fiyatlar sizde epey uygun aslında birde lezzetini düşüünürsen bedava sayılır
aslında hani bi akrabanız vardı burdaa keşke sizde gelsenizz burda daha çok rahat edersiniz birde tabiki lezzet farkıda olacak çok işler dükkanınız ev kiralarıda burda kaloriferli doğalgazlı evlerr 350 en fazla 400 sıfır yeni binalar 500
en fazla kira 500 burda o da evler süper oluyoo yeni yanii
yani orda rahat yok sizede ondan dediiimmm
evet çok uygun ama bizim dükkan fiyatları bunlar.diğer lokantalarda 2 tl daha fazla bizim dükkan arkada kalıyor diye birde müşteri kazanmak için 1-2 tl uygun vermek çokta büyük kayıp olmuyor..keşke canım benim bu şehri terk edebilsek tayin vermiyorlar.ben memur olmasam asla urfada durmazdım.ama bizim kuyruklarımız nerde olsak kesinlikle gelirlerdi..burda 500-550 ye ancak sobalı daire var resmen..
burda o paraya en güzel sıfır yenibina evde oturursunn
senin tayin olayı olmaması kötü
yok onlar buraya gelenezlerr sıkılırlar burdaa
orda tüm akrabaları filann burda napacaklarrr
keşke tayin olayı olsaydıı
ahhhhhhhh keşke canım benim kaynımda dükkanını devrediyormuş sanırsam urfaya gelecek herkes memlekete geri dönüyor.offffff herkes bana gelecek ev bulana kadar halim duman yani..
amanınnn o damı geliyooo
eyvahhh senin evinde yer kalmayacak bu gidişleeevlimi çoluk çocuk varmı yoksa sadece kendimi
yok bekar daha doğrusu geçen yıl sevdiği bir kız vardı tanıştırmak için getirmişti.bunlar kızı çok sevdiler ama kadın evlenmiş boşanmış birde 10 yaşında oğlu vardı na bile tamam dedilerbirde çok açık saçıktı içkisinide sürekli içen sigarada kullanıyordu.benim eşim benimle evlenmek istediğinde açık oluşumu birde çalışıyor olmamı bahane etmişlerdi.ama ben asla açık saçık giyen biri değildim.sacede saçım açıktı ama sırf eşimi çok sevdiğim için kapanmayı dahi kabul etmiştim.sonra mezhep farkı ortaya atmışlardı ama şimdi o kadında güzellik salonu vardı resmen miniler göğüs sırt dekolteli giyinen biriydi ama kabu etmişlerdi oğlumuz sevmişse tamam demişlerdi.ama kadın bunların benim evdeki rahtlıklarını görünce sürekli hizmet beklediklerini görünce gider gitmez kaynımdan ayrılmıştı ben senin ailenle yapamam onlara hizmet edemem demişti bayağı kavga etmişler kayınvalidemlerde şimdi asla onu kabul etmeyiz diyiyorlar.kadın ben rahatlık isterim evime temizlikçi gelir sürekli hizmet bekleyen birileri beni rahatsız ederdemiş.kaynımda ozaman anamla babam bizde kalacaklar diyince kadın iyice çileden çıkmış asla olmaz demiş...
canımm sizin orayla bura arasında fark çokk bizde öyle devamlı içie yaşanmazz herkesin evi ayrıdırr ancak altlı üstlü oturulurr ama ondada yine yeme içme ayrıdır filan sizdee geline söz düşürmüyorlarr anne baba ne derse o oluyoo sanırımm o yüzden kadın görmüş durumuu olmayacağını anlamıştırrr
kıss kayınvaliden bakar senden fayda yokk kendi almaya kalkar sonraasen başla ufak ufa sonra kayınvalidene kalmasın herşeyy gezmeyi çok seviyo diyosun bahaneyle senide alır yanına artık hiç ayrılmaz kanka olursunuzz sen kendi işlerini kendin hallet
evet canım benim kadın anladı olmayacağını.ozaman kurban bayramıydı gelen giden yetmiyormuş gibi ev kalabalıktı ben evi toplamaktan temizlik yapmaktan bayram için herkes hazırlanırlardı birde sonra sen neden halen hazır değilsin senimi bekleyeceğiz demişlerdi.bende el atsanız bu kadar dağıtmasanız bende hazır olurdum demiştim kadın ayyyy çok haklısın demişti.birde kaynım evleniyordu düğüne giderken bile hazırlanamamıştım.herkes bizim evdeydi hem bayram hem düğün işkenceydi resmen.geçen yıl ramazan bayramında evde 53 kişi vardı eşimin adayı oğlu vefat etmişti herkes bizdeydi.kurbanda düğün.gene 10 kişi vardı evde bizden hariç tabi,bu ramazanada diğer kaynımın nişanı vardı bu kurbanada düğün koymak istediler ama ben eğer düğün yaparsanız katılmam memlekete giderim dedim.kaynım parasını biriktiremediği için erteledi.ama belli olmaz bunlar şak diye kurbanıda zehir ederler..
yok kızz bendense ilk 2 numara görümcemi tercih eder onlarla cok iyi anlasıyo.. bakk 3 gündr tutuyorum kendimi gitmedim mesafe amaclı.. allah tan esim gec gelcekti bu gece de beton erken bitmiş yola cıkmıs geliyomus pek rahatladımama yarını unuttum yarın gün var görümcemde.. bide güne girdim toplu para gelsin diye.. sans işte 3. bana cıktı.. ama tam dogum üstü toplu pra gelcek sonra 6 kişiye verilcek geri 15 te 1. ne anladım ben bu iştenn.. esime söledim bende, kayıp yok nasılsa sen ödeyiver toplu geri döncek didim.. iyi didi.. insallah altın bende yükselivirir kızzz dua ettt günden güne gidersem 15 günde bir görüsürüz.. eski günlerimize döneriz heralde mesafeli mesafeli..
akşam yemeğimide yedim,
5 kanatın 2,5 tanesini yedim diğerinide kızıma yedirdim.bir tabakta bol ev yapımı nar ekşili salata yaptım gerçi salata malzemelerim hem çürümüşler fark etmedim ayıkladım bir kımını bozukları attım.
2 dilimde kepek ekmek yedim doydum eşimde aradı bir şey istiyormusun dedi bende yok ama kızına sede acısız getir dedim o doymamış dedim tamam dedi.
canımm ne diyeyim allah kolaylık versin sanaa o zaman siz hiç başbaşa kalamıyosunuzz sizin cemaat devamlı kendi evi gibi gelip kalıyo valla
başbaşa kalmakmı nerde canım..eşime ben sürekli derim evde birileri varken gece bana yaklaşma ben rahatsız oluyorum diye..eee yoklarkende genede yaklaştırmıyorum.hasret kalsın seçimini yapsın oda beni hiç alakadar etmez..
birlikte doğru dürüst muhabbetimiz bille yok yorgunum durumlarında sürekli eee böyle oluncada sonra bende yorgun olmak durumunda kalıyorum..
az yemişinn keşke çorbada yeseydinn
hugom ve ecrin siz kışlık işini nasıl yapacaksınız yani kaban olarak..:26:
bilemedimki ben doyduğumu hissettim ama geceler uzun sonra acıkırmıyım bilmiyorum..ozaman bakarım sabah kalkar kalkmaz pazara giderim evin yanında çünkü..
öyle yaparım artık..acıkırsan 1 dilim kepek ekmeğinee bişeyler sürer yersin meyvede yersinn
canımmm benim montum xl idi kilolu dönemimden kalma şimdi tam oturuyo ilerde sıkarsada önünü fermuarlamadan giymeyi düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?