temizleyince limonlu suya att beklet birazz sonra hafif unlaa kızartt kokmuyo fazlaa
yok kızz gezmedim caddeden aldım döndümm 1 saat sürdü heraldeyok görümcemle gittik sadece. ama dön tekrar yemek yapp topla et derken bu saati ettik.. simdi de ütü yapmam lazım mesela ama kalkamıyorum
evett ev işi hiç bitmiyoo
benim eşimdee dersanede nerdeyse gelirrr çayını demledim bekliyorumm
canım verirsinn ama sadece yavaş verirsinn zor oluyoo ama istedikten sonra verirsinnn
çocuk olması içinmi kilo vermen gerekiyo kilo yüzündenmi çocuk olmuyoo :44:
günayydınnnn.. kahvaltımm
dünden kalma 1 krep
1 haslanmıs yumurta
2 kk peynir
salatalık
1 kasık paprika
Merhaba
Kızlar bende b12 vitamini eksikligiyle beraber migren problemide var bana bununla alakalı baharatci biberiye cayı önerdi ve bir süredir kullanıyorum 2fincan iciyorum günde.ve burada yazılanları okuyunca sevindim sanırım diyettede biberiye cayı kullanilabiliyormus. ben bu tada cok alıştım.62 kilo oldugumu daha once söylemiştim 55 olmak istiyorum 7 kiloyu kac ayda verirsem sağlıklı bir sekilde kilo vermiş olurum sizce? ilk defa diyet yapıyorum da sorumu mazur görün.
canım benim hoşgeldin.evet biberiye çayının diyet üzerinde de etkisi vardır.7 kg kaç ayda verirsin bilemem ama bünyeden bünyeye değişir.sen ne kadar dikkatli ve sağlıklı beslenirsen okadar çabuk verirsin.biz burda tatlıyı nerdeyse tamamen bırakıyoruz.hamur işerinide aynen.günde 5 dilim tam tahıllı ekmekler tercih ediyoruz.et ürünlerinide sebzeleride tüketiyoruz.ama hepsinin oranları öenemli.2-3 kaşık pilav makarna 1 dilim ekmeğe denk o şekilde hesaplıyoruz ve ekmeğimizi ayarlıyoruz.ama ben şuan hamileyim beslenme şeklim sana tuaf gelebilir ama burayıda bırakmak istemedim arkadaşlarım var.ama burası olmasa ben eminimki daha fazla kilo alabilirdim.aramızda olursan ve yediklerini kaşık ölçüsü olarak yazarsan sana oranlarını daha rahat söyleyebiliriz..
Teşekkürler canım ben neredeyse 1 haftadır 7 den sonra meyveden başka bisey yemiyorum. Amactatlisiz duramıyorum o dacsiylevkivhergun turk kahvesinin yanında 2 parça bitter çikolata.aslında canım daha cok istiyor ama tutuyorum kendimi kahvaltımı Yumurta haslanadu be bol domates maydanozla yapıyorum.öğlen yemek yemeyi canım istemiyor ama onun yerine neler yiyebilirim.
canım benim öğün atlamamaya çalış birde tek tür beslenmemeye çalış bir öğün et tüketttiysen diğer öğün sebze.vücudun tek çeşit beslenmeye alışırsa sonra tekrar normal şekilde beslenmeye başlarsan çok çabuk geri alırsın amaç sonra tekrar almadan kilo kontrolü sağlamak.
Anladım canım ama gercekten burda olarak basarabilecegime inanıyorum.senin kuzucugunun gelmesine ne kadar var?ben 1 yil 1 aydır evliyim cocukları seviyorum hemde cok ama seneye bu Zamanlarda düşünüyoruz esimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?