60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki kasmaya gerek yokk sadece eskisi gibi yeme eski düzenine dönmee kilo filan almazsıın
hamilelikte eşimde ses etmmiyo nasılsa doğumdan sonra verirsin diyo ama sıkı doktora denk geldim iyi olduu adamda projektör gibi göz varr karşıdan gelirken daha anlıyo dediklerimi yapmışın yada yapmamışın diyoo
bana 75 kilo son dedii ödemmiş suymuş anlamam tartı en son doğum haftasında 75 olur dedii daha üstü olursaa bazuşuruz dedii hem bebeğini besleyecek hemde kilo almayacaksın dediii hamurişi hiç yokk veya varsa bile mesela 1 dilim börek varr o da bi öğün ekmek sayılıyo diğer öğüne kadar ağzına karbonhidrat meyve harşiç girmyecekk
amaaaann hiç anlatmayayımmmmm hamile arkadaşlarr yanımda istediğini yiyo pasta yiyoo cola içiyoo ben tadına bile bakamıyorummm eskisinden daha sıkı oldukk eskiden yine tadına bakıyodum pizza filan arada yiyodumm şimdi o da yok kızartma aslaaaa fastfoodd zaten unuttukk

ara öğünde 1 elma 2 ceviz kırar yerimm öğlen dışarda olucamm aslında 1 lahmacun ayran yesem canım istiyo ama doktordan korkuyorumm öğlene yanıma sandwiç ekmeğine yağı süzülmüş ton balığı marul koyup dışarda yerimm ara öğündee 1 bardak sıcak süte kakao ekler 1 çay kaşığıda harnup pekmezi eklerimm içerimm yanında 2 yulfalı püskevitçik yerimm bunuda korka korka yiyorum valla akşama çorba var 1 kepçe tarhana çorbası içerim kuru dolmam varr 2 tane dolma ve yoğurt yerim ekmek yokk
sonra meyve yerimm yatarımm

kocamannn oldummmm famiiirrrrrrrrr:26::26::26::26::26: bi tane eklediydimm göbeklere du gösteriiim bakk

ikinci resimdeki bel oyuntusuuu ısık yansımasındann o kadar da s degilim yani ayy ekmeksizz yasanır mı yaaa arada benim cnmm kuru ekmek istiyo resmen

kızzzz çok tatlı olmuşunn
ekmek benimde canım çekiyooo ama yapcek bişey yokk doktor çok katıı bak esela bugün ıspanaklı börek yapıcamm akşam yemem yarın sabah kahvaltıda yerimm o da ödül yanii düşünn 1 tane yerimm ekmek filan yokk

ecrincimm sıcak süte pastalara konan kakao varyaa onların bazılarında içilebilir yazıyoo onlardan all şöyle 1 su bardağı sıcak süte 1-2 çay kaşığı kakao ekle 1-buçuk çay kaşığıda harnup pekmezi ekle güzelce karıştır sıcak sıcak iççç çok güzel oluyooo dün bennn yaptım içtimm süperdii kakao magnezyum eksikliğine çok iyi geliyooo kramplar kalmıyo hiçç

allah tann yüzümm gözüm degişmedii.. üstüm ve bacaklarımda bişi yokk ortadan ortadann büyüorumm.. ve suan 70 kg yumm. 6 kg aldım yanii.. e daha 3 ay var vaktiyle gelirse bu bi 6 kg daha dimek. cünkü dr bundan sonra cok hızlı büyücek dedi. :26::26: dogum dr ununn bana verdigi listede bol bol ekmek var kepekli tahıllı falan.. bende cok yemiyorum.. hele plav makarna bulgur falan varsa hiçç cok yürüyemiyorumm dısarda kalamıyorumm.yürüyüss yapamıyorumm..dün durakta bayılıyodum yinee.. önce nefes alamadımm sonra basım dönmeye midem bulanmaya basladı.. kadın bişi soruyodu bırak konusmayıı kadını göremedim bi ann parmaklıklara tutundumm kaldım ölee.. ama sorr o anda aklımda hala ulen cüzdanı cekete mi koyayım ya cantamı götürürse biri derdi var.. otobüsten indimm bu sefer bi krampp girmeye basladıı kaldım oldugm yerde.. sinir bozucu

doğumdan sonra bol bol emzirerek sağlıklı beslenerek verirsin kilolarını
doktorumda eğer yürüyüş hareket sıkıntı yaratmıyosa hareket edin yorulduğunuzda bırakın diyoo beni etkilemediğini biliyoooo ondann bana gez hareket ett yorulmadan oturma diyooo

bana müsade ben gideyim hava pek güzel günlük güneşlikk gidem faturamı yatıram pazarda fellik felliik gezemmmm

bana müsade ben gideyim hava pek güzel günlük güneşlikk gidem faturamı yatıram pazarda fellik felliik gezemmmm

gezzz bakammmm... bende cıkıcamm su yemekk pişsinn.. bu arada biizm iş pazartesiye kaldıı meger bugün yarım günmüşş kuzumm. :26::26: artıkın salı alırsınn heyecanlan azcık hadi görüsürüzz

ivitt bugün yarım günmüşş pazartesi bekliyorum oğluşumun ilk hediyesini heyecanla

ben geldim misafirim vardı.eşimin teyze gelini bendeydi beyğı bir muhabbet ettik..az önce gittiler bende duş aldım çorba vardı ezogelin ısıttım 1 kase ben 1 kasede kızım içtik.3 dilimde tırnaklı ekmek yedim..bu kadar...canımda istemiyordu ama bebişim için yedim.onu aç bırakmaya hakkım yok.kayınvalidem bugün oruç tutacaktı dişini çekecek diye tutmamıştı dişçiyede öğlen gittiler ama yarım gün olunca kapalıymış ordan annesi gille gitmiş artık akşam gelirler.bende bira kafamı dinlerim..zaten halen sinirim geçmedi..

