60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımmm geçmiş olsun.. Allahtan acil şifalar dilerim.. Ah ah çük üzülüyorum ben.. Canım benim..

Hoşgeldin cnm aramıza... Bebişini de allah bağışlasın canım..

kız fıstık gibisin maşallah..

hoşgeldiniz kızlarrrrr...a.s.a.s.

hmmm ilginççç... ama komik.kaydirigubbakcemile3

Sizi gidi kirazcılar siziii :roflol:
Meyveyi bol bol yiyorum zaten, saplarını da biriktirip deneyeceğim inşallah işe yarar.
Tarifi nasıl peki ? Ne kadar suya ne kadar sap ? :roflol:

Selamlar,

yeni arkadaslar gelmişler..hos geldiniz.. saglıklı zayıflamalar...

saracım ve flycım sizi gördum ama yuzunuz cok bellı deıldı ama sizsizniz diye gördum hani olur ya...gercek yasamda görmedıgımden belkı de belırsızdı yuzlerınız. lüks bir yatta ayakta duruyordunuz bodrumda. ben sızı uzaktan gördum yanımda annem vardı.. aa fly ve sara dedım. anneme ben kızların yanına gıdıyorum,görüsürüz diyip yolladım onu. sonra yanınıza koyuldum ama uyanmısım o esnada..bu kaddarrrrr.... bu arada saracım cok hoş duruyorsun.. bişi kalmamıs fazlalık namına..tebrik...

Sizi gidi kirazcılar siziii :roflol:
Meyveyi bol bol yiyorum zaten, saplarını da biriktirip deneyeceğim inşallah işe yarar.
Tarifi nasıl peki ? Ne kadar suya ne kadar sap ? :roflol:
valla tarifi bilmiyorum ama en kısa zamanda sorarım arkadaşıma..

vay be rüyan çok ilginç ben de bazen isim olarak konuşmalarda geçtiğinizi görüyorum rüyalarımda

hmmm güzel bi rüya canım.. Görüşcez demekkin kaydirigubbakcemile3

kizlar..bende sizdenim...boyum 1.62 kilomda 61.....zayifim yesemde bisiy olmaz amaaan nolcak bunuda yiyim diye kilo aldim....birde kurslara gidiyordum cok kosturuyordum yemegede zaman kalmiyodu....ama simdi evdeyim calismiyorum sikintidan yiyorum...50 kiloyken aradan 1 sene gecti ve 61 kiloyum...tekrar 50 olmak istemiyorum ama 55 istiyorum ilk defa 60 oldum ene fazla 58 idi

valla tarifi bilmiyorum ama en kısa zamanda sorarım arkadaşıma..

vay be rüyan çok ilginç ben de bazen isim olarak konuşmalarda geçtiğinizi görüyorum rüyalarımda

hmmm güzel bi rüya canım.. Görüşcez demekkin kaydirigubbakcemile3

canımmm ne güzel bi rüya bu yaa keşke olsa öyle bişey kaydirigubbakcemile3 benim rüyamı anlatmıştım zaten sizeye 60-69 topiğindekilerin kahvaltısı zemuszemus keşke olsa öyle bişey yaa.keşkeee :Saruboceq:

bence de valla züpper oluyyy...

slm kızlar bende sizdenim arada bir giriyorum bu topige.72 den 63.5 a kadar zayıfladım. ama şimdi zayıflamam durdu 3 haftadır böyle kaldım çok kötü hissediyorum.sizleri okudukça motive oluyorum çok saolun.sabahları ebru ile plates akşam üstüde 65 d yürüyorum ama banamısın demiyo kilolar.napıım bana bi yol gösterin

sonunda oldu sanırımkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada su içme olayını becerebilen varmı aranızda içemiyorum ne yapsam bide şu gece acıkmalarımla başım belada ama bu sefer kararlıyım spor diyet vericem bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…