60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok haklısın Lunacığım,ben eskıden çok daha fazla çekerdim bunun sıkıntısını.Sporla birlikte çok şey aştım ama hala sıkıntılı geçiyor periyotlarım ama buna da şükür...

ya kızlar ben de kilo vermek istyorum buraların yabancısıyım napsam nasıl aranıza girsem:)
girdin bile...
merhaba arkadaşlar bende sizinle burada paylaşımda bulunmak istiyorum
sesimi duyan varmı

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu

var :) sen de hoşgeldin... :1hug:

sana sözüm vardı uzun süredir yazayım diyordum fırsat bulamamıştım dün gece bir ara yazıverdim...bugün yaptın mı acaba beğenecek misin merak ediyorum...:uhm:

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun...

günaydın kızlar ben tartıldım bu sabah 61. 500 olmusum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt

senin adına sevindim canım tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin...

canım aramıza hoş geldin...kahvaltıda yediklerin aslında çok doyurucu...bir süre sonra miden küçülmeye başladığında bu yediklerin sana çok gelecek bak göreceksin...yerimseniben

resmen 63 kiloyum zemuszemus zemuszemus :teytey: :dance: sositososito delikafadulden hihoyyyt

tebrikler hacerimmm...:lepi:

mavi benekcim artık veli iyi bir ders almıştır umarım tebrik ederim.
sağol tatlım:)bak sen o dondurmayı ye,kesinlikle pişman olma ama keyfini iyi çıkar çünküüüü bir hafta dondurma yememe cezesına çarptırıldın tarafımdan:):))))))))))hadi şimdi afiyet olsun kötükedihüso

evet keyfini çıkara çıkara yedim. şimdi çok pişmanım ancak bir hafta yemezsem geçer bu bu arada beneğim senin su dökülme anını bugün öğretmenler odasında anlattım herkes yıkıldı gülmekten :roflol:
ben hala gülüyorum

canım ne güzel konuşmuşsun...ama çok şaşırdım adamın utandığına...öyle birinden hiç beklemezdim...ama eşide ilginç...o da gelip ağlamış ya durumumuz kötü diye...kendisinin de kocasından farkı yok aslında...çocuğun annesi senin yüzüne nasıl bakabiliyor aklım almıyor...

canımsın ne diyeyim:)))))))))))kız sen benim okuluma gelsene!benim 4 tane can kardeşim var bu okulda,5. de sen ol:)))))))))

ben alıştım artık bitanem...yüzü olmayanlar her yüze bakabiliyor ne yazıkki..(((

agzına saglık benek ablam, en iyi ögretmen insanlık dersi verebilen öğretmendir.

prensesimmmm bi görünüp bi kayboluyon:)özledik herhalde!!!!!!!!!sevene bu kadar eza revamı kuzuuuum:):))))))))

beneğim nerde görev yapıyosun hangi şehirdesin? hemen geleyim
tekirdağdayım bitanem...benim şansım herhalde,buradaki en can dostum ing. öğr. ve henüz 23 yaşında..:)hadi gel bekliyorum:)yalnız bi problem var,benle dost olan bidaha gidemiyo bu şehirden:)))))))))bizde böyle:dostum üzülmez,düşmanım gülmez...:)))))))))

burdayım aplaaaaaaaaaaaaam sen iste yapısırım ben KKya....
ablasının prensesi.... binlerce yeldeğirmenine karşı ,tek donkişot sanıyordum kendimi...ama seni tanıyınca anladımki tek donkişot ben değilmişim...umut ektiniz yeniden yüreğime....sağolun...varolun...

ablasının prensesi.... binlerce yeldeğirmenine karşı ,tek donkişot sanıyordum kendimi...ama seni tanıyınca anladımki tek donkişot ben değilmişim...umut ektiniz yeniden yüreğime....sağolun...varolun...

biraz dumanlıyım ben gene ablam da fazla sık cevap veremıyorum..

en yakın arkadasın 23 yasında ing ögr imiş ya...

ben de 23 yasındayım opuyorumnanaktan

ben de ing ögr olabiliyorum, olsam mı ki... ablamın arkadasını kıskandım :ecrin_bebek:

bu arada "Don Quixote" en sevdiğim yabancı eserlerden biridir. zira cok manidar bulurum. ondan olsa gerek benzetmeni çok sevdim. zemuszemus gene hislerime tercüman oldum.. yüreğimin kalemi,fikrimin ince gülü ablam benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…