artık bende burdayım benide aranıza alın birlikte devam yola
sonunda oldu sanırımkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada su içme olayını becerebilen varmı aranızda içemiyorum ne yapsam bide şu gece acıkmalarımla başım belada ama bu sefer kararlıyım spor diyet vericem bu kiloları
slm kızlar bende sizdenim arada bir giriyorum bu topige.72 den 63.5 a kadar zayıfladım. ama şimdi zayıflamam durdu 3 haftadır böyle kaldım çok kötü hissediyorum.sizleri okudukça motive oluyorum çok saolun.sabahları ebru ile plates akşam üstüde 65 d yürüyorum ama banamısın demiyo kilolar.napıım bana bi yol gösterin
sonunda oldu sanırımkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada su içme olayını becerebilen varmı aranızda içemiyorum ne yapsam bide şu gece acıkmalarımla başım belada ama bu sefer kararlıyım spor diyet vericem bu kiloları
Hoşgeldin canım..
çizelgen süper olmuş canım..
Bu smileylerin yer değiştirmesine gıcık oluyorum.. istediğim ifadeyi bulamıyorumm... Hrrr...klava: klava:
çizelgeyi hazırladım ama kopyalayamadım nasıl olcak.buarada herkase teşekür burda olmak ayrıcalık
fibula, 30day... 'in level3unun part3ü error verıyor rapidshare de ... sinir oldum yaa... sende varsa rapide part3u yukleyebılır mısın?
fibula, 30day... 'in level3unun part3ü error verıyor rapidshare de ... sinir oldum yaa... sende varsa rapide part3u yukleyebılır mısın?
sara 1litrelik ılık su hazırladım ve içmeye çalışıyorum şimdi 4 litreyi tamamlamalııyım.Ayrıca şimdi koşu bandına çıkıp koşucam sonrada mekik çekicem hadi bakalım her sabahtartıya hucum
kızlar ne güzel hepiniz sularınızı içiyorsunuz ama nolur canlarım fazlasını içmek için zorlamayın kendinizi
suyun fazlası beyin hücrelerinin ölümüne yol açıyor
içebildiğiniz kadar için, sağlıktan önemli değil hiçbir şey
geçmiş olsun canım sende mi hastalandın benden geçti sanırım sırnaşık şey, acil şifalar Şeniz
waaaaaaaaaaaaw sara göbek falan kalmamış ya süpersin alkisalkisalkis
aramıza hoş geldiniz fısıklar
dayanamadım.akşam evde bakarım diyodum.indiriliyo.şu an yüzde 85 e geldi hatta.link sağlam.şurdan indirdim.
RapidShare: Easy Filehosting
şimdide tamamen bitti indirme işlemi.ben level 1 ve 2 yi indirdim.daha 3 e gelmemiştimi.hepsini indirmedim yani.3. levelin 3. partında sorun yokmuş arkidişler.
sendemi hastaydin evlibarklim ay sagol canimcim azcik hafifledim ama gel birde bana sor ay satakmi var nemafoldumben
kizlar bu indirdiginiz ne oliii baga bi diyiverin ayol bende indirem ise yarar birseysezemuszemus
azalmadı hiç canım hatta daha da çoğaldı diyebilirim..yemezsem sütüm azalır diye düşünürsen sütün azalır canım..ama olumlu düşün sütüm çok bol de kendi kendine..bol bol sıvı tüket..ama sakın hazır meyve suyu tüketme sonuçta katkı maddesi var içinde..rezene içebilirsin ben dalinin granül rezenesini içiyorum..bide canım bi tavsiyemde bebeğine masaj yap ona masaj yaparken sütün çoğalacak göreceksin..aklıma geldikçe yazarım..haa bide her sabah kahvaltıda peynirle maydanoz yiyorum canım oda çok süper süt yapıyo..booooooolllll sütlü günler sağlıklı zayıflamalar..zemuszemusHarikasınız yani sütün azalmadımı ben 2 gün yemeyi kestim hemen süzüm azaldı...napicam ya birde senin diyeti denim bakim nolcak bu arada önerilerini bekliyorum
hoşgeldin canım..valla hemde nasıl su içiyorum ama zayıflayım diye deil kendimi bildim bileli çok su içerdim..sonunda oldu sanırımkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada su içme olayını becerebilen varmı aranızda içemiyorum ne yapsam bide şu gece acıkmalarımla başım belada ama bu sefer kararlıyım spor diyet vericem bu kiloları
fazla suyun böbreklere zararlı olduğunu biliyodum canım ama hücreleri öldürdüğünü bilmiyodum..ama benim vucudum istiyo yinede zararlı olurmuki..???:sm_confused:4 litreye yakın tüketiyorum tabi sade su deil çay filan hepsi işte..kızlar ne güzel hepiniz sularınızı içiyorsunuz ama nolur canlarım fazlasını içmek için zorlamayın kendinizi
suyun fazlası beyin hücrelerinin ölümüne yol açıyor
içebildiğiniz kadar için, sağlıktan önemli değil hiçbir şey
saol ama indiremiyorum ki ben neden acaba???kızlar bi bakın ilginizi çekeceğini umuyorum
walk at home ile evde yürüyüş yap sağlıklı zayıfla ve incel - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?