60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim aciklaman icin :kedi:ben maytap arkadasin verdigi linkten basladim level 1 indirmeye bakalim hayirlisi insallah verebilirim kilo:gitme::gitme:

Geçmiş olsun..
Regl dönemi en sıkıntılı dönemdir.Ama bekarlara hep evlenince geçer olmadı bebek doğurunca geçer derler...Artık inanmıyorum!Ömür boyu benle olacak o...

Geçmiş olsun..
Regl dönemi en sıkıntılı dönemdir.Ama bekarlara hep evlenince geçer olmadı bebek doğurunca geçer derler...Artık inanmıyorum!Ömür boyu benle olacak o...

Bence de sakın inanma fiumecim.Bu durum tamamen metobolik,sen bu durumu sıkıntılı yaşıyorsan öyle de gidiyor .En azından bende sıkıntılar azalmadı.Yalnız şunu tüm samimiyetimle söyleyeyim,spor bu dönemi daha kolay atlatmamda müthiş işe yarıyor.Ben yaklaşık iki aydır çok yoğun olmamakla beraber egzersiz ve yürüyüş yapıyorum ve sıkıntılarımın çok hafiflediği hissediyorum.
Normalde iki gün yatak-yorgan yatan ben ,halsizliğim olsa dahi bu dönemi rahatlıkla ayakta atlatmaya başladım.Gerçekten diyorlar ya sadece zayıflamak için değil,sağlık için spor,kesinlikle doğru...
kaydirigubbakcemile2

aksam döner yedim ama yediğime de pisman oldum hazır paketti midem bulanıyo simdi ıyyyyyyyyyyy ekmekde yemedim hiç bir tabakda corba içtim

Bende dün 21.30 sularında koca bir döner yedim , canım ekmek yemek istedi uzun süredir ekmek ve türevlerini ağzıma koymadım çünkü. Yedim ve sporla yakmaya çalıştım inşallah olmuştur.

Doktorun biri aynen şöyle demişti :" Patates gibi olmak istiyorsanız, bol bol patates yiyin."
Hiç unutmuyorum bu sözü :roflol:

kaydirigubbakcemile3 Ne güzel demiş

günaydın fıstıklar...
bişey danışcam size ben 2 lt su içerken çok zorlanıyorum.acaba içilen sade çaylarda su olarak sayılıyor mu?

Sayılmıyomuş canım böbreklerimle ilgili problem yaşıyordum , az su içtiğim içinmiş tabi problemin nedeni sonra anlaşıldı , üroloji doktorum o zamanlar sormuştu ne kadar su içiyorsun günde diye , utanmıştım 3 bardak demiştim oysaki 2 bardak zor içiyodum , boğuluyordum..Doktorun bana bi bakışı vardı ürktüm kendimi savunma ihtiyacı duydum ama kahve çay da içiyorum dedim. Demez olaydım.. Onlar suyun yerini tutan içecekler değil dedi. Sonra ben sustum..

Süper canım yaa
:lepi:

Budur canım tebrikler yerimseniben

Gayet fit derler ya , işte öyle görünüyorsun tatlım , oturunca çıkan göbek bende de var , onun gitmemesi için bir neden yok , el ele verip başarıciiiz vereliniortak

sendemi hastaydin evlibarklim ay sagol canimcim azcik hafifledim ama gel birde bana sor ay satakmi var nemafoldumben

kizlar bu indirdiginiz ne oliii baga bi diyiverin ayol bende indirem ise yarar birseysezemuszemus

benimde hastalık azaldı canım işte şimdide parmak ağrısı başladı eczane tırnağımın düşüceğini söyledi offff ben bakamam yaaaa

Bu arada doğadan marka kayısılı form çay aldım kızlar bende..

bende şuan içiyorum ciciş bence kesinlikle tuvalete beni çıkarmıyor ama ben yiyerek kilo almadığımı düşünüyorum

ya kızlar ben de kilo vermek istyorum buraların yabancısıyım napsam nasıl aranıza girsem:)

ya kizlar allah askina artik hanginizde varsa su walk at home videosumu programimi lutfen bana gonderin ya ozelden ya indirme adreslerini yada direct dosyalayip gonderin bende bilmiyorum dosyalayip gonderme nasil oluyor cok ihtiyacim var verilen linkler kaldiriliyor yasak diye offffff olecem ya meraktan yardim edin pilis

gecmis olsun evlibarklim insallah cabucak gecer acin

canım benimmm,ne yazıkki binlerce insan sevmediği işi yapıyorhatta buna rağmen işi olduğu için şükrediyor((
prensesiiiim utandırdın beni aslında ben sadece ''öğretmen'' olmaya çalışıyorum o kadar...ama bu ülkede o kadar çok insan kendi işini bile yapmaya üşeniyorki,sadece işini doğru yapan birisi bile bize olağanüstü geliyor
amaaa senin öğretmenin olmaya gelince...bitanem ben zaten öyle yerinde suspus oturan,sormayan,sorgulamayan,hakkını aramayan kısaca vur ensesine al lokmasını tarzı öğrenci yetiştiremediğim(!)için..eeee sende de bu özellikler maksimumda olduğu için..valla mezun olduğunda türkiye başedemezdi senle:roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan

EVLıBARKLIM geçmiş olsun tatlımmm opuyorumnanaktan
yeni arkadaşlar gelmişler..hoşgelmişler a.s.
esracım kolay gelsin canımcım..hadi bakalım bana kuğu gibi gelin olma sözün vardı..gerçi bu gidişle biz topikçe, değil senin düğününü oğlunun sünnetini bile görürüz bu gidişle...:):)
gözümden kaçanlar varsa kusura bakmasınlar..umarım herkes iyidir..

Selam kızlar,

bugün çok kaçamak yaptım ama telafi ettim sanırım.. 2 saat spor yaptım.. Neyse ben yavaştan yatar.. öpüyorum sisleriiii... Muckssss

ıyi geceler tatlı rüyalar...

canlarıııım,hani bir hafta kadar önce size bir öğrencimden ve onun son model arabalı babasından sözetmiştim ya...işte o baba(!) bugün okula geldi(hangi dağda kurt öldüyse artık)
önce güzel güzel konuştum sonra pat diye;biliyomusunuz eğer elimde yetki olsaydı,çocuğunuzu sizden alırdım,dedim!şaşkın şaşkın neden diye sordu..çünkü siz baba olmayı haketmiyosunuz,ne yazıkki bu ülkede araba kullanmak için bile ehliyet lazım ama çocuk yapmak için hiçbirşey gerekmiyor,sizin gibi arabası çocuğundan kıymetli olan insancıklar bile çocuk yapıp ortalıkta annebaba diye geziyor..eğer azıcık vicdanınız varsa oturup,ben ne kadar babayım hatta ne kadar insanım diye bi düşünün..dedim ve ortamı terkettim...
öğleden sonra eşi geldi okula..kocam evde ağlıyor,çok utanmış,bir daha öğretmenin yüzüne bakamam diyor,dedi..
evet,galiba biri daha ''insan''olduğunu hatırladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…