günayydınnnnn
1 bardakk kasıgın ucuylann nescafeli sütt içtimmaz soraa kahvaltı ediicimm emme ne yicem bilmiorum
günaydınn minişimm bende nesguikli süt içiyorummdoktor iç dedi
yaa günde 1 fincan şekersiz türk kahvesi içmeye izin verdii kahve içtiğin zaman çay içme dediiyeşşilçay yasak bitki çayları ıhlamur hariçç ıhlamurda hergün içemem benn
eee ne içicem ben
nesguikli süt içiyorum veya kakaolu süt içiyorum şekersizz diyetisyenimin verdiği
günayydınnnnn
1 bardakk kasıgın ucuylann nescafeli sütt içtimmaz soraa kahvaltı ediicimm emme ne yicem bilmiorum
sandwiç kepek ekmeği aldım ben kaşarlı tost yapıyorumm
off off koşamayınca ödem oldu çokk bi türlü geçmiyo elim parmaklarım ayak bileklerim şiş
bazen acıyo gezerkenn
doktor tuzu azalt dedi zaten az kullanıyorum dedimm
ecrincikk sen tetenoz oldunmu :44: ben 20. haftadayımm daha olmadımm
günaydın hanımlarrrr nasılsınız?herkesler iyidir umarım...cimcimem nasıl oldun?
bende bugün tartıldım 56.2 yaa.kilo vermem durdu sanırım.yada bilinçsizce ben koruma moduna girdim sanırım.bii 54 olamadım...gerçin bölede zayıfım 36 beden kıyafetlerime giriyorum ama...neysee napsam..
sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
birazcık sucuklu yumurta:83:
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık
günaydın hanımlarrrr nasılsınız?herkesler iyidir umarım...cimcimem nasıl oldun?
bende bugün tartıldım 56.2 yaa.kilo vermem durdu sanırım.yada bilinçsizce ben koruma moduna girdim sanırım.bii 54 olamadım...gerçin bölede zayıfım 36 beden kıyafetlerime giriyorum ama...neysee napsam..
sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
birazcık sucuklu yumurta:83:
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık
bendee tostt yapayım bariiiiisu ayaklarınıı öne geriye dogruu esnett sürekli.. dolasım hızlanıyomuss.. plates cd sinde öle diyodu
ben oldumm. ama söle kii ben devletinn yaptıgı 5 doza baslamıstımm 1.5 yıl önce.. bu benim 4. asımdı bege denk geldi tesadüf.. sen simdi olcan 1 ay sonra 1 tane daha yapcaklar.. ben bir yıl sonra sonuncuyuu olcemm.. sonada 49 yasına kadann koruncam
vayyy dimek öyle haaaakıllı bızdık senii
öğlen yemeğinee hindi sote yapıcam yağsız kendi yağı ilee yanına makarna canım çektii çok az yağlı peynirli makarna yapsam 4 kaşık yesem olurmukii
ayyy peynirliii makarna mııııbak bende yapcam simdiii.. peynirli makarna yapayımm kahvaltı adına da yumurta haslıyımm kahvaltı faslını atlıyımm öglen oldu zaten bea bir makarna asıgına söylencek laf mı bu
az tereyağ ve beyazpeynirr kendi suyulaa olsunn
günaydınnn datlummmmutanmana gerek yok diyetteki her kadınınn basına gelirr bunlar arada bende yiyorum sakat at yasak ama sucuguu bölee uzunnnn uzunnn pişiriyorumm tehlike olmasın diye afiyett ossssuuunnn
mutfagaa gidiyorummm makarnamıı yapıpp geliyorummmmmm
teşekkür ederim datlum kaymaklım...evet yaa dimi ayda yılda bi yedim zati okadandan bişiy olmaz...saol şekerim..
canım kolayı varr kilo verme durdumu ya sporunda değişiklik yapacaksın yada beslenmende
ara öğünün birini kaldır bak nasıl yeniden kilo vereceksin veya sporunda değişiklik yapp
cnm benim zaten ara öğün pek yapmıyorum artık zat..arda bir süt falan içiyorum ondan mı oldu acaba ?ara öğün yapmadığımdan..
spor da pilates yapıyorum.ne yapıyım şimdi ben ?
sporumu mu değişti,reyim yoksam ara öğün mü koyayım aralara?bi akıl verrrr şeker.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?