kayfaltımı yazayım: az tereyağında pişmiş 1 yumrta 3 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynirr az tereyağı ve ball sürdüm kızarmış ekmeğee
ara öğünde 1 elma yemeyi düşünüyorumm birazdan pazara gideceğimmm ordanda arkadaşımın bebeği oldu ona gidicem
ekmekleri neden artırdın sen bakim...
bak kilo alma hügocum vallahi doğum sonrası bunalıma girersin en sana diyimm...
lohusa hali,hamilelikten beter ona göre...
bugün sabah pazara tam gidiyordum kapıdan çıkarken kayınvalidem geldi birlikte pazara gittik. daha sonra kahvaltı yaptık kızımla o çıktı hadis dinlemeye gitti ikindide geldi.şimdi bendeler.bütün gün evi temizledim oturmadan her yeri sildim süpürdüm pazardan aldıklarımın hepsini yıkadım . kuruttum dolaba yerleştirdim belimim koptu şimdi yürüyemiyorum eşim işten geç geldi baktı ben oturuyorum kaynana ve elti çay servisi yapıyorlar sen neden yapmıyon dedi bende yürüyemiyorum dedim acayip bir şekilde bana baktı.daha sonra dükkanları batıran borç içinde bırakan kaynımdan bahsediyorlardı.bende dedim şimdi kızıyorsunuz iki gün onra gelir iki dil döker herşeyi unutursunuz eşimde bana bağırı kes sesini dedi.çok sinirlendim hiç birşey demedim.daha sonra anansının evi için 1500 tl verip nakliye tutacaklar ev tutacaklar ama ben 1 yıldan fazladır taşınmak istiyorum parayı bahane ediyor.kayınvalideye tutsunlar ben bu evdende çıkmayacağım uğraşamam bütün kışta elektirikli sobayı her odada yakacağım ne halleri varsa görsünler 1 yılda ücretsiz izin alacağım bakalım ne olacak..üfffff ya inirden uyuyamıyorum..
kayfaltımı yazayım: az tereyağında pişmiş 1 yumrta 3 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynirr az tereyağı ve ball sürdüm kızarmış ekmeğee
ara öğünde 1 elma yemeyi düşünüyorumm birazdan pazara gideceğimmm ordanda arkadaşımın bebeği oldu ona gidicem
şimdi bi tane şekersiz türk kahvesi içtimm
kahve yasak değil mi hamilelere :26:
degil tatlımm belli ölcüde izin varr hepsine.. sanırımm türk kahvesi de günde bi tane.. hatta günde 1 kadeh içkiye cok bagımlıysan 1_2 sigara ya vs bile izin veriyolarr.. icersen tabe
günaydın hanımlar
afiyet olsun hugocuk ben canım ne isterse onu yiyorum kilo almaya başladım 2 kılo almışım ilk 3 ay
yemediğim şeyleri yiyorum artık bebek için bal pekmez ceviz fındık tereyağı bunları kılo alırım diye yemiyordum artık yiyorum
sen kaç kılo aldın hugocuk şimdiye kadar
kahve yasak değil mi hamilelere :26:
5 kilo aldımm doktor normal dedii ödem sorunum varrr kilomu ödemmi ayırt edemiyoruzz şuan eskisi gibi koşamadığım içinn ödemi atamıyorumm doğumdan sonra kısa sürede toparlanırımm spora başlayınca
tereyağını az yiyorumm cevizi hergün yiyorumm doktor ye dedi beyin gelişimi için
sürekli esmer ekmek yenmiyo doktor bi öğün beyaz olsun dedii sabah beyaz yiyorumm
5 aylık oldum ama çok hareketli geçiyo eskiden spor yapmamın faydasıı şöyle ayaklarımı uzatıp yatıp dinlenmedimm diyebilirimm
mesela bugünn pazara gitcemm 1 saat gezerimm fellik fellik ordan su faturası yatırcamm ordan eve gelcem pazarlıkları yerleştirip üst kata arkadaşıma hayırlı olsuna gidicemm
yarında eşimle gezerizz
öbür gün ev temizlerimm halıları filan kaldırırımm siler süpürürümm işte böyle hiç oturmuyorumm eğer ağrı olmuyosa çok oturmamak lazımm tembelliğe alışmasın vücutt
ay allah korusun ben kahvade içmiyorum artık canımın istediği tek şey kola onuda içmiyorum
cola kahveden daha zararlı asiti çok paslana yerlere bile cola dökünce pası gidiyoo eritiyoo pası bilee
bana cola yasak kahvede 1 fincan sadece tatlı şeker yasak sadece günde 2 parmak kadar bitter çikolata varrr
bitki çayları ıhlamur hariç tavsiye etmiyoo
benim doktorum sporcuymuştuu beslenmeye çok dikkat ediyoo hamurişini ağzına sürme pilav varsa az ye ekmek yokk şeker tatlı ağzına girmicek dedii
2 parmak bitter çikolatada bebek için ödüll
bende cok hareketliydim spora gidiyordun hugocuk biliyorsun ama hamile kaldıktan sonra herşeyi bırakmak zorunda kaldım 2 düşüğüm var çünkü dikkat etmek zorundayım sadece hastaneye gidiyorum diyebilirim oda arabayla 4 ayıma kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum bebeğim iyi olsunda gerisi önemli değil kiloda verilir ödemde atılır
annammm famirrrr yüzünüü görenn cennetlikk.. nası gidioo karatayyyy
vallahi hugocuk su an canımın istediğini yiyorum başta yiyemedim zaten zararlı şeyler dışında aklıma ne gelirse yiyorum ama zaten yediğim şeyler bana cok kilo aldıracak şeyler değil ekmek çavdar ekmeği yiyorum dr daha saglıklı dedi ayran cok içiyorum içim yanıyor zaten peyniri cok yemeye başladım günde 2 kere yiyorum meyve de cok yiyorum annem geldi 2 hafta kaldı yanımda 2 kılo aldım o ara şu an 70 kıloyum
evet sen çok dikkat ett ilk 3 ay bende hareketsizdimm zaten ilk üç ayy çok zor oluyoo düşük tehlikesi oluyoo benimde çok zor geçti azcık hareket etsemm ağrım oluyoduu
3 aydan sonra bebek daha sıkı tutunuyoo zaten kendinde anlıyosunn bunuu
senin 1 ayın kalmış 1 ayy yat uyu dinlen 1 ay sonra kendin farkedeceksin zatennnn
spor filan hiç yapma atlama zıplama yüksekten bişeye uzanıp alma veya koymaa birde pek mecbur kalmadıkça taksiye arabaya binme ben çok rahatsız oluyodumm evde dur geneldee yani illa bunlar seni rahatsız edecek diye bişeyy yok sadece beni rahatsız ediyoduu yazdım sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?