60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim sende hoş geldin hani artık sürekli bizlerle olacaktın bumu bu sürekli olma şekli çokkk kızıyoruz ona göre.armıza dönün ya...

hoşbulduk canım biliyorum kızıyorsunuz ama ilaçlar beni böyle yapıyo.inan hiçbirşey yapasım gelmiyo bana akşama kadar yat deseler yatıcam valla .bi türlü adaptede olamadım tekrar şu beslenme tarzına bugün başladım yine bırakmam inşallah.

Bugün yesilcay aldım ginkgo lu biraz once yaptım tadı hoş.siz nelu yesilcaylar iciyorsunuz memnun kaldıklarınız neler?ayrıca öğlende yarımdan biraz fazla simit ve kefir ictim.kefir ilk defa ictim yani henuz tadına pek alışamasam da faydalıymis devam edicem.

kızmıyoruzda endişeleniyoruzz ve özlüyoruzz
ya o zaaman bu ilaçlarr iş hayatınada yansımıyomu tüm gün böyle bezmiş hayattan kopmuş filan iş yerindekilerde farketmiştir bişey demiyorlarmıı

hugocuk cimcime nasılsınız kızlar.balım boğazlarınmı şiş senin geçmiş olsun

evet canımmm bianda şişti dün gece zor yutkunuyodumm şimdi daha iyiyimm ilaç kullanmak istemiyorumm biyerde duymuştumm tuzlu su yapıp gargara yapıyorumm mikropları öldürsün diye iyi geliyoo yoksaa daha çok şişer ateş yapardı ama şimdii iyii

ben sade yeşilçay içiyorum aktardan alıyorumm demleme yapıyorum içine limonsuyuda ekliyorum böyle seviyorumm
öğlen sadece simit yemişsin çabuk acıktırır öğlenleri dışardasın sanırım bizdede çalışan arkadaşlar oluyo onlarr yemeklerini yanında getiriyodu

Yok canım calismiyorumda annem ve kardesimle yürüyüşe çıktık simitcinin önünden geçerken oyle guzel koktu ki aldım.Aksam yemeğimi de sımda hazırlıyorum sehriye çorba bir baget fırinda pişmiş.2 kasıkta pilav.nasil sence menüm.sora sora öğreneceğim canım.

pilav pirinçse çabuk acıktırır onun yerine 1 dlim esmer ekmek iyi olur veya bulgur pilavı olurr bageide 2 tane yiyebilirsinn derisi alınmış olsunn bagetinn bide varsa salata olursa az yağlı tok tutarr yemeklerin az yağlı olsunn eskiye göreee

yarın orda olcakmıs ama kacta bilmiyorum:26: sen ögleden sonra gitt en iyisi.. güzelcikk ütülersin bide biblocuk aşlırr yapıstırırsınn orasına kapıya takıverirsin reca ederim bişi deil.. ama adresimi baya salladım.. umarım bi aksilik cıkmaz

bugünn ögleden sonra evden bi cıktım cıkıs o cıkıs.. terziye ordan postaneye ordan da hatay a indim.. azcık oturdum bi acma bi ayran yedim (öglen yemegim oldu bu).. görümcemle lafladım accıkk.. esim yegenine yemek yedircekti bugün. kayınvalidem ısrarla kocanı yalnız bırakma deyip durdu.. anne ne alaka yemek yicek yegeniyle yarım saat benim evde yemegim var dedim.. sen beni dinle kocanı bırakma dedi.. kocamdan süphe ettim:44::44::44: neysee yemekten sonra beni eve getircekti kocişş.. ama kayınvalidem onada karını da götür dedi. sonra esim aradı ordan eve geceriz in dedi.. gittim bi corba içtim bende tanesiz kelle paca pek lezzetlüydü evde bezelyem ve kıymalı makarnam var acıkırsam yerim ama suan acayip tokum.. 1 porsiyon da spangle yedimm:26::26:

Evet canım bagetlerin derisini aldım.pilavida 1 kasık yedim.salataya da sadece limon suyu koydum.evet ben bol yağlı yapıyormuşum eskiden şimdilerde bakiyorumda az yağlı yapincada tadından bisey eksilmiyor ki. Yani zaten benim problemin aksam tv ile beraber abyrcubur çekirdek cerezdi onları da bıraktım 1 haftadır.ilk defa diyet yaptıgım icin sanırım daha azimliyim.umarım başarılı olurum da bir daha böyle bir şey gerekirse gönül rahatlığıyla başlayabilirim.gerçi artık sağlıklı beslenmek yasama stilim olsun istiyorum.umarım hepimiz ideal kilolarımıza kavuşuruz.

tamam canım telefon açar sorar öyle giderimm gönderenin ismini söylemek gerekirmii oraya gidincee kimden gelecek kargo diye sorarlarmıkinee :44:

kilo alma sebebini anladıysann gerisi kolay canımmm

kocanda şüpe değilde yeğenindenn şüpe etmiş olabilir kayınvalidenn

kocanda şüpe değilde yeğenindenn şüpe etmiş olabilir kayınvalidenn

tamam canım telefon açar sorar öyle giderimm gönderenin ismini söylemek gerekirmii oraya gidincee kimden gelecek kargo diye sorarlarmıkinee :44:

isteyebilirler belki. para gönderildiginde soruyolar ama paketi bilmiyorum ben sana msjla atarım ismimi.. kız esimin yegeni 12 yasında ondan mı süphe etcekk kendi torunu belkide hiçbişi yoktu öyle aklına geldi.. tutturmuss huzurevine gitcekmişş. :26: anne evin var barkın var ne işin var huzurevinde dedim.. aylıgı 1000 tl imişş. 5 yıldızlı otel gibiymiş. kızyla kavga etmiş aynı evde yasıyolar. huzur bulcam orda diyo tabiki gitmez de insan üzülüyo yinede kocası gitti gideli sudan cıkmıs balık gibi.. durup durup aglıyo.. allah tan magdur degil.. kimseye ihtiyacı yok bilakis herkesin ona ihtiyacı var belli ölcüde.. hayat ne kadar degişik

anladımmm diyetisyene gittinmi hiç veya gidebilirmisinn
kilo fazlası çok olduğunda diyetisyen kontrolunde zayıflamak daha iyi olurduu bende diyetisyene gitmiştimm

cuma günü gittim tahlillere baktı.. liste verdi ama şeker çok düşük dedi. ben de polikistik over var bende dedim. o zaman insülin direncine baktır, şeker direnci olabilir,dahiliyeye git dedi. bu şeker direnci kolay kilo aldırır, zor kilo veririsin dedi

dayanamıyorumm ve yemege geciyorum sözde cok tıkanmıstımm:26:

2 sk kıymalı makarna
2 sk bezelyee
2 yk yogurtt
accık da sirkeli pancar yiyebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…