60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin minik kuzum ecrinimm özledim nen

hosbuldukkk bebemmmm bende özledimm ayyy sıradan bigünün ardındann burdayımm arkadasımm bana kücük balina gibi olmusun dedi:26::26: yetmedii bakkalın karısı karnın cok asagı inmişş dogum yakın mı dedi oyhhh annem ameliyattan beri toparlayamadıı ev darmadagındıı. önceden ben yapıodum ama simdi yapamıyorum kendime hayrım yok onada daraldım.. babamm normal olup bi kadın tutuverse tertemiz yapar bi günde.. bide fazlalıkları atmaya ikna etmemm lazım kız bugün pek hareket etmedi yerini mi yadırgadı ne aksam yemegim bi tabak kısırr.. öglen yemegimde öle.. belki az sonra az tarhana cornası içerim tavuk suyuna

maaş erken yatarsa memlekete gidersem kendim vede bebğim için ne gerekirse alacağım.gerçi eşim kurban kesmek istiyordu ama ne bileyim arada kaldım..anasına ayırdığı parayla kessin ozaman...

sana kurban farz degil bi kere cok paran olsa neysee.. kocacıgın da bi zahmet annecigine vercegi tasınma parasını kıyıya koyupp cok istiyosa kesiversinn bi zahmett. bebek geliyo masraf cok dersinn sorarsa.. yapma kızzz bakma yüzüne annesine versin o gülüüü hatta yatakk orucu tutturr.. gerci ben 3 gün küstüm de ne oldu

benim eşimde bana yatak orucu tutturuyoo beişe bişey olucak diye 1 aydır oruçluyumm daha 4 ayy varr 40 günde lohusaa

ecriin senin yanında insanın hiç canı sıkılmaz çok eğlencelisinn

benim eşimde bana yatak orucu tutturuyoo beişe bişey olucak diye 1 aydır oruçluyumm daha 4 ayy varr 40 günde lohusaa

kayınvaliden olaydımm ecrinnn hiç canım sıkılmazdıı

saol cnm benimm sende cok eglencelisinn onu bide benimm kayınvalideme sormak lazımm daha erken cnmm ne olcak bebişee. sükür senin kanaman falan da olmadı.. 8 aya kadarr izin veriyolar.. sonra zaten kendin yapmıyomussun akıntı artıyo falan diye o bakımdann soru yok

bizim oğlan sinirleniyoo hiç kıpırdamıyo o zaman günlercee korkuyoruz bizdee

ecrincimm arkadaşının lafıı hiç hoş değill kıskançlık sezdimm

bilmiom artıkınn bi sevimli olmusun diyo bi balina gibi olmusun diyo:26::26: kızz senin oglan kıpırdamaz tabi totosun üstüne oturmuyon ki 5 dk sallandıkca uyuyo cocukk napsın

bu saatlerde uyuyo akşam dinleniyorum o da uyuyo

aa degişikk benimkidee ccookkk da uzun durmuyosamm oturmadıkca oynamıyo.. bende bi kitap var cok güzel anlatıyo.. aslında sen hareket ederken uyurmuss dinlenirken de uyanırmıs.. aynen dısardaki bebeler gibi yanii sallanınca uyuyo içerde ayyyy cok hosuma gitmiştii okurkenn

benimki o zaman uyuyo hepp zira oturduğum yok

canım benim zaten 2 haftadır oruta bundan sonrada oruçta olacak malasef kusura bakmasın..dün tam memlekete gideceğimi söyleyecektim.ister taşınsın ister taşınmasın ben artık karışmayacağımı söyleyecektim ki kayınvalidem geldi ooo oğlum gelmiş.bugün evde yoktum sende erken gelmişsin dedi sanki eşim anası için eve geliyor.birde gülü gördü tuaf tuaf baktı.eşimle konuşamadık hiç ağzımı açıp konuşmadım ikisiylede...şimdi akrabalar kayınvalideyi arıyor ev bulduk diye hesabına gelmiyor bebklere bakacağım oğluma yakın yer bakıyorum diyiyor..allahım ya sonrada derki bana uygun ev buldular ben sizin için kabul etmedim der oğluda öyle düşünüyor artık.offfff benim çekeceğim var..
saat 11: 30 gibi ev aramaya gitti az önce geldi bulamamış.
kahavaltıda:
2 adet yeşil zeytin,
2 yumurtanın sarısı beyazını kızım yedi.
1 y.k.çilek reçeli,
1 y.k.tam yağlı peynir,
1 salatalık,
1 domates,
3 dilim tam buğday ekmeği.
3 çay bardağı çay..

bende şeker direnci varmış galiba her polikistik overlide olduğu gibii.. kilo veremiyorumm..hiç yemesem de olmuyor..( çocuk olması için kilo vermem lazımmış...

