrısı var oda öksürmekten oluyor.
sabah kahvaltım:
5 tane yeşil zeytin,
1 y.k.peynir,
yarım domates yarım salatalık,
1 dilim kepek ekmek,
2 kaşık yoğurt,
canım seni gördüğüme çok sevindim çok merak ediyodum seni
kötü biişey oldu sandım neyseki çok şükür iyiymişsin canımm
canım 5 gün yat hep ister kaynanan gelsin ister eltin isterse milletvekili gelsin sakın kalkma yat hepp zaturrede istirahat çok önemli yatmadan uyumadan dinlenmeden geçmezz ve zaten normaldede 1 haftada toparlanırsın
canım benim evde kimse yokken yatabiliyorum ama ev dolu olduğunda malesef yapamıyorum.ama işte yapmadım eltim egliyordu o yapıyordu.kayınvalidemde soğuk almış kendisini battaniyeye sarıp elektrikli soba önünde kalkmıyordu.yani ev halkı hepsi hasta kaynım eşim hepsi soğuk almış o yüzden kimsenin gözü beni görmüyor zaten.sabah kayınvalidem bugün annesine gitti ama akşam gelirler.evde onlar varken ev savaş alanı gibi oluyor.
benn geldimm
kızz hiçbişi olmazz bilakiss miden bulanabilerr daha cok.. bildiginn 1 bardak suyaa yarım bardak seker.. bi adı degişik glikozigrenc bişi igrencc.. bide ben 50 lik içtim.. 75 lik icsem cıkarıverirdim oracıkta
ben geldimmmm
cimcimem cok gecmişş olsunnn.. kızımm sizin evv korku tüneli gibi görünüyo gözüme artıkın:26::26: hayret bişi hastalar gidip kendi evine yatsın.. böyle sacma sey görmedim bencivi civiyi söker hesabıı bulastıra bulastıra mı iyilescekler.. hatırladıgımm kadarıyla işten cıkma durumun yoktu.. esine böle giderse beni işten cıkarıcaklar yatıp dinlenemiyorum ki iyileseyim de kendine de dikkt et.. ay sen bi dogursann sagsalimm hep birlik rahatlıcazz
hugomm dedigin aklımda yarın arar sorarız bakalım öle oluyo mu?? daha önce gönderen adresi olmasa olmaz mı demiştim yok demişlerdi.. ama giden adresi zorunlu mu bilmiyorum.. ama aklıma aps geldi.. postane ile gönderince adres istemez belki. hani ordan teslim oluyo ya.. olmuyo mu yoksa:44:
işte mide bulantısı olurrr yaff
cimcime yazdı şimdi çok şükür iyiymiş ama yine kayınvalidesi filan ondalarmışş ev savaş alanına döndü diyo
üztelik kayınvalideside hasta olmuş kaynıda hasta olmuş hepsi cimcimedeymişşş
kız zaturre yaa grip filan değilki üstelikte hamile bi rahat vermedilerr oysaki yanlız olsa yatsa uyusa dinlense daha çabuk atlatır
onlar varken yatamıyorum diyo yazık yaa
bilmemki apsde adressiz oluyomu yaa sende yaz uyduruk bi adres yolla kargoyaalıcı adresi istemiyosa eğer kargoyla böyle yaparızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?