60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize merhaba aranızza yenikatılanlardanım 167boy 69 kiloyum öyle bişeyki 1 haftada 5 kilo alabiliyorum nasıl bi bünyem var çözemedim göbeğim yoktu tek şikayetim basemdi artık göbeğimle bütünüm çok üzülüyorum çok işim dolayısıyla oturuyorum her sabah iş yerinde kahvaltı 1 simit öğlen ekmeksiz ne varsa akşamda dışarı çıkmadığım akşamlarda bişey yemiyorum iş yerindea atıştırıp gidiyorum haziranda düğünüm var en azından 7/8 kilo versem gelinliğin içinde duba gibi durmam pof akşamları geç gittiğimden sporda yapamıyorum yorgunluk zaten eve gelince bitiriyo bakıyorumda neyi kessem yemesem nasıl zayıflasam çözemiyorum tek sıkıntım nişanlımla yemeğe çıktımızda sürekli ekmek arası bişiler yemem mani olamıyom ona bide su içemiyorum sanırım en baştaki sıkıntım o benim evde kondisyon bisikleti var hergün bi saat binsem işime yararmı bilmiyorum bugünden sonra ona başlıcam bide bol su gelişmeleri yazarım önerisi olan varsa çok sevinirim

ben seni görmemiştim hoşgeldin topiş..
nasıl gidiyor diyet...

günah keçisi ben oldu yine

kukim biz iyiyiz snein iyi olamnada sevindik...
maiillerini bekliyorum dertşelim azcık

mrb cnm bende sizi çok özledim valla ....
vaktim oolmuo girmeye hiç çok yorgun geliyorum eve uyuyorum gündüz akşam de tv çay muhabbet derken günler geçip gidio işte..
evet bi kaç haftadır hep kötü olaylar oluo ma inşallah Rabbim karabulutları kaldırır üstümüzden...dua edelim.

yok cnm ben bırakmam yazarım arasırayine. maşalllah baya olmuş sennkide sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bebişini.ayy cimcimeye üzüldüm yawww çok geçmiş olsun kız hamile kaldı kalalı bi türlü düzelemedi....

ben seni görmemiştim hoşgeldin topiş..
nasıl gidiyor diyet...

günah keçisi ben oldu yine

kukim biz iyiyiz snein iyi olamnada sevindik...
maiillerini bekliyorum dertşelim azcık

fambııım mail atıyorum cvbını bekliyorum...

benn geldimm
kontrolumüzü oldukkk çok şükür herşey iyi
4 hafta sonra yine gidicem o zaman şeker yüklemesi yapılacakk 2 yıl oluyo şeker yemedimm birde yükleme yapılacakmışş artık ne olur bilmem o zaman

günaydınlarr
kayfaltım: yeşilbiber 1 dilim peynirr 1 çay kaşığı petek ball 1 dilim kaşar peyniri 2 dilim çok tahıllı ekmek
yımırta yemedim akşama yumurtalı ıspanak yapıciim yımırtayı akşama yiyicimm

günaydın hugocuğum, tatlı annişim, benim...
ne güzel bebişimiz çok iyiymiş... maşallah rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah...
bence şeker yüklemesine hiç gerek yok.. ama illa yaptırıcam dersen yanlız gitme aç karına gideceğin için şekerli suyuda içince baş dönmesi yapıyo...

maim tatlı kuzum benim muahh
dün baktım profiline neler yazdığına özledim kızz senii
güzel dileklerin için sağol bebişimm
anka kuşummm

canlarım selam hugom slm.nasılsın ben raporluyum evdeyim.dün hem kendi doktoruma hemde sadece gögüs hastanesi vardı oraya gittim muane oldum.doktor hem zature var hemde astım var dedi.5 gün istirahat verdi şimdi daha iyiyim sadece öksürük ve baş ağrısı var oda öksürmekten oluyor.
sabah kahvaltım:
5 tane yeşil zeytin,
1 y.k.peynir,
yarım domates yarım salatalık,
1 dilim kepek ekmek,
2 kaşık yoğurt,

canım benim herşeyin iyi olmasına çok sevindim.bende dün bebişimi gördüm bize el sallıyordu dr.parmaklarını saydı önce bir el sallıyordu sonra iki elini birden salladı dr.çok güldü bak nasılda bizi ördüğüne sevindi ben iyiyim diyiyor dedi..
benide tarttı 71 kg çıktım geçen kontrolümde 71,600 çıkmıştım 10 gün önceydi.kıyafetleri saymazsak 71 demişti.ama dün daha kalın giymiştim tam 71 çıktım kilo vermişim.doğru dürüst beslenememiştim çünkü..

