60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

artık bende burdayım benide aranıza alın birlikte devam yola

Hoşgeldin canım..

çizelgen süper olmuş canım..

Bu smileylerin yer değiştirmesine gıcık oluyorum.. istediğim ifadeyi bulamıyorumm... Hrrr...klava:klava:

merhabalar:)
kızım uyumuşken hem yemek yiyeyim hem size bakayım dedim..salata yedim ama doymadı gözüm (
ah ah siz o kadar özveride bulunurken ben kilo veremem heralde..

hoşgeldin canım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşman dileğiyle....

fibula, 30day... 'in level3unun part3ü error verıyor rapidshare de ... sinir oldum yaa... sende varsa rapide part3u yukleyebılır mısın?

valla ben fena halde su içiyorum ama zaten oldum olası çok su içerim günde hiç içmiyosam 4 litre falan içiyorum şişemide büyüttüm 1 litrelik şişe var artık masamda :içelim:
Hoşgeldin canım..

çizelgen süper olmuş canım..

Bu smileylerin yer değiştirmesine gıcık oluyorum.. istediğim ifadeyi bulamıyorumm... Hrrr...klava:klava:

bende gıcık oluyorum ama yeni smilleride çok seviyorum :kedi: hele buna bayıldım kediii kaydirigubbakcemile3

çizelgeyi hazırladım ama kopyalayamadım nasıl olcak.buarada herkase teşekür burda olmak ayrıcalık

kesinlikle çok büyük bi ayrıcalık canım.pazar günleri pek fazla giremiyorum ve öyle özlüyorumki herkesi :gitme:

bu arada o ticker konusunu hiç beceremedim ben hep kızlar yardım etti zemuszemus

fibula, 30day... 'in level3unun part3ü error verıyor rapidshare de ... sinir oldum yaa... sende varsa rapide part3u yukleyebılır mısın?

bende indiremedim hep hata veriyo başka bi yöntem bulcam bakalımm

sara 1litrelik ılık su hazırladım ve içmeye çalışıyorum şimdi 4 litreyi tamamlamalııyım.Ayrıca şimdi koşu bandına çıkıp koşucam sonrada mekik çekicem hadi bakalım her sabahtartıya hucum

kızlar ne güzel hepiniz sularınızı içiyorsunuz ama nolur canlarım fazlasını içmek için zorlamayın kendinizi
suyun fazlası beyin hücrelerinin ölümüne yol açıyor
içebildiğiniz kadar için, sağlıktan önemli değil hiçbir şey

lmaz: hergün tartı olmasss

canımcım ben istemeden içiyorum elim sürekli suda benim vücut fazla alıştı kaydirigubbakcemile3

dayanamadım.akşam evde bakarım diyodum.indiriliyo.şu an yüzde 85 e geldi hatta.link sağlam.şurdan indirdim.
RapidShare: Easy Filehosting

şimdide tamamen bitti indirme işlemi.ben level 1 ve 2 yi indirdim.daha 3 e gelmemiştimi.hepsini indirmedim yani.3. levelin 3. partında sorun yokmuş arkidişler.

Son düzenleme:

sendemi hastaydin evlibarklim ay sagol canimcim azcik hafifledim ama gel birde bana sor ay satakmi var nemafoldumben

kizlar bu indirdiginiz ne oliii baga bi diyiverin ayol bende indirem ise yarar birseysezemuszemus

sendemi hastaydin evlibarklim ay sagol canimcim azcik hafifledim ama gel birde bana sor ay satakmi var nemafoldumben

kizlar bu indirdiginiz ne oliii baga bi diyiverin ayol bende indirem ise yarar birseysezemuszemus

canım bu son level3un son partı ama part1 ve part2yı de ındırmen lazım.bır de bu adı üstünde level3.yanıen zoru. level1 ya d a level2 bulalım sana. gecmıs sayfalarda fibula link vermıstı..ordan ındırebılırsın..acayıp ter attırıyo valla. ben level2yı yapıyorum.

ben de walk at home hakkında bılgı ıstıyorum yapanlardan. canlarım ben annem ıcın evde kolay yapılacak(yürüyüş kadar zorlayacak bısı )arıyorum. annem 54 yasında.....kotam sınırlı ...indirip bakayım dıyemıyorum.işe yarayacaksa indireyim..

Herkese selam...Eskilerin bir kısmını okuyabildim ancak.Sanırım dün öğleden sonra bakamıştım en son.Anam oku oku bitmiyor.Neyse bölük pörçük de olsa biraz okudum.Sanırım grubun yeni üyeleri var,hepsine hoşgeldiniz diyorum.

(Bu arada benim yazı karakterlerim ve boyutları değişmiş,bu benden mi,siteden mi kaynaklanıyor anlamadım.Başka sitelerde yazılar gayet normal..)

Neyse..Bu gün reglimin ikinci ve tabii ki en yoğun günü.Halsizliğim bir hayli fazla.Dün akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım ancak bu akşam bu konuda ümitsiz bir vakayım. Fakat buna rağmen yaklaşık 2,5 saat dip bucak temizlik yaptım (o spordan ne kadar sayılıyor bilmem ama).Oğlum da bugün evdeydi,eh onun arkasından da bir hayli koşturdum..Şimdi halası geldi aldı.Vallahi nefes aldım,çok hareketliydi o da bugün nedense.

Evet bugün yediklerimi yazarsam:

Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1 uno light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
8 tane yeşil erik

Öğlen:
3 tane ızgara köfte
1 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı kadar havuç-kıvırcık salata (yağsız-tuzsuz)
1 dilim uno light ekmek
1 tane akmina limonlu soda

Ara:
1 fincan yeşil çay
1 tane çikolatalı bisküvi (Eti Benim'o)

Ay bugün ne çok yemişim değil mi?Ben de yazınca farkettim.Artık bu saatten sonra birşey yemek yok,bol bol su içmek var...:içelim::enbuyukkk:

sayfa açık kalmış..tekrar mrb kızlar..

Harikasınız yani sütün azalmadımı ben 2 gün yemeyi kestim hemen süzüm azaldı...napicam ya birde senin diyeti denim bakim nolcak bu arada önerilerini bekliyorum
azalmadı hiç canım hatta daha da çoğaldı diyebilirim..yemezsem sütüm azalır diye düşünürsen sütün azalır canım..ama olumlu düşün sütüm çok bol de kendi kendine..bol bol sıvı tüket..ama sakın hazır meyve suyu tüketme sonuçta katkı maddesi var içinde..rezene içebilirsin ben dalinin granül rezenesini içiyorum..bide canım bi tavsiyemde bebeğine masaj yap ona masaj yaparken sütün çoğalacak göreceksin..aklıma geldikçe yazarım..haa bide her sabah kahvaltıda peynirle maydanoz yiyorum canım oda çok süper süt yapıyo..booooooolllll sütlü günler sağlıklı zayıflamalar..zemuszemus

hoşgeldin canım..valla hemde nasıl su içiyorum ama zayıflayım diye deil kendimi bildim bileli çok su içerdim..

fazla suyun böbreklere zararlı olduğunu biliyodum canım ama hücreleri öldürdüğünü bilmiyodum..ama benim vucudum istiyo yinede zararlı olurmuki..???:sm_confused:4 litreye yakın tüketiyorum tabi sade su deil çay filan hepsi işte..

saol ama indiremiyorum ki ben neden acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…