öyle de ne bileyimm. ben okuyorum topikte karı koca tek bi tepik yakalamk için bekleyenleri. ne bileyim kocasıı bebegine kıyafet alıp gelenleri. gecen biri vardı dogumgünüydü.. kocası pastanın üstüne iyi ki dogdun annecim yazdırmıs.. cok hostu bencee:26::26: kelabbamm beni evin içinde cok yormuyo mesela onlara dikkat ediyo ama bebekle ilgili hiçbişeyi yok. sadece kalbinde bi sorun var gibi olmustu ya o zaman biraz ilgiliydi. o zamanlar alkol aldıgından bebekte bişi cıkarsa kendini sorumlu tutcak cünkü. neyse insalah dogumdan sonra dediginiz gibi olur.
napalım bizim kocişlerde böyle işteeo kadar incelik beklememeliyiz sanırım duygularını belli edemiyorlarr
canlarım beniim eşim gelince hemen çıktım ben yemek yerken sizinle yazdıklarımı okumasını istemedim ama oda durmadı hemen çıktı anne annesi gile gitti dayısı 2 gün önce trafik kazası geçirmişti geri birşey yok azıcık tamponu kırılmış ama herkesin aramasını yada gelip geçmiş olsun demelerini bekledikleri için eşimde gitti.ben dün kayınvalidemlere dedim ben okadar zaman evdeydim serumdaydım çok kötüydüm düşük tehlikesi geçirdiğimi bildikleri halde kimse gelip giden olmamıştı o yüzden kimsenin bana kızmaya hakkı yok dedim.hiç kimseden ses çıkmadı.haklıydım çünkü.
bir pakaette sekiz tane canım..
napalım bizim kocişlerde böyle işteeo kadar incelik beklememeliyiz sanırım duygularını belli edemiyorlarr
benim eşimde kızımda çok ilgiliydi ama bunda çok ilgisiz bize çok fazla vakit bile ayıramıyor.akşam çok yorgun geliyor hiç muahbbet ettiğimizde yok.anası gillerde var zaten onlarla konuşuyor sonra uyuyor.bebişim için henüz hiç birşey almadı oralıda olmuyor..
hmm anadım cnm.. 8 paket fazla gemişti zaten
evett yapıcekk bişi yok cnmmmsimdi hugomm bakk dedikodu yaparkeneee karsındakinin tanımaması lazımmıs.. isim vermiycikmişsinn.. simdi ben burda kocişi annatıyorum kayınvalidemi cekistiriyorum ya.. simcikk siz onnarı tanımadıgınızdan ötürr kim olduklarını sölesem dahi dedikodu olmuyor heralde degil mi????
yok kayınvalideni ombul kelebanı tanımıyoruz heralde olmaz dedikodu
ayy iyi kayınvalidem içinn günaha girmiyimm bosu bosunaay hugom biliyomusunn kociş tutturdu kızın 2 adı olsun biri de anamınki ossun diye:26::26: töbe yarabbi.. daha cıkarken anesinin adını bilmiyodumm dedim benn x ismini ghiç sevmiyorum. o da benim annemin adı demişti konu kapamıstı hamile oldugumu ögrenince kız adını ben erkek adını o diye anlasmıstık.. dr erkek gibi dediginde bebege babamın adı olsun dedi hemen.. kayınpederim de vefat etmişti ya iyi dedimm zaten erkek olunca sen koycaktın dedim.. daha sonra yanına bi isim ekleyelim dedim anneli ogullu bana cocuga zor olur 2 isimm dediler. simdi bebek kıza döndü adam tutturdu biri annemin adı olcak diye psikolojim bozulur bakk arıza cıkartırım diyo bana.. eminimm 3 gün sonra annesine bişi olsa sen annemin adını koymadıydın diye bunalıma girer bana küser. aslındaa hiç üzmek istemiyorum ama onu üzmeyeyim diye kendi istemedigim bişeyi yapcam böle giderse.:26: gecen dedim bosansakk hayatım boyunca yanımda eski kaynanamın adını tasıyan bi cocuk tasıcamm hak mı sence bu dedim.. güldü ama ısrar ısrar baska işi yok
anam seninkindede ne inat var yaa valla pes ettirene kadar uğraşıyooo
psikolojisimi bozulurmuşşşhiç böyle şey duymadımm valla
koymasan dırdır eder durur bilmemki başedebilirmisin onun dırdırıylaben benimkiyle başedememde bizde mehmet koyacaz babasının adını koycaz gerçi ben dedimm kayınpederimi severimm ikinci kız olursa senin annenin adını koyarız dedi olur dedimmm hemen
ikincinin ismini bizimkilerrr koyacakk
evett.. benimkide ona zaafımı biliyo ondan baskı yapıyo. dogurupp dogurabilcegimm bi kız cocuk onada kaynanamın adını koycam böle giderse.. bende kayınpedermi cok seviyodum seve sevede koydurcaktımm vala.. ama kayınvalidem hem hayatta.. hem 5 tane kızı var kızlarının da kızları var.. hiçbiri onun adını tasımıyo niye kurban benim ki:26::26::26: neyse datlum ben cıkayımm kelabakk geldii. yemek ister simdi.. öptüm seni yarın görüsürüzz.. iyi gecelerr
kızzz hugocukkk all sana bendenn bi askk sarkısıı.. eskidi cok ama pek severim benn
Nancy Ajram - Enta Eih /
günaydın hugocuk...
iyi beslen..
bebişe iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?