Merhaba arkadaslar
Belki 1 seneyi askindir takip ediyorum yazdıklarınızı ama üye olmayı yeni
Akıl edebildim.:) henuz acemiyim yani. Ben 1.65 boyunda 62 kilo 25 yaşındayım 1 yıldır evliyim aslında evlendikten sonra sadece 2 kilo aldım ama lise zamanlarimdaki gibi 55-56 olmak istiyorum ama b12 vitamini eksikliğim var hemde neredeyse vejetaryanmisim gibi eksik b12 vitaminim.halbuki vejeteryan değilim ama cok et sevdiğimde söylenemez. bu yüzden saclarimdada dökülme soz konusu. Bana hem sağlığımı daha aşağılara çekmeden hemde zayiflayabilmeyi başaracağım önerilerinizi rica etsem cok mü şey istemiş olurum.
Sevgili Ecrin cevabın ve alakan icin teşekkür ederimcnmm b12 vitamini görümcemde de eksiktii.. diyetisyenn bu sekilde asla zayıflayamayacagını söylemiş. üstelik cok da tehlikelii.. öncelikle her sabah 1 yumurta yemege basladıgını biliyorumm.. karaciger v böbrek gibi sakat at ürünlerinde var.. onun dısında da süt peynir ve balık ta cok varr.. haftada 1 gün balık ,kahvaltıda yumurta , bunun yanında sütünü peynirini aksatmazsann kısa sürede gecerr allah ın izniylee. bitkilerde maalesef b12 bulunmuyormusallah korusun b12 demas gibi hastalıkları da tetikliyor bilgin olsunn.. onun dısında burdaki beslenme sekillerine uyarak kilo vermeye devam edebilirsinn.. cok basit.. kızartma yok, tatlı yok hamur işi yok.. rutin yasaklar.. ama her ögünn kepekli tam tahıllı ekmegin var, her gün et grubu,jkarbonhidrat grubu ve sebzee belli ölcülerde yeniyorr.. bu kadarrrr:26: cıkıyorum ben simdii sorun olursa gece girdigimde cevaplarımm
2 haftadırr yemiyorum cnmm :26:evett seninkii hep uyuyoo diyorum ya ondan tepmiyodurr cocuk napsınn.. paso siesta yapıyo dogunca cıkarcak acısını
canımm maşallah kendi evi gibii davranıyooo artık farkındaysann bugün evde yoktum filan diyoo yani hergün evde olucamm bugün yoktumm geç geldimmm diyoo yaacanım benim zaten 2 haftadır oruta bundan sonrada oruçta olacak malasef kusura bakmasın..dün tam memlekete gideceğimi söyleyecektim.ister taşınsın ister taşınmasın ben artık karışmayacağımı söyleyecektim ki kayınvalidem geldi ooo oğlum gelmiş.bugün evde yoktum sende erken gelmişsin dedi sanki eşim anası için eve geliyor.birde gülü gördü tuaf tuaf baktı.eşimle konuşamadık hiç ağzımı açıp konuşmadım ikisiylede...şimdi akrabalar kayınvalideyi arıyor ev bulduk diye hesabına gelmiyor bebklere bakacağım oğluma yakın yer bakıyorum diyiyor..allahım ya sonrada derki bana uygun ev buldular ben sizin için kabul etmedim der oğluda öyle düşünüyor artık.offfff benim çekeceğim var..
saat 11: 30 gibi ev aramaya gitti az önce geldi bulamamış.
kahavaltıda:
2 adet yeşil zeytin,
2 yumurtanın sarısı beyazını kızım yedi.
1 y.k.çilek reçeli,
1 y.k.tam yağlı peynir,
1 salatalık,
1 domates,
3 dilim tam buğday ekmeği.
3 çay bardağı çay..
bende şeker direnci varmış galiba her polikistik overlide olduğu gibii.. kilo veremiyorumm..hiç yemesem de olmuyor..( çocuk olması için kilo vermem lazımmış...
Merhaba arkadaslar
Belki 1 seneyi askindir takip ediyorum yazdıklarınızı ama üye olmayı yeni
Akıl edebildim.:) henuz acemiyim yani. Ben 1.65 boyunda 62 kilo 25 yaşındayım 1 yıldır evliyim aslında evlendikten sonra sadece 2 kilo aldım ama lise zamanlarimdaki gibi 55-56 olmak istiyorum ama b12 vitamini eksikliğim var hemde neredeyse vejetaryanmisim gibi eksik b12 vitaminim.halbuki vejeteryan değilim ama cok et sevdiğimde söylenemez. bu yüzden saclarimdada dökülme soz konusu. Bana hem sağlığımı daha aşağılara çekmeden hemde zayiflayabilmeyi başaracağım önerilerinizi rica etsem cok mü şey istemiş olurum.
Sevgili Ecrin cevabın ve alakan icin teşekkür ederim
B12 birçok hastalığa davetiye çıkarıyor doktorum bana böyle giderse 40 yasında bunak olursun dedi
Artık daha dikkat ediyorum.3 gündür diyet demeyelim de daha az yemeye başladım aslında ben abur cubur delisiyim.ondan kilo almisimdir. Ama hareketliyimdirde.biraz dikkat etsem verebileceğime inanıyorum.üye oldum sizlerle beraber daha guzel dikkat ederim ve daha hırslanirim diye.
