canım bu son level3un son partı ama part1 ve part2yı de ındırmen lazım.bır de bu adı üstünde level3.yanıen zoru. level1 ya d a level2 bulalım sana. gecmıs sayfalarda fibula link vermıstı..ordan ındırebılırsın..acayıp ter attırıyo valla. ben level2yı yapıyorum.
Herkese selam...Eskilerin bir kısmını okuyabildim ancak.Sanırım dün öğleden sonra bakamıştım en son.Anam oku oku bitmiyor.Neyse bölük pörçük de olsa biraz okudum.Sanırım grubun yeni üyeleri var,hepsine hoşgeldiniz diyorum.
(Bu arada benim yazı karakterlerim ve boyutları değişmiş,bu benden mi,siteden mi kaynaklanıyor anlamadım.Başka sitelerde yazılar gayet normal..)
Neyse..Bu gün reglimin ikinci ve tabii ki en yoğun günü.Halsizliğim bir hayli fazla.Dün akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım ancak bu akşam bu konuda ümitsiz bir vakayım. Fakat buna rağmen yaklaşık 2,5 saat dip bucak temizlik yaptım (o spordan ne kadar sayılıyor bilmem ama).Oğlum da bugün evdeydi,eh onun arkasından da bir hayli koşturdum..Şimdi halası geldi aldı.Vallahi nefes aldım,çok hareketliydi o da bugün nedense.
Evet bugün yediklerimi yazarsam:
Sabah:
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1 uno light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Ara:
8 tane yeşil erik
Öğlen:
3 tane ızgara köfte
1 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı kadar havuç-kıvırcık salata (yağsız-tuzsuz)
1 dilim uno light ekmek
1 tane akmina limonlu soda
Ara:
1 fincan yeşil çay
1 tane çikolatalı bisküvi (Eti Benim'o)
Ay bugün ne çok yemişim değil mi?Ben de yazınca farkettim.Artık bu saatten sonra birşey yemek yok,bol bol su içmek var...:içelim::enbuyukkk:
Geçmiş olsun..
Regl dönemi en sıkıntılı dönemdir.Ama bekarlara hep evlenince geçer olmadı bebek doğurunca geçer derler...Artık inanmıyorum!Ömür boyu benle olacak o...
aksam döner yedim ama yediğime de pisman oldum hazır paketti midem bulanıyo simdi ıyyyyyyyyyyy ekmekde yemedim hiç bir tabakda corba içtim
Doktorun biri aynen şöyle demişti :" Patates gibi olmak istiyorsanız, bol bol patates yiyin."
Hiç unutmuyorum bu sözü :roflol:
günaydın fıstıklar...
bişey danışcam size ben 2 lt su içerken çok zorlanıyorum.acaba içilen sade çaylarda su olarak sayılıyor mu?
Fly dan esinlenerek aklıma gelen motivasyon özlü sözleri
Terazi var , tartı var 27 nin vakti var
Kadında önemli olan ruh güzelliğidir. İyi bir ruhun sahip olması gereken vücut ise 38 beden olmalıdır
Türküm , Doğruyum , Çalışkanım niye 27 beden olmayayım
Paranın ne önemi var ? Mühim olan 27 beden olan tüm kotları alıp giyebilmek
kızlar bugün depresyondan çıkmaya karar verdim bu da ne demeksekaydirigubbakcemile3
siz de bana yardım edin nolur
bu öğlenden itibaren eski ben olucam diyete devam edicem
olayları akışına bırakıcam her olumsuzlukta kocamı suçlamıcam ona iyi davrancam
sağlıktan ötesi yok dün oğlum azcık ateşlenince dank etti boşvercem evi falan :dilcikar:
[/URL][/IMG]
sendemi hastaydin evlibarklim ay sagol canimcim azcik hafifledim ama gel birde bana sor ay satakmi var nemafoldumben
kizlar bu indirdiginiz ne oliii baga bi diyiverin ayol bende indirem ise yarar birseysezemuszemus
Bu arada doğadan marka kayısılı form çay aldım kızlar bende..
canım benimmm,ne yazıkki binlerce insan sevmediği işi yapıyor
canım çok teşekkür ederim...çok ince düşüncelisin...ama kendim indirmeyi öğreneyim değil mi her zaman seni nerede bulurum...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım zaten fotolarında hemen hemen o kiloda görünüyorsun demek ki Allah söyletmiş en kısa zamanda o kiloda da görürüz seni inşallah...kaydirigubbakcemile5
:roflol: beneğim o kadar imreniyorum ki sana...öğretmenlik içimde ukde kaldı çok küçükken bile tek olmak istediğim meslekti ama kısmet işte..:çok üzgünüm:
prensesiiiim utandırdın beniSelamlar kızlar,
yürüyüşten geldim ben de..
bir tane salatalık yedim..
yazdıklarınızı okudum.özellikle ögretmenlik üzerine paylasımlarınızı.hep hassas olmusumdur o konuda. toplumdaki en bilinçli ,en iyi eğitimli ve en özverili insanların bu mesleği secmesı gerektigini düsünürüm.
