hoşgeldin minik kuzum ecrinimmözledim nen
maaş erken yatarsa memlekete gidersem kendim vede bebğim için ne gerekirse alacağım.gerçi eşim kurban kesmek istiyordu ama ne bileyim arada kaldım..anasına ayırdığı parayla kessin ozaman...
sana kurban farz degil bi kerecok paran olsa neysee.. kocacıgın da bi zahmet annecigine vercegi tasınma parasını kıyıya koyupp cok istiyosa kesiversinn bi zahmett. bebek geliyo masraf cok dersinn sorarsa.. yapma kızzz bakma yüzüne annesine versin o gülüüü hatta yatakk orucu tutturr.. gerci ben 3 gün küstüm de ne oldu
ecriin senin yanında insanın hiç canı sıkılmaz çok eğlencelisinn
benim eşimde bana yatak orucu tutturuyoobeişe bişey olucak diye 1 aydır oruçluyumm daha 4 ayy varr 40 günde lohusaa
kayınvaliden olaydımm ecrinnnhiç canım sıkılmazdıı
saol cnm benimm sende cok eglencelisinnonu bide benimm kayınvalideme sormak lazımm daha erken cnmm ne olcak bebişee. sükür senin kanaman falan da olmadı.. 8 aya kadarr izin veriyolar.. sonra zaten kendin yapmıyomussun akıntı artıyo falan diye o bakımdann soru yok
bizim oğlan sinirleniyoo hiç kıpırdamıyo o zaman günlerceekorkuyoruz bizdee
ecrincimm arkadaşının lafıı hiç hoş değillkıskançlık sezdimm
bilmiom artıkınn bi sevimli olmusun diyo bi balina gibi olmusun diyo:26::26: kızz senin oglan kıpırdamaz tabi totosun üstüne oturmuyon ki 5 dk sallandıkca uyuyo cocukk napsın
bu saatlerde uyuyoakşam dinleniyorum o da uyuyo
aa degişikk benimkidee ccookkk da uzun durmuyosamm oturmadıkca oynamıyo.. bende bi kitap var cok güzel anlatıyo.. aslında sen hareket ederken uyurmuss dinlenirken de uyanırmıs.. aynen dısardaki bebeler gibi yanii sallanınca uyuyo içerde ayyyy cok hosuma gitmiştii okurkenn
benimki o zaman uyuyo heppzira oturduğum yok
eccrinn hergün 2 ceviz kırıp yiyosun demii
sana kurban farz degil bi kerecok paran olsa neysee.. kocacıgın da bi zahmet annecigine vercegi tasınma parasını kıyıya koyupp cok istiyosa kesiversinn bi zahmett. bebek geliyo masraf cok dersinn sorarsa.. yapma kızzz bakma yüzüne annesine versin o gülüüü hatta yatakk orucu tutturr.. gerci ben 3 gün küstüm de ne oldu
slm kızlarr, nabersiniz görüşmeyelii...
geçen hafta sonu eşim geldii cumartesi sabah geldi pazar öğleden sonra gtti
neyse çok şükür görüştükyaa. bir dahaki göüşmemiz bayrama inşallah...
bende iyiyim yemeklerim yine aynı ölçüde yağları vs.
esmer ekmek yiorum. abur cubur yok denecek kadar az. arada bazen filtre kahve ile çok az bi kaç kere çikolata yiorum. yağlı cips vs yok.kızartma vs yok.
pilatese başladım özlemişimmmmmm...
çok iyi geldiiii...
bu arada karşı komşumun yürüyüş bandı var istedğin zman bullanabilrsn dedi :)
çok yorulduğumu ve eskisinden daha çok yediğimi sölemiştim ama kilo almadım çünkü sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirince alınmıo derler ya doğruluğunu kanıtladım valla.
evde yoğurt yapıoruz sabahları ve akşam ve öğlen yemeklerin yanında yiorum hep.
okulda aralarda yeşil çay tarçın karanfil karabierli içiorum bazende kuşburnu tarçınlı bazende kiraz sapı mısır püskülü karışımndan içiyorum.
yanında bazen bi kaç yulaflı büsküvi bazen kepekli büsk. bazende elma yiorum.
sabahları çay yerine süt içiyorum kahvaltıda.
su zaten oldum olası çok içerim ben biliosunu işte böööle.
sizler nasılsınız hamişler nasıl?
bebekler nasıl?
kaçar kilo alındı? sağlık durumları nedir?son haber ve havadisler nedir? hemen bi özet istiyorum..
buarada depreme çok üzüldüm Allah daha büyük felaketlerden korusun bizleri inşallah...
hosbuldukkk bebemmmmbende özledimm ayyy sıradan bigünün ardındann burdayımm arkadasımm bana kücük balina gibi olmusun dedi:26::26: yetmedii bakkalın karısı karnın cok asagı inmişş dogum yakın mı dedi oyhhh annem ameliyattan beri toparlayamadıı ev darmadagındıı. önceden ben yapıodum ama simdi yapamıyorum kendime hayrım yok onada daraldım.. babamm normal olup bi kadın tutuverse tertemiz yapar bi günde.. bide fazlalıkları atmaya ikna etmemm lazım kız bugün pek hareket etmedi yerini mi yadırgadı ne aksam yemegim bi tabak kısırr.. öglen yemegimde öle.. belki az sonra az tarhana cornası içerim tavuk suyuna
bizim oğlan sinirleniyoo hiç kıpırdamıyo o zaman günlerceekorkuyoruz bizdee
aa degişikk benimkidee ccookkk da uzun durmuyosamm oturmadıkca oynamıyo.. bende bi kitap var cok güzel anlatıyo.. aslında sen hareket ederken uyurmuss dinlenirken de uyanırmıs.. aynen dısardaki bebeler gibi yanii sallanınca uyuyo içerde ayyyy cok hosuma gitmiştii okurkenn
gecen sene ne güzeldi bu topic
ama olsun bende arrad yazıyorum karatay beslenme düzeniyle 3 kilo verdim tam bir ayda sanırım bu sefer olacak
canım benim zaten 2 haftadır oruta bundan sonrada oruçta olacak malasef kusura bakmasın..dün tam memlekete gideceğimi söyleyecektim.ister taşınsın ister taşınmasın ben artık karışmayacağımı söyleyecektim ki kayınvalidem geldi ooo oğlum gelmiş.bugün evde yoktum sende erken gelmişsin dedi sanki eşim anası için eve geliyor.birde gülü gördü tuaf tuaf baktı.eşimle konuşamadık hiç ağzımı açıp konuşmadım ikisiylede...şimdi akrabalar kayınvalideyi arıyor ev bulduk diye hesabına gelmiyor bebklere bakacağım oğluma yakın yer bakıyorum diyiyor..allahım ya sonrada derki bana uygun ev buldular ben sizin için kabul etmedim der oğluda öyle düşünüyor artık.offfff benim çekeceğim var..
saat 11: 30 gibi ev aramaya gitti az önce geldi bulamamış.
kahavaltıda:
2 adet yeşil zeytin,
2 yumurtanın sarısı beyazını kızım yedi.
1 y.k.çilek reçeli,
1 y.k.tam yağlı peynir,
1 salatalık,
1 domates,
3 dilim tam buğday ekmeği.
3 çay bardağı çay..
canım merhaba. benimde karnım çok aşağıdaydı hep erken doğurursun dediler korkuttular beni. ama benim oğlan 40 haftadan sonra doğdubiraz tatlı şeyler yersen bebişin hareketlenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?