60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

git bakalım uçan tereyağımm

anammm peynirli makarnamı yaptımmmmm, üstüne de bir domates dilimledimm yutttummmm bilenemmm yarasınn kızcemeeee popişş ossunn yanakk ossun pabucc gibi dil ossun anamm saba daa yasar nuri öztürk varr.. her bildigininn tersini sölüo bu adamm. gerci bi programda kadın ile kocasının yasına 2 katı +5 demiş..onu da gectimm kıyafete verdigi paraya hiç acımazmıss hep marka giyermiş. :26: gercii allah verdigini görmek istermiş fakir gibi giyinmicekmişsisnn ama.. ne bilim. bak simdii kaderr sizin anladıgınız gibi degil diyor.. doga kanunları kader dir diyor.. suyun 0 da donması 100 de kynaması gibiymiş.. hac da 3 ayda yapılırmıs

ara öğün yoksa ara öğün koy canımm sanırım metabolizman alışmıştır şimdiii
meyve yanında ceviz veya bademm antep fıstığı olabilirr
1 meyve 10 kuruyemiş güzel olurr

tamam dastlum anladım.şimdi pilatesimi yaptım.yeşil çayımı da içtim.dediğin gibi 1 meyve 1o kuruyemiş deniycem.incir kayısı hurma da olabilir.. dimi;?

afiyet olsun topalak davşanımm
bende şimdi koydum yemekleri ateşe bi yandan salonu toplayıp siliyorumm toz alıyorumm öğleden sonrada camlar balkonlar silinecekkk

aaa cimcimcim gelmişş
nasıl oldun bebişim daha iyisin değilmi artıkkk
evdeki cemaat dağıldımı

günaydın canlarım nasılsınız bakayım.bende şimdi kahvaltımı yaptım kızımla birlikte 11 de uyandık.yatak odasını toparladım oturma odasınıda mutfağıda toparladım.biraz sonrada wc ve banyoyu temizleyip balkonu sileceğim.
kahvaltıda
6-7 tane yeşil zeytin,
1 domates,1 salatalık,
3 kaşık yoğurt,
1 y.k.peynir.
1 sandiviç ekmek,
2 bardak çay,

aaa cimcimcim gelmişş
nasıl oldun bebişim daha iyisin değilmi artıkkk
evdeki cemaat dağıldımı

evet canım bugün iyiyim.dün akşam kayınvalidemler eltimlere gitmişler.aradılar eşimde neden oraya gittiniz buraya gelseydiniz dedi.orda hasta olursunuz dedi.içimden dedim buraya geldiklerindede ben hasta oluyorum.bağıra bağıra söylemek isterdim ama yapamadım..

boşuna temizleme yivrumm senin cemaat dağılmadığı sürecee senin ev temizlenmezz
boşver pis kalsınn belkimm gelmezler o zamann
veya kendileri temizlerrr

hiç seni düşündüğü yokk söylesen senden kötüsü olmazz

bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum çünkü kışlık hırka tarzı birşeyler almalıyım kaban alamam 3 ay giyineceğim çünkü gerçi urfada bulmak ta zor nasıl yapacağım bilmiyorum.işe gitmiş olmasam okadar önemli olmazdı ama çalışınca şart..

boşuna temizleme yivrumm senin cemaat dağılmadığı sürecee senin ev temizlenmezz
boşver pis kalsınn belkimm gelmezler o zamann
veya kendileri temizlerrr

temiz yada kirli olması onlar için çokta fark etmez.ben istemiyorum desem zaten eşim hemen derdi sana ne kötülükleri var.kadın bizim için çabalıyor bak kızlarımıza bakmak için seferber olmuş derdi.ne kadar güzel aman olmasalar daha çok sevinirdim.

ecrinn canım sen nasılsın bakayım kız seninle bebişlerimiz arasında 2 hafta varmış..ben 10-12 ocak arası doğuma gireceğim sezerya olacak normalde 22 ocak aslında...

maşallah 7 aylık olmuşunnn kocaman olmuş az kalmışş valla

cimcime siz şimdi taşınmayacakmısınız :44: bu kışıda elektrikli sobalı evdemi geçireceksiniz

cimcime siz şimdi taşınmayacakmısınız :44: bu kışıda elektrikli sobalı evdemi geçireceksiniz

ne olursa olsun taşınacağım ya..burda kışı geçiremem soğuk çünkü..eşimi sıkıştıracağım bakalım evi sermedim sadece oturma odası serili ser dediler hayır yeni yere taşınalım orda sereceğim hepsi yıkandı kirlensin istemiyorum bakalım artık..üfffff yaaa eşim anasına göre ev bakarsa yandık ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…