benım az da olsa ögretmenlık tecrubem oldu. yukseği yaparken staj döneminde ögretmenlik yaptım.özel ders olanaklarım oldu.su anda yabancı dil bölümünde ihtiyacı olan arkadaslara yardım ediyorum ingilizce ile ilgili.
ben kpss ye girmedım ve bu sene gene girmeyecegım.(bıldıgım kadarıyla en rahat ataması olan branşlardan birinde olmama ragmen)kariyer planlarımı baska bır alanda kuruyorum.
en bastaki sebebi elbetteki herkesin gönlünde bir aslan yatması,yani ideallerimin farklı oluşu ama su da bir gercekki ögretmen olma yolunda kendıme asla güvenemiyorum.
bu işi benden daha iyi yapabileceklerin yapması gerektıgını düsünüyorum. O naif ve steril yüreklere gerekli hassasiyeti ve özveriyi sonuna kadar gösterebileceklerin..bu konuda ögrencısı olmasam da öyle hissediyorumki benek ablam 10 numara.. hatta keske benım ilkokul ögretmenım olsaydı... nerden bılıyorsun dıyeceksınız ama küçük Sanem sizce beni doğrulamıyor mu?
opuyorumnanaktan
Günaydın Hanımlar . . .
çıtırım buraya sarma dolma gibi tahrik edici foto koyma aaaa dün gözüm döndü neydi o sarmalar öle . . . parlak parlak . . .
kaydirigubbakcemile3
derinciğim köriye bayılırım ki çorbada kimbilir nasıl olur . . .
hemen bu akşam deneyeceğim . . .
çok pratik malzemeler ve uygulanış . . . tam benlik yani . . .
teşekkür ediyorum derinciğim benim . . .
afiyet olsun perim . . .
bayılıyorum patlıcanaaa bende sürekli yaparım hatta halamdan yeni bi tiyo öğrendim artık onu uyguluyorum.patlıcanları ateşte yada fırında közleyip temizleyip dipfreeze (aman işte buzluğa) atıyorum 1 sene bile duruyomuşşş
sarmamııı asla hayır diyememm heleki anne sarmasııı
kuzum hiç birimiz sıkı diyet yapmıyoruzkiii
afiyet olsun canımm bendemi yapsam azcık irmik helvası laelaelaelaelae
aplam sen zaten bütün gün çocuklarınla haşır neşirsin bu hafta bitiyo okul bu haftadan sonra rahaat rahaaat başlarsın sporuna
allah kolaylık versin canımm
ay bu çocuklar fena alemmm yaaa kaydirigubbakcemile3
:roflol:
geçmiş olsun canımmm
kuzuuummm inşallah allah söyletmiştirrr ama o kadar kilo vermeyi istemem 50 leri göreyim yeter.53 olursam ben hastalıklı gibi olurum yaww boy 174 fazla gelir bana 53
ellerine sağlık bitanemmm hemen yazdım kağıda bende deneyeceğimmm
allah kolaylık versin canımm allah bütün işsizlerin gönlüne göre en tez zamanda işlerini versin inşallahhh
harikasın yaa gerçekten çok mutlu oldum bu derin bilgiye
aynı kahvaltı olayı bizdede vardı canım bizimde misafirlerimiz var bende poaçaları 4 e bölmüştük onlardan 5 en minik dilimi ve peynir yedimm çok zevkli bi kahvaltıydı amaa :))))
kuzumm suyun yerini hiç bişey almaz hatta çay vücuttaki suyun tutulmasını engelliyo su içmek şart...lmaz:
fulyaaamm resimleri görünce verdiğim tepkiyi görmen lazımdı harikalar hepsiiiii
eveeet artık senide görmek istiyoruuzzz
bayıldım bu sözlereee :))))))))))
günaydın taklımmmm opuyorumnanaktan
kuzuuum parmağına çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm hala geç kalmış değilsin biraz zor ama buz torbasına sok elini düşmesini engeller ama biraz acı verir mafoldumben
kedi içinde zor bi durum tabii ama o kedi 6 yaşındamıymış eğer öyleyse çok zor alışır kedicik yazık yaa
ne gördün bi tanem çok merak ettim??
ayy ne güldüm ama wc koltuğuna :roflol: benim patronum benle dalga geçti bilgisayarını wc ye taşıycam daha kolay olur senin için diye kaydirigubbakcemile3
her zaman yanındayız canımmm
saracım canımmm sende taşları yerine oturtamamanın üzüntüsünü,derin pişmanlıkların acısını ve yarına inancı kaybetme belirtileri hissediyorum((((((((umarım yanılıyorumdur
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
sen GÜZEL bir insansın saram...biliyomusun insanların yürekleri yüzlerine yansır....
fulyammm bu saatte ne uykusu be gülüm:))))Selam kızlar,
bugün çok kaçamak yaptım ama telafi ettim sanırım.. 2 saat spor yaptım.. Neyse ben yavaştan yatar.. öpüyorum sisleriiii... Muckssss
ıyi geceler tatlı rüyalar...
hoşgeldiiiiiiiin....kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?