60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınnnnn

1 bardakk kasıgın ucuylann nescafeli sütt içtimm az soraa kahvaltı ediicimm emme ne yicem bilmiorum

günayydınnnnn

1 bardakk kasıgın ucuylann nescafeli sütt içtimm az soraa kahvaltı ediicimm emme ne yicem bilmiorum

günaydınn minişimm bende nesguikli süt içiyorumm doktor iç dedi
yaa günde 1 fincan şekersiz türk kahvesi içmeye izin verdii kahve içtiğin zaman çay içme dedii yeşşilçay yasak bitki çayları ıhlamur hariçç ıhlamurda hergün içemem benn
eee ne içicem ben
nesguikli süt içiyorum veya kakaolu süt içiyorum şekersizz diyetisyenimin verdiği

valla kıss geldi yaa benim elimden bardak düsmemeli artıkk.. sürekli bişi içmek istiyorumm. kendimee sıcak tutann bi bardak bulucamm.. kahve içmiyorum dısarı cıkmadıkca ama cay içiyorum buldummu allah var.. bana dr gramını yazmıs ama ne annarım ben gramdan cekmecede ne ararsan var yesilcay,kusburnu,ibögürtlen ıhlamurr bende içememm maalesef

günayydınnnnn

sandwiç kepek ekmeği aldım ben kaşarlı tost yapıyorumm
off off koşamayınca ödem oldu çokk bi türlü geçmiyo elim parmaklarım ayak bileklerim şiş
bazen acıyo gezerkenn
doktor tuzu azalt dedi zaten az kullanıyorum dedimm

günaydın hanımlarrrr nasılsınız?herkesler iyidir umarım...cimcimem nasıl oldun?
bende bugün tartıldım 56.2 yaa.kilo vermem durdu sanırım.yada bilinçsizce ben koruma moduna girdim sanırım.bii 54 olamadım...gerçin bölede zayıfım 36 beden kıyafetlerime giriyorum ama...neysee napsam..
sabah kahvaltım
1 dilim osmanlı ekmeği
1 dilim peynir
birazcık sucuklu yumurta:83:
1 bardak şekersiz çay
domates salatalık

bendee tostt yapayım bariiiii su ayaklarınıı öne geriye dogruu esnett sürekli.. dolasım hızlanıyomuss.. plates cd sinde öle diyodu
ecrincikk sen tetenoz oldunmu :44: ben 20. haftadayımm daha olmadımm

ben oldumm. ama söle kii ben devletinn yaptıgı 5 doza baslamıstımm 1.5 yıl önce.. bu benim 4. asımdı bege denk geldi tesadüf.. sen simdi olcan 1 ay sonra 1 tane daha yapcaklar.. ben bir yıl sonra sonuncuyuu olcemm.. sonada 49 yasına kadann koruncam

günaydınnn datlummmm utanmana gerek yok diyetteki her kadınınn basına gelirr bunlar arada bende yiyorum sakat at yasak ama sucuguu bölee uzunnnn uzunnn pişiriyorumm tehlike olmasın diye afiyett ossssuuunnn

canım kolayı varr kilo verme durdumu ya sporunda değişiklik yapacaksın yada beslenmende
ara öğünün birini kaldır bak nasıl yeniden kilo vereceksin veya sporunda değişiklik yapp

vayyy dimek öyle haaa akıllı bızdık senii

öğlen yemeğinee hindi sote yapıcam yağsız kendi yağı ilee yanına makarna canım çektii çok az yağlı peynirli makarna yapsam 4 kaşık yesem olurmukii

vayyy dimek öyle haaa akıllı bızdık senii

öğlen yemeğinee hindi sote yapıcam yağsız kendi yağı ilee yanına makarna canım çektii çok az yağlı peynirli makarna yapsam 4 kaşık yesem olurmukii

ayyy peynirliii makarna mıııı bak bende yapcam simdiii.. peynirli makarna yapayımm kahvaltı adına da yumurta haslıyımm kahvaltı faslını atlıyımm öglen oldu zaten bea bir makarna asıgına söylencek laf mı bu

az tereyağ ve beyazpeynirr kendi suyulaa olsunn

günaydınnn datlummmm utanmana gerek yok diyetteki her kadınınn basına gelirr bunlar arada bende yiyorum sakat at yasak ama sucuguu bölee uzunnnn uzunnn pişiriyorumm tehlike olmasın diye afiyett ossssuuunnn

teşekkür ederim datlum kaymaklım...evet yaa dimi ayda yılda bi yedim zati okadandan bişiy olmaz...saol şekerim..

canım kolayı varr kilo verme durdumu ya sporunda değişiklik yapacaksın yada beslenmende
ara öğünün birini kaldır bak nasıl yeniden kilo vereceksin veya sporunda değişiklik yapp

cnm benim zaten ara öğün pek yapmıyorum artık zat..arda bir süt falan içiyorum ondan mı oldu acaba ?ara öğün yapmadığımdan..
spor da pilates yapıyorum.ne yapıyım şimdi ben ?
sporumu mu değişti,reyim yoksam ara öğün mü koyayım aralara?bi akıl verrrr şeker.........

ara öğün yoksa ara öğün koy canımm sanırım metabolizman alışmıştır şimdiii
meyve yanında ceviz veya bademm antep fıstığı olabilirr
1 meyve 10 kuruyemiş güzel olurr

şimdi 1 elma yedim 2 tanede ceviz kırıp yicem şimdi
akşama ıspanağın yanına hindi suyuna çorba yapayım dedim yoğurtlu pirinçli naneli kekikli yayla çorbası olsunnn bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…