60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğimm yapsız hindi sote ve az tereyağlı peynirli makarnaa

kahvaltımı çok geç yapınca hiç öğlen yemeği düşünmüyorum.ama akşam ne yapacağımı bilmiyorum dün akşam yarım porsiyon adana kebap yedim.salata birde 3 dilimde ekmek yemiştim.bu akşam ne olur bilmiyorum daha doğrusu dolap bomboş pazar yarın evin yanında var artık yarın alırım sebze ve meyvelerimi.

kebabın içine kuyruk yağı koyuyomu eşinn

canım dışarı çıkmak istiyor ama kızımla dışarı çıkmak biraz zor olduğu için korkuyorum.hiç alakasız şeyleri ister sürekli birde ağlar.düşünün teknosada tv için ağlamıştı..

havada çok soğukk balkonu sildimm camları sildimm diğerr balkonla camlarıda yarın silerimmm hava buzz

ecrinn canım sen nasılsın bakayım kız seninle bebişlerimiz arasında 2 hafta varmış..ben 10-12 ocak arası doğuma gireceğim sezerya olacak normalde 22 ocak aslında...

iyiyimm balımm.. evet 2 hafta aramızzz.. ayy sen ocak deyincee ben heyecanlandım bişi kalmamıs. bana 6 subat dedi beklenen tarihe dr.. ama saglıkocagı 25 ocak dedi.:44: bencede dolu dolu 40 hafta olmaz heralde diye düsünüyorum. ama bakalım daha da hiçbişi almadık.. bi arabası var kuzununn bi de halasından getirdigimizz 3_5 body pijama kendimii 0cak ayında dogurcak gibi düsünüyorum ama haaala sallanıyorumm.. simdidenn hemen yoruluyorum halbuki o zaman kıpırdayamıcam ben:26: daha kıyafet alıncak,kremleri alıncak,battaniyesi,yorganı besigi,dolabı, sekerii süsü, efenimmmm devam ediyorumm küveti, lohusa pijamas geceligi, mümkünse mevlüt kıyafetini de almalı evden cıkamıcaz malum hatta lohusa sekerini de alıp koyayım ohhhooooo daha nelerrr neler:26::26::26: ayhh içim daraldı

kıss kayınvaliden bakar senden fayda yokk kendi almaya kalkar sonraa sen başla ufak ufa sonra kayınvalidene kalmasın herşeyy gezmeyi çok seviyo diyosun bahaneyle senide alır yanına artık hiç ayrılmaz kanka olursunuzz sen kendi işlerini kendin hallet

ahhhhhh canım benim benim daha az kaldı ama bende henüz birşey almadım.ama kızımdan kalan beşik,puset ve arabası yürüteci var.bir tanede kızımdan kalan atkı bere patik var ablam örmüştü ama kızıma küçük olmuştu hiç kullanmamıştım birde galatasaraylı bir takım var..ama ben henüz bu bebişim iin özel bir alış veriş yapmadım sıfırdan alışveriş şart hiç birşey yok anlayacağın..

cimcimecim camları sildim balkonu sildimm çamaşırları astımm yemeklerimi yaptımm şimdi oturdumm sen geldinn

ara öğün olarak 1 elma 2 parmak kalınlığında antep fıstıklı bitter çikolata ve 1 avuçta fıstık yedimm

akşam yemeğinde 1 buçuk kepçe yayla çorbası ve yumurtalı ıspanak varr
yayla çorbasını kendim yaptımm hindi suyuna ve yoğurt yerim

akşam yemeğinden 2 saat sonrada 1 kupa nesguikli süt ve 1 armut yerimm

havada çok soğukk balkonu sildimm camları sildimm diğerr balkonla camlarıda yarın silerimmm hava buzz

bende kızımla oyuna daldım balkonu silecektim silmedim.banyo ve wc yi yıkadım.kızıma şehriye çorbası yaptım yedirdim.çok acıkmıştı...ben henüz birşey yemedim ne yesem ki bilmiyorum..

ohhhhhhh süpermiş benim eşimde geç geliyor onu beklesem mi bilemedim.buzlukta 5 tane felan tavuk kanadı var onu nasıl yapsamki.piriçte bitmiş onları kendi yağında yapıp yanına da salata olurmuki canımda istemiyor ama..

Son düzenleme:
bende kızımla oyuna daldım balkonu silecektim silmedim.banyo ve wc yi yıkadım.kızıma şehriye çorbası yaptım yedirdim.çok acıkmıştı...ben henüz birşey yemedim ne yesem ki bilmiyorum..

cimcimcik szin orda adana kebap kaç para :44: bak bizde kebabı gelir yanında azcık salata ve pide gelirr 10 liraa ama sizinkiler gibi lezzetli asla olmazz patlıcan kebap 12 iskender 15 pidelerde 10-12 arası lahmacunda 3 lira sizde nasıl fiyatlar :44:

olur tabiki ben dün yaptımm yanına bulgur pilavı yaptım bol salata süper olurrr

canım bizim dükkanda patlıcan kebabı 11 tl,
adana 8 tl.
lahmacun 1,5 tl.tabi hepsinin yanında salata ve ekmekte olur..iskender dükkanda yok ama burdada 12 dir iskender.
dükkanda tavuk sote +pilav 4 tl,
et sote+pilav 4 tl.,
karnıyarık+pilav 4,5 tl,
yani yemek ve pilav en fazla 5 tl.çorba 2 tl.

fiyatlar sizde epey uygun aslında birde lezzetini düşüünürsen bedava sayılır
aslında hani bi akrabanız vardı burdaa keşke sizde gelsenizz burda daha çok rahat edersiniz birde tabiki lezzet farkıda olacak çok işler dükkanınız ev kiralarıda burda kaloriferli doğalgazlı evlerr 350 en fazla 400 sıfır yeni binalar 500
en fazla kira 500 burda o da evler süper oluyoo yeni yanii
yani orda rahat yok sizede ondan dediiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…