canım afiyet olsun.paprika ney bilemedim.
kırmızıı biber acı.. böle kavanozlarda satılıyor yaa.. taneli salca gibi düsün emmee cok lezzetli. makarnnın falan yanında da cok yerim ben tavuk köfte hepsiyle gidiyoayy hugo ya baktım ama gelmemiş.. neyse bende cıkıyorumm.. hugocumm bi yarım saat sonaa bi aksilik olmazsa postaya veriyorum haberin ossun.. öptümm heppicigiizii
seninn esin mühendiss deell miydi ne işi varr bu saatte dershanede???
doktor çocuk olması için kilo vermen lazım dedi.Vücudun alıştığı kilonun yüzde 6 sını verirsen normal yolla bile çocuk olur diyor.. Ama i,htimaller üzerinde konuşuyor hep.. kesin birşey yok..
kızceye bi isim bulamadım yahu sare dedim en sonnnasıl sence? saf temiz anlamına geliyor,hz. ibrahim in de esi
bennn geldimmbugün eşimm işe geç gitti
boğazlarımm şiş gece yutkunamıyodumm dün akşam başladıı ne olduğunu bende anlamadım birden hasta oldumm boğazlarm şişşti ateş öksürük yok allahtann gözlerim acıyoo
evelsi gün arkadaşın kızı gripti sanırım ondan geçtiiii
çok geçmiş olsun hoş geldin canım benim.canım hamilelikte bünyeler daha hassaa oluyor çocuklarınki gibi hemen kapıyoruz.dikkat et sıcak birşeyler tüketmeye çalış...
sağol canımm evdeyimm dün temizlikte yapmıştımm yemeğimde vardıı bugünn dinlenirimm
meyvede gidip aldıkkk
canım ne zamandır balık istiyoduu kayınpeder alabalık almışş bizede yarın onu fırında domatesli soğanlı yeşilbiberli tereyağlı üzerinede kaşar rendesi ekleyip pişireceğimmm
ohhhhhhhhh süper sanada bebişinede yarasın inşallah...bende bugün işe başladım biraz zor oldu sabah çok soğuktu.kızı uyandırmaya bir türlü kıyamadım ama ne yaparsın mecburen uyandırdım..kayınvalide evdeydi ama onlarda ev bakıyorlar diye bırakmadım.şimdi bir ev bulmuşlar şehre biraz uzak 600 tl ye temizlemeye gittiler..birde ev sahibi elektirik için su için memur yoksa vermem demiş onlarda gelin memur o gelir imzalar demişler bende şimdi kızdım neden benim adıma söz veriyorsunuz dedim.ben artık hiç birşeye imza atmıyorum dedim.kayınvalidem bu defa ben kefilim asla ödememezlik yapmayız söz dedi.ne yapacağımıda şaşırdım.söz hakkım yok konuşmaya yorum yapmaya ama imza atmaya gelincede gelin var.
şehre uzakmı evv sana uzak yanii istedikleri zaman gelip gidemezlerr öylemiii
vala eşinle bozuşmazsanız eğer imzalama haketti onlarr bunuu
nakliyatçı paralarını eşinmi verecekk
böyle olursa sizz taşınamayacaksınız öylemii oluyoo veya onlara yakın evmi bulacaksınızzz
buldukları ev kaloriferlimiymişş
yaa anlamadığım kayınvaliden neden taşıncam diye tutturdu şehirde yaşamak gezmek rahat etmek içinmii
kış günü taşıncam diye tutturduu
canım eşimle kesin aramız açılır o yüzden korkuyorum zaten huzur muzur kalmadı.şehre uzak derken bir mahalle var bizde o civarda arıyorduk ama bunlar mahallenin çok dışında bir yer tutmuşlar.karşı sitede 1. kat var sizde orayı tutun dediler ama ben çok uzak dedim.bilmiyorumki.akşam gideceğiz.ya kayınvalidemler mardinde dükanı kapatmışlar evinde kontrat süresi bitmiş ev sahibi evi boşaltın başkasına vereceğim diye tutturmuş.o yüzden urfaya geri gelidiler.ev sahibide madem taşınacaksınız evi bekleyenler var acele edin demiş.bu hafta ısrarla çıkın demiş ondan yani...ya otobüse binseler nerde olsakta gelirler.eşim yakın diye tutturdu ama ben ısrarla hayır diyiyorum doğumdan sonra diğer kampüste işe başlayacağım zaten kampüs uzak birde evde uzak olursa ben nasıl yaparım.akşam bu imza işinni bir daha eşimle konuşacağım..artık herşeye beni göstermesinler ya..
mardinden buraya taşınacaklarrr demekk
yaa sen çalışıyosunn eşinin dükkanı filann varr siz onlara göre değil kendinize göre ev bakacaksınızz valla zaten sizden çıkmıyorlarr eğer öyle o kadar yakın olursanız her akşam sizde olurlarrr uğraşır durursun yemek temizlikk
zaten 1 ayy elektrik ödemesen kesiliyo öyle aylarca bekletemezler su elektrik borcunuu ödemezlerse kapanır elektrikk dahada açtırmazsınnn
önemli olan onlardan olduğunca uzakta ev bulabilmenizzz gerçi otobuüse bindilermii yine gelirler ama onların karşısında ev bulursanızz bu sefer beraber yaşarsınız hiç çıkmazlarr sizdenn
her akşam gelirrrlerr herşeye karışır oğlunu yönetmeye çalışırrr
şuan sadece ona çabalıyorum ya evi beğenmiyorum yada uzaklığı bahane ediyorum.dediğin gibi ev yakın olsa hiç bizden çıkmazlar gerçi evlendiğim zamanda evlerimiz yakındı ama ozaman farklıydı şimdi çok farklı 2 çocuğu bana getirmeniz zor olur ben gelip bakarım diyiyor.o yüzden uzak olursam daha iyi..
illa gelecek bakacak yaniii
yıllık ücretsiz izin işini ne yaptın söyledinmi eşinee ne tepki verdii
canım benim çok kararlı görünüyor.bence bu kadar bakmak istemesinin sebebi parasal destek çıkalım diye hayır daha konuşmadım ama daha önce söylemiştim şimdi annesi geldi kararım değişti sanıyor.tek şartla ücretsiz iznimi az kullanırım derim maaaşım üzerindeki haczi kaldırırlarsa yoksa çalışsamda buş.bütün para hacze gidiyor...
evet var bi sebebi dadıya vereceğin parayı istiyoo
canım benim sıcak birşeyler iç öyle uyu daha iyi gelecektir.dinlen.öpüyorum...çok uykum geldi azcık uyusam iyi olacak geçer belki hafifler boğazlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?