Kukim merhaba. bizler iyiyiz sende iyisin sanırım. çok sevindim iyi olmana. eşinden ayrı düşmene üzülüyorum. bu duyguyu malesef ben çok iyi anlarım. kilo konusu aynı. insanın bünyesi sağlıklı beslenmeye alışıyor istesende yiyemiyorsun. yani ben artık yasak olanları yiyorum ama kararınca. çikolatam bitter oldu genelde kahve yanında 2 kare. ara öğünlerim aynı süt - meyve - yoğurt - kahve gibi.. hatta 48 in altına düşmüşüm. 47 leri gördüm. ama sporu bir bıraktım o bırakış. koşu bandı bana ben ona bakıyorum. .. nereye kadar bakacağız bilmiyorum

canım merhaba. benimde karnım çok aşağıdaydı hep erken doğurursun dediler korkuttular beni. ama benim oğlan 40 haftadan sonra doğdu biraz tatlı şeyler yersen bebişin hareketlenir..

ayy hugom sen böyle söyleyince o günlerim aklıma geldi. benim oğlum hareket etmeyince nasıl telaşlanırdım ağlardım. defalarca bu sebepten onca yolu gittik. mardin nusaybin de ultrason yoktu ne hikmetse... merkeze gidiyorduk 60 km yolu

gecen sene ne güzeldi bu topic

ama olsun bende arrad yazıyorum karatay beslenme düzeniyle 3 kilo verdim tam bir ayda sanırım bu sefer olacak

canımcım merhaba. ay çok sevindim kilo vermene.. yaw bu karatay diyetini hala okuyamadım belki sen bana açıklarsın.

[
QUOTE=cimcimesude;21447288]canlarım selam hugom slm.nasılsın ben raporluyum evdeyim.dün hem kendi doktoruma hemde sadece gögüs hastanesi vardı oraya gittim muane oldum.doktor hem zature var hemde astım var dedi.5 gün istirahat verdi şimdi daha iyiyim sadece öksürük ve baş ağrısı var oda öksürmekten oluyor.
sabah kahvaltım:
5 tane yeşil zeytin,
1 y.k.peynir,
yarım domates yarım salatalık,
1 dilim kepek ekmek,
2 kaşık yoğurt,[/QUOTE]

cimcimem çok üzüldüm Allah şifanı versin tez vakitte. bende astım olduğum için seni anlayabiliyorum. çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdin Allah sonunu hayırlı etsin İnşallah.. Ve Allah bu kaynanana kaynına akıl fikir versin. ne işleri var senin başında. her okuduğumda sinirleniyorum..

ayy bide bebege o bakıcaksa daha zor işinn

canım merhaba. benimde karnım çok aşağıdaydı hep erken doğurursun dediler korkuttular beni. ama benim oğlan 40 haftadan sonra doğdu biraz tatlı şeyler yersen bebişin hareketlenir..

yok cnmm yaa bizimm bebişş o kadar hareketli ki sükürr ayy bi durr artık diyesin gelirr ama evin dısında cok etmiyo ,heralde ben rahat etmiyorumm.. kapıdan girer girmezz yadaa yesil koltugumuza cökerr cökmezz baslıyo kuzucukkk ben sana bunu yazarkenn bile sagg tarafımıı ittirmekle mesgull insallah öle olurr bugün herkesee göbegimi sordumm asagıda mı diye.. ama yok yerinde dedilerr. kadın anlıs gördü bence

Merhaba arkadaslar
Belki 1 seneyi askindir takip ediyorum yazdıklarınızı ama üye olmayı yeni
Akıl edebildim.:) henuz acemiyim yani. Ben 1.65 boyunda 62 kilo 25 yaşındayım 1 yıldır evliyim aslında evlendikten sonra sadece 2 kilo aldım ama lise zamanlarimdaki gibi 55-56 olmak istiyorum ama b12 vitamini eksikliğim var hemde neredeyse vejetaryanmisim gibi eksik b12 vitaminim.halbuki vejeteryan değilim ama cok et sevdiğimde söylenemez. bu yüzden saclarimdada dökülme soz konusu. Bana hem sağlığımı daha aşağılara çekmeden hemde zayiflayabilmeyi başaracağım önerilerinizi rica etsem cok mü şey istemiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…