öyle yaparım artık..
benim daha öncekilerde çok bol değillerdi tam oluyordu ama şimdi zaten önü açık durumda ama göğsüme hava vurunca hastalanıyorum işte çare bulmamlıyım bu duruma..
ahhhhhhhhhh kızımla kovalamaca birde gıdıklamaca oynadık nefesim daraldı öksürük tuttu..ama öyle keyif alıyorduki eğleniyor diye çok mutlu oldum..
daha ciğerlerinn açılmadı normal tıkanmann ama beslenme çok önemlii iştahda kapanıyo zaturrede zorlada olsa yiyeceksinn yoksa üstelerr
eşimi arayayım süt getirsin sıcak bir bardak sütte içerim..hugom sen face kullanıyormusun..
yok kullanmıyorum canım eşim izin vermiyii
benim eşim kızmaz o bile faceye benden alıştı..
hugom ve ecrin siz kışlık işini nasıl yapacaksınız yani kaban olarak..:26:
heee onlarda düşsün altınn sana gelince çokkk yükselsinnnn
benimki beni ne kadar erkeklerden koruyacak sonuçta çalışıyorum iş yerinde yüzlerce insanla muhattabım.o konuda hiç karışmadı allah var zaten face dende kimler arkadaşım bilir tanır geneli ortak arkadaşımdır ortak olmayanlarıda tanır.benimki hayatta izin vermezz buraya bile zor izin verdi sadece kadınlar var diye izin verdii
ona bile kaç kere yok erkektirr kadınım derr konuşur bile dedi kaç kere ama baktı yanlızımmm kıyamadıı
ben akşam yemeğimde hindisuyuna yayla çorbası içtim 1 kase yanında 1 dilim çok tahıllı ekmek 5 kaşık yumurtalı ıspanak 2 kaşık yoğurt ve pilaki yedimmm mor lahanalıı
yemekten 1 buçuk saat sonra 1 kupa nesguikli süt ve 4 yulaflı püskevit yedimmm saat 10 gibide 1 armut 1 mandalina yirimm tamamdırr
valla tatlımm benim montumunn önü halaaa kapanabiliyorrgöbegime ragmenn tabi gecen kıss daha zengin duruyoduu simdi tam sarıyoo 1 ay sonra olmucakk.. o zaman da içime hırka giyerimm önümü kapatmam.. kaban almak pahalı 1 kıs için alınmaz yani. bakıcez artık
evetttt benn cocukk dogurcamm para lazımm
simdi kayınvalidemle konustumm dahası esimin yegenine siir söylüyodum ödevi için o ona okudu o da yazdı.. siir faslı bitti yarın güne gelcen mi dedi.. e yani dedimm. nasıl yapcan acaba dedi. yani 1 yada 1 bucuk gibi giderim işte dedim. ben nasıl yapsam taksiye mi binsem dedi. bende x in işi olmazsa götürür bizi yarın arabayla dedim.. ee kacta gideriz ki o zaman ben bankaya da gitcem didi.. e işte 1.5 gibi falan gidilir dedim. cok gec kalmayalım biz ev sahibiyiz dediayy gitcegimiz ev görümcem. gelcekler de görümcem ,kaynanam,esimin halası ve torunu, bide amcasının karısı.. hala ya ve yngeye mi ev sahibiyiz anlamadım neyse konusuruzz dedim bi yarın olsun da iyi tamam dedi. x nerde dedi. işte beton bitmiş araba cıkcaktı bugün servisten onu alıp gelcek dedim. ne betonu daha cumartesi döktüler dedi. bilmiyorum anne betonmus iste bi pikapmıs azmıss falan bilmiyorum dedim.. kolondur o dedi allah ım her poku da biliyo masallah bilmiyorum anne belki kolondur dedim. kolondur kolondur dedi sonra kapattık.. bakın bu konusmada ne var bişi yok.. ama ben yine gıcık oldum .. nedeeennn beton degil kolondur demesine 1 ev sahibiyiz erken gidelim e 2
ya bıkmışsın kayınvalidene o ne dese iyi kötü batıyo iştekadın gevezelik yapmış laf olsun diye konuşmuşş ama sen gıcıksınya ne dese batıyoo
valla tatlımm benim montumunn önü halaaa kapanabiliyorrgöbegime ragmenn tabi gecen kıss daha zengin duruyoduu simdi tam sarıyoo 1 ay sonra olmucakk.. o zaman da içime hırka giyerimm önümü kapatmam.. kaban almak pahalı 1 kıs için alınmaz yani. bakıcez artık
evetttt benn cocukk dogurcamm para lazımm
simdi kayınvalidemle konustumm dahası esimin yegenine siir söylüyodum ödevi için o ona okudu o da yazdı.. siir faslı bitti yarın güne gelcen mi dedi.. e yani dedimm. nasıl yapcan acaba dedi. yani 1 yada 1 bucuk gibi giderim işte dedim. ben nasıl yapsam taksiye mi binsem dedi. bende x in işi olmazsa götürür bizi yarın arabayla dedim.. ee kacta gideriz ki o zaman ben bankaya da gitcem didi.. e işte 1.5 gibi falan gidilir dedim. cok gec kalmayalım biz ev sahibiyiz dediayy gitcegimiz ev görümcem. gelcekler de görümcem ,kaynanam,esimin halası ve torunu, bide amcasının karısı.. hala ya ve yngeye mi ev sahibiyiz anlamadım neyse konusuruzz dedim bi yarın olsun da iyi tamam dedi. x nerde dedi. işte beton bitmiş araba cıkcaktı bugün servisten onu alıp gelcek dedim. ne betonu daha cumartesi döktüler dedi. bilmiyorum anne betonmus iste bi pikapmıs azmıss falan bilmiyorum dedim.. kolondur o dedi allah ım her poku da biliyo masallah bilmiyorum anne belki kolondur dedim. kolondur kolondur dedi sonra kapattık.. bakın bu konusmada ne var bişi yok.. ama ben yine gıcık oldum .. nedeeennn beton degil kolondur demesine 1 ev sahibiyiz erken gidelim e 2
aksam yemegimmm
kocaa bi tabak mısırlı ve peynirli yesil salata
bide 5 tane az yagda kızarmıs altın balık
bidee sirkeli pancar
bideee kepek ekmegi
yatıcek yerim yok bu sebeplen hugocumbütün ayetler hadisler kayınvalidemden yana nese tövbee estagfurullah diyerekk yemek hazırlamay gidiyorumm.. kelabbaaamm cok acmıss.. gece bakarım yne
merhaba kızlar nasılsınız
slm hugocuk nasılsın
iyiyim sağol sen nasılsınnn
kaç haftalık oldunnn nasıl gidiyo hamilelikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?