60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bebişimm şimdi tuzlu suyla gargara yaptımm boğazlarıma iyi geliyoo yoksaa bayağı şiddetli olurduu gripp
kayınvalidenn kızına kızmışş ondan diyoo bide tabikii eşi gitti çocukları evli barklı bi kızı var berabaer yaşıyyo onlada tartışıncaa kötü olmuşturrr ondan demiştirr gideceğini sanmıyorum

zor olsada verirsin hiç üzülme canımm sadece zaman alır o kadar

bende kendimi portakala limona vurduydum emme üstünden gectikce arttıı siddetii.. :26::26: insallah seninde öle olmaz dikkat et kendine cnm.. 15 gün sürdü heralde gecmesi..

bende kendimi portakala limona vurduydum emme üstünden gectikce arttıı siddetii.. :26::26: insallah seninde öle olmaz dikkat et kendine cnm.. 15 gün sürdü heralde gecmesi..

canım geç düzeliyo zatenn kolay geçmez hamileyizya ondann
boğazlardan yakaladı ordaki mikropçuklar ölsün diyee tuzlu suyla gargara yapıyorumm seninde aklında bulunsunn bende yeni öğrendimm
dün bianda şişti boğazlarımm hemde çok şişti gargara yaptım hafifledii yoksaa hastaneyii boylardıkk gece
yaa gitsemm doktor antibiyotik verecek ama benn mecbur kalmadığım çok kötğ olmadığım sürece istemiyorumm bu zamana kadar folik asit vitamin hariçç hiç ilaç kullanmadımm
ateşş öksürük olmadığı sürece doktora gitmem

doktor demişken bugünn sağlık ocağını aradımm onların arayacağı yoktuu 21 haftalık oldumm tetenozz aşısı olcammı dedim yarın gel dedilerr gribim dedimm olsunn gripken tetenoz olmakta sakınca yok dedilerr
aslında geçen kışş parmağımı kesince olmuştum tetenoz ama gel ol dedilerr bende olayım didimm

bana da saglıkocagı psikolojik baskı yapmıstı resmen 1 haftada 3 kez cesitli sebeplerden aradıydı bende pek ilac kullanmam kullansam da paketi bitirmem iyi hissettigim an bırakırım.. vitamini bile zor içiyorumm ama o cok kötüydü yahu.. ilk günler iyidii bogaz acısıyla basladı o gecti bi halsizlik geldi görümcem üsütmüşsündür dedi. portakalı limonu doldurduk eve.. yattım dinleneyim diye.. aynı gece gözlerim yanmaya basladı evde misafir de vardıı.. esimin yegeni edirneden gelirken onu da cagırmıstım.. o da burda arkadasıyla karsılastı.. eve cagırdık. allah ımm gözüm selale gibi akıyoo o kızz gece 1 i geciyodu kalktıgında.. devamında öksürükk,hapsurukk ona müteakip devam eden göz akıntısıı kabuss gibiydi yahuu.. dr umu aradım kbb ın verdigi ilacları onayladı. basladım içmeye ona ragmen gecmek bilmedi 1 ay sonra bi daha tetanoz olcann 2 asıymıs

evett öksürükk ateş olursaa bende giderimm hemen ihmal etmemm
tuzlu su gargara boğazlarıma iyi geliyooo
mandaline muz üzüm elmaaa filan yedim bugünn yarındaa mercimek çorbası yapıcammm yarınn yolladığın kargoyu almaya gitcemm dönüştee ıhlamurda alırımm

ayy bide tavuksuyunaa sehriye corbası yapp.. bana dr ilac yazarken söylemiştii. 3 gün onu içtimm.. bol karabiber ve limonla.. haketten cok iyi geldii nefesimi acıyodu resmen

ayy bide tavuksuyunaa sehriye corbası yapp.. bana dr ilac yazarken söylemiştii. 3 gün onu içtimm.. bol karabiber ve limonla.. haketten cok iyi geldii nefesimi acıyodu resmen

evet haklısınnn yapayımm
yaa sen isim demişti özelden unuttum ben bidaha yazsana

offf simdi gelde alısveris içinn acele etme işte. 1 ay sonaa ne oluruzz kim bilirr bu arada patik örüyorum su anda ilk denememm.. basarılı olursamm resmini cekerr gösteririmm

ayy ne güzell sen örebiliyosun ben dümdüz örgüden başka bişey bilmem patik nasıl örülür onu bile bilmem sen ör bakalımm resimlerini görürüz
ben anneme ördürücemm berede örersinn kış bebişi olceekk kuzucukk

bende bilmem yaff.. düz örgü, harose ve kastik baska bişi bilmyiroum.. elimi atsam ögrenirdim de hiçç ihtiyac olmadı. patikte düz örgü ve haroseden örülüyo zatii.. netten baktım cok kolay görünüyo emme görcezz bakalım.. bereyi bilmiyorum becerebilir miyim:44::44: teyzemler örüyo yelek bere ceket vs. bende böyle oyalanayım diye aldım gece klima karsısında pekk güzel oluyo neyse ben cıkıyorum cnmm.. malum kociş evde.. sıra ona geldii öptüm seniyarın görüsürükk

kelabakk geldi dimekkk
hadi yarın görüşürükk

ecrincimm bazı hamile arkadaşlar balık yağı kullanıyo doktorlarına danışmışlarr olur demişşş faydalıymışş sen kullanıyomusunn faydalıysa bende alayım kullanayım diyorumm zeka gelişiminde faydası varmışş
haftada 3 gün balık yiyemiyorum ton balığındaki cıva insan sağlığını olumsuz etkilemesede bebek için tavsiye edilmiyoo
omega 3 için bi tek ceviz yiyorum hergünn
balık yağı kullansakmı ni dersinn

balıgın düsncesi bile yeterince kötüykenn bide balık yagı mı bide balık yagını zayıf cocuklara içiriyolar benim bildigimm onlarda puff oluyo sonraa sona fil kiminn olmayalım ben içemem heralde yaa düsününce bile içim kalktı:26::26::26: günde 6 ceviz yiyeyimm daha iyi

Günaydın kızlar
Sabah 7 de uyandım bir daha da uyuyamadim kalktım bende esimi uğurladım.yarım litre su ictim.sonradan biberiye demledim kendime.onuda ictim.kahvaltımı da birazdan yaparım.Bugün yorucu olacak benim icin cam sileceğim.ama guzel iste spor olacak benim icin.:)

günaydınnnnnnnnnnn..nasılsınız.ben iyiyim.kahvaltı gene yapamadım.1 bardak süt 1 adet minnak gevrek simit yedim..iştahımda kesilmiş sanki zorla yedim onuda.ağız tadı kalmamış gibi..

canım benim arkadaşım içiyordu balık kokusu gelmiyor diyiyordu birde hapı vardı sanırsam oda kokmuyormuş.arkadaşım balık sevmiyordu o yüzden balık vitaminini ordan karşılıyordu.zaten çok zayıftı pekte kilo almadı.iştahına yemesine rağmen 11 kg aldı.o kilo almayı çok istiyordu.1,70 boy 45 kg dı.1 ay oldu doğum yapalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…