12. haftamızdayız hugocuk cok şükür iyi gidiyor haftaya salı kontrolumuz var 2 li test falan yapılacak
sen nasılsın
oturma odamı silicem yemek yapıcam sular kesikk
kızz hergün biyeri siliyonn kac m2 bu evv
ecrinciim ayy bu ara çok değiştin valla sinirli filan oldunn senin kızz yoksa sinirlimi olacakkkayyy içinden gelen hisse kulak vermee inanına neşeli mutlu oll
bugün çok sevgili kayınvalideni görücen onla takılcan ondanmıki acep bu sinirr
neyse cıktım ben balım.. subeyi ögrenmeyi unutma.. bende gideyim yavass yavas:26::26::26: hadi öptümm senii
ayy ne bilim kız hugomm hormonlarınn beni canavara cevirdi.. ayy sokakta gördügüm insanlara da tavım eskiden böle degildim.. kadına yoluın ortasından yürüyo diye,cocuga bi kızın poposuna baktı diye, birisi kalkıp önüme oturdu diye, efenimm birinin konusmasına,birinin yürüyüsüne herv seye sinir oluyorum.. insallah kız da böle olmaz.. içime seytan kactı resmen:26::26::26::26: bide anidenn sinirleniyorum.. her yerde sıkılıyorum.. bişi yapasım var mesela ama ne oldugunu bilmiyorum:26::26::26: depresyona mı girdim haketten acaba herseye de aglıyorum:26::26::26:
yapma o kadar temizlikk zorlama kendini iyi belin agrımıyoo.. benimm belim ikiye ayrılıvecekk gibi oluyo
oyyyy bu ne asabiyetttbişeyde diyemez kendi kendini yersin artıkkk aslında bazı şeylerr azcık ,stediğin gibi olsaa bu kadar kasılmazdınn
öğlen yemeğinde hindisuyu çorba 1 kepçe hindi sote ve peynirli makarna yedimm
ara öğünde 1 bardak sıcak süte kakao ekledimm 1 çay kaşığıda harnup pekmezi koydum içtim yanındada 2 tane yulaflı bisküvi yedimm
kakaolu süte pekmez ekleyin tavsiye ederimm çok güzel olduu
ecrincimm ne içicez diyodukya bunu bi dene seveceksinn
bugün sabah pazara tam gidiyordum kapıdan çıkarken kayınvalidem geldi birlikte pazara gittik. daha sonra kahvaltı yaptık kızımla o çıktı hadis dinlemeye gitti ikindide geldi.şimdi bendeler.bütün gün evi temizledim oturmadan her yeri sildim süpürdüm pazardan aldıklarımın hepsini yıkadım . kuruttum dolaba yerleştirdim belimim koptu şimdi yürüyemiyorum eşim işten geç geldi baktı ben oturuyorum kaynana ve elti çay servisi yapıyorlar sen neden yapmıyon dedi bende yürüyemiyorum dedim acayip bir şekilde bana baktı.daha sonra dükkanları batıran borç içinde bırakan kaynımdan bahsediyorlardı.bende dedim şimdi kızıyorsunuz iki gün onra gelir iki dil döker herşeyi unutursunuz eşimde bana bağırı kes sesini dedi.çok sinirlendim hiç birşey demedim.daha sonra anansının evi için 1500 tl verip nakliye tutacaklar ev tutacaklar ama ben 1 yıldan fazladır taşınmak istiyorum parayı bahane ediyor.kayınvalideye tutsunlar ben bu evdende çıkmayacağım uğraşamam bütün kışta elektirikli sobayı her odada yakacağım ne halleri varsa görsünler 1 yılda ücretsiz izin alacağım bakalım ne olacak..üfffff ya inirden uyuyamıyorum..
bugün sabah pazara tam gidiyordum kapıdan çıkarken kayınvalidem geldi birlikte pazara gittik. daha sonra kahvaltı yaptık kızımla o çıktı hadis dinlemeye gitti ikindide geldi.şimdi bendeler.bütün gün evi temizledim oturmadan her yeri sildim süpürdüm pazardan aldıklarımın hepsini yıkadım . kuruttum dolaba yerleştirdim belimim koptu şimdi yürüyemiyorum eşim işten geç geldi baktı ben oturuyorum kaynana ve elti çay servisi yapıyorlar sen neden yapmıyon dedi bende yürüyemiyorum dedim acayip bir şekilde bana baktı.daha sonra dükkanları batıran borç içinde bırakan kaynımdan bahsediyorlardı.bende dedim şimdi kızıyorsunuz iki gün onra gelir iki dil döker herşeyi unutursunuz eşimde bana bağırı kes sesini dedi.çok sinirlendim hiç birşey demedim.daha sonra anansının evi için 1500 tl verip nakliye tutacaklar ev tutacaklar ama ben 1 yıldan fazladır taşınmak istiyorum parayı bahane ediyor.kayınvalideye tutsunlar ben bu evdende çıkmayacağım uğraşamam bütün kışta elektirikli sobayı her odada yakacağım ne halleri varsa görsünler 1 yılda ücretsiz izin alacağım bakalım ne olacak..üfffff ya inirden uyuyamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?