60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

12. haftamızdayız hugocuk cok şükür iyi gidiyor haftaya salı kontrolumuz var 2 li test falan yapılacak
sen nasılsın

ohh maşallah 3 aylık olmuşsunuzz
bundan sonra daha rahat geçecek
şimdi 3 ayy rahat edersinnn
bizde 5 aylık oldukk şimdilik iyi gidiyooo
artık hergün tekmelerini hissediyorum kıpırtılarıı

günaydınnnnn

anam üstümde bi asabiyete müteakipp bi mutsuzluk var:26: neden bilmiyorum.. bugün güne gidicem yarın da arkadasımla anneme.. arkadası da önceden görsem belkim sevinirdim fakat simdi kocasıyla dertleri var bpsancak gibilerr hiçç cekilmiyo allah biliyo. daha da daralıyorum.. öss ye girmeye karar verdim gecen hafta. aöf sinden simdiki kaydımı sildirip alanımı degistiricem.. benim matematigi falan verebilme ihtimalim yok cünküm. sınavda da bebik 3 aylık olcak.. nesee halasına bırakırm o bakar 2 saat arka odamm da darmadagın üzerinize afiyet.. bebegin dolabını alana kadar kapısını cekip bakmıcam oraya

dipteyimmmm,,sondayımmmm,depresyondayımmmm
yalvarırımmmm gel de kurtarrr
beniiiiii tanımla,cümleler içinde kullannn
yepyeni anlamlara salllll

ecrinciim ayy bu ara çok değiştin valla sinirli filan oldunn senin kızz yoksa sinirlimi olacakkk ayyy içinden gelen hisse kulak vermee inanına neşeli mutlu oll
bugün çok sevgili kayınvalideni görücen onla takılcan ondanmıki acep bu sinirr

ayy ne bilim kız hugomm hormonlarınn beni canavara cevirdi.. ayy sokakta gördügüm insanlara da tavım eskiden böle degildim.. kadına yoluın ortasından yürüyo diye,cocuga bi kızın poposuna baktı diye, birisi kalkıp önüme oturdu diye, efenimm birinin konusmasına,birinin yürüyüsüne herv seye sinir oluyorum.. insallah kız da böle olmaz.. içime seytan kactı resmen:26::26::26::26: bide anidenn sinirleniyorum.. her yerde sıkılıyorum.. bişi yapasım var mesela ama ne oldugunu bilmiyorum:26::26::26: depresyona mı girdim haketten acaba herseye de aglıyorum:26::26::26:

yapma o kadar temizlikk zorlama kendini iyi belin agrımıyoo.. benimm belim ikiye ayrılıvecekk gibi oluyo

neyse cıktım ben balım.. subeyi ögrenmeyi unutma.. bende gideyim yavass yavas:26::26::26: hadi öptümm senii

oyyyy bu ne asabiyettt bişeyde diyemez kendi kendini yersin artıkkk aslında bazı şeylerr azcık ,stediğin gibi olsaa bu kadar kasılmazdınn

öğlen yemeğinde hindisuyu çorba 1 kepçe hindi sote ve peynirli makarna yedimm
ara öğünde 1 bardak sıcak süte kakao ekledimm 1 çay kaşığıda harnup pekmezi koydum içtim yanındada 2 tane yulaflı bisküvi yedimm
kakaolu süte pekmez ekleyin tavsiye ederimm çok güzel olduu
ecrincimm ne içicez diyodukya bunu bi dene seveceksinn

selam hanımlarr, ben de rejimdeyim,

6... lı kilolardan 5...li kilolara bi düşsem..

ama ben tartılmıyorum,belimin göbeğimin ölçüsünü alıp ona göre inceldim mi diye bakıyorum, benim yöntem bu, ama kilom da 63-64 ya da 65 olabilir boyum 1.71, çok şişman durmasam da zayıf sayılmam

bir de mekik aletim var onu kullanıyorum, belime streç film sarıp dans edeceğim bir de :)

özellikler kollarım incelsin diye dambıl alacağım, şimdilik pet şişeyle takılıyorum

dün kk'da okuduğum elma sirkesi+ballı suyu içeceğim bugün aldım onları

5de okul yemekhanesinde yemek yedim, makarna ve haşlanmış tavuk vardı, ama o tavuk değil hindi etiymiş kolarisi çok mu acaba onun bilmiyorum

meyveli yoğurt yedim az önce de. artık yemek yememek için
buraya yazarak motive olmaya çalışacağım yediklerimi yazmak iyi olur

sevgileeerr...