yaa eşine açık açık desene bu evde olmuyo bebek doğacak taşınma parası bize lazımm bize gelince yok diyosun annene var diyosunn madem öyle bizim taşınma paramızda ayarla desen ne derkii ısıtıcıyla olurmu bebek

ne gıcıkk adam yaaaa akabindee kocana müteakipp ne gıcıkk kadınn işe tekrar baslayınca sende para vermee artık eve.. annesine vercek kadarr cok parası varsaa senin kazandıgına ihtiyacı yokk..
zaten onunlada konuşmayacağım artık küstüm dağ dağa küsmüş dağın haberi yok ama öğrenecek..benden sesimi kesmemi istedi konuşmayıda beklemesin..ne hali varsa görsün.
yaaa zaten ben hiç anlamıyorum kaynım anasıyla yaşayacak masrafıda herşeyide karşılasın ama yok benimki artisya herşeyi o yapacak.yapsın bakalım bende taşınmayacağım kızlarımla yatak odasını kullanırız bebğin bebişiğini kurmam büyük kızımla yatakta uyuruz bebekte kızımın yatağında uyur babasıda oturma odasında soğuktan donsunda anlasın.sorarsa ben ücretsiz iznimide kullanacağım bebeklerimede anasının bakmasına gerek yok kıreşe bırakırım..

aynen canım dün anneme 100 tl yolladım peynir yaptırmıştım bir komşumuzdan.eşim beni arıyor posta masrafını düşelimi paradan yok daha neler dedim.3-5 in hesabını yapıyor.kendi ailsinede hiç para hesabı yapmaz..

ya hugom söylemiyormuyum herzaman dile getiriyorum ama nerde anlamıyor.dün anasına ev bakmak için gayet hevesliydi ama bana gelince sürekli bahane artık birşey demeyeceğim anasıyla dip dibe ev bulursa kabul etmeyeceğim ve burda oturacağım.birde yakın olamam onlara...dün eşim iki ev birden bulmalıyız dedi oda diyiyorki hele sizin acil değil benim evi getirmeliyiz bir dünya para lazım yazık değilmi diyiyor.allahım boğazlamak istedim resmen bende sen nerden istersen tut beni hesaplama dedim.naıl çocuklarına kim bakacak dedi nasıl bir çocuk aşkı geldi kendine anlatamam..

cimcimecimm kendi ailesinee para veriyorr seninkine osta parasını düşelim diyoo
üstelik peynir yaptırmışsınn onun parasını yollamışsınn yaa çok ayıp yapıyo eşinnn
üstelik sen para kazanıyosunn senin paran buu
işte lafın yeri gelmişş kendi anana milyarları verr benimkinden 3 lira posta parasını kess olcak işmi
böyle gidersee eşinden soğursunnn çok hata yapıyo çokk

ne demek acele değill doğuma ne kaldıı ne ara ev bulcan temizletcen taşıncann öyle zorkii 2 hafta canım çıktııı üstelik annem kayınvalidem yardım etti ona rağmenn
bırak ne çocuğu o alıştı yanınızda gezmeyee ekmek elden su göldenn yemeği sizde yiyoo aç kalma derdi yok nasılsa dükkan sağolsunn temizlik zaten dediğin gibi olmasada olurr hem sen zar zor temizliyosunn o hazır buluyooo
o gezsin akşama gelsinn hazır yemek yatsın uyusunn
o varya sırf gezmek tozmak için geliyooo
allah bilir evde beyenmezz iyi ev arar şimdii ayrıca tek nakliyat parasıyla bitmiyo yok elektrik açtırr su açtırr perde uymaz halı olmaz hep masraff bunlarıda size yüklerr o kadınn
canım çok zor işin allah kolaylık versinn eşinde zorr işi zalimliğe kadar götürüyoo
aslında kayınvaliden senin rahatsız olduğunu bilmiyomu biliyo anlıyodur ama umru değilll takmıyo senii almış oğlunu yanına atını oynatıyoo ama düşerse cadı bi gelinee gıkı çıkmazz oğlunada hasret kalırda seni mumla arar

evet çok soğudum son günlerde yataktan tekmeleyip atasım geliyor bazen yastığı ağzına kapatıp boğasım geliyor.çok kötüyüm yaaaaaaaaa....

evet çok soğudum son günlerde yataktan tekmeleyip atasım geliyor bazen yastığı ağzına kapatıp boğasım geliyor.çok kötüyüm yaaaaaaaaa....

hamilesinn zaten alıngan oluyosun herşeye ağlıyosun eşinde böyle sapıtınca çileden çıkarıyooo valla
yaa eskiden böyle değildi acaba dolduran olabilirmii kayınvaliden filann
ne bilimm eşin bu kadarda anacı değildii senlede ilgileniyodu anlatırdınn

canımgerçekten alttan alttan oğlunu bağlamış resmen bir laf edemiyorum hemen en kötü gelin oluyorum.bu defada eşimi bu şekilde dolduruyor.. üff ya be ne yapacağım bilmiyorum ne yapsam hep ben suçluyum..

benim kayınvalidem çoooooookkkkkkk fenaaa...tanısan çok uyanık başedemiyorum sinsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…