60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım benim o eltim.onların evinde bizimkiler kaldığında hepsi üşütmüş hasta olmuş.eşimde gelin bizde kalın dedi.kayınım ve kaynanaqm bizdeler onlar bizde olunca eltimle kaynımda geliyorlar.her taraf berbat oluyor.dün eve giren ev kokuyor diyiyor.kayınvalidem abdest alırken lavabo halısını su içinde bırakmış kokmuş resmen.üfffff ya birde ev bulmuştuk kaynanamda banada size yakın ev bulun çocuklarınıza bakarım dedi eşimde emlağı aramış eve yakın başka kiralık yksa vazgeçtik demiş üfffffff yaaaaa bu gidişle evde bulamayacağız.sinirlerim bozuk..

kızz ya adress dogru cıkarsaaa... araki bulasın sonraa kapı süsünü bide kendi adresimi vermiş olurum elaleme.. du bakalım ptt ye de sorarızz kargoya da ne dicekler

kız çok güldüümm benim adresimi istemezlerse eğer sen ozaman kendi adresini yanlış verirsin demiştim eğer benim adresim şartsa o zaman ben veririm adresimi sende yollarsın kendi adresini verirsinn
ayy çok yakışcak odasına asıcam hemen
o süsün aynısını alıcaktımm ama valla alsaydım heralde bu kadar sevinmezdimm çok içime sindi valla

dün bana milupadan hediye geldi.8 adet bebek bezi paketi krem,şampuan ve göğüs pedi eşentiyonları tanıtım için hamilelik rehberi cd leri.birde indirim kuponları yollamışlar ama tarihi geçmiş...

evett yaa valla bende cok sevindimm..ayy kendi ellerimle taktıydım onun kapısına o dogumdayken.. kadıncagız bana belki seninki erkek olur diye geri vermişti. o da uzaklara tasındı konyaya gitti. bak nasip işte.. ben alırken hiç aklıma gelirmiydii bigün netten bi arkadasım olucakk o süss ban geri dönücekk taaa uzaklarda birine nasip olucakk.. orası da kırılmasaymıs tam olurmus ama o da nazar boncugu olsun artıkk..

ne yani kayınvalidenin evine yakın ev yok diye eşin vazmıgeçmişş ev kiralamaktann
canım eşindeymiş kabahat sen zaturresin eşin seni düşünmüyo bize gelin diyoo
eşin yüz verdikçe onlarda çıkmıyo sizdenn

olsun nazar boncuğu olsunn o da bende çok mutlu oldumm

selam kızlar ya bir şey soracağımm

ben de diyete başlayacağım kilo vermem lazım, özellikle kollarımı inceltmek için dambıl çalışacağım
diyet konusunda tecrübem var sayılır ama şunu soracaktım sizlere

şu 5 günde 5 kilo, 10 günde 8 kilo vs diyetleri var ya hani? onları sürekli yapamayız biliyorum ama, ben ilk başlarken onlardan birini yapsam olur mu 1 haftalığına filan? açlığa alışayım azıcık diye :) sonra normal diyete dönerim, yani ekmeği şekeri azaltmak gibi.
10 kilo vermek istiyorum, spor da yapacağım

o 5 günde 5 kilo diyetleri filan, onlar yağ yaktırıyor mu? yoksa su kaybı mı hep?

ecriin bebiş limongillerin sesine tepki veriyoo sabah cıvıldaşmalarına karşılık veriyo ben sevince konuşunca onada karşılık veriyo ama eşime hiç tık yokk eşimde bozuldu dünn

babasına direnecek anlaşılann
ahh ahhh ben zamanında direnememiş aşık olup ipleri kaptırmıştımm o ipler o gün bu gündür ondaa
ama oğluşum öyle olmayacak takmıyo babasını hiçç

bu aradaa gelmişkenn yazmamakk olmazzz.. aksamm yemegimm:

1 kase haslanmıs yogurtlu pancar
2 sk bulgur pilavı
1 sk domatesli tavuk sote

pilav accık tuzlu olmus nedense:26::26:

afiyet olsun canım sende pancar yiyosn demek bende çok severim geçen hafta yaptım bende

5 günde 5 kilo yağ yakılmaz mümkün değil vücudun yakacağı maksimum yağ miktarı vardır ve bu tam eksizsiz bir diyet ve kardiyo ile olur
5 günde su kas gider canım

eeeee olcak o kadarr oglanlarr anneci olurmusss benimm kızdaa bi benle oynasıyoduu düne kadarr.. dün kendini astıı 1 saat babaya tepük show yaptı cok yerindeydi keyfi. limonların sesini işitiyodurr.. tiz ya cıglıklarıı. kıyamam yaa minik adam. cok degişik seyler dimii.. ben meselaa gece 12 itibariylee gürültü yapmıyorum evde gece gündüz mevhumuna alıssın diye.. galiba kaan kocatepe de dinlemiştim. o da sabahh ben uyandıktann bi 10 dk sonra tepüklemeye baslıyoo.. gece yataga yattıktan bi 10 dk sonra duruyo ama gün içinde karnım sekilden sekile giriyo.. konusayım diyorumm ama konusamıyorumm 2 kelime edip susuyorum.. ne konusucam bebükle:26::26: müzik acıyorum bende

senin tombull kelebannda çok sevinmiştirr

senin tombull kelebannda çok sevinmiştirr

bilmemmm.. yani cok sasırdı ilk defa oluyo diye.. o elini koyuncaa duruyodu hep cünkü. sadece 1 tepük yakaladı daha önce. ama öyle bi sevinc hali yoktu acıkcası.. bi ara hiçbşi hissetmiyosun dimi dedim.. nasıl yani dedi. yani ne bileyimm hani bebegin ya falan öyle işte dedim.. cevap veremedi sadece yok öyle degilde işte tam cenaze üstüne geldi ya zamansız sanssızlıgı orda gibi laflar etti.. hiç yorum yapmadım bende. dogunca degişicek bu durum heralde. babalık sonradan ögrenilir diyolar ya test etcez..

benimki heyecanlı ama yani iletişimi eksik onada garip geliyoo ama doğduktan sonra değişirr
aslında tekmeleri duyana kadar bizde çok hissetmiyoduk ama şimdi tekmeler geldikçe varlığını hissediyoruzz daha farklı oluyo herşey

öyle de ne bileyimm. ben okuyorum topikte karı koca tek bi tepik yakalamk için bekleyenleri. ne bileyim kocasıı bebegine kıyafet alıp gelenleri. gecen biri vardı dogumgünüydü.. kocası pastanın üstüne iyi ki dogdun annecim yazdırmıs.. cok hostu bencee:26::26: kelabbamm beni evin içinde cok yormuyo mesela onlara dikkat ediyo ama bebekle ilgili hiçbişeyi yok. sadece kalbinde bi sorun var gibi olmustu ya o zaman biraz ilgiliydi. o zamanlar alkol aldıgından bebekte bişi cıkarsa kendini sorumlu tutcak cünkü. neyse insalah dogumdan sonra dediginiz gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…