- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
canlarımm günaydın
bugün yine pek iyi değilim hala dediğim bi akrabamın bütün vücudunu kanser sardığını öğrendim dün akşam.çocukluğum ellerinde geçti ve çok üzüldüm bütün akşam ağlamaktan şiştim.gecede bütün uykum kabuslarla geçti.herkes hastanede tüm sevdiklerim ölmüş çok etkilendim rüyamdan onun arkasınada sabah kocam olacak adamın salakça kaprisi yüzünden kavga ettik temelli bittim mafoldumben
neyse sizinde canınızı sıktım.kendime gelirim heralde allahım sabır versin bana :Saruboceq:
biraz önce resim çektim yine 2 tane bayaa güsel çıktı sıkılaşmışmıyım ne :kedi: ekliycem şimdi sizede opuyorumnanaktan
Canımmm geçmiş olsun.. Allahtan acil şifalar dilerim.. Ah ah çük üzülüyorum ben.. Canım benim..
meraba arkadaşlar sanırım artık bende bu topiğe layığım çok şükür bi ara 80 lere doğru gidiyodum.. bundan 63 gün önce doğum yaptım melek gibi bi oğlum var..ve hamileliğimde aldığım kilolar var..
52 kg ile hamiş oldum 72 ile doğuma girdim..şimdi tartı 60 gösteriyor..zaten hamilelikten öncede 3 kilo fazlam vardı..hedefim 49 kilo olmak..yani 11 kilo vermeliyim..
bu arada oğlumu emziriyorum..ama gördüm ki sütün yemekle pekde alakası yok sıvı alımı çok önemli..6 gündür diyetteim ama allaha çok şükür sütüm var ve yağ oranıda gayet ii..
Hoşgeldin cnm aramıza... Bebişini de allah bağışlasın canım..
[/URL][/IMG]
kız fıstık gibisin maşallah..
azcıkda kendimi tanıtıyım...
22 yaşındayım 11 aylık evliyim okul öncesi öğretmenliği okuyorum..ve bu kilolardan mümkün olduğunca çabuk kurtulmak istiyorum..
bu sabah kahvaltımda,,,
1 kk peynir
2 domates
közlenmiş yeşil biber
1 dilm kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 fincan da çay içtim..ama hiç doymadım ühüü ühüüü..
Merhaba kızlar, ben klube dün katıldım, bugün de forumları incelerken bir bakmışım kendimi bu grupta buldum. Kısaca durumumu özetliyim sizlere, 28 yaşındayım, 2 senelik evliyim, evlenmeden önce, hatta gelinliğimi giydiğim gün 52 kg iken şu an 65 kiloyum, bu da son bir buçuk ayda 3 kilo vermiş halim. Yeni evli veya evlenecek arkadaşlara şiddetle uyarım olsun ki, sakın yeme düzeninizi değiştirmeyin, yaş da ilerledikçe geri vermek çok zor oluyor. Pazartesi ( genellikle her ay bir pazartesi bu kararı alırım :1rolleyes: ) aldığım bir karar ile diyete başladım. Ancak çalışma koşullarım ve eve dönüş saatlerim çok fazla diyet ve spora müsait değil açıkçası. Bu nedenle metabolizmamı da hızlandırması açısından diyetimi 5İN1 denilen hap ile desteklemeye çalışacağım, dün sipariş verdim, bugün elimde olmasını umuyorum.
Pazartesiden beri sabahları kepek ekmeğine hazırlanmış kk büyüklüğünde peynir, salatalık ve domates içeren sandviç ve yanında çay ile kahvaltı ediyorum. Öğle yemeği işyerinde catering usulü çıktığı için, yağlı olmayan, daha çok salata ağırlıklı birşeyler yiyorum, aah bir de tatlıya karşı koyabilsem.Ara öğün yapamıyorum işyerinde maalesef ama 1 litre civarı su içmeye çalışıyorum.
Akşam ise eve girişim 19.30 - 20.00 gibi oluyor, biliyorum bu saat yemek yemek için çok gecikmiş bir saat, eşim olmasa ufak tefek şeylerle geciktiririm ama kendisi oldukça iştahlı olması nedeniyle ona eşlik etmek zorundayım.
Bunun ardından da mümkün mertebe birşey yememeye çalışıyorum, bakalım ne kadar başarılı olacağım. Desteğiniz için teşekkürler şimdiden.
hoşgeldiniz kızlarrrrr...a.s.a.s.
kızlar az önce bir arkadaşım kiraz sapını kaynatıp içtiğini söyledi zayıflatıcı etkisi varmış şaşırdım
hatta kiraz demişki : arkamdan dut gelmese herkesi sapıma çeviririm:roflol:
çok komik ya var mı duyan doğru mu acaba?
hmmm ilginççç... ama komik.kaydirigubbakcemile3