Hanımlaaaar:) ben geldm uzun bir aradan sonra. son 3 haftadır özel sorunlardan dolayı diyetmiş şartmış şurtmuş hepsini bir kenara bıraktım ve ben yiyip kilo almıyorum diye düşünmeye başladım. bu bir hafta sürdü ama sonra öyle yemeye alıştım 3 haftaya çıktı neyse ben tartılmaya korkuyordum tabe:) bugün tartıldım aynı çıktım ve şok oldum:) bu deneyimimi sizlerle paylaşayım dedim. gün boyu yediğim tatlının haddi hesabı yok ama günlerim de koşuşturmalı geçiyor onun da etkisi olabilir. kalın sağlıcakla:)

oyyyy bu ne asabiyettt bişeyde diyemez kendi kendini yersin artıkkk aslında bazı şeylerr azcık ,stediğin gibi olsaa bu kadar kasılmazdınn

evett en azından kendim içinde bişi yaptıgımı bilsemm bile herseyim degişir.. ben aciz olamıyorum anladım.. sen bunları soguk süte mi yoksa hep sıcak süte mi katıyosun cnm?? ben hep kaynatıyorum sütü yaa:26::26:

slm arkadaşlar nasılsınız ben çok gerginim uyku tutmuyor...sinirlerim bozuldu ya..üfffffffff eşim beni çileden ıkaracak diğerlerini demeye gerek yok zatenn...

bugün sabah pazara tam gidiyordum kapıdan çıkarken kayınvalidem geldi birlikte pazara gittik. daha sonra kahvaltı yaptık kızımla o çıktı hadis dinlemeye gitti ikindide geldi.şimdi bendeler.bütün gün evi temizledim oturmadan her yeri sildim süpürdüm pazardan aldıklarımın hepsini yıkadım . kuruttum dolaba yerleştirdim belimim koptu şimdi yürüyemiyorum eşim işten geç geldi baktı ben oturuyorum kaynana ve elti çay servisi yapıyorlar sen neden yapmıyon dedi bende yürüyemiyorum dedim acayip bir şekilde bana baktı.daha sonra dükkanları batıran borç içinde bırakan kaynımdan bahsediyorlardı.bende dedim şimdi kızıyorsunuz iki gün onra gelir iki dil döker herşeyi unutursunuz eşimde bana bağırı kes sesini dedi.çok sinirlendim hiç birşey demedim.daha sonra anansının evi için 1500 tl verip nakliye tutacaklar ev tutacaklar ama ben 1 yıldan fazladır taşınmak istiyorum parayı bahane ediyor.kayınvalideye tutsunlar ben bu evdende çıkmayacağım uğraşamam bütün kışta elektirikli sobayı her odada yakacağım ne halleri varsa görsünler 1 yılda ücretsiz izin alacağım bakalım ne olacak..üfffff ya inirden uyuyamıyorum..

bütün erkekler aynı,para kazanır tasarruf yaparsın,kendi paranı harcamazsın,onlar da ailelerine yarım edicekler diye ölürler,kendileri borç batağında olurlar ama ailesine göndedir kıyamazlar. hepsi mi böyle bunların...

canımm arkadaşın dediği doğru erkekler ailelerine yok diyemiyorlarr
yaa seni geçtim siz büyüksünüz bi şekilde ısınırsınız ama yani çocuk olacak ufacıkk elektrikli sobayla olmazz tamda kışın doğacak
ya hadi eşini düşünmüyon ufak kızını düşünmüyon yeni doğacak bebeğinidemi düşünmüyonn
zaten bi kayınvalidenin taşınması eksikti kış günü bebeğe bakacakmışş sankii çok ilgileniyo bi faydası oluyoda bebeğe bakması kaldıı
size yakın olacak tüm gün orsan oraya gezecek tozacakk sonrada akşama size gelecekk çok geziyo kayınvaliden hiç evde durduğunu görmedikk evde durmaz o ilerde el kadar bebeği alırda gezmeye gitmeye bile kalkarr
canım haksızlıklar zaten insanı yıpratıyoo bezdiriyo
sen zaturre oll doğru dürüst dinleneme yatama üstelikk artık zaten ne kaldı sayılırki doğumuna tabiki yorulursun hasta olmasaydın bile yorulursun pazara git tüm evi sil süpür kolaymıı ciğerlerinin tam olarak açılmamıştır zatenn ondanda yoruluyosunn eşin bide sen niye oturuyosun diyoo
bide sanki bu sıralar eşin çok azıttı ha bire sana yükleniyo laf söylüyo eskisi gibi ilgilenmiyo filan acaba dolduranmı varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…