60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kayınvalidem çoooooookkkkkkk fenaaa...tanısan çok uyanık başedemiyorum sinsi..

belli zatenn hiç yeni doğum yapacak kadına bu kadar gidilirmi kalınırmıı para istenirmii daha bebeğine bişey alamadınn
eşininde umru değill
eşin bu kadar umarsız davranınca acaba dolduranmı var diye düşünüyo insann
inşallah sizdenn çok uzağa taşınırda devamlı gelip duramazz

all bir yıll ücretsiz izinn bak bebeğine ona verme sakınn
kızlarınla beraberr oll büyüt sonrada kreşe verr o kadın bebeğine bakmazz o bahane ediyo taşınmak için şimdi hayrı yok sana sonra nasıl olacak onun derdii bian önce taşınmakk sizde yatıp kalkcak yemek elden su göldenn

canım kayınvalide yüzüme baka baka konuşuyor.herşeyin en iyisini istiyormuşum..kendisine bakmıyor hiç en iyini istiyor beni engelleyerek kendisine yer yapıyor resmen..

öyle yapacağım zaten alacağım benim parama göremi yapacaklarmış herşeyi ben beğimle vakit geçireceğim...

canım kayınvalide yüzüme baka baka konuşuyor.herşeyin en iyisini istiyormuşum..kendisine bakmıyor hiç en iyini istiyor beni engelleyerek kendisine yer yapıyor resmen..

çalışıyosun para kazanıyosun herşeyin en iyisi değill sadece bebeğin için kaloriferli bi ev vee bebeğinin ihtiyaçlarını almak istiyosun o kadarr
hala kaynının kredisini ödüyosun dimi para veriyorlarmı yoksa senmi ödüyosun hala

eşim şimdi aradı birşey istiyormusun annem nerde dedi bende anasındadır dedim.birşeyde istemiyorum dedim.benimle neden soğuk konuşuyorsun diyiyor.bende yok birşey dedim kapattım.çekemiyeceğim valla sesini bile duymak istemiyorum..

öyle yapacağım zaten alacağım benim parama göremi yapacaklarmış herşeyi ben beğimle vakit geçireceğim...

all valla almazsan hata edersinn boşuna çalışırsın paranı onlara yedirirsinn bebeğinede yazık olurr eşinede söylee izin alcam ücretsiz diyee o da ayağını denk alsınn bakalım para olmayınca nasıl yollucak anasına
onlar sana güveniyoo oğlunun parasını kendi yicek evde senin paranla çevrilecekk
bide bi maaşını bebeğine ayır artıkk bunların napacağı belli değilll eşin anasına verirse taşınma parası sıkışırsınızz senin maaşşta giderr sen ayır para all tüm ihtiyaçlarını bi seferdee bunlardan hayır yokk bebeğini düşünmek sana kaldıı

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Son düzenleme:
kızlar salata yapıp bir öğünü öyle geçirsem bazen diyorum ama,
hani şu knorr salata sosları var, onları kullansam salatada olur mu? kalorisi çok mu olurr?

canım benim haklısın sadece bebişim için istiyorum birşeyleri ama anlamıyor kendim için hiç birşey istemiyorum ama anlamak istemiyor.kredilerin parasıda kaynımın emekli parasını alıyoruz kaynım kartı geri yollamış baktı üzerini tamamlamak zor geldi.840 tl yatıyor ama benden kesilen 980 geri kalan 140 benden gidiyor.ya kayınvalidem dün bana dijitürk neden kullanıyorsunuz parayla tv mi izlnir kapatın 10 tl oraya 10 şuraya hiç paranızın kıymetini bilmiyorsunuz diyiyor.geçen ay 200 eksik verdiler bu ay 180 eksik ama onu söylemiyorlar önce adam gibi paramı versinler sonra 5-10 tl heabı versinler..yarabbi kaldıramıyorum artık..ben karar verdim maaş erken yatarsa bayram nedeniyle ben memleketime ailemi ziyarete gideceğim ailemle geçireceğim bayramı ne halleri varsa görsünler..
kız kardeşimin sözü:‎"Bir kız için erkeğin evrim süreci; Sempatik....yakışıklı...zeki...güçlü.. kıskanç...maço..hayvan..ayı..mal..öküz..öküüz..öküüz..öküüüüüz.."

git gitt maaşınıda bebeğine harca sonraa zor olurr

maaş erken yatarsa memlekete gidersem kendim vede bebğim için ne gerekirse alacağım.gerçi eşim kurban kesmek istiyordu ama ne bileyim arada kaldım..anasına ayırdığı parayla kessin ozaman...

maaş erken yatarsa memlekete gidersem kendim vede bebğim için ne gerekirse alacağım.gerçi eşim kurban kesmek istiyordu ama ne bileyim arada kaldım..anasına ayırdığı parayla kessin ozaman...

kurbanı eşin düşünecek canım sen değill anasına vereceği paraylaa kessin o zaman
canım el kadar tulumlarr 10 liradan başlıyoo bi taneylede bitmiyokii inan ortada bişeyy yok 300 liralık kıyafet almışımdırr dahada tulum alınacakk beşiği arabası duruyoo
odasının perdesi vardııı halısınıda sağlıklı diye el dokuması halı verdi kayınvalidemm ikili gardrobm vardı yeni onu koydum
daha şifonyerr kitaplık tarzı bişey beşik araba alınacakk kıyafette daha alırızz
bide uygun fiyatlı almaya çalışıyoruzz yoksa işin içinden çıkılmayacak kendime bi hamile kotu aldımm kazakklarım filan oluyo çok şükürr
dışarı çıktıkça bikaç parça alıyorum yoksa sonra kuvvetli gelecek hepsi birdeenn

çok haklısın canım ya gerçekten.benim büyük baş eşyalarım var ama geri kalan hiç birşey yok.eşim şimdi geldi bir tanede gül getirmiş.hayırdır bu ne dedim hiç içimden geldi dedi.bende romantizim halen varmı sende dedim bana tuaf tuaf bakıyor halende bakıyor.sevinip boynuna atılmamamı bekliyordu herhalde..ama olmayacak malesefff..

canım son ay çıkamazsınn 7 aylık oldun zaten 1 ayın kaldıı alışveriş için
arkadaşımın bebeği devamlı emiyo süreklii memede uyuyo yaramaazz
kadın yerinden kalkamıyoo
büyük eşyaların olsada kıyafete bian öne başla canımm

benim kızda öyleydi.haklısın birşey kalmadı burda 2 ay kaldı.üff nasıl geçti zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…