canımm pazardann all cevizz hergün kır yee ilaç gibi düşünnn
hergün balık yiyemiyoruzz bari ceviz yiyelimm
günaydınn minişlerrrönce öpeyim yanacıklarınızdann muahh
sonrada kayfaltımı yazayım: kepekli sanwiç ekmeğine kaşarlı bi tostt 1 yımırtaa 1 bardakk şekersiz çayy
şimdi şekersiz türk kajvesii içiyorum yanında 2 parmak bitterr
Sevgili Ecrin cevabın ve alakan icin teşekkür ederim
B12 birçok hastalığa davetiye çıkarıyor doktorum bana böyle giderse 40 yasında bunak olursun dedi
Artık daha dikkat ediyorum.3 gündür diyet demeyelim de daha az yemeye başladım aslında ben abur cubur delisiyim.ondan kilo almisimdir. Ama hareketliyimdirde.biraz dikkat etsem verebileceğime inanıyorum.üye oldum sizlerle beraber daha guzel dikkat ederim ve daha hırslanirim diye.
canımm pazardann all cevizz hergün kır yee ilaç gibi düşünnn
hergün balık yiyemiyoruzz bari ceviz yiyelimm
günaydınn minişlerrrönce öpeyim yanacıklarınızdann muahh
sonrada kayfaltımı yazayım: kepekli sanwiç ekmeğine kaşarlı bi tostt 1 yımırtaa 1 bardakk şekersiz çayy
şimdi şekersiz türk kajvesii içiyorum yanında 2 parmak bitterr
tabiki verirsinn cnmm.. ama işte hayvansal ürünlere dikkat allah korusun
nerdeydin kız dünnnnnnnn:44::44: ben balıgıda sevmiyorumm sormamecburiyettenn yiyorumm amaa balıgın tadını almıyım diye o kadann cok salata yiyorum ki karnım kocaman oluyo afiyet ossun bu aradaaaa.. biz daha kahvaltı etmedikk.. kociş bi yere kadar gitti.. öglen yemegiyle birlesir gibi olcagından krep yapıciim kahvaltıya. karı koca bi pazar kahvaltı ediyoruz.. 4 te de mac varmıss
canımm ne dimekk bu topiği kaetmek ben ilk geldiğimde 83 kiloydum o yüzden böyle laflar duymayayımmkızlar merhaba topiğe ara ara girebiliyorum buaralar ancak..çok yoğun zamanlar benim için bir yandan ders çalışıp öğrenciyim (bıktım şu ingilizceden) bir yandan da öğretmen
Ama kilolarla başım dertte bu koşturmada çok kilo aldım..Bir haftadır buraya giremesem de kendi başıma başladım dengeli beslenmeye kilo vermeye de başladım bakalım..inşallah sonu gelir ve ben bu topiği hak edebilirim kilom 69 un üstüne çıktı da69 un altına iner inmez daha çok burada olmalıyım
Hugocuğum sen nasılsın? seni ve diğer arkadaşları çoook özledim aslında ama yerken düşünmeyince yüzüm olmuyor işte..Sizin sabrınıza hayranım istikrar ve sonunda başarı ben de eksik olan da bu istikrar
Merhabalar:)
Ben nuray.24 yaşındayım.Geçen nisan ayından bu yana diyet yapıyorum 70 kilodan 60 kiloya düşmüştüm.Son bir aydır kaçırdım ve tekrardan 64 oldum yarından itibaren tekrardan başlamayı düşünüyorum.Yılbaşına kadar 10 kilo vermek istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim:)
dün arkadaşıma gittim bebişimmmbugünn çok işim vardıı eşim kurufasulye pilav istedi onu yaptımm poğaça kek yaptımm sabah dışardan poğaça alıyoo sağlıksız diye evde yapıyorum yanına koyuyorumm
oturma odamın halısını filan kaldırdımm sildim süpürdümm camlarını sildim tertemiz olduu şimdi oturdum sayılırr
dün eşim balığa gitmişti karides almış yem olarak balıkta tutamamış karideslerii eve getirmiş temizledimm güzelce limonlu suda beklettim az unlaıdm tavada pişirdim az yağda yedimm süpeerdiisöylücem yine alsınn
yahuu hergünn cam mı siliosun sennnnnunlayıpp tavada pişirmek degişik bi yolmuss.. ya ben karidesi sevmem allah var.. kalamar a bayılırımm meselaa. gecen arkadasa yemege gittigimizde orda karides yedik. kücük güveclere koymuss tereyag ve tuz ekleyip fırına vermiş. apartmanda cok agır koku vardı ama evde duymayınca yedim onu ben cok da lezzetliydi 2 gün sonra aynı seyi ben yaptımm.. ama güvecte degil borcam da.. allah ımmmmmm nasıl kokuu nasıll kokuuu kokudan igrndim zaten daha yemeden.. daha da yapmadım ama kocişe bi kere de tavada yapabilirim unla degişik olcaksa afiyett osssun tabe bu arada
geçen gnn camların dışını silmiştimm bugünn içerden sildimmkarides güveçç çok koku yapıyooo yaa
sen nerdeydin buncaa saat seni bekledimm
sana yazdıktan hemen sonra kociş geldii.. krepp yaptım kahvaltı ettik.. o arada görümcem aradıı pantolon alıcaktıkk gidelim mi dedi..dün de pull and bear dan 2 tane üst aldım.. salas salass cok güzel oldu.. dogumdan sonra zayıflarsam da dökümlü dökümlü giyerim. baslamısken bitireyim dedimm indim hemen.. bi hamişş kotu aldımm.. hemde 44 bedenbelki kalıpları degişiktir bilmiyorum ama cok moralim bozuldu.. ayakkabılarımı gyip baglamakta cok zorlanıyorumm bide en kötüsü dizlerimin iç tarafında catlaklar olusmuss.. ama göbegimde hiçbişi yok cok ilginc yaa tavada kokmuyo mu cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?