canım seni gördüğüme çok sevindim çok merak ediyodum seni
kötü biişey oldu sandım neyseki çok şükür iyiymişsin canımm
canım 5 gün yat hep ister kaynanan gelsin ister eltin isterse milletvekili gelsin sakın kalkma yat hepp zaturrede istirahat çok önemli yatmadan uyumadan dinlenmeden geçmezz ve zaten normaldede 1 haftada toparlanırsın

canım benim evde kimse yokken yatabiliyorum ama ev dolu olduğunda malesef yapamıyorum.ama işte yapmadım eltim egliyordu o yapıyordu.kayınvalidemde soğuk almış kendisini battaniyeye sarıp elektrikli soba önünde kalkmıyordu.yani ev halkı hepsi hasta kaynım eşim hepsi soğuk almış o yüzden kimsenin gözü beni görmüyor zaten.sabah kayınvalidem bugün annesine gitti ama akşam gelirler.evde onlar varken ev savaş alanı gibi oluyor.

tahmin edebiliyorum caanımmm eltim dediğin medresede çalışanmıydı :44:
evde onlar olduğu zamanda yatmalısınn zaturre yatmadan uyumadan geçmezz bol bol uyuyacaksınki toparlan yoksa geçmezz raporun biter hastalığın sürer allah göstermesinn
eşin ne diyooo hatasını anladımı bari biraz olsun yoksa hala devamlı hasta filan diyomu senin için ahh ahh ona bunu dedirten varda neyse şimdi hepimiz biliyoruz neyin ne olduğunu
ya bari zaturre bulaşıcıymış filan de korkup giderler belkimm
herkes hasta herkes yatıyo ev tabiki savaş alanına dönecek

ben geldimmmm

cimcimem cok gecmişş olsunnn.. kızımm sizin evv korku tüneli gibi görünüyo gözüme artıkın:26::26: hayret bişi hastalar gidip kendi evine yatsın.. böyle sacma sey görmedim ben civi civiyi söker hesabıı bulastıra bulastıra mı iyilescekler.. hatırladıgımm kadarıyla işten cıkma durumun yoktu.. esine böle giderse beni işten cıkarıcaklar yatıp dinlenemiyorum ki iyileseyim de kendine de dikkt et.. ay sen bi dogursann sagsalimm hep birlik rahatlıcazz

hugomm dedigin aklımda yarın arar sorarız bakalım öle oluyo mu?? daha önce gönderen adresi olmasa olmaz mı demiştim yok demişlerdi.. ama giden adresi zorunlu mu bilmiyorum.. ama aklıma aps geldi.. postane ile gönderince adres istemez belki. hani ordan teslim oluyo ya.. olmuyo mu yoksa:44:

kızz hiçbişi olmazz bilakiss miden bulanabilerr daha cok.. bildiginn 1 bardak suyaa yarım bardak seker.. bi adı degişik glikoz igrenc bişi igrencc.. bide ben 50 lik içtim.. 75 lik icsem cıkarıverirdim oracıkta

kızz hiçbişi olmazz bilakiss miden bulanabilerr daha cok.. bildiginn 1 bardak suyaa yarım bardak seker.. bi adı degişik glikoz igrenc bişi igrencc.. bide ben 50 lik içtim.. 75 lik icsem cıkarıverirdim oracıkta

işte mide bulantısı olurrr yaff
cimcime yazdı şimdi çok şükür iyiymiş ama yine kayınvalidesi filan ondalarmışş ev savaş alanına döndü diyo
üztelik kayınvalideside hasta olmuş kaynıda hasta olmuş hepsi cimcimedeymişşş
kız zaturre yaa grip filan değilki üstelikte hamile bi rahat vermedilerr oysaki yanlız olsa yatsa uyusa dinlense daha çabuk atlatır
onlar varken yatamıyorum diyo yazık yaa

bilmemki apsde adressiz oluyomu yaa sende yaz uyduruk bi adres yolla kargoya alıcı adresi istemiyosa eğer kargoyla böyle yaparızz

ayyy evett hiçç sorma cimcim gilleri.. onunn kocasındaa bütün succ.. azcık sşddet uygulucan ibret için kendine gelcekk evet miden bulanır. kiminde bayılma hissi falan oluyomus. yalnız gitme cnm. bi de randevun gec olmasınn saati erkene al ac beklemek hos olmuyo

bilmemki apsde adressiz oluyomu yaa sende yaz uyduruk bi adres yolla kargoya alıcı adresi istemiyosa eğer kargoyla böyle yaparızz

kızz ya adress dogru cıkarsaaa... araki bulasın sonraa kapı süsünü bide kendi adresimi vermiş olurum elaleme.. du bakalım ptt ye de sorarızz kargoya da ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…